Jump to content

JorisvdMeer

Leden
 • Posts

  8,756
 • Joined

 • Last visited

About JorisvdMeer

 • Birthday 11/28/1992

Personal Information

 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JorisvdMeer's Achievements

23

Reputation

 1. Las pas te laat dat Mayrhofer ging sprinten. Had ik toch even mijn lijstje aan moeten passen
 2. Ooit was dat volgens mij 40-25-10 voor renners uit het 1e-2e-3e team. Weet niet wat @Satyr voor nu wil
 3. Thanks Richard! Vooral gegokt op sprinters met al die sprintetappes. Weinig GC. Gelukkig goede captain met Hayter ook.
 4. Gefeliciteerd @007marken thanks voor de organisatie opnieuw @Satyr!
 5. Lijst met punten van de renners helemaal up to date voor deze Giro punten Giro 2022 (1).ods
 6. 1. Geraint Thomas (C) 2. Rohan Dennis 3. Michael Woods 4. Aleksandr Vlasov 5. Sergio Higuita -25 6. Thibaut Pinot 7. Damiano Caruso 8. Marc Hirschi -25 9. Juan Ayuso -25 10. Ethan Hayter -25 Denk dat mijn kopman van heel mijn lijstje nog de minste punten verzameld heeft. Edit: Alleen Woods denk nog slechter haha
 7. Gefeliciteerd @MetalMichael! En dat met Froome in het lijstje @Satyropnieuw bedankt!
 8. De Giro zit nog in mijn benen. Scorito is ook al drama deze ronde, alles ligt op de grond. Maar Parijs is nog ver..
 9. Potver, reageert de winnaar pas zo laat. Altijd tof om hier nog mee te doen. Het enige waarvoor ik MU nog open de laatste jaren. Bedankt Satyr voor het organiseren weer. Op naar de Tour!
 10. Ja klopt wel wat je zegt, maar bedoel meer dat het volgens mij niet bewust was. Als dat wel zo was had hij zijn fiets denk wel laten staan zodat Porte er helemaal niet meer langs kon.
 11. Ah ja, dat bedacht ik me net ook toen ik het nogmaals las. Dan heb ik niet veel gezegd haha. Al was dat meer onkunde denk ik, liet uiteindelijk wel de ruimte aan Porte.
 12. Wat deed hij onsportief dan? Hij koerste toch gewoon om te winnen?
 13. Mensen hier al gewerkt met de pilot van de KNVB? Wij hebben hem van de week uitgetest op de training met de JO11 en JO10. Stond zelf bij de JO11. Voordelen vind ik wel als ze kunnen in dribbelen/passen in plaats van een ingooi. Verder ook een groot verschil dat het zonder scheidsrechter was. Zou dit zelf in ieder geval niet doorvoeren zolang je het competitieve er nog wel in hebt zitten. Op de training kon het wel omdat de jongens elkaar onderling kennen, maar denk dat het in wedstrijden niet gaat werken. Hebben ook vaak jeugdscheidsrechtertjes (bij onze eigen club sowieso altijd) en het is voor die jongens ook een mooie manier om het scheidsrechtersvak te ervaren. Daarnaast is het voor de kinderen ook niet erg om met een scheidsrechter te leren omgaan. Hier trouwens een linkje voor wie het nog niet gezien hadden: http://www.knvb.nl/downloads/bestand/6798/flyer-pilots-verenigingen
 14. Boter, kaas en eieren vertaalt naar een voetbalspelletje ;c https://www.youtube.com/watch?v=VzBoV7pZNNs&t
×
×
 • Create New...