Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 03/28/2021 in all areas

 1. Heb die dekselse Verpakovskis gemist.
  6 likes
 2. 1ste seizoen met Sochaux in de Ligue 1. Zelf eens geprobeerd om een Strikerless tactiek te maken, werkt tot nu toe prima. Dit is mijn tactiek, die ik na het lezen van de artikelen van @Nom de Guerre gemaakt hebt. Nog wel zoekende hoe ik aanvallend iets gevaarlijker zou kunnen worden en hoe ik verdedigend de zijkanten beter kan verdedigen.
  3 likes
 3. VV Helpman Seizoen 2 Eerste Klasse F Na het behaalde kampioenschap en een aardige jeugdinstroom, waarin iedereen een jeugdcontract kreeg aangeboden. De spelers waren misschien niet top, maar goed genoeg voor het huidige niveau. Is dat niet in het 1e elftal, dan wel voor het 2e elftal dat ook gewoon in de voetbalpiramide zit. Er brak toch wel een spannende zomer aan, want kunnen we de sterkhouders van het afgelopen seizoen behouden? Stefan Lukic bijvoorbeeld had op den duur 85 aanbiedingen van andere clubs, maar koos er toch voor om bij De Club voor het Leven te blijven. Uiteindelijk is alleen Tyrese Bacuna vertrokken naar Abcoude. Ook hij had de clubs voor het uitzoeken, iets van 38 aanbiedingen. Dat was dus wel een meevaller zo voor de start van het 1e seizoen in de Eerste Klasse F. Eerst heb ik de selectie op een grote bult gegooid om vervolgens te gaan verdelen over het 1e elftal, het 2e elftal en de onder 18. Beker Kan ik heel kort over zijn, dat duurde maar 1 wedstrijd. Competitie Dan gaan we naar de competitie. De 1e wedstrijd werd thuis direct met 1-4 verloren van SVBO. Dat beloofde niet veel soeps. Maar we herpakten ons snel en begonnen een aantal wedstrijden te winnen, zo kwamen we al gauw op een plekje bovenin de middenmoot terecht. Echter in november en december waren we het weer even helemaal kwijt. In 6 wedstrijden werden maar 4 punten gehaald. De rest van het seizoen was wel weer ijzersterk waarin alleen nog werd verloren van de uiteindelijke kampioen SVBO en Hoogezand. Gaandeweg het seizoen hebben we nog 2x de jeugdscouting kunnen verbeteren. Heb ik ook nog 2 aanbiedingen afgeslagen. Dan de nieuwe jeugdinstroom. Er is weer aan iedereen een jeugdcontract uitgedeeld. Een paar spelers zullen direct alweer de overstap naar het 1e en 2e maken. Ik zie net dat ik geen screentje heb gemaakt van de spelers zelf.
  3 likes
 4. Deze jongen loopt in Zuid-Afrika rond. Je hoef je niet af te vragen waar zijn vader fan van was.
  2 likes
 5. Gebeurt gelukkig niet vaak maar ja... Blijft zuur
  2 likes
 6. WK2022. Als Qatar natuurlijk automatisch geplaatst, benieuwd wat we kunnen presteren.
  2 likes
 7. Bij Jong Duitsland stond gelijk een Dahmen op doel Directe impact.
  2 likes
 8. Volta Ciclista a Catalunya; etappe 7 @Viktor 170 @Zeus 160 @Hans. 140 @FlyD 130 @007mark 120 @Elano 110 @Satyr 110 @delichris 100 @NicoHaak 90 Richarð. 80 @Erwin. 80 @Abe 70 @Going up 50 @neva 50 Champoussin's tiende plek bezorgd Viktor net de etappezege. Volta Ciclista a Catalunya; Algemeen Klassement Satyr 2140 Zeus 1830 FlyD 1740 Viktor 1720 Abe 1630 Elano 1600 NicoHaak 1510 007mark 1500 Going up 1270 Erwin. 1260 Hans. 1170 neva 1050 delichris 990 Richarð. 720 Maar de eindzege gaat overtuigend naar Satyr. Vooral de keuze voor Porte, waar hij de enige mee was, bleek een groot voordeel te zijn. Gefeliciteerd! Gent - Wevelgem Hans. 745 007mark 670 Elano 650 Viktor 595 neva 550 Richarð. 540 delichris 520 Abe 520 Hwb 500 Zeus 375 NicoHaak 300 Satyr 200 FlyD 200 Nizzolo t.o.v. Matthews maakt het verschil tussen Hans en Mark, in het voordeel van Hans. Hij pakt Gent- Wevelgem 2021. Gefeliciteerd!
  1 like
 9. Voorlopig prima resultaten. Mooie loting ook voor de Champions League.
  1 like
 10. #26 Zoals in de vorige update al aangekondigd, starten we het seizoen met Europees voetbal. In de voorrondes van de Conference League treffen we FC Zorya Luhansk uit Oekraïne. Geen koekenbakkers, maar wel een haalbare kaart leek me. Zo bleek ook in het spelbeeld: op bezoek in Oekraïne schoten de gastheren geen enkele keer naar doel. Onze overmacht werd pas in de laatste twintig minuten omgezet in twee doelpunten van Cortesi, waardoor het toch nog niet helemaal gespeeld was. Tussendoor trapten de jongens van de tweede lijn het seizoen in eigen land op gang en met wat hulp van invallers van de eerste keuze werd promovendus Empoli vrij simpel opzij gezet. De return tegen Zorya was een schoolvoorbeeld van eenrichtingsvoetbal en deze keer wisten we het wel in de score uit te drukken: 4-0! We gaan Europa in! Op bezoek bij Atalanta hadden de jongens van de tweede lijn het lastig. Na een achterstand bracht Giorgi ons eerst op gelijke hoogte en vervolgens op voorsprong, maar een doelpunt vlak voor affluiten kost ons twee punten. Na de interlandbreak ontvingen we Brescia. Ik dacht de jongens met een oefenwedstrijd goed wakker te hebben gekregen, maar na vijf minuten stond het al 0-2, wat ook de ruststand was. Wat tactische ingrepen en drie wissels later wisten we het tij te keren en wonnen we alsnog met 4-2. Oef. Vervolgens reisden we af naar Spanje, waar onze eerste Europese groepswedstrijd op het programma stond. Met Valencia troffen we meteen het reekshoofd van de groep, maar op het veld was dit er niet aan te zien. We domineerden, maar toch kwamen we op achterstand. Na rust wisten we onze overmacht gelukkig om te zetten tegen het team van Rekik en Kroos en wonnen we na een hattrick van Silva en een knap schot van Porta nog met 2-4! Hasta la vista, baby! Terug in eigen land wachtte Crotone. Hoewel het moeizamer ging dan verwacht, werden ze toch opzij gezet door de tweede keus. Al was er wat hulp nodig van invaller van dienst Chochev. De maand werd afgefloten tegen Cittadella, nog een promovendus. Het bleef lang spannend, maar uiteindelijk wonnen we vrij simpel met 2-0. In de stand staan we er goed voor op een derde plaats. Enkel Juventus en AC Milan hebben nog geen punten verloren, waardoor zij logischerwijs boven ons staan in het klassement. Valencia hadden jullie al cadeau gekregen, maar de rest van de loting was nog een verrassing. De groep wordt gecompleteerd door Dinamo Zagreb en NK Maribor, waardoor we nog een vrij pittige groep hebben. Toch durf ik te mikken op de tweede plaats.
  1 like
 11. Erg knappe transfers gedaan, hier moet wat mogelijk zijn!
  1 like
 12. Was echt een nietszeggend statement... Zal weinig invloed hebben, maar ik kijk geen wedstrijd van dat WK. Had ik overigens al besloten voor de ophef de laatste weken. Onbegrijpelijk dat het is zo'n land georganiseerd wordt, maar bepaalde zakken zullen lekker gevuld zijn.
  1 like
 13. Een loting met perspectief in ieder geval.
  1 like
 14. Bergwijn, Mangala, die Ivoriaan: nice!
  1 like
 15. Een paar erg nuttige transfers lijkt me! Antwerp vind ik persoonlijk nog een behoorlijke lastige hindernis op weg naar het hoofdtornooi.
  1 like
 16. American Sniper Wat een topfilm is dit zeg.
  1 like
 17. Overwintering?! De eerstvolgende wedstrijd die volgde was in en tegen Frankfurt. Wat een thriller: We waren wederom de betere, maar kwamen kort voor rust met 1-0 achter. Na rust stelde we orde op zaken, het werd 1-1 en we gingen op zoek naar meer. Toen ging het mis: Capitao pakte zijn tweede geel, dus rood en even later kwamen we met 2-1 achter. Ik dacht dat het mis ging, maar Moreira dacht er anders over en scoorde in de laatste minuut: 2-2!! Hierna volgde de wedstrijd tegen Basel. Een overwinning zou ons goed op weg helpen en overwintering zeker stellen. We moesten het wel stellen zonder sterkhouders Capitao en Rupil die geschorst waren en zonder de geblesseerde keeper Freitas. Ondanks dat, en een hele vroege tegengoal werd probleemloos gewonnen. Door deze overwinning en het verlies van Frankfurt zijn we gekwalificeerd voor de volgende ronde, een ongekende prestatie! Met nog één wedstrijd te gaan is de stand alsvolgt: Omdat ik behoorlijk wat spelers op scherp heb staan en spelers zal sparen verwacht ik niet dat ik de laatste wedstrijd ga winnen, maar dit is natuurlijk al een ongekende prestatie. In de competitie staan we inmiddels ook al 4 punten los. Als laatste is er nog meer goed nieuws: de contracten van Capitao, Vale en Requena zijn verlengd én alleen Requena heeft nog een (hogere) clausule in zijn contract. De rest niet meer. Kortom, mooie maanden in Luxemburg.
  1 like
 18. Het blijft goed gaan in de Eredivisie en een mooie loting hoor in de CL.
  1 like
 19. Leuke transfers gedaan en leuke selectie!
  1 like
 20. Besloten om mijn "bondscoach-challenge" erbij te pakken. Mijn doel is om alle internationale landen prijzen te winnen met het eerste elftal. De grijze prijzen zijn vooral de Olympische toernooien voor volwassen waarbij U-23/U-22 elftallen aan deelnemen. Ook de Nations Cup in Afrika speel je met een B-elftal, dus die is ook een bonus voor mij. Bij het hoofdtoernooi van de Olympische Spelen reken ik de gouden, zilveren en bronzen plak als prijs. Dus die finale moest een keer verloren worden . Ik gebruik de standaard database van SI, dus vooral die kleine prijzen winnen kan lastig zijn, omdat er weinig landen zijn die de prijs kunnen winnen. Daarom ben ik blij dat ik de Solidarity Games al heb gewonnen, die is bij de standaard database erg moeilijk te winnen, omdat er amper de mogelijkheid is om dit toernooi te kunnen spelen. Kortom, ik heb nog genoeg prijzen om te winnen.
  1 like
 21. Dit had ik al bij de start. Het 2e in het spel is in het echt zaterdag 1 zeg maar. Daarbij schrok ik ook wel een beetje van de omvang van het stadion. Dat biedt plaats aan liefst 12.000 toeschouwers! Daar kan ik dus nog wel even mee vooruit!
  1 like
 22. Goede aankopen die ook perfect in je tactiek passen, zo hoort het! Met deze kwaliteitsinjectie verwacht ik dat je een mooi seizoen tegemoet gaat!
  1 like
 23. Wikipedia Sangju Sangmu Football Club (koreaans: 상주 상무 FC, is een Zuid-Koreaanse professionele voetbalploeg die sinds 2011 op het K-League speelt. De selectie van Sangmu bestaat uit jonge Zuid-Koreaanse professionele voetballers die hun verplichte militaire dienstplicht van twee jaar vervullen. Vijftien spelers sluiten zich aan bij het begin van elk seizoen aan en brengen twee jaar met de club door voordat ze terugkeren naar hun vorige professionele club
  1 like
 24. 8. Best of the rest? In september stonden we nog op een mooie 3de plek, en voerden we de druk op Marseille in de titelstrijd op. Niet de strijd om de landstitel, dat is zowat onmogelijk, maar wel de strijd om de titel 'best of the rest'. Konden we het Marseille moeilijk blijven maken? Of hebben we de rol moeten lossen? We begonnen de jacht op Marseille meteen goed. RC Lens was in eigen huis een maatje te klein voor ons. Er werd ruim gewonnen na doelpunten van Luquinhas, Benrahou, en Koné. Thuis tegen Nantes kwamen we in een saaie pot voetbal niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Uit bij Lorient konden we een vroege achterstand ombuigen in een overwinning, Pérez Tica bracht de stand in evenwicht net voor de rust. Luquinhas kon in de extra tijd de winning goal maken. Thuis tegen Bordeaux moesten we vrede nemen met een gelijkspel, Alakouch scoorde voor ons. In november stonden er maar 3 wedstrijden op het programma. We mochten in het begin van de maand op bezoek gaan bij Clermont. De promovendus begon uitstekend aan het seizoen, maar heeft nu de weg naar beneden ingezet. Zelf gingen we er ook met ruime 2-6 cijfers winnen. Pérez Tica scoorde z'n eerste hattrick in het shirt van Nîmes, Grandsir, Fomba, en Nordin scoorden elk 1 keer. Monaco begon slecht aan het seizoen, maar is nu bezig aan de weg naar boven. Pérez Tica bracht ons op het half uur op voorsprong, maar Monaco kon net voor, en net na de rust toeslaan via Thiago Almada, en Ben Yedder. Luquinhas kon op het uur gelijkmaken, het leek 2-2 te blijven tot in minuut 93 Gelson Martins de winnende treffer leek te maken voor AS Monaco. Gelukkig voor ons kon Ferhat meteen tegenscoren, en zo eindigde een doelpuntrijke wedstrijd op 3-3. Op het eind van de maand hadden we nog een complete off day tegen Strasbour en gingen we met 1-0 de boot in. Nog 4 wedstrijden stonden er op het programma in de maand december. We trapten af met een simpele overwinning tegen AJ Auxerre. Wederom was Pérez Tica 1 van de doelpuntenmakers, Luiquinhas bracht de ruststand van 2-0 op het bord. Diep in de 2de helft kon onze noodspelers op links Touati zijn eerste maken. Uit bij Nice kenden we een moeilijke avond, en waren we blij dat we een punt meer naar huis konden nemen. Grandsir scoorde voor ons. Thuis tegen ASSE beleefden we een simpele avond. Na doelpunten Mühl, Benrahou, en 2 van Grandsir stonden we snel 4-0 voor. ASSE kon op het einde de eerredder nog scoren. De maand, en ineens ook het jaar, werd afgesloten met een mooie overwinning op Lille. Pérez Tica kon 2x scoren voor ons, nadat Grandsir de score had geopend. Burak Yilmaz scoorde voor Lille. Zo zien we dat we halfweg het seizoen op een prachtige 2de plek staan. Het zou mooi zijn als we die plek op het einde van het seizoen nog hebben. Maar we mogen ons geen illusies maken, het zal nog een zware strijd worden. Lille, Marseille en ook Reims zitten ons op de hielen. Lyon zou ik ook nog niet te vroeg willen afschrijven, ze zijn een team met heel wat kwaliteiten. @[email protected]@[email protected]@[email protected]@DGremlin Als je geen mention meer wil mag je altijd een PM sturen.
  1 like
 25. Mooie update!! Mooie aankopen! Bergwijn, nice!
  1 like
 26. Goede transfers gedaan en je hebt ook een mooie taktiek.
  1 like
 27. Prima zaken gedaan. Mooi seizoen van maken, met een zevende plek ben je wel tevreden denk ik
  1 like
 28. 19. Op weg naar Europees voetbal? Met een zevende plek werd ons tweede seizoen in de Bundesliga prachtig afgesloten. Hierdoor kwalificeerden we ons voor de laatste voorronde van de EuroCup II, waar we Antwerp zullen aantreffen. Een haalbare kaart, waardoor we dan ook vol voor Europees voetbal willen gaan. We willen met Hamburg die extra stap naar boven zetten, en daarom moest er dan ook weer naar versterking gezocht worden. Maar eerst de vertrekkers; Martinelli keerde na een teleurstellende huurperiode terug naar Arsenal, en de contracten van Kittel en Ulreich werden niet verlengd. Ook ons centraal middenveld van het afgelopen seizoen verliet HSV. Longstaff kon niet goed aarden in Duitsland en vroeg een transfer, hij vertrok naar RB Salzburg. Richard Sanchez transfereerde na 2 degelijke seizoenen naar Schalke. Hij bleek een nuttige voetballer, maar iets te weinig om als basisspeler de volgende stap te zetten. Tenslotte werd er met Ameachi en Raskin nog wat ballast verkocht. Inkomend nieuws dan; Florian Müller vervangt Ulreich in doel, hij kwam voor 1.4 miljoen over van Stuttgart. Ook Orel Mangala werd ginds weggeplukt, hij moet de nieuwe patron op het middenveld werden. Mangala speelde overigens al enkele seizoenen geleden op huurbasis bij HSV. Met Jonathan Gonzalez werd zijn nieuwe maatje op het middenveld gehaald bij Chelsea. De Mexicaan is een echt 'bijtertje' en moet de pitbull voor de verdediging worden. De absolute toptransfer is echter Steven Bergwijn. De Nederlandse flankspeler stond op de transferlijst bij de Spurs en was bereid om in te leveren. Een no-brainer voor ons en we trokken met plezier de geldbeugel open. Met Adrien Durieux en Abdul Angoua werden er nog goedkoop 2 talentjes aangetrokken. Die laatste speelt dit seizoen op huurbasis bij Heidenheim. De transferactiviteiten leverde de onderstaande kern op. Gälm, Facklam, Schippers, Simon en Lipke zijn 5 jeugdspelers uit onze youth intake die we vast in de selectie opnemen. Een jonge, talentvolle kern met enkele ervaren spelers die de weg zullen moeten wijzen aan de groep. Bovendien is de kern zeer Duits getint, wat een doelstelling is waar ik steeds over zal waken. Opoku, Gyamerah, Schippers en Simon hebben ook de Duitse nationaliteit. De switch naar een compacte 4-2-2-2 leverde vorig seizoen fantastische resultaten op. Daarom besloten we dan ook om op dit systeem verder te bouwen. Met Bergwijn, Mangala en Gonzalez hebben we jongens aangetrokken die hier perfect in passen en ons naar een hoger niveau moeten tillen.
  1 like
 29. 2021 - 2022 En door naar het nieuwe jaar. 2022 moet mijn jaar worden. Ik wil mijn tijd hier afsluiten met de titel en de Champions League en we zijn heel goed op weg. Maar nu moeten wij eerst de batterij opladen, want deze maand wordt de Africa Cup gespeeld en dan hebben wij geen wedstrijden. We gaan dus wat oefenwedstrijden spelen om de spelers wedstrijdritme te behouden. Nadat het toernooi was afgelopen werden de bondscoaches van veel landen ontslagen. Zuid-Afrika, Ivoorkust en Ghana waren de mooiste landen om te solliciteren. Alle drie de landen wilden mij, maar ik heb ze alledrie geweigerd. Waarom? Er kwam een ander land vrij die nog naar het WK gaat en daar heb ik nou nog op gesolliciteerd. Het land in kwestie is Algerije. Maar omdat ik pas op het einde van de maand solliciteerde komt de uitslag pas in februari. Dus helaas moeten jullie nog even in spanning zitten. Verder heb ik nog wel transfers gedaan. Omdat ik China nu ook ingeladen heb vertrekken er ineens een aantal sterren naar China toe. Ik wens ze veel succes en ik zal wat nieuwe spelers moeten halen en daar ben ik content mee. Ik zal ze niet uitlichten, maar de spelers zijn in mijn ogen stuk voor stuk aanwinsten voor ons. Algerije Transfers in Transfers uit Januari Loting NedBank Cup Overzicht manager Financiën Antwoorden posts van users @MNie Ik snap het ook niet. Maar goed ik ga vrolijk verder. @Marius Blijkbaar heel veel en ik heb ze nu allemaal te pakken. Ik weet ook niet waarom wij ineens zoveel achter oplopen. @FMNOOB Ik ga gewoon verder met prijzen pakken en wedstrijden winnen en dan komt vanzelf die ene club voorbij. @FlyD Ik begrijp het ook niet. Maar die ene club komt vast wel voorbij. @Emmerich. Ik kom ze vast wel eens tegen en dan pakken we ze gewoon terug. @RubenS2 Er is nog wel wat ruimte voor wat prijzen. We gaan dus nog wel door met prijzen winnen tenminste dat hoop ik. @19CH98 @RicoV1989 @mattihamstra @Nummerke10 @Mordurette @ElMarcos @Scoiattolo @van der Water @Kyrill @komodo25 @Titan @Rossini' @Niejo101 @Vis @Going up @FlyD @xPeejay @JordiW.
  1 like
 30. XXXII: Allez les Blues! Het was een heftige zomer en ik moet bekennen dat Club Brugge daarmee niet altijd op nummer één heeft gestaan. Ik blijf bij Club en ben nog steeds voornemens om van Club Brugge de grootste club van de wereld te maken maar ik heb mijn zinnen op een dubbelfunctie gezet. Een ware sollicitatiegolf was het gevolg. Ik besloot mij zelf aan te bieden bij verschillende voetbalbonden. Echter kreeg ik keer-op-keer nul op mijn rekest. Nederland ging voor Giovanni van Bronckhorst, Duitsland koost Roger Schmidt als nieuwe bondscoach, Engeland verrast met Erik ten Hag en Brazilië stelde Roger Machado aan als nieuwe bondscoach. Tja, wat moet je dan? Geen enkele bond wil je en later zou uiteindelijk ook Portugal 'nee' zeggen tegen mij. Gedesillusioneerd besloot ik dan maar verder te gaan bij Club Brugge en mij te richten op de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tot daar het bericht kwam dat Frankrijk haar bondscoach Jean-Louis Garcia op straat had gezet. Frankrijk was in de 2e ronde van het Wereldkampioenschap Voetbal uitgeschakeld door Kameroen en hierdoor kon Garcia niet meer op voldoende vertrouwen rekenen. Ik besloot te solliciteren op de baan en enkele dagen later kwam het bericht waar ik van hoopte dat het ook zou komen. Natuurlijk kies ik voor Frankrijk. Ik herinner mij nog dat Frankrijk in 1998 met Zinedine Zidane, Youri Djorkaeff en Emannuel Petit de wereld haar spierballen toonden en dat beeld heeft mij nooit losgelaten. Frankrijk is een van de grootste voetballanden ter wereld en ook een land met een bizarre hoeveelheid aan waanzinnige spelers. Dit land past perfect bij wat ik wil en ik ben dolblij dat uiteindelijk de keuze - mede door alle afwijzingen - op Frankrijk is komen te liggen. Zoals gezegd, de selectie van Frankrijk bulkt van de kwaliteit. Als wij een blik werpen op de selectie dan zien wij dat zo ongeveer alle topcompetities van Europa vertegenwoordigd zijn. Het is een mix van oudere en ervaren spelers maar ook enkele toptalenten breken op dit moment door. Achterin kan Frankrijk van Jules Koundé en Wesley Fofana op aan. Ook Benjamin Pavard is op zijn 34e nog een zekerheidje in het team. Eduardo Camavinga is 27 en speelt al een aantal jaren elke wedstrijd in Engeland. Zijn statistieken zijn waanzinnig goed en Camavinga is het 'dreh-und-angel-punkt- bij uitstek in het team. Samen met Nabil Talbi en Léonard Leclerc maken zij de dienst uit op het middenveld. De grote man in de selectie is Kylian Mbappé. Mbappé heeft op zijn 31e tot nu toe 141 interlands op zijn naam staan en verkoos bij aanvang van het seizoen 2024/2025 Manchester United boven PSG. Met deze transfer was 254.000.000,- gemoeid, nog steeds een absoluut record in het hedendaagse voetbal. De komende periode staan er twee interlands op het programma. Wij zijn in groep 2 van de UEFA Nations League ingedeeld en vormen samen met oosterbuur Duitsland, Turkije en Slovenië deze groep. Wij zullen in de maand september als eerste naar Dortmund mogen afreizen voor een duel met Duitsland. Daarna wacht in het Stade de France Turkije. Er breekt een mooie periode aan in het Franse voetbal, ik ben er zeker van. @RubenS2 @19CH98 @MNie @Marius: Bedankt voor de reacties! Ik was inderdaad uit op wat afwisseling in de game en ik denk dat ik die met Frankrijk zeker gevonden heb!
  1 like
 31. “Het was lamlendig. Het moet beter, jongens die je vaak hoort over toptransfers en hoge ogen gooien moeten echt opstaan. Ik heb keus uit duizenden namen, wie niet gaat presteren zit er volgende keer niet bij.” Zoiets zou beter zijn..
  1 like
 32. Uitslag E3 Prijs Nicohaak 555 Zeus 480 Abe 440 FlyD 415 007mark 415 Hwb 410 Satyr 395 delichris 390 Erwin. 315 Viktor 310 Hans. 290 Elano 210 @NicoHaak Gefeliciteerd! Uw organisator had duidelijk een offday..
  1 like
 33. Ik zou ook De Wit er ook gewoon naast houden. Vreselijke voetballer. In België zijn ze niet zo blij met Koopmeiners Pattatenkop hahahha
  1 like
 34. SEIZOENSANALYSE Doelmannen: Ook dit seizoen was Steven Mandanda de onbetwistbare nummer 1 voor L'OM en met rede. Ondanks zijn 39 jaar stond de kapitein elke wedstrijd pal en was hij een rustgevende factor voor zijn defensie. Mandanda sluit zijn carrière alvast af met een Champions League trofee, al had de titel eveneens mooi geweest. Costil hangt net als Mandanda zijn handschoenen aan de haak en mocht dit seizoen vooral toekijken vanop de bank of tribune. De Franse goalie tekende met die intentie maar was toch een secure back-up! Marseille hoopte Ngapandouetnbu te laten groeien via verhuur maar zal deze optie doorschuiven naar het nieuwe seizoen. Verdedigers: Achteraan rekende Elsner op het viertal Sarr-Caleta-Car-Papetti-Tsimikas. Zijn basis bleef ongewijzigd en werd enkel aangepast in geval van schorsing of blessures. De flankverdedigers waren ook op offensief vlak een meerwaarde want zowel Sarr als Tsimikas waren samen goed voor 21 assists en 5 doelpunten. Het centrale hart van de defensie is amper te doorbreken vanwege hun 'stevige' karakter en daar wil Marseille op verder bouwen. Kolasinac werd veeleer als invaller ingezet maar Elsner positioneerde hem ook vaak als flankaanvaller wat resulteerde in 4 doelpunten en 4 assists. Zeker een meerwaarde! Als beloning voor zijn inzet werd de optie van Alderweireld gelicht en zal hij nog een extra jaar in Zuid-Frankrijk vertoeven. Middenvelders: Op het middenveld kon Elsner rekenen op ijzersterke spelers die elke wedstrijd hun niveau wisten op te krikken. Nieuwkomer Adli integreerde zich onmiddellijk goed in de basiself en kon met 12 doelpunten en assists terugblikken op een ijzersterk seizoen! Andere nieuwkomers als Aouchiche & Hannibal gaven eveneens hun visitekaartje af en dit op een kort tijdsbestek aangezien ze pas in januari aansloten. De flanken van L'OM behoorde dit seizoen tot de absolute top want zowel Kluivert als De la Fuente blonken uit als doelpuntenmakers en aangevers. Marseille hoopt Kluivert te kunnen behouden want de interesse in de ontbolsterde Nederlander groeit met de dag! Aanvallers: Met het vertrek van Zirkzee in januari zag L'OM een doelpuntenmachine vertrekken maar nieuwkomer Lázaro toonde meteen zijn neus voor doelpunten in Frankrijk en Europees. De Braziliaan nam de rol van Zirkzee perfect over en knalde 26 keer raak! Wintertransfer Batshuayi kreeg weinig kansen om zich te tonen maar tekende toch twee doelpunten op. Naar volgend seizoen wil Marseille de aanval zeker verder versterken. @Marius @ElMarcos @Mordurette @Marius @Nummerke10 @Going up @komodo25 @glennix @Elano @FlyD @V-Traxx @Fantasy @glennix @RubenS2 @Niejo101 @ROEMM @delichris @Steels @xPeejay @Rossini' @Boyzone @rich ruzzian @True_Legend @Lazy @Kyrill @TeamWesil @RicoV1989 @19CH98 Dit CL-zege was echt een enorme opsteker en geeft ons immens veel vertrouwen richting het nieuwe seizoen!
  1 like
 35. 2021 - 2022 We gaan verder met de maand December. Het WK had ik al laten zien en ook de Telkom Knockout Cup. Dan rest ons nog de rest van deze maand. Ook krijg ik antwoorden op mijn sollicitaties. Helaas durfde niemand het aan om mij aan te nemen. Wel jammer want ik ben garant voor succes en dat moet men toch ook opvallen. Maar goed ik ga me volledig weer richten op de club. Ik blijft wel kijken naar een nieuwe uitdaging en wie weet komt er snel iets voorbij, want in Januari is de Africa Cup en traditioneel worden er altijd bondscoaches ontslagen. Maar eerst deze maand afronden. In het Premiership spelen wij tegen TS Galaxy en in de Champions League spelen wij tegen Petro Atletico en TP Mazembe. Afwijzingen Kaizer Chiefs - Petro Atletico Kazier Chiefs - TP Mazembe December Stand Premiership Stand Champions League Overzicht manager Financiën Antwoorden posts van users @MNie Volgens mij heb ik alle prijzen gewonnen in Zuid-Afrika. Dus daar hoef ik niet langer voor te blijven. @19CH98 Er moet wel iets vrij komen om verder te gaan naar een nieuwe club. @RubenS2 @RicoV1989 @FMNOOB @mattihamstra @Nummerke10 @Mordurette @ElMarcos @Marius @Scoiattolo @van der Water @Kyrill @komodo25 @Titan @Rossini' @Niejo101 @Vis @Going up @Emmerich. @FlyD @xPeejay @JordiW.
  1 like
 36. 14-8-2019 Miljoenen- of miljardenbal? Deze vraag staat centraal voor Ajax in de maand augustus. Ondanks het bereiken van de halve finale afgelopen seizoen moeten de Amsterdammers zich door de twee voorrondes heen werken om het hoofdtoernooi te behalen. Voordat het zover is wordt er eerst nog een maal geoefend tegen AS Roma en ook de eredivisie staat op het punt van beginnen. Al met al een drukke maand dus. Met voor het eerst een complete selectie beschikbaar staat op 30 juli het duel met AS Roma op de planning. Ajax heeft in de eerste helft het betere van het spel maar weet dit helaas niet te vertalen in een doelpunt. In de rust wordt nogmaals het hele team gewisseld en Edin Džeko weet daar wel raad mee en scoort de 0-1. Ryan Babel zet de ploegen even later weer in evenwicht wanneer ook AS Roma begint door te wisselen. Bij het ingaan van de blessuretijd wordt Kjell Scherpen geklopt en lijkt AS Roma er toch nog met de volle buit vandoor te gaan. Vanaf de aftrap weten Ryan en Ryan dit echter nog te voorkomen. Slechts 30 seconden na de 1-2 geeft Gravenberch een diepe bal op Babel en hij scoort de 2-2. Hier blijft het ook bij. Ferencváros wint op dezelfde avond door twee late goals met 3-1 van Partizan Tirana en plaatst zich dus voor de derde kwalificatieronde van de Champions League. 4 augustus dan, de start van de eredivisie. Uit op het kunstgras van Heracles domineert Ajax de wedstrijd maar in de counter is het Heracles dat de grootste kansen krijgt. Onana weet echter alle kansen te keren en zodoende blijft het lang 0-0. Na vijf kwartier spelen is het Dest die met een heerlijke trap Ajax op 0-1 zet en daarmee voor opluchting zorgt bij iedereen die Ajax een warm hart toedraagt. Heracles had gezien de gevaarlijke counters zeker een puntje verdiend maar in de slotfase speelt Ajax de wedstrijd vakkundig uit en pakt drie punten. Een dag later komt voor de winnaar van Ferencváros - Ajax de winnaar van het duel Slovan Bratislava - PAOK uit de koker voor de play-offronde. Op naar Hongarije dan, voorronde Champions League. Weer speelt Ajax nog niet het dominante voetbal waarmee ze vorig seizoen furore maakten. De vele personeelswisselingen hebben daar vast en zeker mee te maken. Nieuweling Quincy Promes maakt echter met een goede individuele actie de 0-1 na 40 minuten. Franck Boli scoort echter vlak voor de rust de 1-1. In de tweede helft hetzelfde beeld, Ajax valt aan maar is nog niet bij machten de Hongaarse muur te slopen. De Hongaarse muur sloopt zelf echter wel veel want zowel Tagliafico, Mazraoui en Promes vallen geblesseerd uit. 10 minuten voor tijd valt er dan toch een treffer. Helaas is het Boli met zijn tweede die achter de dekking is gekropen om de 2-1 te scoren. Dit blijkt meteen de eindstand te zijn, Ajax blameert zichzelf in Europa. Na een overwinning via penalty’s tegen PSV, een nipte overwinning op Heracles en een verlies in Hongarije begint het gemopper al in Amsterdam. Dit hoort bij de club maar het is dan fijn dat FC Emmen op bezoek komt in de Johan Cruijff Arena. Ziyech en Traoré zorgen binnen het half uur voor een 2-0 tussenstand en een crisis lijkt afgewend. Deze stand blijft staan tot minuut 92. Martínez en opnieuw Ziyech bepalen in de blessuretijd de enigszins geflatteerde einduitslag op 4-0 waarmee Ajax een dag later de enige eredivisieploeg is zonder puntverlies na twee speelronden zoals te zien in de stand. Daarnaast is er natuurlijk vertrouwen getankt voor de return tegen Ferencváros. Kan Ajax in eigen huis een nieuwe blamage voorkomen? Om maar meteen de vraag te beantwoorden: Ja, Ajax heeft een nieuwe blamage voorkomen. In vergelijking met de heenwedstrijd is Ajax met de centrale verdedigers een stuk verder naar achteren gaan spelen om counters beter de baas te kunnen zijn. Dit werkte al goed tegen FC Emmen en ook Boli vind het vandaag een stuk lastiger dan precies een week geleden. Zonder Tagliafico en Mazraoui en met Promes op de bank wordt er geen spaan heel gelaten van de Hongaren. Traoré maakt binnen 10 minuten de openingsgoal en lijkt Ajax hiermee al in veilige haven te brengen. Boli weet echter enkele minuten later vanuit een vrije trap binnen te koppen waardoor Ajax nog aan de bak moest. Traoré vervolledigt echter zijn hattrick door in minuut 27 en 30 te scoren. Vooral de 3-1 is volgens de Ajax visie, na balverlies wordt er druk gezet en Ziyech pakt de bal af van de centrale verdediger. Een breedtepass en een schot later ligt de bal in het net. Desondanks zullen de Hongaren met een doelpunt in de volgende ronde staan. Zij wisten in minuut 82 echter pas opnieuw een schot op doel te lossen. De stand was toen al opgelopen naar de uiteindelijke eindstand van 5-1. Dušan Tadić scoorde in de tweede helft tweemaal in vier minuten. Sergiño Dest verdiende na een mooie actie een penalty en na een mooie voorzet van invaller Ryan Gravenberch kopte Tadić zijn tweede van de avond binnen. In de volgende ronde wacht Slovan Bratislava dat na een 0-1 thuisnederlaag enigszins verrassend in Griekenland met 2-4 won van PAOK. Up next: Miljoenen- of miljardenbal deel 2 en de klassieker
  1 like
 37. 2021 - 2022 We staan met de Kaizer Chiefs in een nieuwe finale. Namelijk de Telkom Knockout cup. Deze beker heb ik nog niet gewonnen en wil hem dus zeker winnen. We spelen in de finale tegen de Sundowns en wij zijn zeker de favoriet voor deze prijs. Maar gaan we hem ook pakken dat is de grote vraag. Aankondiging Telkom Knockout Cup Road tot the final Kaizer Chiefs Road to the final Sundowns Teamnieuws Finale Telkom Knockout Antwoorden posts van users @RubenS2 Ik vond het heel verrassend dat wij zover kwamen. @19CH98 Ik hoop dat het effect gaat hebben. @RicoV1989 Het was zeer verrassend dat wij zover kwamen en dat maakt mij heel trots. @MNie Dat standbeeld is er helaas nog niet gekomen. @FMNOOB Ik had totaal geen illusies op het WK, maar we waren zeker de verrassing. @mattihamstra Ik ben zeer trots op het team dat wij zover konden komen. @Nummerke10 Dit zou voor mij een hele boost geven. En ook voor het Zuid-Afrikaanse voetbal. @Mordurette Het was voor mij ook een hele verrassing dat wij zover kwamen. Ik had namelijk gedacht in de kwartfinale eruit te gaan. @ElMarcos Ik had ook geen verwachtingen in de finale. Stiekem hoopte ik op een stunt. @Marius We deden het gewoon heel goed en dit bied perspectief voor het Zuid-Afrikaanse voetbal. @Scoiattolo Dit was een hele mooie ervaring voor mij en de club. De finale bereiken had ik ook nooit verwacht. Ik hoop nu meer kans te krijgen bij andere clubs. @van der Water @Kyrill @komodo25 @Titan @Rossini' @Niejo101 @Vis @Going up @Emmerich. @FlyD @xPeejay @JordiW.
  1 like
 38. @Marius @Vlonkie @Fantasy @Michaelinho* @kevindeweerd @Badmuts @DGremlin @komodo25 @delichris @Titan @FM_Lesly @FC Bruges @JordiW. @True_Legend @spaansetukker @V-Traxx @Kyrill @Lupus. @Cicchio @Red_Devil @Going up @Scoiattolo @RubenS2 @van der Water @ElMarcos @Daniell Bam! We spelen een bekerfinale!
  1 like
 39. Maart 2022 Youth intake, altijd een fijn moment tijdens het seizoen. Vooraf sprak men van een talentvolle spits. Nu we de effectieve nieuwe lichting zien, ben ik niet helemaal overtuigd. Vooral de persoonlijkheden van de sterkste spelers vallen serieus tegen en het is dan ook afwachten of ze voldoende kunnen groeien richting toekomstige basisploeg. Bovendien komt de Amerikaan al evenmin in aanmerking voor ontwikkeling. Momenteel overheerst echter een “het valt serieus tegen” gevoel. De U18 worden aangevuld met nieuwe talenten en we zien dus wel waar ze uitkomen. (screens: Accardo - Bucchi - Gasparini - Giannini - Tanghetti) Ondertussen kabbelt ons bootje in de competitie verder. We handhaven ons op de 8ste plaats. Wederom een evenwichtige serie aan wedstrijden achter de rug. Het kan telkens een beetje alle kanten op maar algemeen halen we net iets meer punten binnen dan we er afgeven. Het is altijd strijd, duidelijke winst of verlies tegen welke ploeg dan ook is er eigenlijk nooit bij. Het oogt allemaal een beetje status quo en het lijkt alsof onze ploeg niet direct de weg naar boven inzet maar de club is wel tevreden omtrent mijn functioneren. Contractverlenging voor een extra seizoen is alvast binnen en de samenvatting van de clubvisie oogt uitstekend en de maandelijkse overzichten zitten op dezelfde lijn.
  1 like
 40. Spanning op het 2e niveau van Zweden. Vier clubs die nog strijden om de eerste 2 plekken die recht geven op directe promotie en nog slechts 5 wedstrijden te gaan. Hopelijk trekken we aan het langste eind.
  1 like
 41. Behoort deze gozer nu al tot de beste regens ooit? Nee, dat niet. Kan hij dat niveau aantikken? Ja, dat zeker denk ik. Feit is dat deze Liberiaan (!) mijn jeugdopleiding binnen kwam wandelen en op zijn 15e al beter was dan mijn eerste keeper volgens mijn assistent. Heb hem welgeteld één wedstrijd op de bank laten zitten en hem vervolgens voor de leeuwen gegooid. Hij heeft me geholpen naar een CL-ticket en de beslissende penalty gepakt in de Super Cup-finale tegen Benfica. Dat zou overigens de eerste prijs op het hoogste niveau van Nacional worden.
  1 like
 42. Ik heb vergeten meedoen dit jaar, maar volgend jaar doe ik mee en n.a.v. mijn discussies in underrated / overrated, en op basis van strategisch stemmen (ja, je kan dit misschien doen of juist niet, maar geen zin om voor nummers te stemmen waar je de enige zal zijn die dat doen, kom ik tot dit). Ik stem enkel op nummers die in de lijst moeten of naar mijn gevoel te laag staan (en dat zijn er natuurlijk meer dan 35). En dat is wat ik van plan ben eind november / begin december. Interpol - Stella was a diver and she was always down Interpol - Leif Erikson M83 - Run Into Flowers M83 - Midnight City The Velvet Underground - Heroin Slowdive - Alison Slowdive - When The Sun Hits My Bloody Valentine - Only Shallow My Bloody Valentine - Soon Ride - Seagull (of Vapour Trail voor strategische redenen) DIIV - Doused fka twigs - Cellophane (strategisch opnieuw) The National - Bloodbuzz Ohio (strategisch, en ondanks dat ik ze in overrated had genoemd, maar niets erin is ook belachelijk) Iets van Grimes dat een strategische stem zal zijn (meeste kans om in de lijst te komen, wellicht tevergeefs ma bon) Let's Eat Grandma - Donnie Darko Animal Collective - Summertime Clothes Cocteau Twins - Lorelei Mazzy Star - So Tonight That I Might See You (opnieuw strategisch) The Jesus and Mary Chain - Just Like Honey Beach House - Lemon Glow (of Zebra of Space Song, opnieuw strategisch) Weyes Blood - Andromeda Bauhaus - Bela Lugosi's Dead The Strokes - Is This It? Deze voor hoger in de lijst: The Smiths - There is a Light That Never Goes Out Kate Bush - Running Up That Hill Nieuwe entries voor artiesten die er al instaan: Kate Bush - Army Dreamers The Cure - Pictures of You Lana Del Rey - Venice Bitch Daarmee is er nog ruimte voor 7 plekjes, maar dat zal ik dan wel beslissen op het einde van dit jaar, wat ik daarmee doe. Frank Zappa, The Stooges, Deftones, Can, Arcade Fire bvb. komen al in aanmerking (maar geen idee welk nummer voorlopig, voor Arcade Fire mss Rebellion (Lies)). Maar het zijn niet per se mijn favoriete nummers of favoriete nummers van de respectievelijke groep. Maar soit... Op elektronica stemmen heeft al helemaal geen zin (idem voor nog meer obscure artiesten)... de enige elektronica dat erin komt zijn dingen als Garrix, Calvin Harris, Armin van Buuren en Tiesto... laat maar uit dan
  1 like
 43. Het tweede seizoen in de Bundesliga zit erop, en we doen een plaats en 3 punten beter dan vorig jaar. Dit was een grote verrassing voor mij, aangezien ik rekende op een serieuze terugval eenmaal de ploegen zich zouden beginnen instellen op de tactiek. Fellner won voor de tweede keer op rij de Europese Golden Boy, al haalde hij niet dezelfde statistieken als vorig jaar. In de Eurocup 2 geraken we niet uit de groep en in de beker halen we de kwartfinale. Eigenlijk goede resultaten aangezien ik mijn beste een dag rust geef en dan een dag op vakantie ga bij deze wedstrijden, zodat mijn assistent (Ricardo Calvalho trouwens) het met de bankzitters en jeugdspelers moet doen. Voor het tweede jaar op rij weet Bayern niet te winnen, ditmaal is het RB Leipzig die de Rekordmeister weet af te houden. De hoge plaats voor Hertha BSC is trouwens geen toeval. De ploeg die zij hebben is angstaanjagend en lijkt wel samengesteld door een FM speler, met spelers als Ansu Fati, Ryan Gravenbergh, Eric Garcia, Antony en Florian Wirtz. Onze jeugdstroom was niet veel soeps, buiten deze twee spelers die binnenkort minuten zullen gaan maken in het eerste, waarvan de fransman Teo Herrmann het grootste talent is. Teo Herrmann Het tweede talent dat dit jaar binnengekomen is, Jonathan Buckesfeld, is weer een van die spelers die zowel spits als centrale middenvelder kunnen spelen. Zo heb ik er op de een of andere manier al 4 van: Nils Fellner, Tom Kiefer, Dominik Rombach en Rainer Wächter. Welkom nummer 5! Jonathan Buckesfeld
  1 like
 44. @Niejo101 Die zou ik kopen, heeft veel wapens in huis Wie noemt zijn kind nou weer uiltje?!
  1 like
 45. Chocobar op proef, dat moet wel goedkomen.
  1 like
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...