Jump to content

r4vje

Leden
 • Content Count

  17,426
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

r4vje last won the day on November 14

r4vje had the most liked content!

Community Reputation

52 Excellent

About r4vje

 • Rank
  Veteraan
 • Birthday 07/12/1983

Personal Information

 • Woonplaats
  Loosdrecht
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. r4vje

  FM-Café

  Gebeurt echt veel te vaak. Ik zie op een gegeven moment al precies dat de AI een doelpunt moet gaan scoren en dat gebeurt dan ook.
 2. Ik word er in ieder geval schijtziek van, kost mij al mijn plezier in mijn games tot nu toe. De resultaten zijn hierdoor gewoon niet naar behoren.
 3. Al mijn 1 op 1 kansen gaan mis of worden gestopt door de doelman van de tegenstander waar hen 1 op 1 kansen er vrijwel allemaal invliegen
 4. r4vje

  FM-Café

  Een game gestart met Bologna, tot nu toe een zeer voortvarende start in de Serie A achter de rug met twee overwinningen en één gelijkspel tegen Torino, AC Milan en SPAL.
 5. r4vje

  The way up

  Lekker begin daar in IJsland!
 6. Je nummer tien verplaatsen naar de nummer zes positie zodat er achter de spits ruimte komt. Beide vleugelspelers naar binnen laten komen en je backs daar weer overheen laten stomen. Op het middenveld 1 spelmaker en 1 box to box. Redelijk directe passing, niet tekort en dan ben je een heel eind. Niet teveel instructies, die breidt je gedurende een seizoen uit naar hoe je spelers fucntioneren.
 7. r4vje

  FM-Café

  Daarom ben ik met mijn Ajax game gestopt. Aan de ene kant te simpel, aan de andere kant elk talent wat je niet zelf hebt moet veel te veel geld kosten.
 8. Kun je je misschien meer focussen op een directe counter tactiek
 9. r4vje

  FM-Café

  Ben nu weer begonnen met Bournemouth ... heb ik ieder jaar ook wel een vermakelijke game mee maar bedankt voor de tip!
 10. r4vje

  FM-Café

  Toch wel vette moeite om nu een novelle waardige game te vinden. Met Ajax is alles echt te makkelijk ...
 11. Wat ik veel mis in dit soort topic is dat men aangeeft hoe men wil spelen. Welke filosofie gebruik je? Hoe wil je dat de spelers zich in het veld gedragen? Als we dat weten is het ook makkelijker antwoord te geven op de vragen die gesteld worden. Net als hierboven, ik kan wel tien dingen aangeven ter verandering maar ik weet niet hoe Dr.Bibber wil spelen met zijn team?
 12. r4vje

  Chelsea 4231

  Post eens een screen van de heatmap van je spelers. Ik denk dat die veel laat zien en dus ook meteen oplossingen biedt @RicardoKaka8
 13. r4vje

  FM-Café

  Eerste LLM seizoen achter de rug. Heerlijk als kampioen promotie afgedwongen naar een niveautje hoger.
 14. Gefeliciteerd met de zeer verdiende promotie! Nu gericht versterken zodat je mooi een top tien plek kunt afdwingen in de Eredivisie volgend seizoen.
×
×
 • Create New...