Jump to content

Steef91

Banned Users
 • Posts

  5,381
 • Joined

 • Last visited

Reputation

10 Good

About Steef91

 • Birthday 07/15/1991

Personal Information

 • Woonplaats
  058
 • Interesses
  BIER, VOETBAL, FEYENOORD
 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Geen
 1. Veel herhaling en niet te zwaar, anders pomp je je spieren echt op en dat is niet bevorderlijk voor voetballers.
 2. Ja lol, dan kom je dus uit een lui klimaat van alleen maar in de zon bij het water liggen en bier drinken. En ineens moet je naar het keihard trainen klimaat ;e.
 3. Hehe, dat is wel matig. WIj hadden ook altijd na de zomervakantie 4 trainingen in de week lol en dan 1 oefenwedstrijd. 2x anderhalf uur conditie en dat was echt sick zwaar en dan de dag erna wat uitlopen en wat passoefeningen. Maar die trainer van ons zat in het leger en was nogal fanatiek.
 4. Jonge, 3e klasse is niks. Ons laagste elftal in de B speelde 1e klasse en die werden zelfs nog bijna kampioen. Wij speelden hoofdklasse en daar waren zelfs nog zat spelers met een bagger conditie. Gelukkig heb ik wel een aardige conditie van nature :P
 5. Jonge, jij voetbalt op laag niveau. Op dat niveau doet conditie er bij weinig toe ;p. Maar ja, intervallen is het beste voor voetbal omdat je bij voetbal ook niet de hele wedstrijd een tempo doet. Atleten die 10km hardlopen etc. hebben meer moeite met een voetbalwedstrijd vol te houden dan iemand met een wat mindere conditie maar die op intervallen traint.
 6. Steef91

  Call of Duty

  Ik heb het laatst even geprobeerd en wtf, wat een zaadspel. Heb een positieve k/d over 3 potjes best knap omdat ik de mappen niet ken en het vol zit met noobtubers met dangerclose of met die lui die commando launch hebben. Dat laatste is wel het meest hilarische in het spel. Komt ineens iemand aanvliegen ;e. ONS1AUGH7 heeft ook een leuke serie weer, road to the nuke en daar heeft ie een game in die ik echt briljant vind. [YOUTUBE]yLUyq7CYAP0[/YOUTUBE] Ik vind hem ook een van de relaxte commentators.
 7. Gister een uurtje wezen hardlopen, halverwege dikke regenbui over de kop:G Vanavond weer even een uurtje hardlopen.
 8. Steef91

  PEC Zwolle

  Botteghin is een heel matige verdediger, zelfs in de eredivisie komen zijn tekortkomingen vaak naar boven.
 9. Steef91

  PEC Zwolle

  Alleen Wildschut misschien, voor de rest is het niet bijzonder.
 10. Steef91

  PEC Zwolle

  Timisela voor minimaal 35 wedstrijden schorsen, wat een smerige lul.
 11. Steef91

  FC Groningen

  Wat een ontknoping, nu nog een mooie ontknoping door middel van de verlengingen.
 12. Steef91

  FC Groningen

  Wat een wedstrijd de 2e helft.
 13. Nog wachten tot oktober jammer genoeg.
 14. Nee :D Maar hier is de sportschool dicht van 12 tot 4 's middags en dat is jammer en op zaterdag is hij maar tot 12 uur open en op vrijdag maar tot 20:00 uur en 40 euro per maand is mij te gortig.
 15. Niet, is veel te duur €40,- per maand dus maar gekapt. Na de examens begin ik met hardlopen en dan lekker op tijden dat het mij uitkomt en niet wanneer de sportschool alleen open is.
×
×
 • Create New...