Jump to content

Elsjorro1990

Leden
 • Posts

  10,843
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Elsjorro1990 last won the day on April 27

Elsjorro1990 had the most liked content!

About Elsjorro1990

 • Birthday 12/30/1990

Personal Information

 • Woonplaats
  Emmen
 • Interesses
  Voetbal, speciaalbier.
 • Opleiding/Werk
  Assistent-accountant
 • Favoriete CM/FM
  CM 04
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Econoom

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Elsjorro1990's Achievements

2.2k

Reputation

 1. Jullie hebben wel weer eens recht op een update 2040-2041: We beginnen weer met een afscheid. Max Langlais was een aantal jaren onze gemankeerde maar degelijk presterende linksback. Sinds de opkomst van Bounoua kreeg hij steeds minder speeltijd en na de definitieve doorbraak van Vargas, die zowel VC als VL kan spelen, was zijn tijd gekomen. Gaat voor een vriendelijk prijsje nog wat jaren in Troyes spelen. De preview: Oke, i guess. Het is niet denderend slecht en ook niet denderend goed. Wel zouden we weer eens een goede spits kunnen gebruiken aangezien Dubois toch alweer richting de 30 gaat. Hmm, hier zit wel wat tussen. Tej zou wel eens onze toekomstige 1e doelman kunnen worden. Dat is lekker om in het achterhoofd te houden, gezien de leeftijd van Azevedo. Ook Nzeza en Bernard zouden wel wat kunnen worden, enkel speel ik wel zonder AMC. Dan de competitie: We lijken in een soort tweestrijd met PSG te komen. Elk jaar lijkt het de vraag te zijn: Hoeveel punten laat PSG vallen? Nou, niet bijster veel. Want ze winnen 29 van de 34 wedstrijden. Echter winnen wij er 31 en worden zo met 5 punten verschil landskampioen!!! Dan, waar het om draait. Vorig jaar waren we er dichtbij. Weten we dit keer voor het eerst de CL finale te halen? Nee. We komen er niet dichtbij ook. Wel weten we in een groep met Mainz Zebre en Shaktar weer naar de 2e ronde te komen, al was het vaak met de hakken over de sloot. Hierna was direct Real onze tegenstander. Helaas wisten we thuis de punten niet te behalen, waarna een 4-3 uitverlies ons plot beslechtte. Op naar volgend jaar. Weer een prima seizoen van onze voorste 4. Allemaal in de dubbele cijfers. Dat is heel erg prima. Shehu zal waarschijnlijk volgend jaar een kans gaan krijgen, want Belkacem lijkt qua prestaties wat minder te worden. De wonderkids list: Persoonlijk denk ik dat alleen Cetin en de algerijn toekomst hebben bij ons. Maar wie weet. Wat belangrijke spelers: Vargas, de beste man van het elftal. Kan nog heel wat jaren mee en daar ben ik erg blij mee. Kijk die waarde ook. Heerlijk Chabane. Is eigenlijk de enige die echt zeker is van een basisplek in het Franse elftal. Heldje.
 2. Idem met Mazraoui. En internationaal zijn er helemaal voorbeelden te over.
 3. Elsjorro1990

  Jeugdvoetbal

  Die gasten zaten hier ook nog even in Emmen omdat een vervolgronde hier gespeeld werd. Die gasten waren bij de beesten af heb ik vernomen. Daar zijn heel wat schoonmaakstertjes waggelend die kamers weer uitgekomen
 4. Elsjorro1990

  Jeugdvoetbal

  Was dat niet het wk onder 20 in 2005? Ben bij het toenmalige Giraffe hotel nog met hem op de foto gekomen. Zal eens kijken of ik die nog ergens kan opduikelen. Veel wedstrijden hier o.a. in Emmen toen bezocht. Soms komen er nog wel eens namen voorbij die je dan op de een of andere manier nooit weer vergeet. Bij Argentinie waren dat natuurlijk Messi, maar bijvoorbeeld ook een Gustavo Oberman. Of bij Brazilie met Diego Tardelli en Rafinha. Ben ik nooit meer vergeten.
 5. Die was ik nog vergeten ja. We hebben bij Emmen al wat huurspitsjes gehad die het niet zo best deden en later toch een redelijke carrière pakten.
 6. Ik heb een tijdje 3 keer per week in de sportschool gezeten en op aanraden van een kameraad die nogal breed is idd wat supplementen genomen zoals creatine. Of het zin heeft gehad, geen flauw idee. IK heb geen vergelijkingsmateriaal met een periode sporten zonder dat spul. Maar ik werd er uiteindelijk wel een stuk breder van ja.
 7. Guilty Pleasure wel, maar ik mag graag kijken naar DrDisrespect en TimtheTatman. Vooral de Doc bescheur ik me om.
 8. Ging natuurlijk die 2e seizoenshelft een beetje mee in de vrije val waar Excelsior in zat. Maar wat hij die eerste seizoenshelft liet zien, was veelbelovend. Het zit er dus in elk geval in. Het was meer dan tegen 24 ballen aan lopen. Ik zie inderdaad geen betere spits in de KKD lopen. Of laat ik het anders zeggen: Geen completere spits.
 9. Ging wel mee in het dramatisch verlopen 2e seizoenshelft van Excelsior ja. Ik meende 24 goals in de eerste 19 wedstrijden.
 10. Uiteraard. Maar ik reageerde er op omdat dat een mooi voorbeeld van scorebordjournalistiek is. Ik weet niet of je de statistieken er bij zou kunnen pakken, maar als ik gokken moet op basis van de wedstrijden die ik gezien heb (90%) zal Antony bij 50/60% van de aanvallen betrokken zijn geweest. Kwaliteit of een goed seizoen draaien is meer dan doelpunten alleen. Ik vind bijvoorbeeld dat Tadic, voetballend gezien, helemaal geen dijk van een seizoen gedraaid heeft. Was vaak betrokken bij balverlies, te traag in zijn handelingssnelheid. Maar zijn statistieken onderstrepen dat helemaal niet, als je begrijpt wat ik bedoel.
 11. Dat zegt natuurlijk niet altijd wat. Ik weet nog dat we hier heeeeeel gek opkeken toen Heracles Wout Weghorst ophaalde. Die kon het in Emmen niet helemaal winnen van Roland Bergkamp. Wat ik van hem gezien heb, vind ik het echt een ijzersterke spits. Veruit de beste spits van de KKD. Koppelt fysiek aan toch best nog wat snelheid, voetbalinzicht en een redelijk dodelijke afwerking. Zie hem echt wel een Weghorst/Dost route gaan volgen. Maar goed, dat is altijd wat lastig in te schatten. Ik verloor in de jeugd zelf de concurrentiestrijd met Rick ten Voorde. Of naja concurrentiestrijd, ik zat bij de amateurtak en mocht als 16-jarige toen de selectiewedstrijden spelen. En ondanks het feit dat ik best een dijk van een wedstrijd speelde, was dat een gelopen race met hem als concurrent in het andere team. Snel, sterk. Goed schot. Maar uiteindelijk zat hij vaak net zo lang in de kroeg als ik en ik werkte er. Er is meer nodig dan alleen talent.
 12. Scorebordjournalistiek dus, zoals Socrates al aangeeft. Antony is namelijk kwalitatief met afstand de beste speler van de eredivisie en de belangrijkste speler van Ajax. Het is niet voor niets dat het een stuk moeizamer ging sinds Antony er niet bij was. Dat is niet uit te drukken in doelpunten of assists.
 13. Ik vind persoonlijk het niet als eerste selecteren van Antony nog een veel grotere grap eerlijk gezegd. Dan blijkt toch maar weer hoe groot de Ajax afgunst is bij sommige mensen. Maar goed: Zoveel meningen, zoveel teams.
 14. Elsjorro1990

  FM Café

  Naar is dat he? Ik heb dat in mijn Youth Only challenge met Haaland en Moukoko bij PSG. NIet tegen te voetballen. Inmiddels is Haaland op 37-jarige leeftijd godzijdank met pensioen gegaan. Moukoko heeft nog even.
 15. Ik begreep dat een van de redenen juist was dat ze minder afhankelijk zijn geworden van de miljoentjes van Latifi.
×
×
 • Create New...