Jump to content

himan

Leden
 • Content Count

  10,814
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

himan last won the day on June 22 2019

himan had the most liked content!

Community Reputation

71 Excellent

About himan

 • Rank
  Statisticus, LLM'er
 • Birthday 02/23/1992

Personal Information

 • Woonplaats
  Zeist
 • Interesses
  Voetbal, poker, gestoorde feitjes
 • Opleiding/Werk
  UU Wiskunde&Toepassingen
 • Favoriete CM/FM
  FM 2008
 • Favoriete Club
  Geen meer, alleen een beetje anti-ajax...
 • Managerstijl
  Nationalist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tsja ik wilde er eigenlijk al bij zetten dat het nu vast 0-5 werd, deed het nu pas bij 0-3
 2. En dan winnen ze natuurlijk met 0-5 of zo
 3. Ik verwacht ook dat Willem II wel wint, maar het wordt vrees ik nipt. Het Luxemburgse voetbal wordt sterker. Kijk maar naar het nationale elftal dat wat begint te winnen. AZ is ook net uitgeschakeld mede door een doelpunt van een Luxemburger. Om maar een voorbeeld te geven Luxemburg heeft meer inwoners dan IJsland en is volgens mij ook rijker dan IJsland, waarom zouden zij dan niet het EK kunnen halen ergens de komende jaren? Je ziet dat er wordt geïnvesteerd en dat zien we de laatste tijd ook terug in de resultaten. Niet onderschatten dus en dat gebeurt wel. Ze geven je het gevoel dat ze uit de derde divisie komen, terwijl ze het niveau van top Jupiler League/bodem Eredivisie hebben, dus een lastige wedstrijd, die je ook kan verliezen.
 4. Eindstand: 1. Ajax 2. PSV 3. Feyenoord 4. AZ 5. Utrecht 6. Vitesse 7. Groningen 8. Heracles 9. Heerenveen 10. Willem Ii 11. Sparta 12. FC Twente 13. VVV 14. Emmen 15. PEC 16. Fortuna 17. ADO 18. RKC Topscorer: Malen Meeste assists: Tadic Beste speler: Promes Revelaties: Giakoumakis , Sinan Bakis, PSV, VVV Tegenvaller: Kökcu, Jorgensen, AZ, ADO Meeste kaarten: Beugelsdijk Trainer van het jaar: Ten Hag Haalt de kerst niet: Rajkovic
 5. Nou gaat weer lekker, mijn mol is er alweer uit.
 6. Nu hoop ik dat ze wint om je te trollen.
 7. Dit was dan ook niet de bedoeling van de ploeg. Fout van Dumoulin dus. Kort staan was niet alleen een mogelijkheid voor hem om te winnen, maar had ook een tactische reden, je kan prima uitspreken dat Roglic nummer 1 is in de bus en daarna in dat groepje blijven rijden.
 8. Ervan uitstaande dat Kiev en Porto doorgaan kun je ze misschien maar beter nu hebben over één wedstrijd, dat is makkelijker dan over twee en dan loot je in de laatste ronde Gent /Krasnodar over twee wedstrijden. En El poules hebben ze al. Maar 007mark voor de grote expertise over de Coefficientenpolonaise. Beste is natuurlijk nu Gent en daarna hopen dat Rapid lame Benfica verslaat en dat dan over twee wedstrijden tegen moeten, maar dat zie ik toch niet zo gebeuren.
 9. Stel je voor dat KI dat drie keer doet. dat moeten ze ook in FM gaan doen. Corona...
 10. Nah, dat is wel een foute beredenatie. De mentaliteit bij vrouwentop moet echt wel anders zijn als bij eerste klasse amateurs, anders red je het niet. Wiegman kan echt zo mee bij eerste klasse amateurs. Durf ook nog wel tot de eredivisie te gaan, maar dat zou ik dan eerst eigenlijk wel willen zien voor ze bondscoach wordt. Gewoon Dickie?
 11. Wel in de Spotify lijst volgens mij. Verwarring was er bij mij ook wel even. Ik neem je gewoon mee dan maar.
 12. Ik dacht dat Bayern de te kloppen ploeg was?
 13. Ja hij moet daar wel voor opdraaien, daarom doet hij dit. Al denk ik ook dat volgens seizoen beter bekeken wordt dan ooit.
 14. Land: Estland Artiest: Curly Strings Nummer: Kuu
×
×
 • Create New...