Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 09/18/2021 in Posts

 1. Zo wat gaat dit mooi. Eindelijk de CL finale en nu die beker pakken.
  1 like
 2. Leuke top 3 voor speler van de maand trouwens
  1 like
 3. De wedstrijd is mijn eerste competitiewedstrijd als trainer van deze ploeg. Gelukkig alle tijd daarna om accenten te leggen. Toch gezellig zo'n Poolse tweede divisie.
  1 like
 4. Ik ga het achtste seizoen in en ben bezig met de transitie naar alleen eigen jeugd. Waarschijnlijk wordt dit ongeveer mijn team voor de Eredivisie wedstrijden, dat begint er toch al aardig op te lijken. In dit rijtje zijn Bolivar, Hoffman, Nieuwpoort en Brouwer nog aangekochte spelers. Als we het Ajax model volgen, zou alleen Bolivar nog vervangen moeten worden. Hoffman heb ik op zijn 16de bij Feyenoord weggeplukt. Nieuwpoort kwam op zijn 17de over van NAC en Brouwer haalde ik op zijn 18de bij VVV.
  1 like
 5. Als promovendus zetten we een meer dan uitstekende serie neer. Degraderen gaat in ieder geval niet gebeuren.
  1 like
 6. Sta nu op 97 doelpunten in 19 wedstrijden in de eredivisie, belachelijk! EDIT: Excuses, het zijn er 96
  1 like
 7. Dan hoop je op wat weerstand in Europa.. Ga gauw overstappen op eigen jeugd want dit gaat nergens meer over, het wordt allemaal veel te gemakkelijk!
  1 like
 8. Sorry voor de dubbelpost maar dat deze zich nog steeds ontwikkeld zeg gaat dan alles op 18+ eindigen? Staat in de belangstelling van Man Utd, die schijnbaar 200M+ voor hem over hebben. Jammer joh, NOT FOR SALE! Hebben het geld ook niet nodig trouwens.
  1 like
 9. Effe een spotify lijstje gemaakt
  1 like
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...