Jump to content

himan

Leden
 • Posts

  11,221
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by himan

 1. himan

  AFC Ajax

  Het is nog wat vroeg, maar als ajax zo begint te spelen. Het gestoorde is, dat als je Ajax en Dortmund 1 op 1 vergelijkt dat je verwacht dat Dortmund met 1-3 gaat winnen en dan gebeurt er dit. Als Ajax zo speelt als gisteren zijn er weinig clubs die ze nog kunnen verslaan.
 2. Het is voor mij niet 1 club of 1 spreekkoor, maar als je iets tegen een scheidsrechter schreeuwt wat iets discriminerender is dan pakweg lul dan ben je wat mij betreft net zo goed af(zeker als het als groep is) Het was niet een wedstrijd dit weekend, er gebeuren dingen in meerdere stadions en al een aantal weken. Gewoon wedstrijd affluiten en niet meer verder spelen. Dan is dat gedoe snel klaar.
 3. Ik vind het ook wel mooi dat er nu steeds twee sterke mensen naar afvallerseiland moeten strijden om 1 plek, terwijl John de Bever en Rob Geus er nog gewoon zitten.
 4. Zeker, het gaat hier niet om de scheids an sich. Het gaat om de hele maatschappij. En zo'n scheids zou gewoon moeten affluiten en kappen met die wedstrijd. Maar goed is misschien mijn mening. Je moet de mensen pijn doen waar het ze het meeste raakt. Dat is niet in de financiën van de club, maar als de hele club zich tegen je gaat keren is het hopelijk een keer wel snel gedaan. Overigens was het homoacceptatie weekend. Ik heb het niet gezien dit weekend. Laffe bende die KNVB.
 5. Ik vind die spreekkoren echt belachelijk beginnen te worden. Niet tribunes leeg, gewoon stoppen met voetballen en drie punten aftrek voor de schuldige.
 6. himan

  Nederlands Elftal

  Eerlijk gezegd vind ik het allemaal wel mooi. Tegen Gibraltar is het logisch dat je feestende après ski mensen krijgt, daar ga je niet zitten voor heel goed voetbal. Alleen met kinderen is dat leuk. Als je supporters belachelijk gaat maken, dan is alles belachelijk en kijken naar drieëntwintig mannen op een voetbalveld en een balletje ertussen ook belachelijk. Ben ik het niet zo mee eens.
 7. himan

  Nederlands Elftal

  Wat moeten ze dan doen? Bohemian rhapsody zingen?
 8. himan

  AFC Ajax

  Overigens vind ik persoonlijk dat Ajax pas 1 hele grote wedstrijd heeft gespeeld en dat is die tegen Sporting, want dat is een decider of Ajax naar de volgende ronde komt en die 4 doelpunten zijn allemaal belangrijk voor onderling resultaat. Haller heeft daarnaast nog in de wedstrijd tegen Besiktas en ook tegen Kameroen (2x) gescoord, wat ook een beslissende wedstrijd is. Tegen Cambuur als het 3-0 staat maakt het iets minder uit of Haller hem er in schiet in mijn ogen. Het lijkt in ieder geval dit seizoen tot nu toe dat hij er staat in de belangrijkste wedstrijden en dat is zeker wat waard als spits. Ik vermoed ook niet dat je met hem de Champions League kan winnen en natuurlijk kan hij nooit mee met grote spitsen in de historie als Ruud van Nistelrooy, Lewandowski of Luuk de Jong, maar kom op de statistieken spreken tot nu toe boekdelen, hij is in vorm.
 9. himan

  ADO Den Haag

  Ik denk niet dat ADO failliet gaat en ik denk dat als ze failliet gaan er ook nog wel een doorstart mogelijk is of een andere Haagse club daar weer kan komen. Daar is die stad lijkt me wat te groot voor.
 10. Sheriff gewoon met 0-1 voor, blij dat ik voor de loting voor Besiktas heb gekozen.
 11. Ik zie vicepresident Ollongren nog geen voetbalwedstrijd meedoen voor ee Champions League, hoezeer je ook wil geloven hoe corrupt de Nederlandse overheid is.
 12. Ik denk dat het wel een sportieve gast is voor de rest voor een 60-jarige, maar de enige reden om mee te doen is als je te weinig man hebt, maar dat verhaal zie ik niet staan.
 13. Een week geleden zag ik de president van Suriname op tv, die zei dat kiezen tussen de andere twee partijen kiezen tussen een moordenaar en een struikrover was. Hij koos maar voor de struikrover anders zouden de andere twee gaan samenwerken. Het is een gedoetje in Suriname.
 14. himan

  AFC Ajax

  Ajax lijkt de vorm nu ineens te pakken te hebben. Eens zien of ze dat een heel jaar vol kunnen houden.
 15. himan

  Spaans voetbal

  Zeker niet, maar om dat te doen moet je ook vertrouwen krijgen van degene boven je en dat krijgt Koeman zeker niet. Je hoort nu al dat hij de komende drie wedstrijden moet winnen en meer geblabla, dan kan je ook geen elftal opbouwen. En als je jeugd opstelt en je verliest eens drie wedstrijden achter elkaar, wat zomaar kan gebeuren, dan schreeuwen de supporters alsnog om de namen van Piqué en Busquets en dan heb je al helemaal een sterke voorzitter nodig, anders lig je er zo uit. Daarnaast speculeer je ook op de spelers die weer terug komen, maar ja die waren er nu niet en als je dan met jeugdspelers komt verlies je misschien met 5-0 van Bayern. Die spelers zijn dan getekend voor het leven. Dan heb ik liever Dummy Luuk die je hierna nog drie wedstrijden laat invallen, die mag kapot (en hij is zelf realistisch genoeg om dat te beseffen). Dan kun je de jeugdspelers veilig inbrengen tegen Levante of Celta. Het is helaas een politiek spel geworden. Het kan nog lang gaan duren.
 16. Perfect storm nu. Portugezen veel moeilijke lotingen, terwijl Nederland lekker punten aan het grijpen is. Op deze manier gaat Nederland Portugal over twee jaar voorbij.
 17. Pak de schouders van degene voor je maar alvast zachtjes beet.
 18. himan

  AFC Ajax

  Topscorer Champions League straks. Meteen doorverkopen aan PSG of zo.
 19. Zul je zien dat Luuk er vandaag drie maakt.
 20. himan

  Feyenoord

  Lijkt me gewoon niet goed genoeg dit, Maccabi is de slechtste tegenstander van de drie, dus daar moet je uit van winnen.
 21. Ik dacht voor de wedstrijd al dat Medvedev zou gaan winnen, die is zo soeverein al dit hele toernooi. Ik ben ook meer dan van Djoko trouwens dan die andere twee.
×
×
 • Create New...