Jump to content

Elsjorro1990

Leden
 • Content Count

  7,624
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Elsjorro1990 last won the day on September 1

Elsjorro1990 had the most liked content!

Community Reputation

368 Excellent

About Elsjorro1990

 • Rank
  Simply Wild
 • Birthday 12/30/1990

Personal Information

 • Woonplaats
  Emmen
 • Interesses
  voetbal, darts en nog een zooi meer.
 • Opleiding/Werk
  HBO Bedrijfseconomie
 • Favoriete CM/FM
  CM 04
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Traore speelde zeker de eerste helft heel sterk. Alleen dat afwerken blijft wel een puntje. 2e helft was hij wat minder sterk. Paar kee dat hij zich liet aftroeven.
 2. Zijn we nu ook klaar met dat opgehemel van die zahavi ja? Jezus, prima dat je als spits een bepaalde geilheid voor het doel hebt en voor eigen succes gaat. Maar als dat 20 keer fout gaat zou ik wel een keer een balletje gaan afgeven hoor.
 3. Ik denk dat er letterlijk ook niet iemand hier is die mijn muzieksmaak kan waarderen, maar zoek eens wat op van Bouke. En dan vooral de Tom Jones covers, Elvis covers. Die man is zo goed. Arrogante kwal wel, maar dat terzijde.
 4. Nou ik wist wel dat ze een hele ruime uitleg hebben voor " erotische dansclub".
 5. Ja net zoals dat Sensa een dansclub is zeker?
 6. Paar week terug voor het eerste Fantastic Beasts and where to find them: The crimes of Grindelwald gekeken. Geen idee waarom dat zo lang geduurd heeft. Maar als echte die hard Harry Potter fan ( Lame, i know) vond ik het tenenkrommend slecht. Er zijn zoveel verhaallijnen die niet aansluiten op de boeken, zoveel zaken die anders uitgelegd worden, dat ik het een fikse tegenvaller vond. Overigens vond ik van bepaalde Harry Potter films ook dat ze dingen slecht uitgelegd hebben, maar goed. Ik heb die boeken dan ook 100 keer gelezen ( Niet overdreven) en wellicht wordt je dan kritisch of kun je je
 7. Jij bedoeld Pretty Women, die is foetsie. Die heet nu wonderland ofzo. Secret Dreams is er nog wel, naar mijn weten.
 8. Late reactie, tenenkrommend slecht spel vond ik dat zeg. Verbazingwekkend veel gespeeld nog wel, maar jezus.
 9. Een hele tijd fanatiek gespeeld, maar op een gegeven moment wat verwaarloosd. Toen was ik er inmiddels al zoveel tijd mee bezig geweest dat ik het niet zie zitten om opnieuw te beginnen.
 10. Zo wordt het wel een beetje gebracht. hier zijn er een stuk of 4/5 clubs geweest die eerste periode waar dan 1/2 besmettingen waren en dan was het: Besmettingen bij Bargeres of Besmettingen bij Emmen, terwijl ze het ook gewoon hadden kunnnen oplopen bij de plaatselijke hoerenclub Secret dreams ofzo.
 11. Elsjorro1990

  FM Café

  Dat zeg je verkeerd, het model werkt überhaupt niet.
 12. Elsjorro1990

  FM Café

  Hij valt me qua stats best nog wel tegen eerlijk gezegd. Hoe ziet kudus er uit ?
 13. Favoriete save: Niet zo moeilijk, heb er maar 1 gehad: Bari Favoriete speler: Sebastiano Esposito. Maakte de opmars mee vanaf de Serie C t/m het 1e kampioenschap. Daarna wou Inter hem niet meer verhuren helaas. Absolute klasbak die ingame nog steeds furore maakt bij Man Utd. Favoriete regen: Giacomo Gennari en Tiago. Staan wel in het beste regen topic. Gennari kwam voor 30,5 mil over van Sassuolo en is vanaf dag 1 de afmaker in het team. Cardenosa heb ik toevallig gisteren net gekocht, maar die stats maken hem mijn beste regen ooit. Tiago is een CV die op 17-jarige leeftijd over kwam
 14. Ik denk de beste regen die ik ooit onder mijn hoede heb gehad. Komt voor 114 miljoen over van Liverpool. Tegelijkertijd heb ik Pedri, die toch al weer 29 is, verkocht voor 91 miljoen aan Real. Prima deal lijkt me.
×
×
 • Create New...