Jump to content

Triss

Leden
 • Posts

  802
 • Joined

 • Last visited

About Triss

 • Birthday 03/06/1993

Personal Information

 • Woonplaats
  Oisterwijk
 • Favoriete Club
  Ajax

Triss's Achievements

10

Reputation

 1. Manman elke keer als je die Struve ziet vechten denk je die heeft alles om iedereen te domineren.. En toch krijgt ie elke keer zoveel tikken. Toch zonde, had ie deze gepakt, plus die winst op Miocic, zit je er waarschijnlijk niet heel ver van een titlefight af
 2. Wat een gevecht zou dit zijn! http://mmajunkie.com/2017/08/junior-dos-santos-francis-ngannou-wants-alistair-overeem-ufc-215-edmonton Niet dat ik Overeem dit zie aannemen om binnen 3 weken te doen. In zijn docu is het altijd trainingskamp dit, trainingskamp dat. Maar misschien wel noodzakelijk voor een nieuwe titleshot. Wanneer Francis JDS zou verslaan was hij aan de beurt en zo niet was het voor Cain mocht ie ooit terugkomen. Zeker na die matige pot tegen Werdum en Stipe loopt ook te klote met zijn contract volgens mij. Ohja en volgende week neemt Conor hopelijk boxing over :checkit::mrgy:
 3. Triss

  Darts Topic

  Phil Taylor wordt ook al paranoia .. bah wat een misselijke vent blijft het toch
 4. Triss

  Golf

  Duurde wel errruggg lang helaas, en bij een lost ball had ik hem niet zien winnen, deze bogey voelde als een birdie. Maar niet verrassend in zo'n evenement waarbij de referees liever ook alles 3x nagaan. Vond het jammer van Kuch maar hoe Spieth zich daarna terug knokt is Tiger-like.
 5. Goh wat een respect voor Teixeira, wat een hart en hoofd van beton :|
 6. Krijgt ie daar geen straf voor? Wel effectieve manier om er 2 te lozen
 7. Triss

  Snooker

  Tot ziens Higgins.. van 10-4 voor naar 13-11 achter dan verdien je niks
 8. Triss

  Snooker

  Blijft een idioot die Selby :banana:
 9. Triss

  Snooker

  Ideale loting ook met genoeg rust tussendoor. Ronnie een 146 break zonde.. :(:D
 10. Triss

  Snooker

  Ik zag de eerste 4 frames van Judd tegen Rory (4-0), dat was een bizar hoog niveau. Kom terug van werk en en ik zie 4-5 staan.. wtf. Die McLeod keer gezien op tv toen kon die geen break maken van 30+, laatste frame ook constant uit positie, hoe kan je zo'n pot verliezen joh. Dan moet je echt frames hebben gedoneerd. Lekkere 2e ronde partij voor Maguire in ieder geval. Nu Ronnie kijken die hopelijk Murphy even killt :mrgy:
 11. Triss

  Snooker

  John Higgins ook een pittige eerste ronde partij. Ronnie of Judd to win it, hoop ik althans :P
 12. Triss

  Honkbal

  Goh minimaal verschil zeg, het begin gemist maar wat een spanning, ziek balen van dat dubbelspel van PR in de 11e inning.. Ook jammer dat die Jansen maar 1 inning mocht werpen, wat een beest!
 13. Lekker hoor van Overeem! Schijnbaar ook een dag in het ziekenhuis gelegen voor het gevecht met voedselvergiftiging aldus Dana, aardig ziek om dan Hunt te KO'en eerste minuut.
×
×
 • Create New...