Spring naar bijdragen

Elsjorro1990

Leden
 • Aantal bijdragen

  5804
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

64 Excellent

Over Elsjorro1990

 • Rang
  Simply Wild
 • Verjaardag 30-12-1990

Personal Information

 • Woonplaats
  Emmen
 • Interesses
  voetbal, darts en nog een zooi meer.
 • Opleiding/Werk
  HBO Bedrijfseconomie
 • Favoriete CM/FM
  CM 04
 • Managerstijl
  Bouwer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Elsjorro1990

  FM-Café

  Netjes, zal het eens opzoeken. Ja verbaasde mij ook dat het zo goed ging. Zowiezo rare competitie. Cittadella staat heel hoog. Evenals Torino. Veel geluk met scouten gehad, kon zeker 3,4 hele decent regens kopen voor max 1 mil per stuk.
 2. Elsjorro1990

  FM-Café

  Heerlijk man. Wat voor tactiek speel je? Ik zit nu in het 4e seizoen ( 1e seizoen Serie A) en sta netjes op een 8e plek. Ik scoor alleen wel echt erg weinig. Krijg de spitsen maar niet aan het scoren. Heb ik al last van sinds de Serie C. Daar had ik het geluk dat ik een spits had die er 10 vrije ballen bij in schoot, maar een puscas bijvoorbeeld, die veel te goed voor het niveau was, scoorde maar 6 goals oid.
 3. Elsjorro1990

  PSV Eindhoven #19

  Inb4 dat hij blijft haken aan de voet van de strijkplank en de strijkijzer op zijn voet krijgt oid.
 4. Elsjorro1990

  Apex Legends

  Onzin. Ik geef alleen aan waarom ik denk dat dit wel eens een hit kan worden. Overigens gaf ik in de openingspost al aan dat het om de nieuwste hype ging. Dat jij dan vervolgens een dergelijke belachelijke reactie er uit moet gooien is prima, en dat je lekker hautain probeerd te doen moet je ook lekker zelf weten, maar doe dat lekker thuis ofzo.
 5. Elsjorro1990

  Apex Legends

  Kun je nou nooit normaal doen? Of ben je nog geïrriteerd dat je bimbo er van door gegaan is? Ik mag toch denken dat dit een geruchte concurrent is? Om nog maar niet te spreken over het feit dat ik toch zelf mag bepalen of ik apex een lekkere game vind. Zelfde geld voor cod overigens. Als jij minecraft leuk vind, ga ik je toch ook niet belachelijk maken? Moet je mee kappen.
 6. Elsjorro1990

  FM-Café

  Kneiterhard van start gegaan in de serie a. Begon nog niet zo voortvarend met een 5-0 verlies tegen inter, maar daarna alleen nog van napoli verloren, gewonnen van cagliari, uit tegen Ac Milan gewonnen en tegen Sampdoria, lazio en bologna 7 punten gepakt. Een prima start met een 7e plek.
 7. Elsjorro1990

  Statistieken in het voetbal

  Jij legt uit wat blijkt uit onjuiste analyse van gegevens. Zo, model weerlegd. Dit gaat toch nergens over man? Je praat de hele tijd: speler x en speler y scoren volgens hun xG. Terwijl dat hele xG gebaseerd is op gebakken lucht. Straks krijgen we een model, die noemen we dX en daar blijkt uit dat er Geen enkele linksback is die meer dan 10x scoort per seizoen. Conclusie, linksback zijn allemaal waardeloos. sarcasme off: snap je nou zelf het heibele punt van die hele xG statistiek niet? Of doe je maar alsof?
 8. Elsjorro1990

  Feyenoord #27

  Nou heb ik niet helemaal meegekregen in welke klasse Feyenoord zou moeten instromen ( 3e klasse is wel heel laag) maar stel dat dat vanaf de hoofdklasse of hoger is? Die teams doen toch niks onder voor een jong de graafschap oid? Daar hebben die gasten toch alleen Maar profijt van? Beetje weerstand kweken tegen grote mannen i.p.v. de afdankertje die bij dat soort clubs in de jeugd zitten.
 9. Elsjorro1990

  FM-Café

  Dit team mag het gaan doen in de Serie A.
 10. Elsjorro1990

  Statistieken in het voetbal

  Als het gaat om vergelijkbare kansen, wie bepaald dan dat een kans vergelijkbaar is? Wat is het percentage aan verschil? Hoe word dat gemeten? Betere kansen? Of staat Benzema tegenover betere keepers? Edit: overigens kun je daar nog veel meer aanhangen. Of wou je mij vertellen dat die zogenoemde xG in een competitie als de PL, met om maar wat makkelijks te noemen, keepers als de Gea, lloris, ederson, czech etc. Net zoveel waarde heeft als de xG van kramer in de eredivisie tegen jurjus, scherpen etc.? En dat is dan maar 1 van de vele voorbeelden die je kunt pakken waarom dit van geen kant klopt. Als je zelf spits bent zou je trouwens gelijk weten waar je over praat. Afmaken is een kunst, dat heb je of dat heb je niet.
 11. Elsjorro1990

  Statistieken in het voetbal

  Ik heb je dat nu al 6 keer uitgelegd: de feitelijke omstandigheden zij niet na te bootsen. Je kunt zelfs niet 2 x achter elkaar de zelfde bal op precies dezelfde snelheid op dezelfde plek met dezelfde kracht en richting langs een keeper schieten die dan 2x op precies dezelfde manier reageerd. Dus dat maakt dit model bij voorbaat al kansloos en onjuist.
 12. Elsjorro1990

  FM-Café

  Ja zal buffelen worden. Ook omdat alle spelers ineens exorbitante salarisverhogingen willen. Keeper die van 9k per maand naar 60k wil. Dat ga ik dus niet doen. Wou ik vingnati ( oid) kopen, groot talent van chievo. Verdient daar 23k, wil hem contract aanbieden, minimaal 120k per maand. Dat is 20 procent van mijn salarisbudget. Nee dankje.
 13. Elsjorro1990

  Statistieken in het voetbal

  Dat is dus complete onzin. Als jij kramer en Benzema 100 x dezelfde kans onder de zelfde omstandigheden gaat geven ( wat dus absoluut niet kan) kan ik je garanderen dat dat verschil groot gaat zijn. Overigens gelijk de reden waarom dat model bij voorbaat al de prullenbak in kan. Je kunt die omstandigheden namelijk niet elke keer hetzelfde nabootsen.
 14. Elsjorro1990

  Fortnite

  Heb het op de Xbox wel veel gespeeld. Nu over gestapt op de master race ( pc) en moet zeggen dat ik daar nog even wat meer uurtjes in moet stoppen. AIM is prima, maar builden moet nog ff wat sneller worden.
 15. Elsjorro1990

  AFC Ajax #53

  Ik kan het me zo niet voor de geest halen, maar liepen er daar niet nog 2 man? Om dan van de beek daar op af te schieten. Vond hem verder namelijk echt heel goed.
×