Jump to content

marcelkeuh

Leden
 • Content Count

  1,033
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 Excellent

About marcelkeuh

 • Rank
  MVV Maastricht
 • Birthday 11/29/1993

Personal Information

 • Woonplaats
  Maastricht
 • Favoriete CM/FM
  FM 2005
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nou, met zo'n loting in de Champions League, gaan de spelers wel een berg ervaring opdoen.
 2. Een goede start is het halve werk. Afgezien van het puntverlies tegen Aston Villa en Newcastle ziet het er heel netjes uit!
 3. - seizoenseinde - Door het gelijkspel tegen PSV en de nederlaag tegen Willem II is het puntverschil toch nog flink opgelopen. Wat ook opvalt is het aantal gescoorde doelpunten van ons: 103 doelpunten hebben wij dit seizoen gescoord! Daartegenover staat ook een relatief hoog aantal tegendoelpunten: 39. Nieuwkomer Cristo scoorde dit seizoen in 31 competitiewedstrijden 17 doelpunten voor ons. Daarnaast noteerde hij nog 4 assists. Joao Pedro scoorde in evenzoveel wedstrijden 31 doelpunten. Daarbij gaf hij ook nog eens 11 assists. Het is dan ook niet gek dat hij 12 keer als MOTM is verkozen. Terugkomend op het aantal tegendoelpunten. Hier moet komend jaar aan gewerkt worden. Brinkies heeft ons fantastisch door de eerste jaren op het hoogste niveau heen geloodst, maar of hij volgend jaar óók nog 1e doelman is, is de vraag. Gelukkig hebben wij Früchtl aan het begin van dit seizoen gehaald. Of hij dan de nieuwe nummer 1 zal worden, moeten we afwachten. Brinkies zal niet als reserve doelman bij ons willen blijven denk ik, dus er zullen ongetwijfeld weer mutaties plaats gaan vinden. ---- Een kort overzicht wat betreft dit seizoen. Snel de knop om naar het nieuwe seizoen, waar weer veel veranderingen voor in het vat zitten. @komodo25 @Marius @delichris @Titan @Mordurette @Niejo101
 4. Een uitgebreide voorbereiding gedraaid. Daardoor verwacht ik dat de meest spelers 100% wedstrijdritme hebben. Zelfs de spelers die waarschijnlijk nauwelijks aan bod gaan komen. Dat is natuurlijk wel erg lekker beginnen! Kijken hoelang het duurt voordat je weer het United van pakweg 2009 bent!
 5. Mooie update weer. De versterkingen zien er prima uit! En die Mélendez kan inderdaad een flink kanon worden.
 6. - april en mei - Zou het dan toch…? Zoals gehoopt is Ajax inderdaad begonnen met het verspelen van punten. En dat terwijl wij alle competitiewedstrijden in april hebben gewonnen. We begonnen de voorlaatste maand met een 3-1 overwinning tegen Heracles Almelo. Noa Lang opende de score en zoals al vaker dit jaar scoorde Cristo twee keer. Om Ajax nog wat meer onder druk te zetten bewezen we tegen FC Emmen dat we op dit moment vrijwel elke kans weten af te maken; 5-2. Joao Pedro scoorde in deze wedstrijd dan weer twee keer en zo wisselen onze spitsen hun doelpuntenproducties af. Feit is dat deze jongens de komende jaren MVV nog veel succes kunnen brengen. Ook AZ wordt aan de zegekar gebonden. Zij krijgen met 3-1 klop. Voorafgaande de wedstrijd tegen AZ Alkmaar zag de stand er als volgt uit: Waar Ajax eind maart nog 7 punten voorsprong had op AZ en 8 op ons, is daar niets van over gebleven. Momenteel staan de Amsterdammers en de Alkmaarders gelijk in punten. Wij volgen daar kort achter met één punt achterstand… Mei is dan de maand van het momentum. Deze maand beginnen we met een 2-2 gelijkspel tegen PSV. Niet echt de uitslag waar we op hopen op dit moment. Alles komt dan aan op die laatste wedstrijd. De wedstrijd tegen Willem II. We moeten niet naar onze concurrenten kijken, maar ons eigen spel spelen. En juist dat laatste lijkt moeilijker dan gedacht… We komen al vroeg op voorsprong, maar vanaf dat moment gaat het he-le-maal mis. Willem II komt langszij en na dik een uur spelen komen zij zelfs op voorsprong. Kans op kans krijgen wij, maar de bal wil er maar niet in. In het laatste kwartier is het alles of niets, wat ook te zien is aan onze opstelling waar we naar omspringen. Helaas mocht het niet meer baten. Willem II komt er zelfs nog uit met een counter; 1-3. Over en sluiten. Titelprolongatie zit er niet meer in. Een dreun van jewelste. De trots zal later komen. Trots op wat we in zo’n korte tijd hebben bereikt met deze club. De groei die het beleid én de spelers hebben gemaakt. Kunnen we dit succes structureel bewerkstelligen….? ---- Het mocht helaas niet zo zijn, maar zoals ik in de laatste zinnen al aangeef: wat een ongekende groei. Drie jaar geleden gepromoveerd uit de Eerste Divisie en nu al twee jaar op rij om de titel spelen. Dit gaat nog lang niet eindigen... @komodo25 @Marius @delichris @Titan @Mordurette @Niejo101
 7. Net klaar met het van begin af aan lezen van deze novelle, onder de baas zijn tijd zoals ze dat zo mooi noemen ;-). Deze novelle en de manier waarop jij het spel speelt is denk ik de droom van vele 'bouwers'. Gewoon met eigen jeugd en spelers uit de omgeving succes zien te bereiken en daarbij ook niet bang zijn om de mindere talenten aan het werk te zetten. Heel mooi! Ik blijf hem volgen, want ik wil er wel bij zijn als de Cup met de grote oren een ronde maakt op De Vijverberg!
 8. Haha, hoe meer ik lees, hoe interessanter deze uitdaging klinkt. En je leert op deze manier natuurlijk ook 3602902091091 competitieregels kennen. Ik kan er overigens één regel naast zitten ;-)
 9. Pfoe. Er was een tijd dat ik je zo alle spelers uit de Vanarama League kon opnoemen, maar van clubs uit Kiribati heb ik nog nóóit gehoord. En zo te lezen ga je nog heel veel onbekende clubs tegenkomen. Wat een uitdaging! Ik ga hem volgen, succes!
 10. Dit ziet er allemaal heel prima uit. Fijn ook dat je niet de hele basis overhoop gooit. Zij blijken immers succesvol genoeg om deze klus te klaren.
 11. - maart - Waar SC Heerenveen ons vorige maand al in Eredivisieverband versloeg, hebben zij ons ook weten te verslaan in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. Echt rouwig ben ik daar niet om, want onze prioriteit lag dit seizoen bij het prolongeren van de titel en zover mogelijk komen in Europa. Dat laatste is helaas een afgesloten thema, maar voor de titel zijn we nog volop in de strijd! Ondanks enkele tikjes in korte tijd – waaronder deze nederlaag – klapten we er in maart vól op. De start was met een 0-0 tegen NEC Nijmegen matig, maar vervolgens continueren we ons spel met een 5-0 zege tegen FC Twente en een 6-0 zege tegen FC Volendam. Topscorer deze maand is Joao Pedro. Hij scoorde tweemaal tegen FC Twente en tweemaal in de laatste wedstrijd deze maand tegen FC Utrecht, waar we met 3-1 van wonnen. De huidige tussenstand staat nu ruim in het voordeel van Ajax. Met 7 punten voorsprong zijn zij de trotse koploper. Toch herinner ik mij dat Ajax vorig jaar juist vanaf maart onder druk kwam te staan en bezweek. Hier heb ik stiekem dan nog steeds de hoop op. Al moeten wij van goeden huize komen om de Amsterdammers onder druk te blijven zetten. ---- Met volle overgave enkel voor de 2e landstitel gaan vanaf nu! @komodo25 @Marius @Fantasy @delichris @Titan @Mordurette @Niejo101
 12. Gefeliciteerd met het kampioenschap! Om de één of andere reden krijg ik geen melding van updates, ondanks dat ik heb geklikt op het volgen van dit topic. Als je wil mag je mij taggen bij de volgende update! Ik vind het erg interessant om deze novelle te blijven volgen!
 13. Mooi om te kunnen stoppen op het hoogtepunt! Je kunt nog wel proberen om diverse Champions Leagues achter elkaar te rijgen, maar dan is een frisse start met Manchester United misschien nog wel mooier! Bedankt voor het plezier die deze novelle geboden heeft!
 14. Prima transfers! En inderdaad, helaas is Nicolas Milan niet de speler geworden wat hij toen leek te worden. Dat gebeurd nog vrij regelmatig, denk ook aan Celso Borges en - zoals in je andere game - Vukcevic!
 15. Jovetic bij Montenegro scheelt natuurlijk wel wat! Ah, ik denk echt met weemoed terug aan de FM 2007 Vukcevic. Toen ook bondscoach geweest van Montenegro. Wat een statistieken had die gast toen. Absolute, absolute top!
×
×
 • Create New...