Jump to content

Elsjorro1990

Leden
 • Posts

  9,704
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Elsjorro1990 last won the day on September 22

Elsjorro1990 had the most liked content!

Reputation

1,491 Excellent

About Elsjorro1990

 • Birthday 12/30/1990

Personal Information

 • Woonplaats
  Emmen
 • Interesses
  Voetbal, speciaalbier.
 • Opleiding/Werk
  Assistent-accountant
 • Favoriete CM/FM
  CM 04
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Econoom

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heb je in beide ook een nieuwe gekregen destijds? Ik Links wel, maar toen ik 5 wedstrijden nadat ik fit werd rechts afscheurde, hield ik het voor gezien. Inmiddels begint het 1. weer te kriebelen en 2. krijg ik gewoon teveel last van het feit dat er geen kruisband meer in zit.
 2. Elsjorro1990

  FM Café

  Nadat mijn achterlijke bestuur een bod van 13,5 mil aanvaard voor onze topper van Chelsea ( Naja achterlijk, het was met uitstek een recordfee dus wat dat betreft prima): Moesten we toch even een vervanger halen. Pavic, kwam voor 2,8 mil over van Rode Ster. Lijkt me dat we er niet heel erg op achteruit gaan. Daarna kwam dit buitenkansje mijn scoutingrapporten binnenlopen. We hebben dus de vervanger van onze 2e spits ook al binnen:
 3. Ik vond Danjuma wel erg goed invallen ja. Eindelijk eens iemand die gewoon lekker ouderwets een mannetje passeert.
 4. Dat mag jij vinden ja. Ik vond de sfeer, althans bij die wedstrijd, echt fantastisch.
 5. Ik begrijp dat het je niet zo aanstaat, maar ik ben naar die wedstrijd thuis tegen Montenegro geweest met mijn zoon en dan is die sfeer echt wel heerlijk hoor. Zoon vergeet het in elk geval nooit meer.
 6. Dat uitfluiten van Berghuis is wel ook echt lachwekkend he.
 7. Die keeper die dan bij elke uittrap 1 minuut de tijd neemt. Dan kun je toch beter gewoon bedanken voor het spelen van dit soort wedstrijden? Probleemloze avond, zoals verwacht dit.
 8. Knappe prestatie. Engeland zal enigzins vergelijkbaar zijn met Duitsland. Niet alleen krijg je in Engeland ook bakken met geld vanaf de Championship, je spelers worden ook vrij snel geld waard en goed verkocht. Ik verkocht in de 3e/4e divisie in Engeland mijn beste speler (Die miss max de Championship aan kon) voor 5 miljoen.
 9. Daar zijn we hoor. Dikverdiend, al zeg ik het zelf. Ludogorets liet wel echt alles afweten in de kampioensgroep.
 10. Jezus wat is dit slecht. Overigens de scheids ook kak zeg. Lekker die emsis oid van Letland 800x van die kleine kutovertredingen laten maken.
 11. Wel geinig, ik had Bojinov nog even een seizoentje Litex gegund ( Niet heel erg succesvol met 5 goals). 2 jaar later loopt zijn opvolger mijn jeugdopleiding in. Zal hem vanavond eens posten. Ziek talent voor ons niveau. Staat ook direct basis.
 12. 15 goaltjes meegepikt. Prima seizoen gedraaid. Mijn future transfer naar PSV is wel om te janken....
 13. Het verschil in de competitie is wel erg groot ook he? Ik heb een Transferbudget van 50k 2e seizoen en Ludogorets koopt voor 11,25 miljoen een speler....
 14. Opzich kunnen we wel stellen dat we onze start niet gemist hebben. Edit: Pakken we toch ook gewoon even de beker jongens. WIJ GAAN EUROPA IIIIIIN
×
×
 • Create New...