Jump to content

himan

Leden
 • Posts

  11,113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by himan

 1. Straks gaan jullie nog zeggen dat ze er acht gaan maken.
 2. Mja morgen zes roeifinales dan beginnen we met tellen volgens mij.
 3. Mja de VS wint niet van Australië in de voorbereiding werd dat 5-0 voor Nederland volgens mij. Ik ga niet zeggen dat Nederland gaat winnen, waarschijnlijk krijgen ze er zelfs 2 tegen, maar Nederland kan er ook zomaar 3 in het netje leggen.
 4. Mèh ik weet het allemaal niet zo zeker. Denk dat er ook gewoon niet genoeg geld is om alles zo precies te regelen als ze zouden willen. Privé vliegtuigen en zo. Goh.
 5. Eens zien of ze vierde kan worden.
 6. En daar ben je dus zelf verantwoordelijk voor.
 7. Tsja dan krijg je dit soort dingen.
 8. Normaal rijden er toch ook motoren met een tijdje of zo?
 9. Ik vind Carapaz ook een prima winnaar, had liever Mollema gezien, dat niet van, maar dat is bijna kansloos vanaf het begin. Ben wel blij dat er geen Kazach voor bij zat.
 10. Je hoopt dat het nu stopt, maar we weten wel beter.
 11. himan

  Feyenoord

  Het zag er niet uit, maar ik vermoed toch dat het thuis afgemaakt gaat worden.
 12. Daarnaast valt de tour dit jaar samen met zoveel andere toernooien, waardoor het toch altijd een beetje in het niet valt.
 13. Boksen is ook alleen voor amateurs(officieel) maar wel maf inderdaad. Overigens is Zambia by far het zwakste land op deze OS bij de dames. Helaas is vrouwenvoetbal nog niet echt een ding in Afrika, dus de enige manier om het te verbeteren is een aantal landen toelaten. (In dit geval 1). Bij de heren zijn die verschillen er ook, al zijn die wel wat kleiner.
 14. himan

  PSV Eindhoven

  Ik schakel ook nooit meer in.
 15. Ja, dat verwacht ik ook, nou ja het kan nog dat er eentje op vijf minuten voor rijdt en dat de andere dan ook maar denkt ik ga en dat Vos daarachter sprint, maar goed dan ben je wel scenario's aan het schrijven. Ik weet ook niet hoe moeilijk het parcours is.
 16. Ik wil Maya Kingma op de triatlon nog noemen, verwacht dat die buiten vele hier hun gezichtsveld blijft. Vaak zie je toch dat in die wegwedstrijd bij de vrouwen 1, 2 en 3 ofzo wordt genoemd voor Nederland, maar dat lijkt me toch wel een sterk staaltje. Het kan, maar wel lastig.
 17. Tsja wat wil je als je toch al met 10-1 voor staat. En vermoedelijk zou die spits wel mee kunnen doen in de top in Europa als je dit zo ziet. Beetje maf team wel dat Zambia.
 18. Daar is die hele Conference League deels op gebouwd, dat er vijf extra landen in groepsfases komen. Volgens mij 36 landen minimaal?
 19. himan

  Feyenoord

  Weet nog niet zeker of Scherpen een Sinterklaasje gaat worden, maar voor de rest heb je gelijk. Ik weet ook nog niet zeker of Jahanbakhsh zo'n succes gaat worden als hier wordt gerept, maar we gaan het zien.
 20. Ik denk dat gracenote redelijk realistisch is met de voorspellingen.
 21. Als Pogacar, van Aert, Loetsenko, Urán, Vingegaard, Carapaz, Mas, Gaudu, Bilbao, Henao, Wout Poels, Dylan Teuns, Cavendish en Quintana allemaal vallen, nou dan kan Kelderman zomaar de tour winnen.
 22. Pogacar gaat even vijf minuten pakken. Tsja, dan kun je niets meer.
 23. Schrijf maar op, winnaar komende 15 tours... Pogacar.
 24. Dat wordt Conference League kijken. Eens zien of er nog wat leuks tussen zit.
×
×
 • Create New...