Jump to content

Elsjorro1990

Leden
 • Posts

  11,232
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Elsjorro1990 last won the day on September 22

Elsjorro1990 had the most liked content!

About Elsjorro1990

 • Birthday 12/30/1990

Personal Information

 • Woonplaats
  Emmen
 • Interesses
  Voetbal, speciaalbier.
 • Opleiding/Werk
  Assistent-accountant
 • Favoriete CM/FM
  CM 04
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Econoom

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Elsjorro1990's Achievements

2.6k

Reputation

 1. Een paar van mijn toppers bij Atletico. Langzamerhand probeer ik de oudgedienden er een beetje uit te werken. Zo is Oblak vertrokken deze zomer. Meneer verdiende gewoon 2,5 mil in de maand. Heb in 3 seizoenen aardig wat centen uitgegeven voor de volgende mensen: Pineiro, kwam voor 93 miljoen over van Villareal. Zal de aankomende 10-15 jaar onze vaste rechtsback zijn, ook die van Spanje gaan we van uit Carsten Mondrup. Stond al op de nominatie toen ik bij St. Etienne zat, maar ging naar PSG. Daar speelde hij vrijwel niet en voor 57 miljoen werd hij de vervanger van Hermoso. Garai. Ik zocht een goede CV, omdat Soyuncu en Niakhate en niet echt voldeden en te oud werden. Deze man kwam in de scoutingsrapporten steeds naar voren. Voor 113 miljoen kwam hij over van Bilbao. We betalen graag wat extra voor Spanjaarden. Mikel Alvarez, kwam ook over van Bilbao voor 75 miljoen. Er liepen wat mindere oude spelers rond zoals Correa. Die werd bedankt voor bewezen diensten en we hebben nooit meer terug gekeken. Jorge Benitez, onze mexicaanse TACO. Ik kocht hem voor 9,5 miljoen met St. Etienne van America. Toen Chelsea vervolgens voor 80 miljoen onze servische spits kocht, besloot ik 105 neer te leggen voor Benitez. Bezorgde ons in zijn 2e seizoen direct de CL, dus de investering betaald zich uit. Wederom een spanjaard. Geen idee waarom, maar onderstaande meneer speelde niet bij Barca. We besloten 87 miljoen op tafel te leggen en zo is de kern van ons elftal voor de aankomende jaren wel gelegd. Met gelukkig best wat spanjaarden. Dit is wel een grappig verhaal. Ik huurde hem, omdat we op het moment dat we onze spits verloren niet genoeg geld hadden voor Benitez. Wat ik niet gezien had, is dat er een verplichte koop in zat van 68 miljoen. Nadat Benitez alsnog kwam, werd hij reserve. En toen ging er dus 68 miljoen van ons TB af voor het nieuwe seizoen. Maar wel een prima spits.
 2. Elsjorro1990

  FM Café

  Prima manier om de eerste CL te winnen in de Journeyman game. Uitgerekend tegen Real, die we dit jaar op een straat lengte afstand in de competitie achter ons lieten (20 punten +). Eindbaas Jorge Benitez, die ik meenam van Saint-Etienne deed het voor ons.
 3. Die van Gaal jongens. Die is niet helemaal lekker he? Aub Malacia gewoon op de positie van Blind, de Roon en Klaassen nooit meer mee nemen en dan pak je Botman maar als vervanger achter Ake ofzo. Wat een gedoe van die man.
 4. Hier pakten we vorig seizoen met Saint-Etienne de titel. Ik versterkte de selectie met een aantal heerlijke spelers om de club verder uit te bouwen, totdat ik zag dat Atletico vrij kwam. Deze stonden met 11 wedstrijden gespeeld op een 7e plek. Kleine blik op de selectie geworpen en de beslissing gemaakt om toch de overstap te pakken. Dus vanaf nu gaan we jagen met Atletico.
 5. Yes. Froso IF seizoenen waren niet zo lang met die Zweedse competitie gelukkig.
 6. Zo'n journeyman werkt heerlijk verfrissend zeg. Werkloos begonnen en 2 seizoenen door gebracht bij Froso IF. 2 maal kampioen geworden ( goed voor 24 schamele punten) en daarna kwam Telstar. Die stonden op moment van schrijven ( Winterstop seizoen 3) op een voorlaatste plek. Uiteindelijk de 4e periode gepakt en door Vitesse te pakken promoveerden we naar de Eredivisie. Daar eindigden we zelfs op een 6e plek direct met een ontketende Milambo die we konden huren. Uiteindelijk pakten we Willem 2 en konden we ons zo op maken voor de Conference League. Zo ver kwam het echter niet, Saint Etienne eindigde op een schamele 16e plek en vonden dat het tijd was voor een nieuwe manager. Na een grondige analyse van de selectie vond ik dat er meer dan genoeg kwaliteit aanwezig was, dus seizoen 5 beginnen we daarom bij St. Etienne!
 7. Weerdinge ligt echt aan Emmen, op de fiets een kleine 10 minuten vanaf het station.
 8. Hier ook begonnen aan de Journeyman Challenge. We starten bij Frösö IF
 9. Zal wel weer Ajax worden en dan als de full game uit komt, lekker weer een Youth Only. Deze keer in Spanje gok ik.
 10. Elsjorro1990

  FM Café

  Lekker spelertje ja. Ben eens een game begonnen met RB Salzburg en daar is die echt 1 van de blikvangers.
 11. Ja tuurlijk. Volgens mij doen die auto's niet belachelijk veel voor elkaar onder. Of laat ik het anders zeggen: Aan het begin van het seizoen leken de auto's een stuk dichter bij elkaar te liggen. Maar door foutjes van Ferrari staat Leclerc ook gewoon op een te grote achterstand.
 12. Mwoah, dat dekt niet helemaal de lading toch? Ferrari laat ook gewoon veeeeeeeeeel te veel liggen. Max had vorig jaar niet de beste auto, maar stond waar die stond voor de laatste race omdat RB er stond wanneer ze er moesten staan. Even de laatste race buiten beschouwing gelaten.
 13. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Maar die statistieken vertellen niet het hele verhaal toch, of vind je van wel? Blind speelt tot nu toe echt dramatisch slecht, maar blijkbaar wel de speler met de meest succesvolle passes naar laatste 30 meter.
 14. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Naja ik snap Brobbey wel een beetje. Haal lekker die Tadic er toch een keer uit man? Niet dat ik nou heel erg blij wordt van Berghuis op rechts, maar dan kun je toch gewoon Brobbey laten staan en Kudus er achter zetten? Respect voor wat Tadic allemaal voor ons betekend heeft hoor, maar vorig seizoen was het vaak al niet echt lekker en toen was het vaak ook de man die mocht blijven staan. Nu is het echt kut, kutter kutst en nog steeds zoeken we een plekje voor Tadic.
 15. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Het zal wel een mix zijn van het feit dat die toch ook wel wat blessuregevoelig is en het feit dat die nog niet echt heel veel wedstrijden in de benen heeft. Al ben ik het wel enigzins met je eens dat er wellicht wat meer nadruk op de conditie gelegd mag worden. Die fysiek heeft die toch al. Verder een vreselijke zaadpot. 2 prima goals, maar het hield verder echt niet over. Dit middenveld is ook gewoon niet zo heel erg lekker hè? Je mist wel echt een speler die de boel eens lekker versnelt naar voren toe. En blind andermaal weer rete slecht. Tadic idem. Het word tijd dat Schreuder eens wat beslissingen gaat nemen in dat opzicht. Berghuis rechtsbuiten kan ook gewoon niet, al was hij wel belangrijk. Alvarez trouwens, wtf is daar gebeurd? Als hij nu ook al schijnbewegingen gaat maken ala Frenkie, dan is het hek van de dam.
×
×
 • Create New...