Jump to content

JorisvdMeer

Leden
 • Posts

  8,748
 • Joined

 • Last visited

Reputation

14 Good

About JorisvdMeer

 • Birthday 11/28/1992

Personal Information

 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gefeliciteerd @MetalMichael! En dat met Froome in het lijstje @Satyropnieuw bedankt!
 2. De Giro zit nog in mijn benen. Scorito is ook al drama deze ronde, alles ligt op de grond. Maar Parijs is nog ver..
 3. Potver, reageert de winnaar pas zo laat. Altijd tof om hier nog mee te doen. Het enige waarvoor ik MU nog open de laatste jaren. Bedankt Satyr voor het organiseren weer. Op naar de Tour!
 4. Ja klopt wel wat je zegt, maar bedoel meer dat het volgens mij niet bewust was. Als dat wel zo was had hij zijn fiets denk wel laten staan zodat Porte er helemaal niet meer langs kon.
 5. Ah ja, dat bedacht ik me net ook toen ik het nogmaals las. Dan heb ik niet veel gezegd haha. Al was dat meer onkunde denk ik, liet uiteindelijk wel de ruimte aan Porte.
 6. Wat deed hij onsportief dan? Hij koerste toch gewoon om te winnen?
 7. Mensen hier al gewerkt met de pilot van de KNVB? Wij hebben hem van de week uitgetest op de training met de JO11 en JO10. Stond zelf bij de JO11. Voordelen vind ik wel als ze kunnen in dribbelen/passen in plaats van een ingooi. Verder ook een groot verschil dat het zonder scheidsrechter was. Zou dit zelf in ieder geval niet doorvoeren zolang je het competitieve er nog wel in hebt zitten. Op de training kon het wel omdat de jongens elkaar onderling kennen, maar denk dat het in wedstrijden niet gaat werken. Hebben ook vaak jeugdscheidsrechtertjes (bij onze eigen club sowieso altijd) en het is voor die jongens ook een mooie manier om het scheidsrechtersvak te ervaren. Daarnaast is het voor de kinderen ook niet erg om met een scheidsrechter te leren omgaan. Hier trouwens een linkje voor wie het nog niet gezien hadden: http://www.knvb.nl/downloads/bestand/6798/flyer-pilots-verenigingen
 8. Boter, kaas en eieren vertaalt naar een voetbalspelletje ;c https://www.youtube.com/watch?v=VzBoV7pZNNs&t
 9. Aanvaller vooral. Ook om de passeerbewegingen waar we mee bezig zijn te stimuleren (schaar, Zidane, Ronaldo-chop). Had al gedaan dat een doelpunt na een van die passeerbewegingen dubbel telde. Ging op zich best goed. Veldjes waren 7 bij 5. Pak ze volgende keer denk net iets groter zodat ze net nog wat meer ruimte hebben.
 10. Vanavond 1vs1-duels op de training. Steeds minuutje lang en dan door wisselen. Klein veldje met ieder een goaltje. Nu zit ik alleen te denken wat voor afmetingen ik zou gebruiken. Zat zelf te denken aan iets van 5m bij 8m met goaltjes van 1m ongeveer. Wat voor afmetingen gebruiken jullie er ongeveer voor? En bij 2vs2 of 4vs4?
 11. Vandaag tweetal oefeningen laten filmen door neefje. Plan is om het aan het eind van het jaar weer eens te doen om dan de vooruitgang te kunnen zien. Geniet er wel echt van dit jaar. Eerste jaar als echte verantwoordelijke over het team (vorig jaar nog samen met een vader, die mij er toen bij had gevraagd). Lekker vanaf het begin een vaste structuur en merk ook aan de spelers dat ze dit fijn vinden. Leuk voorbeeld ook dat spelers zelf thuis ook de oefeningen na gaan doen of verder er mee oefenen. Heb bijvoorbeeld drie verschillende passeerbewegingen die ik tot nu toe iedere donderdag herhaald heb (schaar, Zidane en Ronaldo-chop). Keeper van mij, minst technische van allemaal (erg houterig), liet vandaag de chopjes ook even goed zien. Had 'ie thuis lekker op geoefend zei die. Mooi man. Deze week sowieso ook de eerste week dat ik vind dat er echt goed getraind is. Eerste weken was er soms nog wel wat gezeur of gespeel, deze week alleen vandaag klein groepje gehad dat een oefening niet heel erg serieus uitvoerde (rest vd training overigens wel). Verder beide trainingen oogden ze erg gretig en vandaag baalde er eentje zelfs dat we met een oefening gingen stoppen. Volgende week donderdag beginnen met een 7-weekse hooghoudchallenge. Nog even kijken hoe ik het precies uit wil gaan voeren en waar ik de scores op bij ga houden. Benieuwd hoe ze dat oppikken. Enige nadeel is dat een manneke nu al vaker dan 100x kan hooghouden. Zit zelf nog te denken of ik het voor hem niet wat lastiger kan maken. Rest vd spelers zit rond de 30 keer denk ik nu. Waarvan twee of drie nog moeite hebben met 10/15 keer. Iemand eerder al eens een dergelijke 'challenge' gehouden? Heb het hier volgens mij ooit wel eens voorbij zien komen bij @Dansmeister of @E2E als ik het mij goed herinner..
 12. Dinsdag hier begonnen met de E1. Nu als 'eindverantwoordelijke' met vader van jongentje die mij assisteert. Toch wel weer net een stukje toffer om zo voor de groep te staan en ze vertellen wat we dit jaar allemaal gaan doen. Jongens hebben er natuurlijk ook weer allemaal zin in en waren de eerste training in ieder geval erg enthousiast. Wil zelf vooral de dinsdag gebruiken voor meer oefeningen gebaseerd op het verfijnen/verbeteren van de techniek en op de donderdagen vooral de focus leggen op de duels (met name 1vs1/2vs2). Benieuwd hoe de jongens het gaan oppakken de komende weken en of mijn manier van werken aanslaat op de jongens. Vorig jaar steeds een keer per week training gegeven en dan ging het altijd wel goed, maar hoop door nu meer structuur er in te brengen ook echt die jongens beter te zien worden.
 13. Kwam hem net ook al tegen op FB, interessant stuk. Wie van jullie heeft zich hier eigenlijk wel eens verdiept in de Coerver-methode?
 14. Dat SCG heeft ook een knappe reeks lopen sinds je vorige screentje :r
×
×
 • Create New...