Jump to content

Elsjorro1990

Leden
 • Posts

  13,485
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

Elsjorro1990 last won the day on December 8 2023

Elsjorro1990 had the most liked content!

About Elsjorro1990

 • Birthday 12/30/1990

Personal Information

 • Woonplaats
  Emmen
 • Interesses
  Voetbal, speciaalbier.
 • Opleiding/Werk
  Assistent-accountant
 • Favoriete CM/FM
  CM 04
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Econoom

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Elsjorro1990's Achievements

 • Professor Eigen Jeugd (FM23)
 • Journeyman (FM22)
 • Professor Eigen Jeugd (FM22)

Recent Badges

5.2k

Reputation

 1. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Eens, maar ik vond hem juist ook wel een aantal keren aan de bal goede beslissingen nemen. Dat heb ik bij Ajax nog niet gezien. En laten we wel zijn: hij stond constant onder druk. Hij speelt niet wekelijks tegen morata in de eredivisie.
 2. Poeh ja, die floot echt alles af, terwijl die aan de andere kant de polen steeds van die irritante overtredingen liet maken om het tempo er uit te halen. Oh, Wijnaldum aub nooit meer een oranje shirt aan. Die man komt er in en ineens staan we weer onder druk. Dan liever Gravenberch.
 3. Xavi en veerman ffkes wisselen aub. Die spelen toch slecht.
 4. Ik denk vooral door de historie van Brobbey met die hamstring dit seizoen. Je hebt nog een plek over, dan kan dit puur uit voorzorg zijn. Het kan natuurlijk best dat Brobbey fit is, maar koeman er geen risico mee wil lopen?
 5. En toch heb ik er best wel een aardig gevoel over. We hebben best een leuke selectie, waarvan toch aardig wat jongens dit jaar aardig in vorm waren. Ik heb het idee dat dit veel meer een gebalanceerde selectie is, dan bijvoorbeeld in 2010. Al had je daar wel echt meer toppers. Maar persoonlijk vond ik die verdediging echt drama.
 6. Poeh, hij kan ook echt niet meer op die positie. Vond het ook jammer dat hij er gisteren voor koos Simons weer als rechtsbuiten op te stellen. Zet die daar maar eens neer, zeker nu de alternatieven gering zijn.
 7. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Meen je dat echt? Ik hoef hem absoluut niet bij Ajax hoor, daar komt die echt kwaliteit voor te kort. Maar ik heb wel gigantisch respect voor zijn inzet en manier van doen. Die heeft toch puur op inzet een gigantische carrière gehad.
 8. Uiteindelijk wil ronaldje toch ook gewoon zover mogelijk komen? Dan moet je denk ik gewoon constateren dat wijnaldum als basis in elk geval niet meer kan. Lekker met Simons of koopmeiners op die positie gaan spelen. Je hebt wat mij betreft gewoon echt wel een goede selectie met wisselmogelijkheden. Dat is wel eens anders geweest.
 9. Mwoah, ik gok zelf, als je zoals gisteren speelt qua formatie, dat het zoiets wordt: Verbruggen Dumfries-van Dijk-Ake-Vd ven Frenkie-Reijnders Simons Frimpong-Depay-Gakpo Of dat is wat ik hoop, laat ik het dan zo stellen.
 10. Blind gaat ook niet spelen toch? Neem aan dat je juist tegen dat soort snellere spelers voor vd Ven gaat kiezen.
 11. Wederom eens inderdaad. Het feit dat Noppert erna ook geen fatsoenlijke wedstrijd meer gekeept heeft, zegt natuurlijk alles.
 12. Eens inderdaad. Zonde voor het kereltje. Had toch al een interland of 20/30 meer te pakken kunnen hebben.
 13. Begrijpelijk, maar zonde voor Bijlow. Vind dat Verbruggen het in die paar interlands echt goed gedaan heeft en ik zie te weinig van hem in Engeland om er verder wat van te vinden, maar je krijgt toch wel een beetje een wrange smaak voor Bijlow. Die lijkt "gestraft" te worden voor zijn blessureleed. Zo voelt het wel in elk geval.
 14. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Maar is dat niet inherent aan het halen van, ik zet het expres even tussen haakjes, "Grote buitenlandse talenten"? Ik heb de cijfers zo niet paraat, maar ik kan me voorstellen dat een Chelsea een speler als Maatsen ook meer betaald als eigen jeugdspelers.
×
×
 • Create New...