Jump to content

Ozan

Leden
 • Posts

  18,280
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Ozan

 1. Als je gaat zeggen dat hij er helemaal niks aan kon doen ben je ook niet al te goed bezig. Je wordt toch ook geen keeper van zo'n topclub als je bij elke wat moeilijkere bal gaat zeggen "Kon er niks aan doen". Als ze een keeper zoeken om de ballen te pakken die zowat elke keeper kan pakken dan zetten ze er altijd wel iemand uit de jeugd in.

 2. Hehe als je goede voorzetten verwacht van Gregory van der Wiel kom je nog van een koude kermis thuis ben ik bang.. :D

   

  Dan moet je misschien toch eens wedstrijden gaan bekijken van hem, want na wat ik toe nu toe al heb gezien heb ik die mening.

 3. Jaa inderdaad haha, maar Van Persie zal spelen hoor. Denk zelfs dat Advocaat meer richting de 4-4-2 wil ook. Salih heb je niets aan man, die man heeft niet voor niets amper minuten gemaakt voor Roma. Hij doet af en toe iets speciaals, maar heeft altijd te veel tijd nodig. Kijkt steeds naar de grond :r

   

  4-3-3

  Sow - RvP - Lens

   

  Alper/Aatif/Salih - Ozan

  Topal

   

  Ismail - Kjaer - Skrtel - VdW

  Volkan

   

  4-4-2

  Sow/Emenike - RvP

   

  Volkan/Alper - Topal - Ozan/Salih - Lens

   

  Ismail - Kjaer - Skrtel - VdW

  Volkan

   

  Fernandao zal invallen wanneer we voorin wat moeten beuken, lange ballen etc. Emenike moet altijd spelen in 2-spitsensysteem vind ik, of met RvP die wat meer als 10 gaat spelen in de 4-3-3. Ozan moet je vertrouwen blijven geven, hij moet z'n eigen nog genoeg ontwikkelen, maar van alle Turken die we momenteel hebben in onze competitie is hij de enige die niet als standaard Turk voetbalt.

 4. Fenerbahçe Transfers 2016/2017 [B]Uit:[/B] Luis Nani (Valencia): Hebben er na een goed EK te weinig voor gekregen, had onder Advocaat heel belangrijk kunnen zijn voor het team. Echt jammer dat hij weg is. Diego Ribas(Flamengo): Eindelijk van verlost, was geen toekomst voor hem hier. Caner Erkin(Inter): Vond het niet erg dat hij weg was, want speelde al wandelend en als een natte krant. Aanvallend en in bbz wel een genot om te zien, rattenactie om naar BJK te gaan. Michael Kadlec (Sparta Praag): Zorgde nooit voor problemen, heeft z'n best gedaan maar was tijd om te vertrekken. Serdar Kesimal (Akhisar): Zag echt een grote toekomst voor hem, was ook echt goed tot aan de wedstrijd tegen Galatasaray die hij eigenhandig weggaf, sindsdien geen vertrouwen meer gekregen. Samuel Holmen(IBB): Weg ermee. Mehmet Topuz & Meireles (momenteel clubloos): Zorgde nooit voor problemen, tijd om weg te gaan. Heleboel verhuurd nog & Gokhan Gonul kan de pot op [B]In:[/B] Salih Uçan (Terug van huur): Goede reserve, zeker niet goed genoeg om als "10" te spelen. Te veel tijd nodig nadat hij bal in de voet krijgt. Vind het geen fijne speler. Emenike (Terug van huur): Op de flank of als enige spits heb je er weinig aan, ben blij dat hij terug is maar moet wel met een 10 dat dicht tegen hem speelt of in 2-spitsensysteem. Miroslav Stoch (Terug van huur): Net als Emenike blij dat hij terug is. Voegt iets speciaals toe aan de selectie, hoop dat hij wat constanter kan presteren deze keer. Martin Skrtel (6mil): Heel blij mee, hebben echt een heerlijk duo achterin met Sktrel en Kjaer. Van der Wiel (Transfervrij): Heeft niet de werkkracht en het op en neer sprinten van Gokhan,maar aan de bal zoveel sterker. Zien eindelijk ook eens goede voorzetten van onze rechtsback, heel blij mee. Ismail Koybasi (Transfervrij): Vond hem bij de laatste EK-wedstrijd van Turkije echt heel sterk, maar weet nog niet wat ik er van moet vinden. Het is geen Caner (van 2 jaar geleden). Aatif Chahechouhe (idk, transfermarkt zegt transfervrij): Was er heel blij mee, heeft nog niet veel laten zien. Neustadter (Transfervrij): Was echt teleurgesteld om deze transfer, kan geen kopduels winnen deze man. Verdedigend best zwak, voetballend is hij wel de beste van Fener. Jermaine Lens (Huur): Heeeel blij mee. Weet niet waarom hij bij Sunderland niet mocht starten, want bij elke MotD werd Sunderland zoveel beter wanneer hij op het veld kwam. Gaan we veel plezier aan beleven denk ik. Moussa Sow(Huur): Mensen weten dat ik niet de grootste Sow fan ben, maar deze man is een held. Heeft heel veel opgeofferd om gewoon terug te kunnen komen naar Fener, ook al is het voor een jaartje. Hebben hem ook echt hard nodig als we 4-3-3 spelen, qua scorend vermogen vanop de flank. In een periode waar we ratten als Gokhan Gonul tegenkomen is het toch nog fijn om mensen als hem te kunnen zien _O_ Here you go @cimbomcu; ;)
 5. Osmanlispor is een best goede ploeg eigenlijk nu. Hebben ook een goede groep in de EL, dus volgende ronde is zeker haalbaar. Het is nu niet dat Maher zo'n geweldenaar is he boys...

 6. Dat hij naar Barca is gegaan is voor het Turks voetbal het slechtste wat ooit gebeurd is. Hij mag slecht spelen, maar hij mag nooit van zn leven geen inzet tonen. Dat is wat hij heel het EK heeft gedaan.

   

  En trouwens, het gaat meer op wat er achter de schermen gebeurde, op trainingen enz had je grote verdeeldheid. En de groep met Arda, Selcuk, ... waren de rotte appels.

 7. Buiten Hakan Balta gewoon allemaal terecht niet opgeroepen lijkt me. Fatih Terim houdt eindelijk z'n woord is, hij zei dat hij ging doen wat nodig was, dat hij wat ging ondernemen. Alle rotte appels er dus uit. Gewoon lekker verjongen, ik vind het wel goed. Zitten natuurlijk paar namen in van Genclerbirligi en dan die Cengiz Under die ik niet ken, maar ik laat me graag verrassen.

 8. Geen bepaalde reden man, kwam niet echt meer op MU.

   

  Nog over je vorige mention, Vitor werd ontnomen van vele dingen binnen de club. Was oneerlijk, want was puur om hem weg te werken eigenlijk. Hij moest aan het einde van vorig seizoen al worden weggestuurd maar werd nog gehouden door de hoge som dat ze hem moesten betalen als ze hem zouden ontslaan. Dat Vitor gewoon is weggelopen heeft hij ook niet slim gedaan, nu gaat Fener sowieso een veel lager bedrag betalen, als ze al moeten betalen. Want Vitor heeft geen recht om zomaar weg te gaan.

   

  Verder ben ik blij met Advocaat en zijn staf nu ook met Mario Been. Niet omdat het een topcoach ofzo is, ik weet ook dat het een geldwolf enzo is. Maar we hebben gewoon is een Hollandertje nodig, dat Advocaat en Been genoeg voetbalkennis hebben kan niemand ontkennen. Het verlies tegen IBB kan vind ik wel deels Advocaat zijn fout. Toen ik de opstelling zag zei ik al dat het toch niet kan om 2 flanken op te stellen die beide nog geen wedstrijd hebben gespeeld door schorsing en blessure. Alper kon hij tegen Grashoppers laten spelen voor z'n eerste wedstrijd en ook misschien 2e helft laten invallen. Misschien komt die 1e tegengoal er dan ook niet, aangezien Alper bij die aanval niet komt meeverdedigen waardoor VdW tegen 2/3 man stond. Eerste 15/20 minuten was het gewoon heel duidelijk dat Alper en Volkan er niet bij waren. IBB verder verdedigend echt sterke ploeg, verder hebben ze niks laten zien.

 9. Je gaat toch niet na één goed seizoen iemand vergelijken met zo'n grote speler.. tuurlijk kan hij wat maar ik moet maar zien hoe die jongen zich klaarspeelt bij een grote toplcub en hoe hij omgaat met tegenslagen. Als je dat klaarspeelt en net zoals hij bijv de CL wint met een grote impact in je ploeg, dan pas mag je van mij vergeleken worden met hem. Voor hetzelfde geldt speelt die jongen over twee jaar onderste regionen La Liga.

   

  Als ze in hem geen nieuwe Makélélé zouden zien waarom zouden ze hem dan halen? Tuurlijk moet hij bewijzen dat hij zo'n vergelijking waard is, maar er is toch niets mis met vergelijken. Qua stijl lijkt hij er gewoon op en als hij de lijn doortrekt is het gewoon een mooie vergelijking. Na zijn vorige seizoen mag je best zo'n vergelijking droppen, nu is het wel aan Kanté.

 10. Monaco :( Pittig man.

   

  Tja als we Monaco niet eens aan kunnen horen we natuurlijk niet in de CL thuis. Volgende ronde zijn de clubs net zo lastig of lastiger dan Monaco. Is wel te doen denk ik, we hebben kwaliteit genoeg. Het kon gemakkelijker natuurlijk, mjah ...

 11. Is die gekke Italiaan er nog?

   

  Hoeveel heeft Skrtel gekost?

   

  Welke gekke Italiaan? :r

   

  Ik weet echt niet hoeveel Skrtel heeft gekost. Denk wel te veel, want las ergens ooit eens 6 mil.

   

  Het team is wel goed nu, maar zonder een "10" gaan we weer met hetzelfde probleem zitten dat we gewoon amper grote kansen kunnen creëren. Als Ziyech niet komt zal het op de 10 anders moeten met Salih, Aatif of Alper ... Wel tof dat Vitor dit seizoen zowel een 4-3-3/4-2-3-1 en een 3-5-2 aan het trainen is. We gaan beide formaties te zien krijgen dit seizoen, dus dat is al positief.

   

  Rvp

  Volkan - Ziyech - Aatif

  Ozan/Salih - Topal

  HAK/Koybasi - Skrtel - Kjaer - VdW

  Volkan

   

  Rvp - Fernandao/Emenike

  Ziyech

  Linksback/Aatif - Ozan/Salih - Topal - VdW

  Neustadter - Kjaer - Skrtel

  Volkan

 12. Ben er wel blij mee. Koybasi was de enige BJK speler die ik mocht bij het nationaal elftal, speelde een goede wedstrijd. Kan lekker de strijd aangaan met Hasan Ali, zal ze beide wel goed doen. GG en Koybasi zullen er wel voor zorgen dat er tussen de grote clubs nu wat meer spelers de overstap zullen durven maken denk ik.

   

  Enige die ik nog steeds wil is Ziyech, we hebben echt een nummer 10 nodig nog steeds.

 13. Als ze op die manier scouten dan zal binnenkort half IJsland in de PL spelen

   

  1 van de domste en meest nutteloze opmerkingen die ik de laatste tijd hier heb mogen aanschouwen.

 14. Taco met een monster toernooi zeg. Zonde van Liquid. Goed niveau, maar niet het niveau wat sommigen tegen Fnatic hadden. Dan ga je er simpelweg af.

   

  Trouwens dat CS. :cab: Tijden niet kunnen spelen, dus had geen rank meer op mijn main. Potje gespeeld; van Supreme na MGE. :cab:

   

  Ik ook na 3 maanden niet gespeeld te hebben van Eagle naar MG1, nu wel alweer dmg.

 15. Ik vind Aatif onze beste transfer, heb echt veel vertrouwen in hem. Zo'n spelers heb je gewoon nodig, Europees presteert geen enkele Turkse club wat (buiten is 1 jaar wel en dan weer 10 jaar niet). Zelfs bij een slechte wedstrijd zullen zo'n spelers iig strijden voor elke bal ipv sterspelers die als ze slecht zijn ook echt heel slecht zijn.

   

  Van der Wiel is misschien niet beter, maar al helemaal niet slechter dan Gokhan. Gokhan is een rat, ben blij dat hij weg is. Hij smeekte om terug te komen, maar die klootzak had al een overeenkomst met BJK. Gokhan had tijdens het seizoen zijn manager volledige rechten gegeven om in zijn naam te spreken met iedereen. Dus die manager heeft een overeenkomst geregeld met Besiktas. Daarna gewoon allemaal leugens van Gokhan, ipv gewoon als een man te zeggen dat hij naar BJK gaat.

   

  Neustadter ken ik niet, maar vond ik verschrikkelijk slecht op het EK. Toen hij eerst werd gelinkt met GS waren we zelfs met vrienden (3 GS supporters) al aan het lachen om die man en GS. Komt hij ineens naar Fener ...

   

  Nu Nani weg is hoop ik enkel en alleen nog op Ziyech, hij is de enige man die ik echt wil. Daarnaast zou Skrtel ook nog kunnen komen.

   

  Volkan Sen - RvP - Aatif/Alper/Emenike

  Ziyech

  Ozan/Salih - Topal

  Hasan Ali/??? - Skrtel/Neustadter - Kjaer - Van der Wiel

  Volkan

 16. Ondanks dat Casemiro uiterst goed achter Modric en Kroos past, is Krychowiak aan de bal vele malen beter dan eerstgenoemde.

   

  Maar dat boeit toch niet? Zijn totaal niet dezelfde type spelers. Je hebt gewoon iemand nodig die al het vuile werk opknapt en dat doet Casemiro beter dan Krychowiak.

 17. Goh, guur. Had 'm graag bij Real gezien alhoewel Casemiro het wel fortuinlijk heeft gedaan 't afgelopen halfjaar.

   

  Het is dat het ook 2 soortgelijke spelers zijn. Casemiro past gewoon perfect op dat middenveld achter Kroos en Modric, moet je niet aan komen.

 18. Nee je hebt vast gelijk, ik ken de belastingregels in Engeland ook niet echt. In Turkije gewoon alles netto? :mrg:

   

  Voetballers betalen heel weinig belastingen in Turkije.

   

  Sneijder krijgt met wedstrijdpremies erbij 5 miljoen per jaar [MENTION=16357]cimbomcu[/MENTION];

×
×
 • Create New...