Jump to content

Elsjorro1990

Leden
 • Content Count

  7,061
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Elsjorro1990 last won the day on July 18 2019

Elsjorro1990 had the most liked content!

Community Reputation

224 Excellent

About Elsjorro1990

 • Rank
  Simply Wild
 • Birthday 12/30/1990

Personal Information

 • Woonplaats
  Emmen
 • Interesses
  voetbal, darts en nog een zooi meer.
 • Opleiding/Werk
  HBO Bedrijfseconomie
 • Favoriete CM/FM
  CM 04
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nee, dat mag niet. Dat is toch mijn hele punt? Ik zeg ook nergens dat schuurs niet de potentie heeft om een hele degelijke cv te worden toch? Maar te jong en onervaren ( althans afgelopen seizoen) om op terug te vallen.
 2. Van alle namen die jij opnoemt zijn er 2 die daadwerkelijk wat hebben laten zien. Martinez en blind. En dan kun je over martinez nog redetwisten, want die begon echt steeds slechte te voetballen. Alvarez en schuurs zijn echt door de mand gevallen, die maken zo veel verdedigende fouten. Het is haast schrikbarend dat je die nog noemt. Pieri? Je bedoelt die jongen van Heerenveen die het in jong Ajax niet kan bolwerken? Vooropgesteld: laten we hopen dat die jongens ineens de pannen van het dak gaan spelen. Maar van de namen die jij noemt, zijn schuurs, botman, pierie en timber niet de jongens waar op je moet terugvallen. Zeker niet als basisspeler. Die moeten de kar toch niet trekken? Ik neem aan dat je zelf toch ook aardig wat wedstrijden gezien hebt van Ajax? Dan heb je toch ook gezien dat alvarez en schuurs onzekere factoren zijn? Dan ga je het seizoen dus in met 2 degelijk tot goed lcv en alles wat je rcv hebt is of slecht of te jong en onervaren km in de CL op terug te vallen. Ik zie nog steeds je punt niet. Je blijft maar over aantallen praten: dat is helemaal niet relevant. Het gaat om kwaliteit. is er dan een constante factor dat aankopen het wel redden? Nee! Absoluut niet. Daarover moet je de scouting op orde hebben. En zolang je met spelers als marin aan komt, of 2 centrale verdedigers haalt die je uiteindelijk als middenvelder moet uitspelen, ga je ook geen correcte aankopen doen nee. Maar dat wil niet zeggen dat de intentie niet daar hoort te zijn. maar hee: als jij er vrede mee hebt dat we straks weer naar de lukoki’s en ebecilio’s van deze wereld moeten gluren, so be it.
 3. Je hebt het geld toch? Misschien moet je dan als directie jezelf achter je oren krabben als je met marin en magallan aan komt zetten, terwijl iedereen van te voren al roept: wat moet je daar in hemelsnaam mee. Dat is toch gewoon hberslecht gescout? Als je een dergelijk systeem hanteert moet je inderdaad zorgen dat je scouting op orde is. Dat is het nu blijkbaar niet. ik blijf er bij dat je gedurende een seizoen niet op bepaalde spelers kunt gaan gokken. Kijk nou eens naar de teams die wel in die top 25 zitten. Je dacht toch niet dat die het seizoen beginnen met 11 basisspelers en daarachter enkel jeugd? Als je wilt dat het algehele niveau omhoog gaat moet je stoppen met middelmaat. En een Botman is gewoon puur middelmaat. Een achuurs mag dan wel potentie hebben, hij laat nog steeds op de meest domme momenten spelers uit zijn rug lopen. Dat zijn cruciale fouten gemaakt door een speler die er blijkbaar nog niet klaar voor is ( of de kwaliteiten niet beschikt) om 90 minuten lang geconcentreerd te voetballen tegen volwassen gasten. dat laatste punt; daar versterk je toch alleen maar mijn argumenten mee? Geen van die spelers is er gedurende een seizoen ingekomen. Mazraoui,dest, Onana zijn er in gekomen in de voorbereiding waar ze het verbazingwekkend goed deden. Terwijl er op dat moment ook al capabele spelers aanwezig waren ( Krul-Onana, mazraoui-dest Veltman-mazraoui) Tegen Onana werd zelfs gezegd: je krijgt 2 wedstrijden en anders haal ik een andere keeper. Van de beek, de jong: werden allebei langzaamaan gebracht. van dat aan gaat begreep bosz er echt heel veel van hoor. Die deed het precies zo. Niks gezeur over talenten dit en dat. Je staat er of je staat er niet en dat testen we in de voorbereiding, niet midden in 1 van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen.
 4. Je moet helemaal niks incalculeren. Als je ooit weer daadwerkelijk aan wilt haken Europees, laten we dan maar “aanhaken” bestempelen als groepsronde CL structureel door komen, dan moet je van het momentum gebruik maken. Het momentum waar je nu inzit is veel kapitaal op de bank en op het veld. leuk en aardig die eigen jeugd, maar het moet niet ten koste gaan van je prestaties. Je kunt toch prima een speler als traore/brobbey/schuurs etc. De wedstrijden tegen Fortuna/rkc etc. Laten spelen? Maar als we kijken naar Europees en laten we dan de wedstrijd tegen Valencia maar even aanhalen: valt een lang compleet door de mand. dat terugvallen op jongetjes die nog heen haar op de balletjes hebben moet maar eens afgelopen zijn. Kwaliteit staat voorop samen met presteren. Dan is er geen ruimte voor sentiment richting wat omhooggevallen jeugdspelers. Het gaat alleen maar om kwaliteit. Als jij halverwege de groepronde van de CL moet terugvallen op jeugdspelers die klaarblijkelijk nog niet goed genoeg zijn om daar te brengen wat nodig is en je pretendeert wel, zoals van der sar en overmars al een tijdje doe , dat je terug wil naar die top 25, dan moet je van die onbenullige denkwijze af. 1 jaartje die groepsronde niet halen is gelijk een aanslag op het momentum dat je nu hebt. Dat eigen vermogen verdampt dan vrijwel net zo snel als dat het opgebouwd is.
 5. Ja is eigenlijk sinds het begin van de Corona perikelen een probleem. Echt tenenkrommend. Zowiezo heeft Activision/blizzard daar altijd al problemen mee gehad. Die maken miljarden, maar weigeren iets aan de servers te doen. mooiste voorbeeld daarvan was de launch van classic wow vorig jaar. Echt om te huilen. Zeg maar 15 jaar daarvoor breng je World of warcraft uit, nou die launch was 1 groot drama. Ik was er destijds bij als 14-jarige. Onspeelbaar de eerste paar weken. En dan bedoel ik echt onspeelbaar. Ben je 15 jaar verder, relaunch je de game. En wat denk je? Compleet onspeelbaar eerste paar week. Dan ben je toch niet goed?
 6. Ik word wel doodmoe van die updates en dat ze het op de 1 of andere manier niet voor elkaar krijgen om dan een normale downloadsnelheid te fixen. Download gisteren gewoon met kb/s ipv mb/s. Dan wil je avondje gamen en valt dat weer in het water: teringzooi.
 7. Dan is de discussie toch helemaal niet zo heel erg moeilijk? Ideaal gezien heb je inderdaad een 2e keeper met potentie die er ook nog eens staat als hij er moet staan. In de praktijk is dat natuurlijk super lastig. Daar is scherpen natuurlijk een prima voorbeeld van. Kan een prima potje keepen, maar heeft zeker in het begin bij Emmen laten zien dat hij onder druk ( 1e paar wedstrijden na debuut) nogal eens een foutje maakte. Met de belangen waar ajax mee te maken heeft, kun je je dat niet permitteren. Als scherpen ( of kotarski) eerst een paar wedstrijden nodig is om die schroom van zich af te gooien, kan dat al uitschakeling CL of punten morsen in het kampioenschap betekenen. Dan kies ik liever voor wat ze nu doen: scherpen een heel jaar laten spelen in jong Ajax, kotarski die foutjes lekker laten maken bij een club als Heerenveen om te kijken hoe en wat en dan vervolgens een degelijke keeper als 2e keeper aantrekken. overigens gebruik ik hier expres het woord degelijk. Dat kan namelijk een 23-jarige gast zijn of een speler als Stekelenburg, die zich al ruimschoots bewezen heeft. Dat hij bij Everton weinig heeft gespeeld zegt mij niet zoveel. Zowiezo heb je als keeper minder last van geen wedstrijdritme en had hij gewoon een meer dan prima keeper voor zich. Laten we wel zijn: scherpen en kotarski om en om laten voetballen een seizoen is toch ook niet ideaal? Laten we niet vergeten dat cillessen ook pas een jaar of 22/23 was volgens mij toen hij daadwerkelijk 1e keeper werd.
 8. Omdat hij Lamprou niet aanhaalt om aan te tonen dat je beter een talentvolle keeper daar kunt neerzetten, maar hij gebruikt hem om aan te tonen dat het belangrijk is een degelijke 2e keeper te hebben. Eentje waarop je kan bouwen. En dat is ongeacht leeftijd. jij stelt dat het belang schromelijk overschat word en je voor die paar wedstrijdjes prima een 18/19 jarige speler op de bank kan zetten. Dat heeft met kwaliteit te maken. Ja het maakt niet uit of je Lamprou of een scherpen als reservekeeper hebt. Lamprou maakt fouten en van scherpen is het afwachten of de druk niet te gek is voor zo’n jongen. Dus beide kutkeuze. nu heb je de keuze tussen een ervaren keeper met 60+ interlands op de bank of de afvaller van jong Ajax. Ik weet wel waar ik meer vertrouwen in heb.
 9. Maar Talpa is niet VI hè. Ik denk dat hij de mannen zelf bedoeld. Ik snap die hele uitzending ook niet. In die jaren zijn er heel wat ergere dingen geroepen dat dit stomme grapje. Man man man.
 10. Hier nog elke dag warzone. Vind het wel meevallen op zich. Wel lijkt het alsof ze sinds seizoen 4 weer moeite hebben om de cheaters er uit te gooien.
 11. Dit inderdaad. Stel je hebt geen voorbereiding en je vliegt er allemaal direct weer uit dan gaat dat jaar je nog lang dwars zitten voor de plekken.
 12. Serieus? Welke filmpjes kijk jij eigenlijk?
 13. Denk als 2e keeper een prima optie. Maar goed, dat dachten we van Varela ook en dat ging ook niet best. qua vertrouwen in die andere 2: dat kan natuurlijk 2 kanten op. Ik meen me te herinneren dat bosz destijds tegen een 20/21 jarige Onana ook zei: je krijgt 2 wedstrijden om je te bewijzen anders halen we een andere keeper. Zeker de keeperpositie is het vrij lastig om er zo jong te staan. Snap dat je als Ajax zijnde die gok niet zo snel neent. dan lijkt me een verhuur van 1 van de 2 ( kotarski dus) om wat ervaring op te doen prima. Dan kan de ander keepen jong Ajax. Van scherpen is het bekend dat meneer totaal niet kan/kon meevoetballen. Dat is afgelopen jaar verbeterd, maar nog niet genoeg. Dus die nog een jaartje jong Ajax en dan hopelijk dat die daar nog wat stappen maakt.
 14. Burnet weg bij Emmen. Jammer, heeft een prima seizoen gedraaid. Hopen dat ze cavlan wellicht terug kunnen halen. Hopen dat daar niet een grote leegloop dreigt en dat ze frei weer kunnen huren. Die is me een partij goed zeg. Verwacht wel dat eindbaas Peña nog gaat vertrekken. Die is echt 3 klasses te goed.
 15. Je mag natuurlijk prima die problemen aankaarten, maar dan moet je aan de andere kant niet zeuren dat je daar kritiek op krijgt. Het wringt toch ook gewoon dat er nu heisa komt over een fucking grap, hoe misplaatst sommigen die ook vinden, maar als het om de doekoe gaat zijn al die morele beseffen inmiddels verdwenen ofzo? Het toont de hypocriete van deze gasten tot op zekere hoogte wel aan.
×
×
 • Create New...