Jump to content

himan

Leden
 • Posts

  11,193
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

himan last won the day on June 22 2019

himan had the most liked content!

Reputation

141 Excellent

About himan

 • Birthday 02/23/1992

Personal Information

 • Woonplaats
  Zeist
 • Interesses
  Voetbal, poker, gestoorde feitjes
 • Opleiding/Werk
  UU Wiskunde&Toepassingen
 • Favoriete CM/FM
  FM 2008
 • Favoriete Club
  Geen meer, alleen een beetje anti-ajax...
 • Managerstijl
  Nationalist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. himan

  Spaans voetbal

  Zeker niet, maar om dat te doen moet je ook vertrouwen krijgen van degene boven je en dat krijgt Koeman zeker niet. Je hoort nu al dat hij de komende drie wedstrijden moet winnen en meer geblabla, dan kan je ook geen elftal opbouwen. En als je jeugd opstelt en je verliest eens drie wedstrijden achter elkaar, wat zomaar kan gebeuren, dan schreeuwen de supporters alsnog om de namen van Piqué en Busquets en dan heb je al helemaal een sterke voorzitter nodig, anders lig je er zo uit. Daarnaast speculeer je ook op de spelers die weer terug komen, maar ja die waren er nu niet en als je dan met jeugdspelers komt verlies je misschien met 5-0 van Bayern. Die spelers zijn dan getekend voor het leven. Dan heb ik liever Dummy Luuk die je hierna nog drie wedstrijden laat invallen, die mag kapot (en hij is zelf realistisch genoeg om dat te beseffen). Dan kun je de jeugdspelers veilig inbrengen tegen Levante of Celta. Het is helaas een politiek spel geworden. Het kan nog lang gaan duren.
 2. Perfect storm nu. Portugezen veel moeilijke lotingen, terwijl Nederland lekker punten aan het grijpen is. Op deze manier gaat Nederland Portugal over twee jaar voorbij.
 3. Pak de schouders van degene voor je maar alvast zachtjes beet.
 4. himan

  AFC Ajax

  Topscorer Champions League straks. Meteen doorverkopen aan PSG of zo.
 5. Zul je zien dat Luuk er vandaag drie maakt.
 6. himan

  Feyenoord

  Lijkt me gewoon niet goed genoeg dit, Maccabi is de slechtste tegenstander van de drie, dus daar moet je uit van winnen.
 7. Ik dacht voor de wedstrijd al dat Medvedev zou gaan winnen, die is zo soeverein al dit hele toernooi. Ik ben ook meer dan van Djoko trouwens dan die andere twee.
 8. himan

  Nederlands Elftal

  Ze zijn er nog niet, Nederland moet in bijna alle gevallen nog zeker gelijk spelen tegen Noorwegen en met Haaland ben ik daar toch nog niet gerust op.
 9. himan

  AFC Ajax

  Zie ik ineens Haller twee keer scoren in een interland, gaat hij lekker van thuiskomen dan.
 10. himan

  Nederlands Elftal

  Persoonlijk vind ik Valentijn ook heerlijk. It takes two to tango. Dat geldt ook voor goed voetbal trouwens, 7-0 tegen Gibraltar is nooit goed genoeg natuurlijk.
 11. Sowieso is dit gewoon intimidatie. Laat die wedstrijd uitspelen daarna gaan ze vanzelf weg.
 12. Denk dat het in de kwartfinale 3 sets en weg is, gezien de eerste vier wedstrijden van Medvedev, maar het is wel een geniale prestatie natuurlijk. Hij lijkt uit het niets te komen.
 13. himan

  Nederlands Elftal

  Drie grote fouten in de verdediging gezien toen het nog 1-0 staat. Tegen een team met minder druk op zich om hier een resultaat te halen, of een geniale spits liggen er gewoon drie in en sta je volledig voor lul, maar goed... De gouden pik van Louis. Daarna wel netjes afgemaakt en terecht gewonnen overigens. Nu 4 keer winnen en uit in Montenegro minstens een punt en je bent wel verzekerd van het WK.
×
×
 • Create New...