Jump to content

r4vje

Leden
 • Content Count

  17,493
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

r4vje last won the day on November 14 2019

r4vje had the most liked content!

Community Reputation

69 Excellent

About r4vje

 • Rank
  Veteraan
 • Birthday 07/12/1983

Personal Information

 • Biografie
  https://r4vjez.com/
 • Woonplaats
  Loosdrecht
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. r4vje

  r4vjez 442

  Geen idee, speel zelf geen FM20 meer op dit moment. Zul je dus zelf even moeten testen.
 2. r4vje

  r4vjez 442

  Leker hoor. ben zeer benieuwd hoe je het gaat doen in de Bundesliga.
 3. r4vje

  r4vjez 442

  Veel succes
 4. Het is het makkelijkst om je tactiek zo simpel mogelijk te houden qua spelersrollen en meer met speler instructies dingen te tweaken waarvan jij wilt zien dat je spelers dat uitvoeren. Als dat dan loopt kun je het van daaruit een stuk uitbreiden en aanpassen naar eigen inzicht.
 5. r4vje

  r4vjez 442

  Fijn om te horen @rink_hsv
 6. r4vje

  r4vjez 442

  Ziet er nationaal goed uit, in Europa wat meer moeite gehad. Merk nu zelf sinds de laatste patch dat ik wat moet gaan tweaken.
 7. r4vje

  r4vjez 442

  Wat nou leuk zou zijn is als men deze tactiek gebruikt er feedback en resultaten worden gepost :)
 8. r4vje

  r4vjez 442

  Ik heb intussen ook een Discord server aangemaakt dus mocht je mij makkelijker willen bereiken klik dan hier !
 9. r4vje

  r4vjez 442

  Hij is niet gebaseerd op underdog of voor betere ploegen. Gewoon een vrij universele tactiek die je bij vrijwel elke ploeg kunt gebruiken.
 10. r4vje

  r4vjez 442

  Lekkere resultaten hoor!
 11. r4vje

  r4vjez 442

  Over het algemeen valt mij op dat spelers heel slecht luisteren naar de gegeven instructies. Veel voorzetten gaan toch hoog maar wat ik graag wil zien is een lage voorzet richting de tweede paal. Waarom? Omdat er dan twee tot drie spelers (spits, middenvelder, vleugelaanvaller) van mijn team alleen maar tegen aan hoeven te lopen. Ik heb zo al diverse malen weten te scoren doordat bijv. mijn linksbuiten de bal voorzet naar tweede paal waar dan mijn rechtsbuiten hem binnen tikt. Daarnaast is een low cross in FM een voorzet die zich dichterbij de grond bevindt, hoeft dus niet per se een voorzet echt over de grond te zijn.
 12. r4vje

  r4vjez 442

  In dit topic laat ik de 442 tactiek zien die ik gemaakt heb. Tot nu toe heeft deze mij met Rangers twee keer de nationale treble opgeleverd, daarnaast nog een extra kampioenschap en een beker plus ik heb de Europa League finale gehaald en de kwart finales van de Champions League. Twee van mijn drie kampioenschappen waren ook nog eens ongeslagen seizoenen. DE FORMATIE Zoals gezegd een vrij simpele 442. Waarbij de meeste spelersrollen wel voor zich spreken. Op het middenveld gekozen voor een spelmaker een een dynamische middenvelder maar niet voor een echte defensieve rol. Dit komt omdat ik met een standaard defensieve lijn speel en daarnaast is de lijn van waar wij druk zetten op de tegenstander ook niet op zijn hoogst. Hierdoor blijft het veld kleiner en valt er ruimte tussen de defensie van de tegenstander en hun doelman waar mijn spitsen mooi in kunnen lopen na een fatsoenlijke diepe pass vanaf het middenveld bijv. Ik speel een custom made vleugelspel. IN BALBEZIT Hier geen bijzonderheden behalve dan dat ik wat breder speel omdat ik via de flanken aanval. Wel heb ik mijn beide vleugelspelers de instructie gegeven om de bal voor te zetten richting tweede paal. Ik heb gemerkt dat dit mij aardig wat doelpunten oplevert. OMSCHAKELING Ook hier geen rare dingen. Enige waar ik wel voor gekozen heb is hergroeperen in plaats van counterpressie omdat ik hierdoor minder doelpunten tegen krijg middels lange ballen over mijn defensie heen van de tegenstander. ZONDER BALBEZIT Zoals gezegd zet ik een stuk minder druk omdat ik de ruimte tussen defensie tegenstander en hun keeper wil benutten. Mocht de wedstrijd niet goed verlopen dan schuif ik beide lijnen op, ga meer druk zetten, vink ik buitenspelval gebruiken aan en breedte van verdedigen gaat terug naar smal. RESULTATEN Gewoon een klein voorbeeld van een eindstand van een van mijn seizoenen. DOWNLOAD https://www.mediafire.com/file/fzwyn3mkq2qdn55/Rangers.fmf/file MEER INFO? Bezoek dan mijn blog hier
 13. r4vje

  [FM20] MU Records

  Meeste doelpunten van één speler. 9x Mebude!
 14. r4vje

  FM-Café

  Seizoen 4 eerste groepswedstrijd in de CL en dan dit 9 goals van mijn jonge spits LOL
 15. r4vje

  FM-Café

  Eerste seizoen in de Chinese Super League met Wuhan Zall erop zitten. Er werd een 14e stek (van de 16 ploegen) verwacht maar we zijn keurig tweede geworden.
×
×
 • Create New...