Jump to content

Elsjorro1990

Leden
 • Posts

  9,144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Elsjorro1990 last won the day on July 29

Elsjorro1990 had the most liked content!

About Elsjorro1990

 • Birthday 12/30/1990

Personal Information

 • Woonplaats
  Emmen
 • Interesses
  Voetbal, speciaalbier.
 • Opleiding/Werk
  Assistent-accountant
 • Favoriete CM/FM
  CM 04
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Econoom

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Elsjorro1990's Achievements

Beginnende trainer

Beginnende trainer (8/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

1.2k

Reputation

 1. De oorspronkelijke biedingen kwamen ook niet echt boven de 10-15 mil uit. Maar ik bleef maar gewoon 40 direct vragen met 50% doorverkoop. Toen knalden ze er wat premies boven op, en ik dacht dat het 1 na laatste bod 15 mil met bonussen was en 18 direct. Toen veranderde ik 18 naar 40, 50 dooverkoop en die 15 aan bonussen. Werd geaccepteerd. Tis ook wel echt een keeper van wereldtopniveau, denk ik. En het belangrijkste: Ik heb een meer dan capabele vervanger.
 2. Seizoen 2050-2051: Ik gok de laatste update voor de vakantie. We nemen jullie mee in het 1e seizoen europees voetbal met V.V. Weerdinge. Een club uit een dorp met circa 700 inwoners. We eindigen weer netjes op een 7e plek, die ons andermaal een plek in de PO voor europees voetbal geeft. Die sluiten we winnend af door een 2-1 thuiszege tegen Vitesse. De 1-0 maakt dan niet meer uit: De intake zelf, ja die is voor het 3e jaar op rij uien. Inmiddels de HOYD vervangen, maar de nieuwe komt dus ook met drama. Geen enkele speler zal het gaan maken voor ons team gok ik. En dan het nieuws waar we al een tijdje op zitten te wachten. Een bitterzoet nieuwtje. Zeker toen hij afgelopen zomer basisspeler was van Oranje die wereldkampioen werd, wist ik dat het moment er zat aan te komen. Dat hij uiteindelijk kiest voor Feyenoord, terwijl ook clubs als United, Juventus, City, Liverpool etc. geinteresseerd waren is mij wel een raadsel. Naar mijn mening had hij direct de stap kunnen maken. We vangen 55 miljoen, wat direct een vertienvoudiging van mijn budget is. Ook hebben we 50% doorverkoop, dus hopelijk weet hij het waar te maken. Het ga je goed, grote vriend: Dan onze Europese tour, we hebben het prima gedaan. Een kwartfinaleplek in onze 1e deelname. Wolves was helaas over 2 wedstrijden net iets te sterk, maar dat lijkt me nog geen schande:
 3. Seizoen 2049-2050: We draaien er nog even wat seizoentjes door zo vlak voor de vakantie. Zoals jullie kunnen zien, we hebben echt een heel erg fijn seizoen gedraaid. Uiteindelijk plaatsen we ons met 58 punten voor de playoffs en zijn we geen moment in de problemen gekomen. Die Play-offs pakken we uiteindelijk tegen Groningen, wat het extra zoet maakt: Conference league here i come! Voor de vorm gooien we de voorbeschouwing er even in, want daar kan ik wel van janken hoe accuraat die is elke keer: EN dan komt de intake zelf: En die is weer om te janken. Enkel Fer zie ik in de toekomst minuten maken, maar ik verwacht dat hij nooit meer dan een back-up gaat worden: Dan nog het beste nieuws van het seizoen: We gaan het prachtige de Luwte verlaten. De plek waar ik heel wat wedstrijden gespeeld heb zelf, de plek waar ik elke zondag mezelf nog helemaal de rambam in zuip. De plek van de fijne gehaktballen. Het wordt vervangen. Overigens duurt dit nog wel super lang, want een seizoen later is er nog steeds niets bekend maar goed.
 4. Geloof me, dat valt je direct op. Auto aim. Heel veel mensen hebben ook wallhack. Dat is echt niet te doen. Zitten 5 minuten lang ingezoomd te wachten op de plek waar jij in een huisje zit. Lat je je zien, boem weg.
 5. Seizoen 2048-2049, we gaan gestaag door. We maken weer een klein stapje, qua punten dan. Want uiteindelijk mogen we gewoon mee doen aan de PO voor europees voetbal omdat we daarmee op een 10e plek eindigen. Die PO eindigen we wel direct met een zware verliespot over 2 wedstrijden tegen AZ, maar dat mag de pret niet drukken. We halen wat meer resultaat, waaronder een 3-1 thuisoverwinning tegen Ajax. De spelers ontwikkelen zich lekker. Weer het voorbeeld van een voorbeschouwing die echt niks zegt: "gouden generatie" en "talent op de het middenveld" Niks van dat alles, dit is de intake: Er is werkelijk waar geen een speler die het 1e gaat halen. En afgaande op ons niveau is dat dus echt een bar slechte intake. Jammer. Wel haalt ons grootste talent, die inmiddels wonderkind is, wel een aantal prijzen binnen. Hij wordt beste doelman: En hij wordt verkozen tot beste jeugspeler: Hieronder een screen van onze grote man Janssen: Ik ga hem niet lang vast kunnen houden ben ik bang.
 6. Als Emmen dit niveau blijft vast houden, dan zijn we snel terug in de Eredivisie. Jezus. Gisteren ook weer een dikke pot op de mat gelegd tegen Heracles.
 7. Ik speel de belangrijke wedstrijden ook zelf. Dus de wedstrijden tegen de zwakkere broeders/gelijkwaardig. De rest doe ik instant result. Naarmate mijn team beter word, speel ik zelf meer wedstrijden. Inmiddels heeft Janssen zijn 2e interland te pakken en moest ik alle zeilen bij zetten om hem niet kwijt te raken. O.a. PSG, city, Liverpool en Juventus hebben erg hun best gedaan. Constant hoog in de boom gezeten, uiteindelijk kwamen ze niet verder dan 11 miljoen dus ik hou hem lekker. Shabalala ontwikkelt zich ook goed, dus als ik straks een deal kan sluiten voor 30 mil+ met doorverkoop zal ik hem moeten verkopen ben ik bang. Een dergelijke injectie zorgt ervoor dat ik aardig wat upgrades kan doen en hopelijk eindelijk een nieuw stadion.
 8. Ik speel met instant result en heb alle competities die niet meer nodig zijn er uitgebonjoured. Dus speel alleen met de eredivisie en de KKD. Dat houdt in datik er in 2 uur een seizoen doorheen knal.
 9. @FlyD Dat zou inderdaad nog wel eens een prima positie voor hem kunnen zijn. Ik ga er eens naar kijken. Seizoen 47-48: Een vergelijkbaar seizoen. Soms winnen we nipt, vaak verliezen we dik. Er moet zeker in de verdediging en centraal op het middenveld nog wel wat bij. Ook een goede spits is geen overbodige luxe. Afijn, we redden het weer dus niks mis mee. De intake zelf valt wat tegen. 1 groot talent met Karatas en 2 degelijke spelers. Karatas, ik ga hier een CV van maken. Zou wel eens de leider achterin kunnen worden. Ammor, hopelijk kan hij wat trainen op zijn afwerken.
 10. Daar zijn we al hoor, interlanddebuut van Janssen. Geen idee hoe, want de andere keepers zijn wel echt beter. Maar hopelijk gaat dit zijn waarde goed doen. Ter extra ondersteuning een screen, dat ik dus niet bondscoach ben.
 11. 2046-2047: 1e seizoen in de Eredivisie. Hier hebben we het die jaren voor gedaan. We hebben echt een heeeeeel zwaar seizoen gehad. Op de laatste speeldag spelen we ons rechtstreeks veilig, met wat hulp van Heracles. De instroom zelf was op zich wel weer prima. We schijnen 1 groot talent op de VMC/MC positie te hebben. Ik ben er nog niet helemaal over uit waar ik de jongen moet gaan uitspelen. Hij lijkt voor alle posities een paar eigenschappen niet goed genoeg te hebben, maar we gaan het zien: Janssen:
 12. Ik verwacht ook veel van beide. Tot nu toe ontwikkelen ze zich echt als een gek. Keepertje haalt ook gewoon dik en 7 gemiddeld in zijn 1e jaar eredivisie.
 13. 45-46: Het was een heerlijk seizoen. Het hele seizoen stuivertje gewisseld met Willem 2 en FC Emmen voor de 1e positie. Uiteindelijk was dat net een brug te ver, maar we pakken wel gewoon in ons 3e seizoen al de promotie. Heerlijk! En het wordt nog beter. Twee van onze keepers zijn er uit als grote talenten. Dit licht ik er even uit, dames en heren. U zult later zien waarom Ik heb helaas geen goede screen meer, dus jullie zullen het met deze moeten doen: FREAK REGENS ALERT. Ik ga ze alledrie even laten zien, het rare is dat Franssen niet eens als groot talent werd beschouwd. Janssen, ik moet me heel erg vergissen wil deze man niet Oranje halen. Is direct onze 1e keeper. Mocht Janssen verkocht moeten worden, No worries. Met Shabalala hebben we iemand die in potentie hetzelfde kan gaan brengen En dan ons belgisch "snoepje". Hij doet me denken aan Alistair Baird, de grote held uit mijn United game. Hopelijk komt hij bij die prestaties in de buurt:
 14. Rebirth Island zit niet zo vel gepropt met cheaters als Verdansk?
 15. Ja, dit wordt beoordeeld met sterren. En ik heb het idee dat vooral het verhogen van het budget van jeugdscouting werkt voor welke talenten je binnen krijgt. Je HOYD is natuurlijk ook vrij belangrijk, maar die is bij mij van een dusdanig niveau dat hij nooit dergelijke talenten zou moeten kunnen halen. Ik heb echt 2/3 talenten nu die zelfs bij mijn FC United game toptalenten zouden zijn. Nu wordt het wel tijd dat de prestaties er ook gaan komen, want anders ben ik ze snel weer kwijt gok ik.
×
×
 • Create New...