Jump to content

Elsjorro1990

Leden
 • Content Count

  6,245
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Elsjorro1990 last won the day on May 6

Elsjorro1990 had the most liked content!

Community Reputation

95 Excellent

About Elsjorro1990

 • Rank
  Simply Wild
 • Birthday 12/30/1990

Personal Information

 • Woonplaats
  Emmen
 • Interesses
  voetbal, darts en nog een zooi meer.
 • Opleiding/Werk
  HBO Bedrijfseconomie
 • Favoriete CM/FM
  CM 04
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Elsjorro1990

  Vrouwenvoetbal

  Sterker nog: de. Nummer 1 van de wereld destijds verloor van de nummer 200 bij de mannen.
 2. Elsjorro1990

  Vrouwenvoetbal

  Het is niet zozeer een probleem, maar ik erger me er wel aan dat we maar moeten blijven aanhoren van al die dames dat we het niet met elkaar moeten vergelijken, maar als het o het geld aan komt vinden ze wel dat ze moeten verdienen wat de mannen verdienen. Niveau is verder idd bedroevend. Was het niet Amerika die verloor van een onder 15/16 elftal? Dat toont ongeveer het niveau aan. Wij kregen destijds bij Emmen 2 dames er bij met de training die mee moesten trainen omdat de vrouwen van Emmen niet hoog voetbalden destijds ( en die dames zaten bij vertegenwoordigde elftallen van Nederland) en die konden bij lange na niet mee komen. En dan echt bij lange na niet.
 3. Elsjorro1990

  Vrouwenvoetbal

  Ik kom er niet op de koffie nee. Ken haar wel via via, al zal dat dan ook weer aan je definitie van kennen liggen. Maar het is echt geen fijn persoon. Die vader van haar is ook echt complete cringe.
 4. Elsjorro1990

  Vrouwenvoetbal

  Definieer goed?
 5. Elsjorro1990

  Vrouwenvoetbal

  Het is wel echt een verschrikkelijk mens die Miedema. Goede voetbalster hoor, maar wat heeft die een naar karakter.
 6. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Dat ligt wel een beetje op de loer. Maar vind hem wel vrij klinisch in de afwerking vooral. En als je dan die 1-0 ziet, hij is ook wel vrij snel.
 7. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Naja unuvar hoeft niet uitgelegd te worden toch? Brobbey springt er vrijwel wekelijk uit, al is het afwachten hoe veel profijt hij van zijn fysiek blijft houden, salah-eddine is echt een lekkere aanvallende back. Heeft aardig wat assists en lijkt verdedigend ook zijn mannetje te staan. Zelf vind ik sontje hanssen er ook wel opvallen.
 8. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Naja je hoeft toch niet heel erg veel van voetbal af te weten om te zien dat zon unevar een hele leuke voetballer is? Zelfde geld voor die linksback. Ik ben fan.
 9. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Wellicht zien ze het zitten in noa lang? Al is dat meer een linksbuiten volgens mij.
 10. 1e keeper toch? Scherpen gaat ja weg.
 11. Als Emmen er niet wat spelers bij krijgt, gaat het inderdaad moeilijk worden. Cavlan zal waarschijnlijk gratis vertrekken en dat was samen met Janssen toch wel de smaakmaker.
 12. Prestatiedruk krijgt hij bij Feyenoord toch ook niet? Zo spannend is voetballen om de 3e plek niet.
 13. Het is wel een beetje de klassieke discussie die nu ook gevoerd wordt. Ze gaan met patch 1.12 komen, omdat dat de laatste versie schijnt te zijn waar ze relevante data van hebben. Daar is nu al een hoop gezeik om, omdat #nochanges beweging vind dat we gewoon bij het begin moeten beginnen. maar dat begin houd in: sommige bosses vrijwel unbeatable door bugs, gear met totaal nutteloze stats ( legs voor een rogue met spirit erop. Dus in dat opzicht ben ik zelf wel blij dat ze die teringzooi over slaan. Maar de ervaring end game gaat nooit worden wat het was. En dat willen de meesten niet inzien. Tuurlijk merk ik op private servers ook dat het levelen veel meer een ding is, je gaat snel dood, kost meer tijd, mensen zijn veel socialer. Maar end game was destijds kneiterhard. En er zijn en heleboel mensen die denken dat dat kwam omdat het echt heel moeilijk was, terwijl de werkelijkheid leert dat het gewoon te maken heeft met dat er veel meer informatie is tegenwoordig. Nostalrius kwam online en volgens mij werd er binnen 2/3 week de eerste raid gecleared door een guild. Puur doordat je tegenwoordig gewoon een paar filmpjes kunt kijken over hoe je een boss fight moet doen. Dus ik vraag me wel af in hoeverre Classic zal gaan blijven boeien.
 14. Ik ben niet bang dat het niet aanslaat. Voor ons diehards WoW ( degene die er in Classic bij waren) was vanilla-tbc-wotlk gloriejaren. Ik speel nu wotlk op een private server en het hele levelen is zoveel meer een belevenis. Echt zoals het vroeger was. Ook mensen die je tegenkom, invites voor quests etc. Heel anders.
×
×
 • Create New...