Jump to content

Elsjorro1990

Leden
 • Content Count

  6,412
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Elsjorro1990 last won the day on July 18

Elsjorro1990 had the most liked content!

Community Reputation

116 Excellent

About Elsjorro1990

 • Rank
  Simply Wild
 • Birthday 12/30/1990

Personal Information

 • Woonplaats
  Emmen
 • Interesses
  voetbal, darts en nog een zooi meer.
 • Opleiding/Werk
  HBO Bedrijfseconomie
 • Favoriete CM/FM
  CM 04
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gebaseerd op zijn periode bij Olympiakos dan? Was bij fulham namelijk dramatisch.
 2. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Ja verhaal van de afgelopen weken toch dit? Die marin, dat kan toch echt niet? Het is echt bijzonder slecht. Ze kunnen de bal nog niet bij iemand met eenzelfde shirt krijgen. Dat van mazraoui zie je ook wel weer van mijlenver aan komen. Maar er komt niemand meer bij he jongens. Dus we kunnen lekker wekelijks naar een middenveld met blind en marin kijken. En niks ten nadele van blind, die man ziet het wel. Maar net zoals 5/6 jaar geleden al een feit was: hij doet alles uit stilstand. En dat is prima als CV, zelfs lekker. Dat je een CV hebt die wel lekkere passes kan geven. Maar op het middenveld, tegen ploegen die zich ingraven, heb je er geen kut aan. Maar wel lekker schone weg doen. Overigens is die scheids wel een beetje het padje kwijt he? Die gele kaart van martinez sloeg nergens op en hij fluit echt alles dood.
 3. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Ik geloof best wel dat ze 50 mil voor dolberg hadden willen betalen. Maar 1. Ajax heeft zat geld dus is in de positie om dergelijke biedingen af te slaan en 2. Laten we wel zijn: als dolberg zijn prestaties had doorgezet dan was hij nog wel wat meer waard geweest. Gokje genomen en verloren. 25 mil is alsnog een prima bedrag.
 4. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Die statistieken kun je hier ook neer pleuren van dimitry bulkin. Maakt dat hem een goede spits? Of een Ajax-waardige spits? Het verhaal van dolberg is toch gewoon duidelijk? EL was alles wat hij aanraakte goud waard, de afgelopen 2 jaar is het vaak huilen met de pet op. Daar doen wat intikkertjes niks aan af. Dan moet je een keuze maken. Waar ik me meer over verbaas is dat ze geen extra spits gaan aantrekken. Edit: tenzij ze traore een kans willen gaan geven, wat ik wel echt een goede spits vind van wat ik gezien heb.
 5. Elsjorro1990

  Feyenoord

  Poe, profvoetbalwaardig nog wel. En dat is dan keeper van jong oranje. het was overigens een om te stangen. Uiteraard had ik je post erna gelezen.
 6. Elsjorro1990

  Feyenoord

  Ja toch? Hier gaan we de komende jaren weer lekker naar verwijzen dat snap je wel he?
 7. Elsjorro1990

  Feyenoord

  Dit is er ook weer eentje om in te lijsten.
 8. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  “ voor die prijs een buitenkans”. Gaan we 17 miljoen dan al een buitenkans noemen? Tuurlijk moet hij geen basisspeler worden door zijn prijs, maar gelet op de problemen op het middenveld kun je wel ruimte voor hem creeeren door Ziyech een linie terug te halen. ik mag overigens ook hopen dat ten hag dolberg niet in zijn ideale opstelling had staan. Op een geheven moment moet hoop toch plek maken voor realisme? Bedoel we zijn allemaal niet blind: in het EL jaar hebben we dolberg belachelijke dingen zien doen met een bal. In de positieve zin. Maar het is nu al anderhalf jaar niet veel. Het zij door blessures, maar hij valt vreselijk uit de toon. Daar kun je toch niet op blijven wachten?
 9. Je zult ook wel moeten dit seizoen en aankomend seizoen. 17/18 was in vergelijking met de rest zo tenenkrommend slecht dat je daar echt wel pijn van kunt gaan hebben.
 10. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Met alles eens ja. Elke vrije bal en corner is nu billen knijpen omdat je gewoon te weinig lengte hebt. Hopelijk kan die alvarez dat oplossen. Ik lees net dat ten hag heeft geroepen dat er in principe geen spelers meer bij komen. Dus je raakt 2 middenvelders kwijt ( en niet de minste) en haalt daar een speler voor terug die tot dusverre totaal niet op die spelers lijkt. Raar beleid. Ik begrijp ook echt niet waarom ze schone weg hebben gedaan. Die had toch zeker nationaal gewoon alle wedstrijden basis kunnen staan? Ik verwacht dat hij Ziyech een linie terug gaat halen en zo ruimte gaat maken voor promes. Anders is de aankoop van promes toch ook belachelijk? We mogen dan geld genoeg hebben, 17 mil voor een wisselspeler uitgeven is ook wat.
 11. Heb jij mijn Battle.net account al toegevoegd? Ga ook horde droppen. Server wordt waarschijnlijk ook golemagg, omdat er op die andere een Spaanse invasie schijnt te komen. Ook nog steeds bezig met BFA. Ilvl 416 fury warrior op dit moment. 1x Eternal palace normaal gedaan, maar dat was lol makkelijk. Weinig tijd verder ivm verbouwing maar als dat klaar is en de gameroom is klaar gaan we vol gas.
 12. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Die handsbal is toch duidelijk? Arm niet langs het lichaam. Die 3e penal hutjemutje noemen, dat was toch gewoon 2x ippong? Dat die matos bleef liggen was niet omdat hij pijn had, maar hij wist gewoon dat hij fout zat.
 13. Heerlijk man. Echt veruit de beste commentator.
 14. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  serieus dit? Waren toch 1 voor 1 zuivere penal? Misscchien heb ik het gemist trouwens, maar geen VAR? Want die actie bij de zijlijn op tadic was echt donkerrood zeg. Gestrekt been ff over de bal heen op de enkel. Voor de rest: zelfde verhaal als de eerste 3 wedstrijden. Er moet serieus een middenvelder bij, want dit loopt gewoon niet zo. En dan dat wisselbeleid weer van ten hag. Die de wit zit gewoon compleet mis bij die 3-2. Dat is toch geen Ajax materiaal? Kom op zeg.
 15. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Die marin he. Wie heeft bedacht daar zoveel geld voor uit te trekken? Ik kan nog niet ontdekken waar zijn kwaliteiten nu liggen. Ook armoe dat je weer met Veltman aan komt zetten als CV. Allemaal veel te statisch dit.
×
×
 • Create New...