Jump to content

Elsjorro1990

Leden
 • Content Count

  8,682
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Elsjorro1990 last won the day on March 7

Elsjorro1990 had the most liked content!

Community Reputation

853 Excellent

About Elsjorro1990

 • Rank
  Manager
 • Birthday 12/30/1990

Personal Information

 • Woonplaats
  Emmen
 • Interesses
  Voetbal, speciaalbier.
 • Opleiding/Werk
  Assistent-accountant
 • Favoriete CM/FM
  CM 04
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Econoom

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Maar Max had toch ook direct die 3e stop kunnen maken? Nu ben ik niet een gigantisch Formule 1 strateeg en kijk ik vooral omdat ik het geinig vind als Max het goed doet. Maar die eerste stint rijden ze 23-26 rondes oid op die soft band? Max had nog een nieuw setje liggen toch? Of levert die rode band zoveel in na een x-aantal ronden qua tijden dat Hamilton met geel ook weer op zijn staart was gekomen?
 2. Haha ja, op de eerste 3 minuten na zat het er geen moment in. Helaas.
 3. Opzich valt het mee hoor. Anco Janssen gaf het laatst al ( ietwat zuur wel) aan: Emmen betaald van de onderste clubs verreweg het meeste salaris. Die Lubbers heeft bedacht dat het kapitaal naar de spelers moet gaan. Volgens mij zijn er verder ook echt barre weinig medewerkers. Die keeperstrainer Sulmann is volgens mij bij nog 4 clubs keepertrainer ( bij de amateurs). Dat zegt natuurlijk genoeg over het salaris wat die krijgt. Dus in dat opzicht waren ze het ook wel een beetje aan hun stand verplicht. Het enige probleem wat ze echt hadden was geen scorende spits en een waardeloze ke
 4. Heerlijke uitslag voor Emmen gisteren bij RKC-VVV. Dit is het moment om er over heen te gaan.
 5. Gaan we weer. Met mijn eigen cluppie. Niet helemaal volgens de regels, want ik begin gewoon direct in de 3e klasse. LETS GO
 6. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Heeft in ieder geval prima statistieken. Verder ook te weinig van gezien. Al verwacht ik dat deze jongen toch gauw ook een miljoen of 15-20 moet kosten, als het daar al mee op houdt. Dan wel alleen als Neres daadwerkelijk verkocht wordt.
 7. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Oh dat ze geen kans hebben gehad kan ik me nog goed herinneren, maar voor mij gevoel begon Ajax net een minuut of 6/7 in het ritme te komen voordat die goal viel. Toen die goal viel was het direct weg. Idem 2e helft.
 8. Elsjorro1990

  Feyenoord

  Het was niet bedoeld als aanval op slot inderdaad. Meer de verbazing over dat mensen denken dat slot jongens als Diemers wel ineens aan het voetballen krijgt. Ik snap de stap van slot overigens prima hoor, die gaat daar heel wat meer salaris pakken dan dat hij bij AZ gedaan heeft. 6 ton las ik? Ben je in 1 klap klaar toch? Contract Feyenoord uitdienen en je hoeft nooit meer te werken. Maar zoals gezegd: kwalitatief snap ik het niet. In deze selectie zit barre weinig kwaliteit en waarde. Koppel dat aan de corona crisis en dan ziet het er niet naar uit dat dat op korte termijn gaat veranderen.
 9. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Dat gevoel had ik juist helemaal niet. Ik herinner me vooral dat Ajax net een beetje de overhand begon te pakken, toen die goal van Pogba viel. Je zag United gewoon onder druk komen en toen viel heel lullig die goal en konden ze lekker achterover gaan hangen. 2e helft idem dito. Ajax komt lekker die kleedkamer uit en binnen een paar minuten vliegt die 2e goal er in uit een corner.
 10. Elsjorro1990

  Feyenoord

  Maar waar komt dat misplaatste vertrouwen in Slot weg dan? Die heeft het bij AZ prima op de rit gehad ja, met een ploeg die ook prima afgestemd was op waar hij als trainer voor staat. Hij komt voor een groep te staan, die vrijwel op alle posities qua kwaliteit een stuk minder is. Nog even buiten beschouwing dat er een aantal jongens gaan vertrekken. Volgens mij was het qua geld weer geen porum bij Feyenoord, dus stel je verkoopt Senesi voor 20 mil, mag dat geld weer geinvesteerd worden in de selectie? Of moet je dan inderdaad weer met jeugd gaan spelen? Ik heb het idee dat de real
 11. Lijkt me geinig om deze ook eens in Nederland te proberen. Ik verwacht dat het daar een stuk lastiger zal zijn dan het in Engeland was.
 12. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Dat precedent heeft die fluitketel daar in Amsterdam natuurlijk zelf geschept met dat hele BLM gezeik he. Daar is het mee begonnen. Overigens hoeven we niet te doen alsof we alleen in Amsterdam gek genoeg zijn om gewoon lekker met een paar duizend man samen te komen bij een kampioenschap. Cambuur gebeurde hetzelfde, vant weekend in Engeland bij United maar dan met een andere gedachte, protesten omtrent die Super League shit. Je houd het niet tegen.
 13. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Eens met alles, al zou ik Bosz echt graag wel weer terug willen. Die man kan zo heeeeeeeerlijk over voetballen lullen he. Ik vond dat echt een verademing om naar die man te luisteren na afloop van een wedstrijd. En het voetbal was goed.
 14. Lekker man. Was ook niet meer dan terecht. Verrips verpest het daar nog even bijna.
 15. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Omdat er geen enkel team is in de eredivisie die Ajax zijn of haar wil op kan leggen. Als Ajax normaal zijn niveau haalt is er voor AZ niks anders te doen dan consolideren. Ik vind het nogal een rare uitspraak als je mijlenver achter staat op de nummer 1, maar goed wellicht is dat mijn zienswijze.
×
×
 • Create New...