Jump to content

Triss

Leden
 • Posts

  802
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Triss

 1. Manman elke keer als je die Struve ziet vechten denk je die heeft alles om iedereen te domineren.. En toch krijgt ie elke keer zoveel tikken. Toch zonde, had ie deze gepakt, plus die winst op Miocic, zit je er waarschijnlijk niet heel ver van een titlefight af
 2. Wat een gevecht zou dit zijn! http://mmajunkie.com/2017/08/junior-dos-santos-francis-ngannou-wants-alistair-overeem-ufc-215-edmonton Niet dat ik Overeem dit zie aannemen om binnen 3 weken te doen. In zijn docu is het altijd trainingskamp dit, trainingskamp dat. Maar misschien wel noodzakelijk voor een nieuwe titleshot. Wanneer Francis JDS zou verslaan was hij aan de beurt en zo niet was het voor Cain mocht ie ooit terugkomen. Zeker na die matige pot tegen Werdum en Stipe loopt ook te klote met zijn contract volgens mij. Ohja en volgende week neemt Conor hopelijk boxing over :checkit::mrgy:
 3. Triss

  Darts Topic

  Phil Taylor wordt ook al paranoia .. bah wat een misselijke vent blijft het toch
 4. Triss

  Golf

  Duurde wel errruggg lang helaas, en bij een lost ball had ik hem niet zien winnen, deze bogey voelde als een birdie. Maar niet verrassend in zo'n evenement waarbij de referees liever ook alles 3x nagaan. Vond het jammer van Kuch maar hoe Spieth zich daarna terug knokt is Tiger-like.
 5. Goh wat een respect voor Teixeira, wat een hart en hoofd van beton :|
 6. Krijgt ie daar geen straf voor? Wel effectieve manier om er 2 te lozen
 7. Triss

  Snooker

  Tot ziens Higgins.. van 10-4 voor naar 13-11 achter dan verdien je niks
 8. Triss

  Snooker

  Blijft een idioot die Selby :banana:
 9. Triss

  Snooker

  Ideale loting ook met genoeg rust tussendoor. Ronnie een 146 break zonde.. :(:D
 10. Triss

  Snooker

  Ik zag de eerste 4 frames van Judd tegen Rory (4-0), dat was een bizar hoog niveau. Kom terug van werk en en ik zie 4-5 staan.. wtf. Die McLeod keer gezien op tv toen kon die geen break maken van 30+, laatste frame ook constant uit positie, hoe kan je zo'n pot verliezen joh. Dan moet je echt frames hebben gedoneerd. Lekkere 2e ronde partij voor Maguire in ieder geval. Nu Ronnie kijken die hopelijk Murphy even killt :mrgy:
 11. Triss

  Snooker

  John Higgins ook een pittige eerste ronde partij. Ronnie of Judd to win it, hoop ik althans :P
 12. Triss

  Honkbal

  Goh minimaal verschil zeg, het begin gemist maar wat een spanning, ziek balen van dat dubbelspel van PR in de 11e inning.. Ook jammer dat die Jansen maar 1 inning mocht werpen, wat een beest!
 13. Lekker hoor van Overeem! Schijnbaar ook een dag in het ziekenhuis gelegen voor het gevecht met voedselvergiftiging aldus Dana, aardig ziek om dan Hunt te KO'en eerste minuut.
 14. Wat een kut parcours met die steentjes eronder, voor een WK. 5x lek rijden in 6 rondjes
 15. Triss

  Darts Topic

  Poeh die Anderson, bleef voor mijn gevoel zo kalm ondanks dat Chizzy alles raakte. Dat idee had ik bij van Gerwen al niet tegen Reyes dus als ie dit niveau blijft halen pakt ie die titel weer ben ik bang
 16. 4 maart Mark Hunt vs Overeem in Las Vegas, weer KO loss.. ;e
 17. Nog mensen die zaterdag gaan kijken naar Rico vs Badr? Ik denk dat Badr hem wint doordat ie dit aardig serieus neemt ook al hoop ik op Rico
 18. Is de UFC een keer in Europa krijg je nog van die rot tijden..
 19. Hij had 'm voor het grijpen dat moment ja, toch de man waardoor ik de UFC ben gaan volgen :( Wat denk jij dat nu voor de hand ligt in de HW division? Miocic (die nu wel tijdje vrijaf zal krijgen) vs Cain en Overeem vs Werdum? Ik weet niet of JDS zich alweer aan dient, die had geloof ik een schouderblessure ofzo. Het zou zonde zijn wanneer Overeem nu tegen nog een (tweetal) nederlaag aanloopt en zijn carrière als een nachtkaars uitgaat
 20. Zuuurrr, maar kap er maar mee zou ik zeggen. Nu kan die weer achteraan aansluiten voor de belt terwijl die na elke tik klaar is. Plus dat ik nog steeds het gevoel heb dat als hij 't potje niet vrij snel beslist hij sws klaar is. Maar de UFC zal volgend jaar wel weer naar Nederland komen moet ie daar weer opdraven. Nu teleurgesteld mijn bed weer in:doh:
 21. Dit weekend moet het gebeuren, Overeem die zijn missende belt hopelijk aan zijn palmares kan toevoegen :) Helaas wel dit weekend weg met de schoonfamilie.. drama, direct terugkijken dan maar.
 22. Je zult zo'n blik op je kop krijgen terwijl je daar zit :-D
 23. [MENTION=26412]JanVertonghen[/MENTION]; waar kijk jij de wedstrijden terug of heb je het gewoon opgenomen op tv o.i.d.?
×
×
 • Create New...