Jump to content
Doe mee met de jubileumeditie van het MU Worldvisionsongfestival! ×

JanKnul

Leden
 • Posts

  3,462
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by JanKnul

 1. Heb een torrent gevonden en heb hem zojuist gedownload. Helaas zonder subtitle, maar ik ben zo benieuwd!
 2. JanKnul

  Suits

  Serie zal je zeker blijven boeien!
 3. Zeker een erg leuke serie. Volg hem nu al een tijdje. Kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint.
 4. Huisgenoot had van mij idd veel liever de vrouw van Ted mogen worden. Dan lijken hun kids ook wat meer op hun. Een supermodel was zeker niet nodig. Dat zou de serie niet goed doen, maar de keuze die ze nu gemaakt hebben, kan ik zelf niet snappen.
 5. Hadden ze nou echt niemand anders kunnen vinden? Zal aan mij liggen, maar ik vind haar dus echt niks uitstraling en ze is in mijn ogen fugly.
 6. JanKnul

  Suits

  Leuke serie! Heb de eerste drie afleveringen nu bekeken en kan niet wachten om verder te kijken. Het kijkt gemakkelijk weg en er zitten leuke karakters in.
 7. Wat ik raar vind, is dat Gohan weer SSJ wordt terwijl hij als Mystic op SSJ3 niveau zit.
 8. [spoiler=S08E08]Heb bij deze ep soms weer als vanouds kunnen lachen! Goeie ep na lange tijd en Marshall die eindelijk wat toe te voegen had. Lily ook grappig met haar witte gezicht. Vervelend alleen dat Barney en Robin niet gewoon bij elkaar komen. Duurt veel te lang dit.
 9. Maarja je kan niet alles hebben. Je tekst is te lezen bij de mensen die de donkerblauwe skin hebben. Is handig om hem in een spoiler te zetten. [spoiler=tekst]Ik vond het juist weer gaar dat Hannah zou overlijden. Dan had je precies weer Trinity einde. Trinity gaat dood en toevallig Dexter zijn geliefde ook. Nu zou dat dus ook gebeuren. Blij dat Hannah dus niet overleden is. Even los hiervan, Tom weet dat Dexter bepaalde gevoelens had om te killen of gaat ie vertellen over het feit dat Dexter zijn moeder heeft zien doodgaan.
 10. Vond dit juist een vreselijke aflevering. Marshall en Lily zijn echt vervelend en niet grappig. Kan zoveel meer uitgehaald worden. Emily (zo heet ze toch?) is ook weer snel de serie uitgestuurd. Wat willen ze nou precies? Barney die gewoon zielig is, althans zo kwam het over. Schrijf gewoon naar het gedeelte dat hij en Robin gaan trouwen. Kom niet met zulke onzin.
 11. JanKnul

  AZ Alkmaar

  Ik ben zo erg benieuwd hoelang Reijnen nog bij AZ speelt. Verbeek was weer eens niet tevreden over hem en heeft dat ook gewoon geuit in de media.
 12. Cobie ziet er idd niet meer uit. Volgens mij moest ze voor The Avengers afvallen en dat heeft ervoor gezorgd dat ze lelijker is geworden. Is nu echt een plank en heeft net gewoon even niet meer.
 13. Seizoen is weer erg goed begonnen! Wat een geweldige serie is dit toch. Jong en oud kan er van genieten. M'n moeder keek gisteren voor het eerst echt afleveringen mee en heeft ook een paar keer gelachen.
 14. Was idd beter. Wordt met de ep beter, maar nog niet goed genoeg. Barney was wel weer lachen.
 15. Is seizoen 5 een tegenvaller? Mwa, ben benieuwd. Zal het de komende maanden zelf zien. Ik zie The Wire niet als een serie waarvan je zomaar een episode kan kijken. Je moet wel gefocust zijn om een uur lang aandachtig te kunnen kijken. Als je moe bent dan mis je veel greatness.
 16. Deze week de eerste 4 episodes gezien. Nu al een gruwelijk goede serie! Wordt nog veel beter dacht ik gelezen te hebben?
 17. JanKnul

  Chuck

  Het wordt allemaal veel sterker en veel vermakelijker. Eerste seizoen vond ik persoonlijk ook erg mager en soms cheap, maar de seizoenen erna maken het goed.
 18. Seizoen 5 is ook weer gruwelijk goed! Alleen hoe vaker ik Skyler zie, hoe vaker ik denk wat doet zo'n lelijkerd in een bazige serie als Breaking Bad?!
 19. Leuk om Charlie Sheen weer op tv te zien. Serie kijkt wel makkelijk weg en ga hem wel volgen. Misschien niet elke week downloaden, maar zeker om de twee weken.
 20. Kijk dit ook inderdaad vaak. Als er niks op tv geeft, zap ik toch vaak hier naar toe. Kan je veel handige dingen van leren.
 21. Ik ging helemaal kapot van het lachen toen ik Chiaotzu. Ongelofelijk gewoon. Vind de acteurs wel goed gecast qua uiterlijk. Piccolo ziet er wel nep uit. Je ziet duidelijk dat die oren en die sprieten nep zijn. Dat kon wel veel beter zeg. Outfit van Radditz lijkt nu erg nep en lijkt niet alsof zijn armor echt sterk is.
 22. Great news! Ben benieuwd hoe ze deze rol zal vervullen. Chuck met Dexter vergelijken is toch heel wat anders.
 23. Aub kijk naar onderstaande bericht!
 24. 1. Tyrion Lannister 2. Jon Snow 3. Bran Stark 4. Petyr Baelisch 5. Arya Stark Normaliter zou iemand die veel te maken heeft met het plot in seizoen 1 ook erin staan, maar die heb ik maar eruit gehaald. Deze top 5 is op basis van eerste seizoen en meest recente aflevering (S02E03) van seizoen 3.
 25. Mee eens. Had gewoon het typische HIMYM gevoel dat ik altijd heb. Heb ervan genoten en nu snel weer naar de volgende aflevering.
×
×
 • Create New...