Jump to content

Elsjorro1990

Leden
 • Content Count

  7,258
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Elsjorro1990 last won the day on September 1

Elsjorro1990 had the most liked content!

Community Reputation

270 Excellent

About Elsjorro1990

 • Rank
  Simply Wild
 • Birthday 12/30/1990

Personal Information

 • Woonplaats
  Emmen
 • Interesses
  voetbal, darts en nog een zooi meer.
 • Opleiding/Werk
  HBO Bedrijfseconomie
 • Favoriete CM/FM
  CM 04
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Snap jij nou gewoon niet dat ten cate, behalve het zijn van assisten van Rijkaard, nog noooooooooit wat gepresteerd heeft? Dan had hij wat mij betreft pimpelpaars geweest: als je denkt dat ten cate een serieuze kandidaat mag zijn voor de positie van bondscoach, dan ben je nog meer een gekkie dan je je al voor deed. Kom op he. Overigens geld dat ook voor Frank: ik snap niet dat ze daar bij uit komen, maar dat zal wel aan mij liggen. gek of niet: Rijkaard is nog steeds de enige gekleurde persoon die uberhaupt ( als Nederlander) de prestaties en kwalificaties heeft om die positie te b
 2. Nou ja niks bijzonders. Het klopt dat Koeman even wat ander spelersmateriaal tot zijn beschikking had dan de voorgangers. Maar een elftal bestaat nog steeds uit 11 man en niet 3/4 spelers. Dus om het dan af te doen als “ Niks bijzonders” is wel een beetje te goedkoop.
 3. Elsjorro1990

  FM-Café

  Ik snap er ook niks van. Ik had het gelezen als dat je 3 niet eu spelers in je selectie mocht hebben per jaar. Dus ik kon hem niet inschrijven. Vervolgens komt as roma voor mijn beste cv ( nicholas opoku) en die leggen goddomme op de laatste transferdag de clausule van 11 mil op tafel. Hij is Ghanees, dus niet eu speler. Nu hij weg is kan ik nog steeds niet die speler inschrijven. Super weird. Was wel dikke fail trouwens bovenstaande. Was al tijdje bezig meneer zijn contract op te waarderen, maar kreeg het niet voor elkaar. Nu gaat die voor 11 mil naar as roma, direct 20+ waard. To
 4. Elsjorro1990

  FM-Café

  Meestal niet als het al een gearriveerde club is. Ik speel nu met Bari en sta aan de start van mijn 4e seizoen. Uiteindelijk 7e geworden 1e seizoen in de Serie A. Prima seizoen gedraaid met zijn allen. Paar nuttige transfers kunnen doen, o.a. Angel Gomez van united kunnen kopen voor 11 miljoen en, jazeker, geheel tegen mijn verwachtingen in Esposito nog een keer kunnen huren. 4e seizoen word dit. Schiet zojuist zijn 50e competitiedoelpunt voor ons er in. Wel een dikke fail gemaakt met 2 niet EU spelers, waardoor ze niet kunnen spelen. Jammer van de 150k per maand aan salaris d
 5. Elsjorro1990

  FM-Café

  Klopt inderdaad. Er is soms geen pijl op te trekken. na 28 wedstrijden in de serie a doen we nog steeds mee om een Europese plek. Staan 5 punten achter Juventus op de 8e plek. Prima debuut seizoen zo. Ook eerste soort van mijlpaal binnen: eerste Italiaanse international geleverd. Esposito maakte zijn debuut tegen Senegal en pakt ook gelijk even een doelpuntje mee. Ik hoop dat ik hem nog wat langer kan huren. Inter heeft nog steeds lukaku voorin staan, dus hopen maar.
 6. Elsjorro1990

  FM-Café

  Niet altijd direct afgaan op wat je scouts zeggen. Ik heb nu al zovaak gehad dat dit niet leek te kloppen. Nu ook weer in Bari game. Rechtsback gehaald die volgens scout prima speler was voor het niveau waar ik speelde ( Serie B) maar geen potentie verder. Na een jaar Serie B en half jaar Serie A is het opeens een speler met 5 ster potentie. Dat zie ik er dan zelf nog niet weer in terug, maar het laat maar zien dat die rapporten niet altijd het allerbeste zijn.
 7. Elsjorro1990

  FM-Café

  Halverwege de Serie A 1e seizoen. Prima debuutseizoen zo. Wederom Esposito kunnen huren en wederom laat hij mij niet in de steek. Is inmiddels ook wonderkind, dus het zal wel lastig worden om hem langer bij de club te houden.
 8. Elsjorro1990

  FM-Café

  Ik heb vrijwel elke FM een lange game in Italië. Volgens mij in het verleden oa Palermo/Sampdoria en sinds FM 2019 met bari. Heerlijke club met vaak een goede selectie en napoli als moederclub waardoor je verzekerd bent van 6 goede huurspelers voor noppes. nu in de voorbereiding van de serie a. Word lastig, er zijn tot nu toe weinig mensen die willen. Wel oa luca tremolada weten te halen. Absolute favoriet van mij sinds iemand op dit forum daar een legendarische leeds novelle mee had. Volgens mij die nac Breda supporter met blauwe sterren destijds. zowiezo rare gam
 9. Elsjorro1990

  FM-Café

  Makkelijk kampioen geworden in de Serie B. Wel frappant: Nadat we het kampioenschap veroverd hadden hebben we 8 wedstrijden niet meer gewonnen.
 10. Elsjorro1990

  FM-Café

  Heb ze even bekeken en direct een scout achteraan gestuurd. Thx voor de tip.
 11. Elsjorro1990

  FM-Café

  Novella is misschien ook nog wel een leuke speler. Ontwikkelt zich als een trein. Rechtsback is dat. Keepertje marfella is ook voor de toekomst prima. Speelde al bij bari. Inmiddels in het 2e seizoen wil Arsenal hem hebben. seizoen goed begonnen. Halverwege het seizoen staan we 8 punten los in de serie b. Aantal spelers valt wel wat tegen. Esposito loopt ook wat minder, maar heeft er ook al 2 keer lang uitgelehen met een blessure.
 12. Elsjorro1990

  FM-Café

  Een en ander is afhankelijk van welk seizoen je zit en welke competitie. Ciro Palmieri en gianluca geatano zijn vaak speleers die het wel goed doen. Yes, heb hem voor in de serie B ook direct weer weten te huren, al brak hij direct zijn pols.
 13. Elsjorro1990

  FM-Café

  Prima eerste seizoen met Bari. 1e seizoenshelft was nog wat wisselvallig, nadat ik mijn overbetaalde spits antonucci (50k per maand) verving voor Esposito op huurbasis begon het te lopen. Valt ook wel te zien: Meneer was een half seizoen aanwezig en haalde bijna nog even de topscoorders titel binnen. Leandrinho ook een erg goed seizoen gedraaid.
 14. Elsjorro1990

  FM-Café

  Vanmorgen FM 2020 gratis gehaald via epic games. Gelijk eerste game befonnen met bari. Vorig jaar ook gedaan en dat is een heerlijke game geworden. Halverwege de competitie staan we al 7 punten los bovenaan.
 15. Die kudus. Die zit wel op voetballen hoor. Vind het er bij Antony af en toe nog wel een beetje wild uit zien. Wat is er met Gravenberch aan de hand dan? Alvarez die bij die vrije bal even buitenspel opheft. Die man is clueless hè.
×
×
 • Create New...