Jump to content

Elsjorro1990

Leden
 • Content Count

  6,762
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Elsjorro1990 last won the day on July 18 2019

Elsjorro1990 had the most liked content!

Community Reputation

161 Excellent

About Elsjorro1990

 • Rank
  Simply Wild
 • Birthday 12/30/1990

Personal Information

 • Woonplaats
  Emmen
 • Interesses
  voetbal, darts en nog een zooi meer.
 • Opleiding/Werk
  HBO Bedrijfseconomie
 • Favoriete CM/FM
  CM 04
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tjonge jonge zeg. Bar slechte wedstrijd. Maar wat loop ik mij weer te ergeren aan die jankballen zeg. En die scheids die er dan ook nog in mee gaat. en ook die droeftoeters die met spullen gaan lopen gooien. Stop daar nou toch eens mee. en dan gewoon direct rood geven aan die deyverson. Wat een gekkie. Late reactie ook, aanstekertje tegen je aangegooid krijgen en dan seconde of 3/4 wachten voordat je valt. Pannekoek.
 2. Tjonge jonge zeg. Bar slechte wedstrijd. Maar wat loop ik mij weer te ergeren aan die jankballen zeg. En die scheids die er dan ook nog in mee gaat. en ook die droeftoeters die met spullen gaan lopen gooien. Stop daar nou toch eens mee. en dan gewoon direct rood geven aan die deyverson. Wat een gekkie. Late reactie ook, aanstekertje tegen je aangegooid krijgen en dan seconde of 3/4 wachten voordat je valt. Pannekoek.
 3. Is Emmen dan puur uit rancune? Laten toch nu al bijna 2 seizoenen lang zien dat ze een prima toevoeging zijn aan de eredivisie en het stadion zit elke wedstrijd nagenoeg bomvol.
 4. Scherpen nog weinig van gezien, maar lees vooral dat hij na een onwennig begin de laatste tijd vrij veel indruk maakt.
 5. Emmen weer 3 punten erbij. Zijn de reeks dus goed begonnen. Ook weer lekkere pot voetbal gezien. Kan me niet voorstellen dat ze het niet gaan halen. @ de discussie hier boven: het is toch ook lastig voor die clubs? Kijk naar Emmen: veel jongens uit de regio in het 1e jaar eredivisie, maar op een gegeven moment wil je verder. komen er een rits spelers er bij, waarvan de een het beter doet dan de ander. Ontkom je niet echt aan. Zo lang het allemaal verantwoord is. Nu is het allemaal hosanna en zit de meerdijk wekelijks vol, maar ik heb ook weken in de KKD meegemaakt dat er 1700 man op de tribune zitten. Dus dat je er veel aan doet om in die eredivisie te blijven is niet zo gek.
 6. Het houd niet op, niet vanzelf. Kerel wat een pech met blessures dit jaar.
 7. Het ligt denk ik aan je definitie van “leuke wedstrijd” ik heb hele leuke wedstrijden gezien van een pak en beet fc Emmen, Heracles etc. Terwijl ik ook wel eens heb zitten kijken naar een waardeloze pot oranje-Engeland. Betere kwaliteit wil niet direct zeggen dat de wedstrijd ook “leuker” is.
 8. Klopt inderdaad, er had al afgefloten moeten worden toen de overtreding op blind gemaakt werd.
 9. Nou alles is wel lichtelijk overdreven.
 10. Dan zal het een gebrek aan voetbalkennis zijn.
 11. Zet dat Groningen brilletje nou eens af. Boscagli schoffelt hem gewoon onderuit. Of dest daar dan naar op zoek is, maakt toch geen kloten meer uit? Grootste onzin die ik hier in tijden gelezen heb.
 12. Mention mij de volgende keer even dan. Dan hap ik oke? Prima ploeg man. 1 echt manco: geen goede afmaker. Voetballen vaak vrij goed, maar de leeuw en kolar zijn echt teveel kansen nodig om een doelpuntje te maken. En dat je beste speler een blessure heeft waar die maar niet van af komt is ook wel een beetje jammer. aankomende 5 wedstrijden zijn erg belangrijk. Daar zul je minimaal een punt of 7/8 moeten halen.
 13. Ja dat, of jij kunt niet voorbij een degelijk jaartje Turkije kijken. Die discussie hebben we bij de transfer zelf ook al gehad, hij heeft echt alleen in Turkije een prima seizoen gevoetbald. Alle andere clubs waar die gezeten heeft waren hem allemaal op den duur liever kwijt dan rijk. We zitten nu een dik half jaar wekelijks naar die man te kijken, is alleen maar snel. Maar dat is bolt ook en die kan ook niet voetballen.
 14. Ja dat, of jij kunt niet voorbij een degelijk jaartje Turkije kijken. Die discussie hebben we bij de transfer zelf ook al gehad, hij heeft echt alleen in Turkije een prima seizoen gevoetbald. Alle andere clubs waar die gezeten heeft waren hem allemaal op den duur liever kwijt dan rijk. We zitten nu een dik half jaar wekelijks naar die man te kijken, is alleen maar snel. Maar dat is bolt ook en die kan ook niet voetballen.
 15. Ajax blijft anders “gewoon” zijn wedstrijden winnen, terwijl er een half elftal aan blessures is. Feyenoord doet het prima, maar voerballend is het nog steeds niet veel. Die gaan er op die manier hard af tegen az.
×
×
 • Create New...