Jump to content

JanKnul

Leden
 • Posts

  3,462
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by JanKnul

 1. Haar huisgenoot is leuker.

   

  Huisgenoot had van mij idd veel liever de vrouw van Ted mogen worden. Dan lijken hun kids ook wat meer op hun.

   

  Een supermodel was zeker niet nodig. Dat zou de serie niet goed doen, maar de keuze die ze nu gemaakt hebben, kan ik zelf niet snappen.

 2. [spoiler=S08E08]Heb bij deze ep soms weer als vanouds kunnen lachen! Goeie ep na lange tijd en Marshall die eindelijk wat toe te voegen had. Lily ook grappig met haar witte gezicht. Vervelend alleen dat Barney en Robin niet gewoon bij elkaar komen. Duurt veel te lang dit.

 3. Hohoohohoo Quinn. Baas. "Consider that a fucking notice."

   

   

   

  edit; hmm, dacht bij [spoiler=tekst]Deb's eerste reactie dat Hannah dood was. Had ik ook een stuk mooier gevonden, nadat Dexter en Isaac op die boot nog zaten te praten over Dexter/Hannah en Isaac/Victor. Daarnaast vond ik nog dat ome Dex zeer rustig bleef onder het feit dat Isaac doodging -> Jorg zou dit merken -> Hannah zou de lul zijn. Voor zover ik heb gezien heeft Isaac niet ff doorgebeld dat Dexter het niet was.

  Maarja je kan niet alles hebben.

   

  Je tekst is te lezen bij de mensen die de donkerblauwe skin hebben. Is handig om hem in een spoiler te zetten.

   

  [spoiler=tekst]Ik vond het juist weer gaar dat Hannah zou overlijden. Dan had je precies weer Trinity einde. Trinity gaat dood en toevallig Dexter zijn geliefde ook. Nu zou dat dus ook gebeuren. Blij dat Hannah dus niet overleden is. Even los hiervan, Tom weet dat Dexter bepaalde gevoelens had om te killen of gaat ie vertellen over het feit dat Dexter zijn moeder heeft zien doodgaan.

   

 4. Vond dit juist een vreselijke aflevering. Marshall en Lily zijn echt vervelend en niet grappig. Kan zoveel meer uitgehaald worden. Emily (zo heet ze toch?) is ook weer snel de serie uitgestuurd. Wat willen ze nou precies?

   

  Barney die gewoon zielig is, althans zo kwam het over. Schrijf gewoon naar het gedeelte dat hij en Robin gaan trouwen. Kom niet met zulke onzin.

 5. Nieuwe lock-screen, vond 't wel weer eens tijd.

   

  Samsung Galaxy S3

  Go Launcher

  Jelly Bean Theme

   

  AI9t9l.png

  QpZq5l.png

  HCto5l.png

  Duidelijk ingedeeld naar datgene wat je nodig hebt. Slurpt je telefoon nu niet extra batterij? Amoled heeft meer moeite met wit namelijk.

 6. Is seizoen 5 een tegenvaller? Mwa, ben benieuwd. Zal het de komende maanden zelf zien. Ik zie The Wire niet als een serie waarvan je zomaar een episode kan kijken. Je moet wel gefocust zijn om een uur lang aandachtig te kunnen kijken. Als je moe bent dan mis je veel greatness.

 7. Net aan seizoen 1 begonnen, aflevering 2.. het is beetje nickelodeon niveau, maar wel vermakelijk.. wordt het nog wat sterker qua verhaal en zo, of blijft het zo vlak? ;c

  Het wordt allemaal veel sterker en veel vermakelijker. Eerste seizoen vond ik persoonlijk ook erg mager en soms cheap, maar de seizoenen erna maken het goed.

 8. Misschien echt beste topic, maar iemand van de android tablets van iJoy gehoord en wat is jullie mening over dit merk ?

  Spirit 7? Dat is wat ik even op Google kon vinden. Zou hem persoonlijk niet aanschaffen. Weet niet wat voor bedrag eraan gekoppeld zit. Als dat iets van 150 euro is, zou ik liever wat meer geld uitgeven en ook wachten op de Google Nexus 7. Heb je veel betere hardware en geen Android 2.2 wat denk ik al meer dan 2 jaar oud is.

 9. Ik heb even een vraag over mijn android, sinds kort heb ik hem ge-upgrade naar 2.3.5, alleen sindsdien updaten mijn apps niet meer van de androidmarket. Iemand een idee hoe dat kan?

  Instellingen -> Applicaties/Toepassingen oid -> Play Store -> clear cache/wis cache/wis gegevens oid

   

  Dan zou het weer moeten werken..

 10. Ik ging helemaal kapot van het lachen toen ik Chiaotzu. Ongelofelijk gewoon.

  Vind de acteurs wel goed gecast qua uiterlijk.

  Piccolo ziet er wel nep uit. Je ziet duidelijk dat die oren en die sprieten nep zijn. Dat kon wel veel beter zeg.

  Outfit van Radditz lijkt nu erg nep en lijkt niet alsof zijn armor echt sterk is.

×
×
 • Create New...