Jump to content

Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing most liked content on 06/10/2021 in all areas

 1. Genshin Impact en Control zijn nu gratis te claimen bij Epic Games.
  2 likes
 2. Tjah het is geen prijs; maar de leukste ploeg op WK 2018 en een derde plek, drie jaar lang nummer één van de wereld en nu bijvoorbeeld de halve finale op het nippertje verliezen van Frankrijk/Portugal. Dan weet ik niet of het tegen heeft gevallen. En het is niet dat na de gouden generatie de voetbalsport door wordt opgeheven en er nooit meer een kans komt Kom nu deze quote van Martinez tegen: "Winning a major tournament sometimes comes down to small details. Looking back, many teams never won a major tournament - the Brazil of '82, Netherlands of Johan Cruijff. There are many examples of nations that had incredible inspiration without winning a tournament."
  2 likes
 3. Tour de Suisse; etappe 4 @Satyr 110 @Hans. 110 @NicoHaak 10 @Viktor 10 @Hwb 10 @Elano 10 Richarð. 0 @delichris 0 @007mark 0 @FlyD 0 @Abe 0 @Socrates 0 Tour de Suisse; algemeen klassement na etappe 4 Hans. 990 Viktor 920 Satyr 840 NicoHaak 820 Elano 820 Hwb 800 Socrates 750 007mark 690 FlyD 560 delichris 550 Richarð. 510 Abe 490
  1 like
 4. De nieuwe Football Manager is ook uit jongens! https://store.steampowered.com/app/1196470/WE_ARE_FOOTBALL/
  1 like
 5. Ja ik heb dat wat fifa's terug toen gedaan zoals je misschien nogwel weet. Is toch veruit de leukste manier van spelen idd. En deze editie ook goed te doen, omdat het niet heel lastig is om goede spelers te bemachtigen via objectives.
  1 like
 6. Ik denk nog steeds niet dat ze echt afgaan hoor. Ik zie het toch echt nog niet. Straks met de thuis fans er op drie wedstrijden achter elkaar. Ik zie ze echt niet zo zwaar afgaan dat ze van alle drie de teams maar twee of drie punten pakken en naar huis gaan. Het kan altijd, maar het is niet logisch.
  1 like
 7. Tot op heden heb ik Frenkie met veel meer ruimte én risicovoller zien spelen met een viermansverdediging dan met drie centrale mensen achter zich. Juist door in te zakken, krijgt hij de bal met het gezicht naar voren en kan hij zijn spel veel beter kwijt. Ook is er meer ruimte voor hem en is hij dus moeilijker te dekken. Heb je gezien hoe makkelijk hij vastgezet werd tegen Georgië? Je kunt toch moeilijk beweren dat Frenkie in dit systeem tot nu toe in zijn kracht heeft gespeeld. En wat ik zeg over backs en het systeem is misschien kortzichtig, maar dat is hoe Nederland momenteel speelt. Je kunt hier een prachtige verhandeling ophangen over hoe het systeem ook veel dynamischer neergezet kan worden en hoe veel ploegen het doen, maar het gaat hier over Oranje. En dat is onder De Boer in een 5-3-2 gewoon huilen met de pet op. En dus moeten we daarvan afstappen. Je kunt er een enorm theoretisch verhaal van maken, maar we hebben het hier over de huidige situatie. Overigens lijkt het me duidelijk dat de kracht van dit elftal ergens anders ligt. De vraag is waarom je die kracht nog verder zou versterken, als je elders te kort komt.
  1 like
 8. M’n RTG team krijgt aardig vorm. Vanavond die tots sbc’s kunnen doen; oblak uit de 88+ en Latauro uit de 90+. Schrok me kapot, Argentijnse spits Vanavond rivals plaatsingspotjes afgemaakt, div 4 dus iets van 64k coins. Sta nu op 145k. Twijfel of ik alleen FO ga doen of wel spelers kopen. Uit de 84x20 kreeg ik alleen de Libatadores keeper, verder alleen maar 84/85, weer di Maria (ook in de overige 2 swaps packs) en ter Stegen.
  1 like
 9. 1 like
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...