Jump to content

Markuss

Leden
 • Posts

  2,016
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Markuss's Achievements

21

Reputation

 1. Markuss

  FM Café

  Iemand al ergens een (werkende) 'Duitsland t/m de Landesliga's' gevonden? Zo ja, mention mij graag even.
 2. Voor de mensen die nog eens het prachtige Westfalenstadion willen bezoeken. Vrijdag 7 september speelt Weidenfeller daar z'n afscheidswedstrijd tegen een samengesteld BVB All Star team. Absoluut geen hoogstaande pot maar wel eens leuk om met je maten het stadion te bezoeken want nu kan je eens op de Südtribune staan. Kaartjes daarvoor (Süd) kosten 9 euro: https://www.eventimsports.de/ols/bvb/de/bundesliga/channel/shop/index
 3. Markuss

  Nieuwe shirts

  Zeer waarschijnlijke shirts van: Barcelona: Spurs: Gala: PSG:
 4. Markuss

  Brits voetbal

  Zie Goretzka eerder transfervrij naar Bayern München gaan, Duitsers zijn al niet zo happig op een transfer buiten de Buli. Mocht hij wel gaan dan zal hij toch wel voor de absolute topclubs gaan en daar hoort L'pool in mijn ogen niet bij.
 5. Nou de ultieme top staat wel relatief vast met iets oudere nummers maar daaronder (plek 20-100) verwacht ik veel jongere bandjes/singer-songwriters a la Chef Special, Lukas Graham, Shawn Mendes (niet precies die artiesten maar wel die lijn). Omdat je merkt dat er bij Radio2 toch een verschuiving lijkt plaats te vinden qua publiek, mede door de nieuwe dj's. Zie nu ook veel meer van mijn vrienden die eigenlijk geen duidelijke muzikale mening hebben en voorheen stations als 3FM luisterden nu richting Radio2 afstemmen vanwege bijvoorbeeld Ekdom en Rabbering. Door dit geschuif qua publiek verwacht ik ook dat de jongere one-hit-wonders hoger in de lijst komen. Persoonlijk heb ik weinig met dat type artiesten maar dat zullen anderen weer met mijn smaak hebben. Vind het, waarschijnlijk als een van de weinigen, wel fijn dat Rob Stenders weer terugkeert bij Radio2 na die soap. Z'n programma Platenbonanza vind ik top, je hoort daarin vaak onbekendere of zeer zelden gedraaide nummers.
 6. Hier mijn Top2000 voor dit moment, had 3 uur later weer anders kunnen zijn.
 7. Markuss

  In concert!

  Waarschijnlijk heeft iedereen het allang ergens gezien maar voor de mensen die het gemist hebben, hier kan je het concert van The War on Drugs (2 nov.) in de Afas terugkijken: [YOUTUBE]X_GHRh1mfKY[/YOUTUBE]
 8. Ja, dat is wel waar: de keeper is niet alleen het probleem. Naast de hoge defensieve lijn lopen ze in de verdediging ook constant te schutteren. Onze Griekse loodgieter die fout na fout maakt met volstrekt nutteloze en opvallende overtredingen. Bartra die ongekend slecht speelt de laatste tijd, Weigl die gister een flinke duit in het zakje deed. Nee, leuk is het op dit moment allemaal even niet.. Klein lichtpuntje is dat Mario Götze de laatste tijd aardige tot prima potjes aan het spelen is, helaas koop je daar weinig voor als je niet wint.
 9. Markuss

  In concert!

  Vanavond en morgen naar The War on Drugs in de HMH. Gaan er nog meer?
 10. Markuss

  FIFA Weekend League

  Argumenten dat ik niet meer in dit topic mag posten. Je zegt dat ik geen FIFA speel, man ik speelde al FIFA op het moment dat jij in je kribbe op de Balkan lag. Dat team is van ik gok 2 á 3 weken terug, momenteel aardig aangepast en versterkt ja. Maar jij kan dat natuurlijk allemaal zien vannachter je PC-schermpje, ik post niet veel in dit topic maar doe dit waarschijnlijk net zo competitief als jij. Maar jij vindt jezelf net wat beter dan een ander en anders zal je ze wel afsnauwen in dit topic, je bent een lachwekkend figuur.
 11. Markuss

  FIFA Weekend League

  Nogmaals prima argumenten gefrustreerd pikkie.
 12. Markuss

  FIFA Weekend League

  Heb inderdaad nog nooit WL gespeeld omdat ik het fijn vind om ook nog een sociaal leven te hebben in het weekend na een week werken. Wat heeft het er eigenlijk mee te maken dat ik nog niet gepost hebt in dit topic? Jij doet altijd net of er iemand in Amerika wacht tot jij online komt en die jou dan eens even lekker het leven zuur gaat maken door je zware tegenstanders te geven of jou expres kansen te laten missen. Maar als er dan iemand op je reageert heeft diegene geen recht van spreken want die speelt het niet zo vaak als jou, heeft er geen idee van hoe het werkt of is niet zo goed als jou.
 13. Markuss

  FIFA Weekend League

  Niet om het een of ander maar ga je op zaterdagavond niet gewoon lekker stappen of ergens een biertje (of iets anders) drinken met je vrienden? Moet eerlijk zeggen dat ik wel erg kan genieten van dit topic met alle vermeende complottheorieën dat EA heeft tegen bepaalde spelers..
 14. Markuss

  In concert!

  Was afgelopen vrijdag last-minute naar de theatertour van Tim Akkerman (ex Di-rect), wel een aanrader. Speelde een paar eigen nummers, lulde het leuk aan elkaar en deed flink wat covers van Eddie Vedder, Josh Ritter, Pink Floyd, Neil Young, Bruce Springsteen en Pink Floyd.
 15. Markuss

  Nieuwe shirts

  Vermoedelijke shirts van (eerste 4 gebaseerd op oude ontwerpen): Duitsland: Argentinië: Colombia: Rusland: Nederland uit (alleen motief):
×
×
 • Create New...