Jump to content

sevenhant

Leden
 • Content Count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About sevenhant

 • Rank
  Amateur
 • Birthday 02/07/1995

Personal Information

 • Interesses
  tafeltennis, voetbal en FM.
 • Opleiding/Werk
  student
 • Favoriete CM/FM
  fm2007
 • Favoriete Club
  Cercle Brugge
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er zijn wel een aantal zaken die je kan veranderen, om te beginnen de rollen van je spits. Ik denk dat het weinig zin heeft om met twee drukzettende spitsen te spelen, vind het sowieso al niet zo'n nuttige rol. Ik zie dit sowieso als een dienende rol een spits die zich kapotwerkt om je andere spits te bedienen en misschien je 10 wat uit de wind te zetten. Ik zou kiezen voor een bv. een complete spits en een diepe spits en die zullen ook wel werken door je teamtactics. (je kan het ze dan ook opdragen via individuele instructies). Verder staat je middenveld nogal wankel. In balverlies verdedigen die flankspelers bijna niet mee en die vsm zal ook weinig bijdragen. Daarnaast gaat je vm ook nog veel uit positie lopen als zwervende spelmaker. Ik zou altijd in een smalle ruit gaan spelen. (Een carillero gaat bijvoorbeeld in balbezit dan ruimte zoeken naar de flank). aan die kant kan je een defensievere vleugelback zetten. Andere cm op ondersteunen met een vleugelback die hoger mag opkomen. Ik denk dat je zo vanuit hetzelfde spelconcept een stabielere tactiek gaat hebben zowel in b- als b+.
 2. Er is 'ja' gestemd omdat er binnen de pro league met cijnskiesrecht gestemd wordt. G5 heeft 3 stemmen de andere eersteklassers 2 stemmen en de 1B-ploegen 1 stem. Het oorspronkelijke idee was 3 zakkers en 3 stijgers uit 1B (zonder degradant in 1B maar daar is Beerschot tussen gekomen). Zo kon je op termijn 24 sterke profclubs krijgen waar veel verloop tussen 1A en 1B zit. De eersteklassers met 2 stemmen hebben massaal voor de huidige formule gestemd om zo hun kans om te degraderen te verkleinen, vandaar zitten we nu met dit systeem en doordat er nu ook gedegradeerd kan worden uit 1B neemt iedere ploeg daar ook (onverantwoorde) financiële risico's.
 3. In de ruit laat laten de meeste de laatste verdediger opengaan, de keeper dribbelt in en trekt de aanvaller naar zich toe om zo een pas te geven naar de verdediger.
 4. In België is het zo dat de doelman mag indribbelen bij 5v5, nationaal en interprovinciaal bij 8v8 ook.
 5. Ik volg de C-cursus op dit moment.
 6. Ik ben momenteel naar Kingdom aan het kijken, gaat over een gestopte mma-fighter die nu zijn eigen gym heeft. Vind het persoonlijk wel een top serie! http://www.imdb.com/title/tt3673794/
 7. Stelt eigenlijk niet veel voor maar deze is verplicht als je verdere opleidingen van de kbvb wil volgen en als je later je uefa-licenties wil halen + het behalen ervan levert je club meer subsidies op. Draait volledig rond het opleiden van de beginnende voetballer (u6-u9). Eigenlijk leer je hier gewoon de opleidingsvisie van de voetbalbond van buiten en moet je die toepassen op het veld en verder krijg je zaken als EHBO, veilig sporten en didactiek. Ik zal heus wel iets bijleren maar het is vooral een opstapje naar de volgende cursussen.
 8. U11, volgend seizoen ga ik ook starten met mijn trainersdiploma C.
 9. Hier in België valt dat nog mee die focus op winnen. Het wordt dan ook serieus gepusht vanuit de voetbalbond (uitslagen worden nergens bijgehouden, er wordt geen klassement opgemaakt). Hierdoor gaan de ouders ook makkelijker mee in het verhaal van leren voetballen en is voor hen ook het belangrijkste dat ze progressie zien bij hun kind (hangt natuurlijk nog altijd af van club tot club). Ook het systeem waarin je als trainer het niveau van je ploeg zelf kiest helpt hier in het leerproces, je kiest zelf of je als niveau één, twee of drie speelt zodat je tegen ploegen van een gelijkaardig niveau uitkomt (hangt natuurlijk ook af van de goodwill van de trainers, je hebt wel ploegen die zich bewust een niveau lager inschrijven om meer te winnen maar dat komt minder en minder voor). Natuurlijk zijn er nog altijd ouders die alleen maar hun kind willen zien winnen maar het is wel al een stuk verbeterd tov vroeger.
 10. Hadden jullie wel nog een spits nodig? Owusu en Binst doen het toch degelijk en Cornet heeft ook al zijn strepen verdiend in tweede. Ik moet wel zeggen dat Fauré de speler is die bij mij het meeste indruk heeft gemaakt in de heenronde, dus de plaatsjes voorin zullen wel erg duur worden bij Antwerp. Ik denk dat jullie verdedigende aankopen nog het meeste impact zullen hebben.
 11. Iemand hier Club de cuervos gezien? Gaat over een familie die eigenaar is van een mexicaanse voetbalploeg en dit is echt geniaal! Ik heb het eerste seizoen in één keer uitgekeken. Nederlandse en Engelse ondertiteling zijn aanwezig op netflix. (8,4 op imdb)
 12. je kunt je post ook gewoon aanpassen. ;) Edit: sorry, bij mij was het topic niet up to date en het laatste bericht was dan van danelstrijker met de vraag of hij opnieuw moet requesten. ;)
×
×
 • Create New...