Jump to content

himan

Leden
 • Posts

  11,518
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by himan

 1. 1. Verstappen 2. Perez 3. Leclerc 4. Sainz 5. Russell 6. Hamilton 7. Ocon 8. Norris 9. Gasly 10. Magnusen Pole: Verstappen Uitvaller: Latifi Ronde: Verstappen
 2. Nog even en dan is de grootste voorspelling van half augustus de waarheid. (also Dick Advocaat was nog best dichtbij...)
 3. Ik vind het wel mooi eigenlijk. Gewoon met het hele publiek, bijna all over Europa.
 4. himan

  PSV Eindhoven

  Nou ja, met een overwinning vandaag leg je de druk bij Ajax er natuurlijk wel gewoon op. Ik verwacht het alleen niet zo.
 5. Uiteindelijk had FC Eindhoven de champignons league moeten winnen. Is ook niet gebeurt...
 6. himan

  Nederlands Elftal

  Laat Davids zichzelf maar bewijzen. Ik zie niet zoveel redenen waarom hij goed of slecht zou zijn. En zeker niet in vergelijking met voorgaande assistenten van bondscoaches, die in het Nederlands elftal speelden en ook geen ervaring hadden als F. De boer of van Nisterooy.
 7. Nee volgend seizoen staan we dus nog 7e. Dus voor 23/24 nog steeds 2CL plaatsen. Als we het volgende seizoen redelijk normaal doen staan we het seizoen daarna wel 6e vermoedelijk en dus krijg je voor 24/25 3 CL plaatsen. Maar dan moet je dus eerst redelijk normaal doen.
 8. Nog helemaal niets is zeker. Volgend seizoen moeten Nederlandse clubs nog een keer een goed seizoen draaien.
 9. 1. Verstappen 2. Perez 3. Leclerc 4. Sainz 5. Russell 6. Hamilton 7. Ocon 8. Norris 9. Gasly 10. Magnusen Pole: Verstappen Uitvaller Tsunoda Ronde: Verstappen
 10. 1. Leclerc 2. Verstappen 3. Sainz 4. Perez 5. Russell 6. Hamilton 7. Ocon 8. Norris 9. Gasly 10. Magnusen Pole: Leclerc Uitvaller Tsunoda Ronde: Leclerc
 11. himan

  Spaans voetbal

  Luuk the goat.
 12. Waaiers! Blijkbaar, zit nog in de trein...
 13. himan

  AFC Ajax

  Doe zelf normaal man. Ik voel me net Rutte.
 14. Dan wacht je maar een paar minuten om de winnaar uit te roepen.
 15. Voor iemand die de hele top 6 fout heeft, het nog heel redelijk gedaan.
 16. himan

  AFC Ajax

  Tsja, als je er iedere wedstrijd drie inlegt dan mag je wat mij betreft 150 kilo wegen. Nee maar, hij ziet er in ieder gaval uit alsof hij op weg is. Het moet toch met een halve kilo per week als je het goed wil doen, dus dat duurt nog een week of 15. Nou ja dat is het begin van het volgende seizoen.
 17. 1. Verstappen 2. Leclerc 3. Sainz 4. Perez 5. Russell 6. Hamilton 7. Ocon 8. Norris 9. Gasly 10. Magnusen Pole: Leclerc Uitvaller Tsunoda Ronde: Leclerc
 18. Ik ben blij dat het nog dit jaar is. Die Pogacar is me toch een partij goed.
 19. Dit is een toploting. Niet alleen om de poule door te komen, maar ook als je wereldkampioen wil worden. Naast dat je tegen Qatar speelt, kun je ook hun plek in de rest van het speelschema overnemen, dus krijg je overal net dat extra rustdagje tussendoor. En dan zijn we nog niet klaar, want de pot 2 ploeg van poule B is waarschijnlijk ook nog eens de makkelijkst mogelijke. (de VS) Dus je hebt vier wedstrijden om er 'in te komen' en allemaal extra rustdagen tussendoor. Voorbereidingstijd is dus bs in mijn ogen, daar kan je de poule voor gebruiken.
 20. Geen hete balletjes voor Qatar dus.
 21. Ik hoop op de openingswedstrijd... Mogelijk meteen Qatar 0-4 op het broekje geven. (Duitsland mag ook...) balletjes zijn vast heet, ik bedoel Qatar Ligt in de woestijn. Anders vind ik Brazilië, Zuid Korea en Ghana wel mooi.
 22. himan

  Nederlands Elftal

  Nu loot je Qatar. Nee joh, voor WK's zijn balletjes warm.
 23. himan

  Nederlands Elftal

  Nou ja, je moet hem er nog in zetten, ik bedoel, hij heeft het ook niet helemaal 'verneukt' , zoals Frank de Boer(hoewel ik nog steeds wel twijfel of dat niet ook vooral die rode kaart was in de 30e minuut, maar goed). Finale Nations League is ook niet helemaal niets, zeker niet na al die matigheid daarvoor. Zelfs niet met Frenkie. En de keuze voor Barcelona was op dat moment ook wel begrijpelijk. Ik snap jullie wel, je hebt hem bij Barcelona gezien en denkt, hij kan er niets van. Maar dat komt zeker ook deels door wat er dat allemaal buiten het veld gebeurde met voorzitterwissels en het vertrek van Messi tussendoor. Ook nog iets met zijn hart dacht ik? Ik denk gewoon dat als hij zich kan herpakken dat het een prima keuze is. Zeker ook gezien het Nederlands elftal een stukje rustiger is.
 24. 1. Leclerc 2. Verstappen 3. Sainz 4. Perez 5. Hamilton 6. Russell 7. Magnussen 8. Bottas 9. Ocon 10. Alonso Pole: Leclerc Uitvaller Tsunoda Ronde: Leclerc
×
×
 • Create New...