Jump to content

Björn

Leden
 • Content Count

  2,084
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Björn

 • Rank
  Erelid
 • Birthday 01/20/1978

Personal Information

 • Woonplaats
  Utrecht
 • Interesses
  FM, Guitar Hero, Diablo
 • Opleiding/Werk
  Koffie drinken
 • Favoriete CM/FM
  CM Dutch
 • Favoriete Club
  Zwolle
 • Managerstijl
  Bouwer
 1. Is er ook iemand die van deze meesterlijke kits een verzameling maakt? ;)
 2. Björn

  Club/House/Electro

  Kennen jullie Deadmau5 al? Heerlijke Amerikaanse house met techno invloeden. Kijk vooral naar de Essential mixen van zijn hand.
 3. Wat zou een Heerenveen-speler voor een shirt aan hebben...? Ik doe een gokje, Heerenveen misschien? :*) ;)
 4. Ik heb nu alleen nog een Boca Juniors shirtje en een van Atlante (Mexico, Cancun). Ik wil het nog uitbreiden met een mooi shirt deze zomer.
 5. Björn

  NHL

  Detroit zou mooi zijn omdat ze al tijden goed scouten, investeren en goed spelen. Ze doen hun ding gewoon goed. Penguins hebben door hun falen en het draft systeem Malkin en Crosby 'in de schoot geworpen' gekregen. Maar goed, dat is het systeem. Ik zou het Pens ook wel gunnen vanwege die spelers. Let's go Rangers, Let's go :D
 6. Cristiano Ronaldo gearresteerd + stelling Salarycap zal lastig zijn, tenslotte moet het dan in heel Europa, als een gemiddelde speler in Spanje meer kan krijgen dan in Engeland, is vaak de keuze wel gemaakt. Toen de voetbal een paar jaar gelden in een dip zat, zag je dat contracten korter liepen en dat er meer prestatiecontracten waren. Door de komst van bv. Abramovic en de nieuwe TV-deal in Nederland is er weer meer geld op de markt. Dit zal wel meer een slechte invloed hebben op de salarissen. Verder zijn er wel degelijk vergelijkingen te maken tussen Van Persie en Ronaldo, beiden waren al erg jong een superster en de werden vroeg in de watten gelegd. Je merkt toch dat dat bij dit soort spelers verkeerd werkt, niet perse rond verkrachtingen, maar wel in hun hele houding. Hetzelfde zie je ook bij Rooney, die gozer denkt dat hij alles kan maken op het veld.
 7. Ik ben fan van... omdat? Ja en omdat Betis geld niet nodig heeft, waarom zou je een speler verkopen die het naar ze zin heb en niet weg wil. Je moet echt ff je oogkleppen af doen Sjellefhoot Hoezo ? Dat is toch dom gelul, Joaquin een wereldspeler en hij voetbalt nog bij Betis. Als een topclub als Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Inter of weet ik veel welke topclub hem echt wou hebben omdat hij DE speler is, dan zouden ze er echt wel alles aan doen om hem binnen te halen hoor. En ik heb alleen nog maar gehoort dat Chelsea hem wou, maar daar hoef je niet eens een wereldtopper voor te zijn. De reden dat Jaoquin nog bij Betis speelt, zit volgens mij in een paar zaken. In de eerste plaats, zoals je in FM kunt zien, is het verplicht in Spanje om in je contract een transfersom op te nemen. Volgens mij zit die van Jaoquin nog boven de 50 miljoen (Ronaldo had ooit eens 150 M). Zijn club kan dus een belachelijk bedrag vragen. Verder heeft hij een goed contract en in mijn ogen is Betis de nummer 5 van Spanje en geen matige club ;). Verder hadden Barca en Real tot vorig jaar ook zelf wel goede spelers op de flanken: Figo en Beckham bij Real en Gabri en later Giuly bij Barca. De bewering dat "als je goed bent, je wel naar de top gaat" iets te makkelijk en volgens mij zal Jaoquin tzt wel die stap maken.
 8. Ik ben fan van... omdat? Gaaf man! Is Betis nou ook nog een ploeg met aanhang door het hele land heen of hebben alleen Barcelona en Real Madrid dat?
 9. Björn

  World of Warcraft

  World of Warcraft Het is een MMORPG gebaseerd op de wereld van het strategiespel Warcraft.
 10. Björn

  World of Warcraft

  World of Warcraft Dat doen ze om van die kleuters zoals Remi en Boes van het spelen af te houden. Wow wordt alleen gespeeld door serieuze mensen zoasl ik :D ;)
 11. Björn

  World of Warcraft

  World of Warcraft Kan iemand die gozer ff bannen :@ :cry:
 12. Björn

  World of Warcraft

  Tot mijn verbazing heb ik nog geen topic hierover gezien? Zijn er hier ook spelers van dit toffe spel? Ik zit er wel, maar heb nu ff niet mijn gegevens bij de hand, ik post later wel ;) Misschien een idee een manutd clan op te richten :D
 13. Björn

  World of Warcraft

  Tot mijn verbazing heb ik nog geen topic hierover gezien? Zijn er hier ook spelers van dit toffe spel? Ik zit er wel, maar heb nu ff niet mijn gegevens bij de hand, ik post later wel ;) Misschien een idee een manutd clan op te richten :D
 14. Filmpje Vooral dat zwarte schaap :D Come on Ref! He was diving! :D :D
 15. Collina Ik zei nog, laat nou geen Friezen toe :moop: Het is wel Collina. Mijn grote voorbeeld :cab:
×
×
 • Create New...