Jump to content

r4vje

Leden
 • Content Count

  17,478
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

r4vje last won the day on November 14 2019

r4vje had the most liked content!

Community Reputation

63 Excellent

About r4vje

 • Rank
  Veteraan
 • Birthday 07/12/1983

Personal Information

 • Biografie
  https://r4vjez.com/
 • Woonplaats
  Loosdrecht
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. r4vje

  FM-Café

  Eerste seizoen in de Chinese Super League met Wuhan Zall erop zitten. Er werd een 14e stek (van de 16 ploegen) verwacht maar we zijn keurig tweede geworden.
 2. Dit is een veelvoorkomend probleem. In mijn Rangers savegame heb ik dit ook. Gelukkig scoren we wel genoeg om prijzen te winnen etc maar ik had heel veel meer kunnen scoren als de meeste kansen er gewoon eens in gingen.
 3. Heb mijn post net online gezet
 4. Ga je vaak op vakantie in het spel? Ik krijg einde seizoen elke keer keurig de vraag.
 5. Ik heb nu een stuk geschreven over hoe ik corners verdedig.
 6. Zet ook je interventielijn eens één tikje terug @Isco22
 7. Op 5 januari komt mijn tactische post pas uit dus nog even wachten Kan wel zeggen dat ik een super 1e seizoen met Rangers gedraaid heb hiermee.
 8. Ik heb zelf weinig last van die lange ballen over mijn verdediging heen omdat ik ze niet al te ver mee laat opschuiven. De defensive line staat op standaard waarmee je dat gevaar al een heel stuk vermindert. Verder zet ik ook niet als een idioot druk maar zorg ik ervoor dat mijn spelers hun momenten kiezen of steeds in een overtal situatie terecht komen. Dit is een beetje ook wat ik bedoel met niet teveel pressen en ietwat af te wachten! @Kavinos @Karlo @eagles2005
 9. r4vje

  FM-Café

  Hetzelfde hier. Al jaren geleden zo afgeproken met mijn vrouw, 1e Kerstdag is voor familie, 2e Kerstdag lekker thuis met het gezin.
 10. Ik ben nu bezig om mijn post te schrijven voor op mijn website over deze tactiek. Die zal begin 2020 online komen. Om nog even in te gaan op @Karlo en @eagles2005 wat ik merk bij deze FM is dat je niet te aanvallend moet spelen (zeker niet met een minder team) en ook de linie waarmee je je aanvallers druk laat zetten niet op het hoogst te zetten. Door die één tikje terug te zetten valt er ruimte achter de defensie van de tegenstander waar jouw spitsen in kunnen worden gestuurd met een mooie diepte pass. Zo scoor ik regelmatig mijn doelpunten.
 11. Dat ben ik nu dus allemaal aan het testen. Tot nu toe ziet het er goed uit. Dit zijn alle posities van de spelers zowel met als zonder bal en ook dus het gemiddelde. Heb wel besloten om de Seguno in te ruilen voor een balveroverende middenvelder.
 12. ik ben nu zelf hier mee aan het klooien:
×
×
 • Create New...