Jump to content

Elsjorro1990

Leden
 • Content Count

  6,075
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Elsjorro1990 last won the day on April 20

Elsjorro1990 had the most liked content!

Community Reputation

82 Excellent

About Elsjorro1990

 • Rank
  Simply Wild
 • Birthday 12/30/1990

Personal Information

 • Woonplaats
  Emmen
 • Interesses
  voetbal, darts en nog een zooi meer.
 • Opleiding/Werk
  HBO Bedrijfseconomie
 • Favoriete CM/FM
  CM 04
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Dat laatste illustreert dan wel gelijk het niveau wat je hier zelf laat zien. Bijzonder laag. Dat begint al bij “ had minimaal twee keer moeten scoren”. Dat gaat helemaal nergens over. Juve had het balbezit ja, en deed daar vervolgens barre weinig mee. Dat een corner dan vervolgens tot het enige doelpunt leid, zegt genoeg. jij vind het dan blijkbaar geluk dat Ajax teams treft die volgens jou op dat moment slecht in vorm zijn. Dat is bagetaliseren van een hoog niveau. Overigens heeft het niks met gewaagde voorspellingen van doen, het gaat vooral om het feit hoe je je hier als een 2e Louis gedraagt en een beetje hautain loopt te doen. En als je het dan mis hebt, dan ligt het aan van alles en was alles vrij plausibel.
 2. Ff je Groningen bril af dan komodo. Bij die goal gebeurd er daadwerkelijk heeeeeeelemaal niks. Op het moment dan handwerker begrijpt dat hij word afgetroefd, doet die een of andere halfslachtige poging tot een schwalbe hopende dat de scheids er in mee gaat. lachwekkend slecht.
 3. Eerst rood en daarna scoren? Hoe dat dan?
 4. Dat mag. Zullen een boel mensen hetzelfde over denken. Pino slaat gewoon de spijker op zijn kop. Je krijgt lening op lening op lening. Al dat geld geef je vervolgens uit om weer een veel te dure selectie neer te zetten en dan weer handje ophouden. Ik vind het lachwekkend. Had ze echt een 16e plaats gegund ofzo. Of nu nog ff 20 punten in mindering oid.
 5. Dit is wel een beetje het gemiddelde niveau als je deze discussie aan gaat ja. Wijzen wijzen wijzen. Man wat hoop ik dat die hele club opgedoekt word.
 6. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Die Driessen is gewoon een ongelooflijke droeftoeter. Zit daar bij VI ook altijd gematigd interessant te doen. Wat een dorpsidioot is dat zeg.
 7. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Jezus wat maak je je hetzelf lastig in dat laatste half uur. Je moet dat gewoon uitspelen en dan stap je met 1-5 van het veld. Desalniettemin: gefeliciteerd boys!!!!!!
 8. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Alles van tadic word ook wel afgefloten he? Op een gegeven moment krijgt hij een beuk in zijn rug, maar maakt hij zich goed breed. Bonucci gaat neer: vrije bal Juventus.
 9. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Nieuwe regels speciaal voor Ajax.... eerste helft beetje omgekeerd dan wat er in de 1e wedstrijd gebeurd. Van de beek had die bal vanaf 5/6 meter gewoon moeten maken.
 10. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Nou ja, Bonucci geeft hem nog wel even een klein zetje mee he. Het was ook niet alsof Bonucci ook maar 1 seconde naar de bal keek. Maar goed, te weinig voor een penal. Boeeeeeem
 11. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Pff zenuwachtig man.
 12. God, weer zon twente supporter die dan hier alles recht komt praten wat krom is. Tuurlijk zijn die miljoenen niet rechtstreeks over gemaakt, nee Twente heeft voor de zoveelste keer de afgelopen paar jaar uitgegeven wat anders betaald had moeten worden aan aflossing en rente. Resultaat: Lening kan niet betaald worden, dus rug tegen de muur beleid voor de gemeente.
 13. ik ben leider van het 2e. Voetballen zit er door 2 kruisbandblessures al een aantal jaar niet meer in. Daarvoor wel altijd in het eerste gespeeld. @delichris weet je dat zeker? Zat ff te checken op voetbalnoord, maar daar staan ze niet al selectiespelers tussen.
 14. Elsjorro1990

  FM-Café

  Haha ja wel een beetje. Maar inmiddels vitale voor 22 mil aan Shakhtar verkocht dus staat die wel basis.
 15. Elsjorro1990

  FM-Café

  Eigenlijk ben jk hem niet eens echt nodig, maar kon het niet laten lopen. Ik heb mattia vitale op die positie staan en hoewel zijn stats niet denderend zijn ( bij lange na niet als frenkie) maar die man scoort als cm/vmc bij mij 15 doelpunten + per jaar en een bak aan assists.
×
×
 • Create New...