Jump to content

r4vje

Leden
 • Posts

  17,787
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Posts posted by r4vje

 1. Bezig met een test game voor mijn Man Utd project, wilde mijn tactiek even testen, binnen 15 minuten twee rode kaarten tegen Liverpool :cab: .. dat was natuurlijk niet helemaal de bedoeling!

   

  BYfbhXG.png

 2. Kan wel merken dat ik een hele tijd geen FM meer gespeeld heb. Blijf het lastig vinden om in FM23 een constante reeks neer te zetten qua resultaten. Was in de vorige edities makkelijker heb ik het idee.

 3. Op 17-11-2022 om 15:29 zei Whitewolf345:

  Naam Novelle: The North Irish crusade

  Club: Crusaders FC

  Grootte banner: eigen invulling

  Kleuren: Kleuren die bij de club passen of Noord Ierland

  Specifieke plaatjes: 

  Extra opmerkingen: Ik wil een kruistocht door Europa maken bij wijze van.

   

  NynByPB.png

 4. Op 16-11-2022 om 12:58 zei timpy00:

  Naam Novelle: Paradijs in de bergen

  Club: Geen specifieke club, maar ga me vooral op Andorrese clubs en het nationale team richten.

  Grootte banner:  Normaal

  Kleuren: Vrije invulling

  Specifieke plaatjes: Niks specifieks. Vrijheid van de artiest.

  Extra opmerkingen:

   

  Ik weet niet of je deze nog nodig hebt.

   

  G4dHOWj.png

   

  Op 16-11-2022 om 22:00 zei chrisje1993:

  Naam Novelle: Een jongensdroom komt uit

  Club: Feyenoord

  Grootte banner: Normaal

  Kleuren: Rood/Wit

  Specifieke plaatjes: Kijk maar wat mooi uitkomt in de banner

  Extra opmerkingen:

   

  Ik weet niet of je hem nog nodig hebt.

  zzdGTCq.png

 5. 4xSLco8.png

   

  -3-

   

  Met de komst van Wurst en Bergkamp moet er bij Hannover 96 een frisse wind door de club gaan waaien. Helaas kreeg het nieuwe technische duo meteen de deksel op de neus omdat Die Roten er op financieel gebied niet heel goed voorstaan. Versterkingen halen was dus niet mogelijk waardoor men het met de huidige selectie zal moeten gaan doen.

   

  Gelukkig is de selectie van een dusdanige kwaliteit dat meedoen om promotie naar de 1. Bundesliga niet een heel groot probleem zal moeten gaan zijn. Het probleem zit hem eigenlijk in het feit dat als men wel weet te promoveren men ook dan niet in staat zal zijn echte versterkingen naar de club toe te halen. Dat is voor nu nog een zorg voor later maar wel zeker iets om in de gaten te houden naar mate het seizoen vordert.

   

  Doelmannen

  zzKgKrB.png

   

  Verdedigers

  8jO7Fqs.png

   

  Middenvelders

  UScyLqX.png

   

  Aanvallers

  F8hq1hk.png

   

  Zoals reeds genoemd is de selectie voor de 2.Bundesliga van goede kwaliteit. Zo hebben we onder meer op doel de zeer ervaren Ron-Robert Zieler die met zijn 33 jaar het klappen van de zweep wel kent. In de verdediging hebben we onder meer Derrick Köhn die ooit nog eens voor Willem II speelde en bij Hannover echt één van de betere spelers is. Daarnaast hebben we met Yannick Lührs een groot talent die dit seizoen zijn kansen zal gaan krijgen. Max Besuschkow is de man op ons middenveld die de lijnen uit zal gaan zetten. In de aanval hebben we de Noorse routinier Havard Nielsen die toch wel een doelpunt of twintig zal moeten maken met dicht op zijn hielen de pas achttien jarige Italiaanse aanvaller Nicolò Tresoldi.

   

  Bedankt weer voor alle reacties en views!

  @delichris @Marius @Al Veni @19CH98 @DGremlin @Djurovski @Mordurette

 6. 4xSLco8.png

   

  -2-

   

  Het was een drukke ochtend in de persruimte van de HDI-Arena. Er was aardig wat lokale pers afgekomen op de persconferentie die er gegeven werd door voorzitter Martin Kind en technisch directeur Fabio Morena. Buiten het stadion hadden ook enkele honderden supporters zich verzamelt. Dit alles om een glimp op te kunnen vangen van hun nieuwe manager die vandaag gepresenteerd werd aan de pers. Deze enorme gebeurtenis was extra belangrijk omdat men met de club graag terug wil keren naar de 1. Bundesliga echter kwam men vorig seizoen niet verder dan een elfde plaats. Veel supporters hebben dan ook de hoop gevestigd op de nieuwe manager die de eer en glorie van de club moet gaan herstellen.

   

  NpSHEqt.png

   

  Na afloop van de persconferentie heerste er een mix van verbazing en vertwijfeling. Zowel de media als de supporters waren verrast door de keuzes die het bestuur van hun club had gemaakt. Door de hoge ambities van de supporters had men gehoopt een ervaren manager te zien verschijnen waardoor de hoop op promotie alleen maar toe zou gaan nemen. Echter toen de nieuwe manager Hans Wurst verscheen werd het dood- en doodstil in de persruimte. Deze 39-jarige Duitse nobody heeft een contract mogen tekenen bij Die Roten voor twee seizoenen. Daarin zal hij uitgebreid de kans gaan krijgen om de ploeg naar zijn hand te zetten. Gedurende elke transferperiode zal er dan een evaluatiemoment gaan plaatsvinden waarbij alle partijen samenkomen om te zien hoe de club er voor staat.

   

  eNlJ0iy.png

   

  Gedurende de persconferentie werd ook duidelijk gemaakt dan men afscheid heeft genomen van zowel Andre Mijatovic en Lars Barlemann. Beide heren waren vorig seizoen de assistenten van manager Stefan Leitl die niet meer door mocht bij Die Roten. De nieuwe rechterhand van Hans Wurst was ook een enorme verrassing aangezien de club niemand minder dan Dennis Bergkamp heeft weten te strikken. De 53-jarige Nederlander brengt een schat van ervaring met zich mee vanuit onder meer het Engelse topvoetbal en zal samen met Hans Wurst de club weer terug moeten gaan brengen naar daar waar de club thuishoort. Ook Bergkamp heeft een contract voor twee seizoenen getekend en zal echt de steun en toeverlaat van manager Wurst moeten gaan zijn.

   

  x2NGQx7.png

   

  Over de komst van Dennis Bergkamp waren zowel de media als supporters zeer enthousiast. Men vindt het zeer knap dat een club als Hannover 96 een grootheid als Bergkamp heeft weten te strikken. Zodoende is men zeer benieuwd of dit nieuwe duo kan gaan doen waar men op hoopt. Dat zal de tijd uit moeten gaan wijzen. Er gaat in ieder geval een nieuwe frisse wind waaien door de HDI-Arena die voor mooie en glorieuze tijden zal moeten gaan zorgen.

   

  Bedankt voor alle reacties en views.

   @MNie @Al Veni @19CH98 @Djurovski @Marius @delichris @Mordurette @Netzwerk

×
×
 • Create New...