Jump to content

Elsjorro1990

Leden
 • Content Count

  6,853
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Elsjorro1990 last won the day on July 18 2019

Elsjorro1990 had the most liked content!

Community Reputation

181 Excellent

About Elsjorro1990

 • Rank
  Simply Wild
 • Birthday 12/30/1990

Personal Information

 • Woonplaats
  Emmen
 • Interesses
  voetbal, darts en nog een zooi meer.
 • Opleiding/Werk
  HBO Bedrijfseconomie
 • Favoriete CM/FM
  CM 04
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. In die opmerking geen nuance aanbrengen is ook vrij idioot. Het is een combinatie van beide.
 2. Eens hoor, maar het argument werkt beide kanten op toch? Aan de ene kant is het te zot voor woorden om de competitie te baseren op 75%, aan de andere kant is het heel zuur voor een az die nadat ze op 75% op een CL plek staan ineens die 75% voor niks gevoetbald hebben.
 3. Hier ook nog niet gewonnen idd. Wij zijn juist met 5 man dus elke keer loten wie er met wie gaan we hebben er namelijk 2 tussen zitten die raken nog geen olifant op 3 meter afstand
 4. Ja dat snap ik, maar voorronde is ook noemer CL toch?
 5. En dan beginnen we volgend seizoen hetzelfde als dit seizoen? Dus Ajax CL en noem het maar op? Dat is ook een beetje vreemd toch? Aangezien je dus al 75% gevoetbald hebt dit seizoen. Dat werkt beide kanten op.
 6. Kleine bump: inmiddels is sinds gisteren de BR modus toegevoegd: Warzone. Nog niet kunnen spelen helaas, maar mijn kameraden waar we elke avond ( bijna) PUBG mee spelen waren erg enthousiast. We gaan het meemaken, werd wel eens tijd dat er een goede opvolger van PUBG kwam.
 7. Gedeeltelijk eens. Je moet idd de spelers meenemen die het best in vorm zijn. Echter, op de vleugels is dat wel goed zoeken. Je noemt eerder een dilrosun of Groeneveld, maar die zijn ook niet in goede doen. Dan moet je nog verder gaan zoeken. Kom je dan uit op een speler als Linssen oid? Eerder genoemde EL ghazi zou in principe als enige voldoen als we over vorm praten.
 8. Goh, voor het eerst eens met @Hwb heeft bij Ajax natuurlijk nog helemaal niks laten zien, maar in oranje was het vaak wel gewoon voldoende/goed. Bij gebrek aan alternatieven snap ik het dan wel. Al had ik el ghazi niet eens een gekke gedachte gevonden, die doet het gewoon goed bij Aston villa. maar misschien is Koeman bang dat hij ook een ippon krijgt net zoals bosz.
 9. En weer 3 puntjes erbij. Begint er wel prima uit te zien nu. Eerste helft was niet bijster veel, 2e helft weer prima voetbal gezien. Die Peña, die zou niet misstaan bij een heleboel clubs uit het linkerrijtje zeg.
 10. Bruma moet je gewoon direct weg doen. Wat een beperkte speler is dat zeg. Dat van doan zag ook niemand aan komen? Hoe vaak moeten zulke aankopen nog gedaan worden voordat daar iets van geleerd word ( doan, sulejmani, maher, Larsson etc.)
 11. Mja, maar dat blijft een wat moeilijk begrip. Wat is een bewezen en goede aankoop? Er zit natuurlijk nog steeds wel een groot verschil tussen het kopen van Tadic of een stapje hoger. Het niveau hoeft ook niet per direct omhoog hè? Dat mag best gefaseerd. Alleen wat je nu ziet is dat je weer een stap terug doet dit seizoen omdat bepaalde vertrekkende spelers niet goed zijn opgevangen. Maar je zult toch op zoek moeten naar die ideale mix. Een degelijke ervaren basis aangevuld met talent, van buitenaf of uit de jeugd.
 12. Mwoah, ben ik niet helemaal met je eens. Als je ziet dat er met neres en Antony toch 2 grote talenten voor Ajax kiezen. Die jongens kijken echt niet alleen maar naar clubnaam en de competitie waar ze spelen. Als jij als speler een aanbod krijgt van Chelsea en van Ajax ( laten we zeggen als 18/19-jarig talent) en Chelsea bied jou 1,5 mil per seizoen en Ajax bij wijze van 6 ton, dan ga je toch ff wat sneller naar Chelsea, ondanks dat je weet dat je daar waarschijnlijk niet direct veel gaat spelen/verhuurd word. nu Ajax financieel meer ruimte heeft, kan Ajax ook gewoon tegen een dergelijke speler zeggen: joh ander aanbod 1,5 mil? Hier heb je 1,5 mil per seizoen. en dan moet een speler ineens een keuze maken tussen spelen elke week of nog ff 2 jaartjes in jong Chelsea spelen ofzo. Dan word die keuze toch iets minder makkelijk dan dat er een miljoen per jaar tussen zit ofzo. want laten we wel zijn: als wij allemaal die keuze zouden moeten maken en je kan op die leeftijd een 4/5 jarige contract tekenen voor die 1,5 mil per jaar, dat doet toch gewoon 99% van de mensen? Ongeacht wat het voor je carrière betekend? 6,5 mil. Dan ben je dus gewoon financieel onafhankelijk he? Wat er ook gebeurd. Of je nu een been geamputeerd krijgt, of je toch niet zo goed bent. toevallig net van de week van die buitink van gelezen. Die kon ook richting Engeland op zijn 16e. Tonnen verdienen. Dat doe je toch gewoon? Je word er toch nooit slechter van lijkt me?
 13. En nog belangrijker: mijn zoon mag mee het veld op aan de hand van de spelers. @denman84 psv en Feyenoord kunnen het wel vergeten ja, maar dat az weer in een vormdipje komt zie ik zo 1,2,3 niet gebeuren. Daar zit Ajax natuurlijk wel in met het programma wat er nog aan komt ben ik er niet gerust op. vwb volgend seizoen: gelet op wat ze deze zomer voor aanwinsten gehaald hebben ben ik er niet gerust op. Aan de andere kant: als idd Nico, Onana, ziyech, van de beek vertrekken ben je weer 150 mil rijker? Als je dan het nog niet voor elkaar krijgt daar echt 4 goede versterkingen voor te halen dan kun je wat mij betreft beter stoppen. Als je als Ajax echt het bayern van Nederland wilt worden, zul je nu je in dat financiële momentum zit ( elk jaar 70/80 miljoen winst) keihard moeten investeren.
 14. Het blijft ook wel verbijsterend om te zien hoe slecht Emmen in die uitwedstrijden is he. Je had echt een hele grote stap kunnen zetten gisteren. aan de andere kant: een blok van 5 hele belangrijke wedstrijden, als je dan tegen vvv wint volgende week heb je 10 punten gepakt, dus klagen is ook niets.
 15. Dan moet je beter lezen. 1. Blonk hij niet uit in de Belgische competitie. Dat viel reuze mee. 2. We zien toch allemaal alles mis gaan bij hem? Kom op hoor. Ik gaf die vergelijkin al eerder: neres was de eerste maanden soms ook ongelukkig. Maar die zag je af en toe wel acties maken waarvan je dacht: poeh. Marin, 0,0. En dan meen ik echt 0,0. Heeft in elke wedstrijd dat die speelde vooral laten zien dat hij grossiert in balverlies, hij heeft nogmaals geen steekpass, hij is verdedigend echt super zwak ( let eens op hoe vaak hij op het middenveld de bal kwijt raakt) en maakt domme keuzes. Dan mag je best wel spreken van een miskoop en iemand die er klaarblijkelijk niet zoveel van kan als de scouts dachten. Oa Jan Boskamp, die heel wat Belgisch voetbal ziet, sprak gelijk al van waanzin. Al voordat die transfer rond was.
×
×
 • Create New...