Jump to content

Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing most liked content on 01/20/2022 in all areas

 1. Je krijgt toch spontaan een bloedhekel aan alles en iedereen wat met Chrlsea te maken heeft als je die Azpi ziet posten hier.
  7 likes
 2. Ben bijna elke dag wel een poosje aan het gooien de laatste tijd. Gaat steeds beter. Zojuist mijn hoogste gemiddelde in een wedstrijd gehaald. 65,07 over 11 legs (3-0, 3-0, 3-2). 28,13% op de dubbels, 15x 100+ en 4x 140+.
  3 likes
 3. Hij mag een bakkie komen doen Overigens zit je prinsheerlijk in Velsen-Zuid. Velsen-Noord daarentegen is het grootste gat van Nederland. Velsen centrum bestaat niet. Dan lig je met je blote kont in het kanaal.
  2 likes
 4. Gast, zit nou niet zo te provoceren.
  1 like
 5. Oh kom op maat. Ik geef toe ik voortaan minder "zal bashen" op andere club,gewoon terecht uitgesteld. Zie dit:
  1 like
 6. Had zelf Timber en Antony ook nog aan de kant gehouden, gewoon voor de zekerheid. Wel mooie groepje.Regeer en Taylor weer even zien, mooi man.
  1 like
 7. Dat was inderdaad een onnodige paniekaankoop omdat Sulemana niet kwam. Zelfde nu beetje voor Mootje omdat Bergwijn niet meer komt. Al is dat gewoon de gok waard omdat je hem nu huurt en blijkbaar dat Vanenburg goede verhalen over hem heeft verteld.
  1 like
 8. Jammer dat ik deze nu pas zie, leuk concept!
  1 like
 9. https://www.nu.nl/voetbal/6179348/heracles-laat-veelbesproken-vloet-voorlopig-geen-wedstrijden-meer-spelen.html Lijkt me verstandig. Die man zijn contract ontbinden was de enige juiste keuze geweest, maarja.
  1 like
 10. Ik had nog een leuke emoticon er achter moeten zetten omdat ik niet echt serieus was. Dacht dat onderhand de mensen hier mij wel goed genoeg kennen dat ik af en toe een flauw grapje er uit gooi. Maar ik zal mijn post wel even aanpassen en dan kan iedereen er heel goed om lachen.
  1 like
 11. Wat een nutteloze post, wetende dat dit helemaal niet kan
  1 like
 12. Als Ajax zijnde erin slaagt het mentale stuk te managen bij hem dan heeft hij de potentie om een hele goede te worden. Als dat niet lukt wordt het de volgende Aissati / Labyad / Bakkali.
  1 like
 13. Mooooootje! Nieuwe Ziyech, Lets go
  1 like
 14. Loki was wel echt een serie voor de comic fans. Een casual fan van alle films moet die serie niet gaan kijken. Hawkeye is beter volgbaar maar verwacht niet teveel sensatie.
  1 like
 15. Ik ken het gevoel Karel, "supporters" van teams zoals PSG, Chelsea, City etc die dan om andere teams (Barcelona) gaan lachen vanwege hun financiële problemen..
  1 like
 16. Ik verwacht niet dat ik dit EK op de futsal volgen.
  1 like
 17. As vrijdag start TOTY, 21 januari dus. Eerst aanvallers, twee dagen later middenvelders, drie dagen later verdedigers en dan 28e alles in packs. Zoiets is het volgens mij. Had de exacte datums wel maar ben ze ergens verloren dus pin me hier niet op vast. Het begint in ieder geval as vrijdag
  1 like
 18. na Icardi en Ferdinand overgeschakeld naar dit. Xavi is de eerste die nu vervangen gaat worden.
  1 like
 19. Heb m nu zelf zo staan, als ik al mijn investeringen nog verkoop nog 2,5 miljoen ernaast + zo'n 100 packs voor volgende week vrijdag als alle TOTY in packs zitten. Wil zelf Kante TOTY nog erin zetten ipv Fofana en anders Renato en dan ben ik er wel een beetje. Dan kan ik weer rustig aan sparen voor nieuwe upgrades. Keepert mag ook nog wel keer anders maar dat is luxe.
  1 like
 20. Is die Nkunku beter dan Fekir? Dit is mijn team nu: Kante TOTY en Mbappie TOTY kaarten nog ff packen en het is endgame.
  1 like
 21. Instant WNF reclame vibes
  1 like
 22. Kom je als Braziliaans voetbaltalent voor een half miljoen helemaal naar Nederland, speel je een paar jaar later in Velsen-Zuid. Velsen-Zuid. Niet eens in het centrum, nee, in Velsen-Zuid. Medelijden met die jongen.
  1 like
 23. Mijn team nu. Die Larsson he Die laat zich meestal beetje inzakken en Best en Chong gaan dan diep, die staan ingesteld op in het centrum blijven dus die staan dan vrijwel meteen voor de goal. Nu nog even Overmars vrijspelen.
  1 like
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...