Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 04/16/2019 in all areas

 1. 2 likes
  Mijn vc ook voor 74M verkocht aan PSG, die ik 2 seizoenen geleden heb gekocht voor 10,75M. Gaat wel lekker.
 2. 2 likes
  Ja, maar Kvyat werd gewisseld niet omdat hij langzaam was (want dat was hij niet, anders hadden ze hem ook niet bij Toro Rosso teruggehaald), maar omdat hij veel fouten maakte. Gasly is misschien niet de snelste (tot nog toe), maar hij rijdt heel degelijk. De snelheid kan nog komen en hij is nog jong. Als ik Red Bull was zou ik in ieder geval het jaar met hem volmaken, want derde worden ze sowieso.
 3. 2 likes
  Sowieso, stelletje plebs wat het zijn.
 4. 2 likes
  Wat een gehuil joh. Lekker verplaatsen die hap. Dit is een unieke situatie voor het Nederlands voetbal. Wat maakt het voor andere Nederlandse clubs uit dat het een week verplaatst wordt. Oh ja, vervang je eigen club ipv Ajax en je zult het snappen.
 5. 2 likes
  Prima trainer erbij met de nodige ervaring als voetballer.
 6. 1 like
 7. 1 like
  Sorry man, ik verdien 'm ook niet helemaal qua fotofinish. Had niet ingeschat dat Clarke het zò goed zou doen . Overigens, gefeliciteerd @Viktor met Turkije. Ik ben naar verwachting toch een aantal plaatsen nog teruggevallen.
 8. 1 like
  Wereldse prestatie hoor! Halve finale CL met zoveel Roemenen in je team... Grandioos.
 9. 1 like
  Ronde van Turkije; etappe 6 @Gert 520 @Hwb 410 @007mark 400 @Viktor 400 @Hans. 390 @tdogg16 380 @Satyr 370 @komodo25 370 Richarð. 300 @Erwin. 300 @Elano 300 Gert pakt de laatste etappe in de Ronde van Turkije. Eindklassement Ronde van Turkije; Viktor 3390 Hans. 3210 Elano 3200 tdogg16 3180 007mark 3070 Hwb 2940 Gert 2840 Richarð. 2780 Satyr 2620 Erwin. 2250 komodo25 2010 Tdogg moet helaas de leiding afstaan, zoals hij zelf al dacht. Viktor pakt op het juiste moment de leiding en wint de Ronde van Turkije. Gefeliciteerd! Amstel Gold Race: tdogg16 800 Satyr 800 Viktor 725 Richarð. 680 007mark 660 Erwin. 650 Hwb 650 Hans. 625 Gert 610 Elano 575 komodo25 485 Een gelijke stand bovenin, dat betekent dat de fotofinish doorslaggevend is; tdogg had Simon Clarke Satyr heeft geen antwoord opgegeven Dat betekent dat tdogg16 de Amstel Gold Race op zijn naam mag schrijven. Gefeliciteerd!
 10. 1 like
  Wat een kerel is t ook hè. Er naar toe stoempen met 10 man in je wiel en dan gewoon doorsprinten naar de winst.
 11. 1 like
  Wat een wedstrijd gisteren. Met 28 man naar vfl Osnabrück- Aalen geweest. Dus om 11 uur al aan het bier in de bus en ben niet gestopt tot 11 uur savonds in de kroeg. Maar wat een feest, club bestond 120 jaar en kon promotie (en eventueel kampioen) afdwingen. Stadion zat meer dan vol, alles paars wit, goede sfeer. En uiteindelijk promotie behaald. Stonden we na de tijd op de middenstip te feesten.
 12. 1 like
  Eerst rood en daarna scoren? Hoe dat dan?
 13. 1 like
  Ik speel met Anderlecht, ondertussen mijn 5de seizoen. Om de 1 of andere reden kan ik me niet verdiepen in andere saves, geraak ze snel beu. Meestal max een paar dagen. Spitsje binnen gehaald voor 225k, 1 jaartje als invaller, dan een jaartje in de basis, waar hij dan ook als wonderkid werd bestempeld en dan moeten verkopen aan Man U voor 58M. Ondertussen is mijn doelman ook bestempeld als Wonderkid.
 14. 1 like
  Heb ze toegevoegd @Isco22 en heb gelijk alle andere met je oude username aangepast
 15. 1 like
  Het kopje "Hall of Fame" staat onder "FM" waar je ook kan saven enzo.
 16. 1 like
  Deze er achteraan, laatste wedstrijd voor de winterstop... ...Met een goed gevoel de winterstop in!
 17. 1 like
  Kroatië moest eens zo spelen met 3 verdedigers tegen ons, dan krijg je waarschijnlijk ook zo'n 7-5 haha. Mijn counter San Marino maakt daar gehakt van
 18. 1 like
  Druk schemaatje haha. Uitkomst was wel dat ik een paar jaar als interventiebeveiliging heb gelopen op de grote feesten. Dus dat was verdienen en genieten. Helaas mag ik dat werk niet meer doen vanwege stommiteiten van mijzelf.
 19. 1 like
  Nee feesten is verleden tijd. Ik kan niet naar een feest zonder drugs, en daar ben ik al jaren mee gestopt. Verstandig. Ik moet eerlijk zeggen dat het voor mij momenteel ook moeilijker wordt om nuchter te gaan en te zijn. En ik heb de komende 6 weken 5 feesten en 1 concert dus moet keuzes maken wat verstandig is
 20. 1 like
  Niet aan het provoceren, maar hij bemoeit zich weer tegen vanalles aan...
 21. 1 like
  Je hoeft me niets te vertellen over de stad Keulen, daar heb ik al genoeg mooie dingen meegemaakt, los van het voetbal Geweldige stad inderdaad.
 22. 1 like
  Als de KNVB elk jaar midden in de beslissende fase van de competitie een gat van een week laat omdat "Ajax of PSV misschien halve finale Champions League haalt" dan sta jij als eerste te roepen dat ze niet realistisch zijn.
 23. 1 like
  Het is ongelukkig dat Koningsdagdag in dat weekend valt, anders hadden ze het naar de zaterdag kunnen verplaatsen
 24. 1 like
  Neem aan dat er in Jeruzalem gespeeld wordt.
 25. 1 like
  Wat lekker zeg. Wat een prachtpot gaan we krijgen. Heerlijke trip naar Londen voor de boeg. Waar nog kansen liggen ook.
 26. 1 like
  Veel wedstrijden alleen commentaar (als je veel beter moet zijn). Sommige wedstrijden belangrijkste, zodat je evt aanpassingen kan maken. De allerbelangrijkste wedstrijden doe ik wel eens uitgebreid of zelfs helemaal. Omzettingen in je tactiek of dingen roepen langs de lijn kan het verschil maken.
 27. 1 like
  Alleen belangrijkste, wil geen 3 maanden over één seizoen doen.
 28. 1 like
  Via Steam vind ik zelf het eenvoudigst.
 29. 1 like
  Hallo ElToro14, Alle clubs uit de hoogste divisies (dus niveau 1 en 2 en soms niveau 3) zitten in het spel. In Engeland kun je zelfs spelen met clubs vanaf het zesde niveau! Logo's zitten in het spel, alleen niet van alle clubs. Je kunt het beste een logopack opzoeken en deze downloaden. Hoe dit moet staat bij de download zelf aangegeven. Het is vrij simpel. Zoals ik al zei kun je in veel voetballanden al in lagere divisies spelen. Als je bijvoorbeeld in Nederland wil starten kun je beginnen met clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Mocht je nog lager willen beginnen dan is er in 9 vd 10 gevallen wel een database te vinden die je kunt downloaden. Hierbij staat ook weer aangegeven hoe je deze werkend kunt krijgen. Ik hoop je zo goed genoeg geïnformeerd te hebben. Als je nog meer vragen hebt hoor ik ze graag.
 30. 1 like
  Bevestiging gekregen dat kaarten binnen zijn. Hopelijk promoveren ze die dag
 31. 1 like
  Goh je moet er 1 dekken bij zo een corner. Schande dat die VAR de scheids durft te roepen eigenlijk haha. Domme fout van De Ligt.
 32. 1 like
 33. 1 like
 34. 1 like
  Kan er alleen ivm werk dinsdag niet zoveel drinken als ik normaal doe
 35. 1 like
  Waaaaanzinnig! Bedankt voor de twaalfpunter! @TeamWesil, bedankt voor de goede en vlotte organisatie!
 36. 1 like
  Stemronde 23/23: Zuid-AfrikaInzending: Roprop Punten van Zuid-Afrika klikken op de link: https://scorewiz.eu/scoreboard/view/part/245388/23/23/vmmdyyztrj @Tijn @Viva La Vida @Zeus @Laki @Platina32 @Chimpa @Vilhena @ivago @Erwin. @Jeroen. @Fabian. @bas2204 @hjs @007mark @Richarð. @Dysproz @nasje92 @QuaLyon @Grote Ree @Roprop @Chiemel @himan
 37. 1 like
  Heb ik bij Feyenoord ook vrij vaak hoor. Kan mezelf zo heerlijk opwinden bij een verkeerde pass dat het voor mensen om mij heen niet heel veilig is
 38. 1 like
 39. 1 like
  Ik moet dit soort potten ook zelf kijken. Vorige match gaat mijn vrouw dan nog de eerste 60 min heel lief bedoeld meekijken. Maar zit dan echt niet in een gezellige modus.
 40. 1 like
  Dat soort figuren laat ik altijd lekker wegrotten in de reserves, zeker als ze minder gaan presteren @Isco22
 41. 1 like
  12 punten aan Liechtenstein
 42. 1 like
  Gevoel dat het wel eens een lange avond kan worden. 1-1 na 90 minuten, gesloten verlenging en dan die akelige strafschoppen.
 43. 1 like
  Ja joh, maak het even extra spannend
 44. 1 like
  Zo goed als zeker 26 april naar Köln Darmstadt. Eventueel kunnen ze dan al promoveren zou mooi zijn
 45. 1 like
 46. 1 like
  Onderweg naar Pasen.
 47. 1 like
  Hopelijk zet 1. FC Köln vanavond een grote stap richting het kampioenschap. Thuis tegen concurrent HSV kan het de Hamburgers op 10 punten zetten met nog 5 wedstrijden te spelen na vandaag. Dan moet het wel goed komen. Zelf ga ik zaterdag naar VFL Osnabrück - VFR Aalen in de derde Bundesliga. Ben benieuwd. Sowieso wel een lekker voetbal weekend, vrijdag Eagles - Jong PSV, zaterdag Osnabrück en maandag naar Royal Club Antwerp - Club Brugge.
 48. 1 like
  Als 1 van de laatste op aarde begonnen aan Homeland. Al in 2e seizoen nu, maar vind het goed hoor.
 49. 1 like
  9. KNVB Beker Ronde 1 t/m 3 Zoals eerder aangegeven zullen we na de december update kort ons avontuur in de beker toelichten. De eerste ronde stond dit jaar gepland in de laatste week van september. De loting werd verricht en AZ werd gekoppeld aan Go Ahead Eagles voor een wedstrijd op de Adelaarshorst. Go Ahead Eagles-AZ 0-1 Dit is in de periode dat de Eredivisie net is begonnen en we nog redelijk meedraaien. De wedstrijd volgt op onze verliespartij tegen Feyenoord en het team is niet helemaal fit. We starten de wedstrijd dan ook met een aantal andere gezichten dan normaal. De start is voortvarend en in de 29e minuut is het al raak; Myron Boadu schiet sterk binnen na een mooie voorzet van Bel Hassani. Vervolgens lijken de spelers het wel mooi te vinden en dat resulteert in een sterk spelend Go Ahead wat nog een aantal kansen krijgt. Ondanks wat sterke schoten op doel houdt Bizot de 0 en dus stomen we misschien wat onfortuinlijk door naar ronde 2. FC Twente-AZ 1-1, AZ wint na P In de tweede ronde hebben we opnieuw een uitwedstrijd tegen een Keuken Kampioen Divisieclub te pakken. We treden aan in onze sterkste opstelling omdat we FC Twente niet mogen onderschatten. En dat blijkt wel, de Tukkers beginnen sterk aan de wedstrijd en zetten ons gelijk onder druk. Wat gele kaarten volgen over en weer, maar we gaan met 0-0 rusten. In de tweede helft zet Twente het spel voort en volgt er een doelpunt uit een corner. Met een 1-0 achterstand lijkt ons bekertoernooi ten einde te zijn, totdat Rotariu ons vlak voor tijd op 1-1 terugbrengt. Dit is overigens op basis van het spelbeeld verdiend. Wat volgt is een hachelijke verlenging met een aantal kansen over en weer maar niemand weet af te drukken. Dus moeten penalty’s de beslissing gaan brengen, wat een loterij. Echter missen al snel Oosterwijk en Hölscher bij Twente, waardoor wij na vijf penalty’s (alleen Vlaar mist bij ons) doorgaan naar de derde ronde. AZ-Heracles Almelo 5-0 De loting is ons nog steeds niet helemaal goed gezind, al pakken we dit maal wel een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Het is vlak voor de winterstop en we starten met onze sterkste opstelling. Dat blijkt ook wel in het spelbeeld. We komen uit een aantal goede Eredivisie-wedstrijden en Heracles is vanaf minuut 1 volstrekt kansloos. Helmer scoort en vlak daarna schiet Vavro uit een corner raak en gaan we met een 2-0 stand rusten. Na rust gaan we door waar we zijn gebleven en weten Til en Wuytens ook hun doelpunten te maken. Vlak voor tijd maakt Helmer het feest compleet met zijn tweede van de avond: eindstand 5-0. De loting wordt vlak hierna verricht en we moeten eind januari uit naar PEC Zwolle voor de kwartfinale van de KNVB Beker. Het bestuur verwacht dat we minimaal de halve finale halen, dus dit wordt wederom weer een belangrijk potje. Wedstrijdoverzicht Volgende update: Mark met KNVB Beker @Mordurette @komodo25 @ROEMM @Isco22 @Marius @Kavinos @delichris @Rossi @Kelvin @bas2204 @r4vje @TeamWesil @Titan @nasje92 @stef1978 @chrisje1993 @jeffrey koole
 50. 1 like
  8. Eredivisie December Zal het in december dan echt gaan draaien? Voorlopig doen we het niet veel beter in de competitie. Qua blessures vinden er verder geen bijzonderheden plaats. We starten met een redelijk fitte selectie aan de laatste wedstrijden voor de winterstop. Doel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen en zo onze uitgangspositie voor na de winterstop te verbeteren. We willen tenslotte nog steeds dat Europees voetbal terug naar Alkmaar halen. Het programma biedt mogelijkheden: Willem II (T), Fortuna Sittard (U), Excelsior (T) en PSV (U). AZ-Willem II 2-0 Een weinig verheffende wedstrijd waarin ik het eens met een nieuw systeem probeer. Vejinovic speelt als VM achter middenvelders Til en Midtsjo, Wuytens krijgt rust. Zowaar geeft Vejinovic de eerste assist op doelpuntenmaker Ouwejan die met een rake kopbal de 1-0 op het bord zet. We gaan vervolgens de rust in met een 1-0 voorsprong en deze is verdiend. In de tweede helft duurt het niet lang voor de 2-0 op het bord staat. Dit maal is het Boadu die uit de voorzet van Helmer met een krachtige kopbal raak kopt. Verder weinig spannends te bekennen, maar drie punten zijn binnen en dat is het belangrijkste op dit moment. Fortuna Sittard-AZ 1-2 Vervolgens reizen we af naar Sittard voor een spannend potje. Omdat ik verwacht dat Sittard meer achterover gaat leunen en ons laat komen, start ik in deze wedstrijd weer met het vertrouwde 4-2-3-1 systeem, zonder Vejinovic en met Wuytens. Zowaar komen we in de eerste helft op voorsprong door een mooie treffer van, jawel, Stijn Wuytens. Hij schiet in de 16 verwoestend raak. Vervolgens worden er over en weer veel gele kaarten gepakt en raakt Lisandro Semedo bij Fortuna geblesseerd. We gaan echter rusten met een 1-0 voorsprong. In de tweede helft blijven we heer en meester, totdat Stijn Wuytens in minuut 55 een tweede gele kaart pakt en ons daardoor in een penibele situatie brengt. We schakelen terug naar het systeem met de VM en brengen Vejinovic. Uit het niets valt rond de 65e minuut ook de 2-0. Guus Til schiet sterk binnen na voorbereidend werk van Stengs. Een paar minuten later doet Fortuna nog iets terug met de 2-1, maar we weten ondanks hachelijke momenten de winst eruit te spelen. Wederom drie punten! AZ-Excelsior 2-0 Tegen Excelsior missen we de geschorste Wuytens en ook Midtsjo oogt niet helemaal okselfris. We kiezen daarom voor een 4-2-3-1 met middenvelders Vejinovic en Koopmeiners. De eerste helft wordt ontsierd door een snelle blessure van Oussama Idrissi waardoor Helmer snel uit z’n rustdag gebracht moet worden. Verder gebeurt er weinig. In de tweede helft pakken we de draad weer op en dit resulteert in een kopgoal van Guus Til uit een voorzet van Thomas Ouwejan. Nog steeds weinig kansen over en weer en Excelsior probeert iets te forceren. Daar profiteert uiteindelijk invaller Jeremy Helmer van die de eindstand bepaalt op 2-0. PSV-AZ 0-0 We eindigen deze drukke week met een lastige wedstrijd tegen PSV in Eindhoven. Eigenlijk een wedstrijd waar ik vrij kort over kan zijn. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd en gunnen elkaar weinig kansen. Uiteindelijk komen we niet verder dan een bloedeloze 0-0, waardoor bij mij toch het gevoel bekruipt dat we deze maand goed hebben afgesloten. Zoals ik al zei, een goede maand punttechnisch, al loopt het nog niet helemaal als een geoliede machine. Zeker de tactiek verdient nog wel een aantal wijzigingen, maar kijkende naar de laatste wedstrijden zijn we op de goede weg en die lijn hopen we na de winterstop door te trekken. Wedstrijdoverzicht Volgende update: Mark met december @Mordurette @komodo25 @ROEMM @Isco22 @Marius @Kavinos @delichris @Rossi @Kelvin @bas2204 @r4vje @TeamWesil @Titan @nasje92 @stef1978 @chrisje1993 @jeffrey koole
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...