Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 03/13/2021 in all areas

 1. Deze held komt gratis over volgend jaar
  6 likes
 2. Na een nachtje slapen, heb ik uiteindelijk besloten om met Sparta Praag te beginnen!
  4 likes
 3. LAPTOP > Swiftnote-posts van Rossi SMARTPHONE > Goal Agyemang-Badu in liefdadigheidswedstrijd TABLET > Tussenstand MLS-seizoen 2017 & scoutingsopdracht (defensieve versterking) VOLGEND DEEL: SEIZOENSOVERZICHT WORLD FOOTBALL MAGAZINE Bedankt voor de reacties iedereen! Ik ga niet zeggen wanneer hij weer manager wordt, maar vanaf het seizoen 2017/2018 is er meer contact met zijn agente. Eén ding kan ik wel uitsluiten: Rossi volgt Craig Shakespeare (volgens Wikipedia ontslagen op 17 oktober 2017) niet op, omdat Leicester de grootste rivaal van Coventry is. @Fantasy @Niejo101 @TeamWesil @Mordurette @Marius @Svenpunt @JordiW. @Going up @V-Traxx @Lupus. @delichris @ElMarcos @komodo25 @True_Legend @rich ruzzian @Titan @RubenS2 * Liever geen mention bij elke update? Geen probleem, dan haal ik je uit bovenstaand lijstje ** Een screen aanvragen is altijd mogelijk.
  3 likes
 4. Na een immense inhaalreeks me uiteindelijk nog weten te plaatsen voor de CL in ons 1e seizoen in China... zou er een stunt in zitten en mogen we dan direct door naar Noord-Amerika?
  2 likes
 5. Geweldige stunt bij debuut in de CL knockout fase
  2 likes
 6. 2020 - 2021 Ik sta net twee maanden aan het roer van de Kaiser Chiefs en ik mag al spelen om een beker. Het bestuur heeft geen verwachtingen om deze beker, maar ik vind deze beker nu wel belangrijk. Het is mijn eerste kans op een prijs en die wil ik heel graag winnen. We spelen tegen Orlando Pirates. Zij zijn ook een grote club in Zuid-Afrika. En daarom is het ook meteen een beladen wedstrijd. Ik heb er in ieder geval zin in. Aankondiging MTN Cup 8 Road to the final Kaiser Chiefs Road to the final Orlando Pirates Teamnieuws Finale MTN Cup 8 Antwoorden posts van users @Kyrill Die 1-9 is nog niets er komt later één voorbij die nog hoger is qua uitslag. @RicoV1989 Het was een hele mooie maand voor ons. @van der Water Ik weet niet of het mogelijk is qua titel, want er zijn een aantal sterke teams. Ik ben ook erg benieuwd naar de tegenstand in de CL. Tot op heden valt dat tegen. @FMNOOB We geven wel een statement af op dit moment. @Marius Dat wordt nog wat als dit zo doorgaat. Het was een mooie uitslag. Volgens mij is dit mijn persoonlijke record op dit moment qua hoge score. @MNie De voorbereiding is in september en dan begint de competitie in oktober. Ik heb op dit moment een transferbudget van 500k en daar kan ik zeker twee spelers van halen. En dan zijn het ook nog eens aanwinsten. @Mordurette Het was zeker een lekkere uitslag. @Vis Dat was ook één van de redenen om hier te starten met de challenge. @ElMarcos We zijn heerlijk gestart en nu moeten wij de lijn doorzetten. @RubenS2 Het is een heerlijke overwinning en een goede maand geweest van ons. @Scoiattolo Het was erg lekker om zo te winnen de gehele maand. @Titan Bedankt dat je het land even doorgeeft. Ik wist niet eens waar ik heen was geweest. We moeten nog een ronde overleven om de groepsfase te gaan bereiken. @mattihamstra We staan eerste, maar alles is nog mogelijk. @Rossini' @Going up @komodo25 @Kyrill @FMNOOB @FlyD @Mordurette @Emmerich. @Nummerke10 @JordiW. @xPeejay
  2 likes
 7. 13. Vet van de soep Het was de laatste maanden van de competitie duidelijk dat het maximum uit de groep was gehaald. De maand maart was al enorm wisselvallig met een 1/9, en veel beter werd het er niet op. In april begonnen we met een nederlaag thuis tegen Bayer Leverkusen, om nadien tweemaal gelijk te spelen tegen Hoffenheim en Werder Bremen. Dit betekende ook de officiële redding. Een extra jaar in de Bundesliga was een feit! Tegen Schalke wonnen we nog met 0-1 dankzij een doelpunt van Sanchez. Op dat moment was de kelk tot de bodem geleegd, want we sloten de competitie af met een 0/9. Uiteindelijk parkeerden we ons op de dertiende plek met HSV. Vooraf zou ik hiervoor getekend hebben, dus ik ben blij met het eindresultaat. Op het moeilijke seizoensbegin na, zijn we nooit in de problemen voor degradatie gekomen. Al bij al werd het dus een rustig seizoen. Union Berlin en Werder Bremen zakken naar de 2.Bundesliga, Mainz wist zich nog te redden via de nacompetitie. Individuele prestaties van de selectie in 2021-2022 Wat me enorm opviel na dit seizoen, is dat er veel te weinig gescoord werd. Met 37 doelpunten uit 34 wedstrijden scoorden we gewoonweg te weinig. En met 53 tegendoelpunten slikten we te veel goals. Naar volgend seizoen toe moeten we zowel vooraan als achterin de kern versterken. Onze ambitie wordt een rustig seizoen beleven, en als het even kan meedoen voor de linkerkolom. Gestaag naar de top!
  2 likes
 8. Is ook een maand geblesseerd geweest (gelukkig voor een groot gedeelte in de winterstop), en deed het ook wel slecht op de training.
  1 like
 9. Deze is wel heel lekker hoor
  1 like
 10. Jammer dat het vet van de soep was, maar dat is niet onlogisch. Handhaving was het belangrijkste en dat is ook gelukt. Nu gericht versterken en zo stapje voor stapje doorgroeien.
  1 like
 11. Ik heb Quintana gemist, bij iedereen die hem heeft trouwens. Ik pas het even aan.
  1 like
 12. Kolere wat een punten, Richard. Zelf Quintana en Landa bewust niet genomen, wat mij nu punten kost.
  1 like
 13. Tien op vijftien is in ieder geval een prima start!
  1 like
 14. Heuj, etappewinst. Moest ook wel met 7 man uit de Top 10 van de dag.
  1 like
 15. Prima resultaat als promovendus zijnde.
  1 like
 16. Een mindere eindfase maar gelukkig had je er voren al genoeg punten gepakt om veilig te zijn. Nu de kern verder versterken en bouwen om een stabiele subtopper te worden.
  1 like
 17. Prima, lijfsbehoud is het allerbelangrijkst. Stilaan verder bouwen aan HSV, de Bundesliga miljoenen komen nu immers jouw kant op.
  1 like
 18. In navolging van de novelle van @RubenS2 ook een game met Palermo gestart Vorige seizoen met ruime afstand kampioen. Dit seizoen eens kijken hoe ver we in de Serie B komen Een aantal goede huurlingen van vorige jaar kunnen verlengen (Oddei, Conceição, Calafiori en Carboni) en een aantal spelers transfervrij kunnen binnenhengelen (waaronder Gaston Ramirez).
  1 like
 19. Het eerste seizoen prima overleefd en nu de ploeg versterken en volgend seizoen jezelf proberen te verbeteren.
  1 like
 20. Een prima eerste seizoen op het hoogste niveau. Nu kijken of je komende zomer door kunt pakken. Het tweede seizoen kan soms nog lastiger zijn namelijk.
  1 like
 21. In ieder geval veilig gespeeld, maar de selectie kan wel versterkingen gebruiken
  1 like
 22. Sinds lange tijd het spelletje ook maar weer eens opgepakt en met Palermo begonnen. Eerste seizoen en Bari was een slag te sterk voor het kampioenschap, waardoor je in de Serie C tot ellenlange play-offs gedoemd bent. En dan kom je in de finale tegen Catania en dan ziet er dat zo uit.. Wat een nagelbijter, maar we zijn gepromoveerd..
  1 like
 23. Een paar punten gepakt en dat is wel jammer. Toch knap 13e geëindigd. Nu goed versterken en wie weet wat je dan kan doen.
  1 like
 24. 13 is veilig en dus goed
  1 like
 25. Fortuna Sittard staat op een giga achterstand dus directe degradatie zal niet kunne gebeuren. De play-off plek is nog een beetje gevaarlijk maar gezien de kwaliteiten en goede reeks moet je prima in de middenmoot kunnen eindigen dit seizoen.
  1 like
 26. Een novelle in de bekende stijl. Feyenoord in 6 jaar tijd een europese topclub gemaakt. Man wat wou ik dat het in real life ook zo ging.
  1 like
 27. 1 like
 28. Beter laat dan nooit: gefeliciteerd met de eindwinst in de Champions League! Het was een mooi slot van een ronduit indrukwekkende carrière als Feyenoord-manager. Dat je de Rotterdamse club naar de tweede plek hebt geleid in de Europese ranglijst, is een prestatie om U tegen te zeggen.
  1 like
 29. Nicolas Stark en Fein naar Utrecht gehaald. Daartegen is Almada voor ruim 70 miljoen euro vertrokken.
  1 like
 30. Met nog zeven speeldagen te gaan sta je er goed voor om de handhaving te realiseren en dat is het enige dat telt. Nuno Gomes blijft zeer goed werk verrichten en dat is zeer goed nieuws voor de toekomst van de club.
  1 like
 31. Uitgeschakeld worden door uitdoelpunten is k****, maar je hebt er een erg mooie campagne op zitten in het kampioenenbal. Op nationaal vlak is jouw team nog altijd heer en meester en moet er al heel veel misgaan voordat je de titel misloopt. En ik geloof niet dat dat zal gebeuren.
  1 like
 32. 2022/2023: Gefeliciteerd met de landstitel en de bekerwinst! Dat je in beide competities PSG hebt kunnen aftroeven, is een zeer knappe prestatie. 2023/2024: Gezien de sterren en de leeftijd beschik je over een sterke, jonge selectie waarmee je nog heel wat mooie dingen kunt realiseren, lijkt mij. Ik ben benieuwd naar het vervolg van het lopende seizoen; de seizoensstart is in ieder geval veelbelovend.
  1 like
 33. Haha zeg dat wel ja. City heeft wel echt een ziek team. Moet zeggen dat ik niet super veel aankopen gedaan heb. Uit mijn hoofd begin van het seizoen een spits, 2x een CV en 2x CM.
  1 like
 34. Een overzicht waaruit nog eens blijkt dat je van Feyenoord terug een echte topclub hebt weten te maken.
  1 like
 35. Je hebt een prachtige carrière gehad bij Feyenoord. Een mooi einde kunnen maken aan de novelle met de CL en zoals gewoonlijk weer een mooi overzicht van het seizoen. Het was leuk om deze te volgen en ook je nieuwe avontuur ga ik zeker volgen!
  1 like
 36. Sparta Praag kan met de huidige selectie makkelijk meestrijden om de prijzen. Met Hlozek natuurlijk ook één van de grootste talenten uit het land tot je beschikking. Karabec is ook een groot talent, middenvelder van zeer jonge leeftijd. Slovan Bratislava is de grootste club uit Slowakije, je zult waarschijnlijk weinig tegenstand hebben in eigen land. Ik heb dan gespeeld met Zilina, één van mijn favoriete clubs en een geweldige jeugdopleiding. Als je budget wilt en om de prijzen wilt spelen is misschien Ludogorets ook een optie. Financieel genoeg mogelijkheden, leuke selectie met paar Brazilianen.
  1 like
 37. Oefenen voor het grote werk We spelen geen kwalificatiewedstrijden en om onze tijd te vullen spelen wij oefenwedstrijden. Het is wel de kans om te spelen tegen landen buiten Europa. We winnen alle wedstrijden en scoren ook veel. We zien wel een enorm verschil met de Afrikaanse en Europese top. China daarin tegen deed goed mee tegen ons en we begonnen 2032 met een doelpuntrijke wedstrijd. Loting EK Toeval of niet we loten Servië voor de EK-groepsfase. Met Bulgarije en Ierland als andere tegenstanders moeten wij deze groep wel door komen. Hier nog een screenshot van Stanley van der Kuil @Titan
  1 like
 38. Ik wordt nooit heel boos hoor. Iig niet om fifa. Eerder om Ajax
  1 like
 39. Succes! Wel jammer van jammer van dat talentje in de spits bij Cappellen, maar in Duitsland zul je ongetwijfeld nog betere jeugd krijgen.
  1 like
 40. @Marius @Vlonkie @Fantasy @Michaelinho* @kevindeweerd @Badmuts @DGremlin @komodo25 @delichris @Titan @FM_Lesly @FC Bruges @JordiW. @True_Legend @spaansetukker @V-Traxx @Kyrill @Lupus. @Cicchio @Red_Devil @Going up @Scoiattolo @RubenS2 @van der Water @ElMarcos @Daniell We gaan nu ook van start met het eerste bekertoernooi
  1 like
 41. Ook ons tweede seizoen in 1B zit er op. De progressie tegenover vorig jaar is wel heel duidelijk. We eindigen op een 5e plaats, twee plaatsen hoger dan vorig jaar. In plaats van een doelpuntensaldo van -22 zoals vorig jaar draaien we nu reeds breakeven. Er is nog een duidelijk verschil met de ploegen boven ons, maar we kijken niet meer angstig naar beneden na elke verliespartij. We verliezen ook een pak minder. Opvallend is dat we evenveel wedstrijden gelijkspelen als vorig jaar. Ook opvallend zijn de prestaties van de ploegen die uit 1A gedegradeerd waren. Oostende wist hun verblijf in 1B tot slechts 1 seizoen te beperken, zij worden kampioen dit jaar. De andere degradant RWDM wist dan wel evenals Oostende maar 1 jaar in 1B te verblijven, maar dit omdat zij afgetekend laatste eindigden. Onze jeugdinstroom was dit jaar opvallend. We krijgen minder spelers binnen die we meteen kunnen gebruiken. Eéntje maar, om precies te zijn. Maar wat een speler! Toen Jean-François Gillet me in januari vertelde dat er een talentvolle spits uit Antwerpen in de jeugdinstroom zat was dat goed nieuws, maar deze jongen overtreft mijn verwachtingen. De naam is Cedric Maton, ik laat de rest van de screen voor zichzelf spreken. Ok, dus ik overdreef misschien een beetje, een wereldster gaat hij niet worden. Maar op dit niveau is hij een hele nuttige speler, die volgens mij een goede spits kan worden in de Jupiler Pro League. Het zal ook meteen de laatste jeugdinstroom zijn die Gillet mij zal brengen. Hij wordt vervangen door de Argentijn Antonio Mur. Qua persoonlijkheid moeten we een klein beetje inleveren, van Professional naar Fairly Professional. Dit is het volgens mij wel waard, aangezien zijn reputatie een pak hoger is en zijn scouting voor zichzelf spreekt. Ook zou ik geen nee zeggen tegen een Argentijns wonderkind in de jeugdopleiding. Get it done Antonio. Zo, nu zijn jullie weer up to date met de avonturen van Royal Capellen FC!
  1 like
 42. Het gaat niet vooruit zoals ik zou willen. De intakes vallen wat tegen en de jeugd ontwikkelt zich nauwelijks. Er is geen geld voor verbeteringen. Eigenlijk is geen enkele jeugdspeler beter dan de beste originele speler op zijn positie, maar toch probeer ik ze zoveel mogelijk speeltijd te geven om die ontwikkeling te stimuleren. Volgens de bookmakers waren we opnieuw degradatie kandidaat, maar dit werd ruimschoots overtroffen. We waren vrij wisselvallig, maar de concurrentie was dit ook waardoor we 4de zijn geëindigd. In de play offs wonnen we de eerste ronde makkelijk tegen Ham Kam, maar verloren we na verlenging de volgende ronde tegen Bryne. De grote man (letterlijk en figuurlijk) blijft onze targetspits Vuk We hebben voor het eerst geld ontvangen via een transfer. Een 15-jarige keeper wilde weg. Bijna alle Noorse eredivisie teams en de toppers uit onze divisie boden 0 euro. Uiteindelijk was 500 + 50% het beste dat ik eruit kreeg. Die 50% heb ik inmiddels afgekocht voor 5000 euro (zijn waarde is nog altijd maar 300). De preview voor de nieuwe lichting voor het komende seizoen bevatte niet veel groene lijntjes, maar de lichting zelf valt mee. Hopelijk kunnen deze jongens zich ook effectief ontwikkelen. Ik hoop vooral dat ik me op een of andere manier weet te promoveren. Ik ga ervan uit dat er dan geld binnenkomt en dat we prof kunnen worden. Dat zou het hele proces versnellen. Tactisch heb ik al enorm veel geleerd van deze challenge, maar om te promoveren is er een half mirakel nodig. Fingers crossed!
  1 like
 43. <4> Een nieuwe lente en een nieuw geluid. Nu ik in het Nederlandstalige gebied van de wereld woon, heb ik mezelf voorgenomen me te verdiepen in de literatuur die alhier geschreven is. Hoewel het nog lang geen mei is, raakte dit lange gedicht mij. Het is, zoals de auteur beaamt, tijd voor een frisse wind. Dat is wat ik in de aanloop naar het nieuwe seizoen bij OH Leuven meeneem; ik wil niet blijven hangen in de afgelopen jaren, maar vooruit gaan werken. Dit betekent dat ik mezelf nieuwe uitdagingen stel. Niet alleen persoonlijk, maar ook op voetbaltechnisch gebied. Dat ik dit allemaal in Leuven blijf doen, heeft te maken met het nieuwe contract dat ik vlak na afloop van het seizoen mocht tekenen. ‘We wilden zo lang mogelijk wachten met een aanbieding, om je zo net mogelijk te belonen voor de prestaties,’ was de verklaring voor het lange wachten. Ik ben anders en tegelijkertijd als ieder ander. Ik houd ervan om bijzondere keuzes te maken – niet alleen tegenwoordig hoor, ook in mijn jonge jaren in Sierra Leone was ik het buitenbeentje, wat niet enkel met mijn voorkomen te maken had. Goed, wat ga ik doen bij de club? Afgelopen seizoen speelden we in een 3-1-4-2-formatie. Twee spitsen en een middelste linie van vier, soms wel vijf spelers. Het leverde bij vlagen spectaculair voetbal op met een vracht aan doelpunten van Thierry Ambrose. Als ik de lijn der verwachting zou volgen, dan zouden we met deze werkwijze verder gaan en zouden de transfermiljoenen besteed worden aan directe versterkingen. Gaat niet gebeuren. Mijn streven is om dit seizoen zonder spits te gaan spelen; de tactiek gaat dus op de schop. We gaan terug naar een verdedigende rij van vier spelers en richten ons op een klassieke 4-3-3-formatie, waarin de spits een linie inzakt op het veld. Daarnaast heb ik de laatste tien maanden onze scouts intensief aan het werk gezet in verschillende regio’s van de wereld. Er moet talent naar onze club komen. We zijn jong, we zijn dynamisch, we zijn hip. Geen gearriveerde mannen, maar jongens die aan de start van hun carrière staan en er alles aan gelegen zijn om zichzelf in de kijker te spelen. Ofwel: de penningmeester kan zijn chequeboekje alvast tevoorschijn gaan toveren, want met de achttien miljoen euro die ik te besteden heb gekregen, ben ik iets van plan. Vooruit, één van mijn slechtste (en gelijk beste) eigenschappen is mijn ongebreidelde enthousiasme. Waarom zou ik nu al niet een aantal nieuwelingen presenteren? Zo kan ik niet wachten om Lucky van Rooyen speelminuten te geven. Ik heb onze scouts op hem afgestuurd toen ik zag dat hij op jonge leeftijd al volwaardig meespeelde in het nationale elftal van Zuid-Afrika. De eerste cheque is geschreven: één miljoen euro richting Orlando Pirates. Hij wordt niet de enige middenvelder die onze kant opkomt. Met hem arriveert ook Viktor Smid, Tsjechisch jeugdinternational met Nederlandse roots. Zelf ben ik nog niet helemaal overtuigd van hem, maar ik vertrouw volledig op ons scoutingssysteem. Voor bijna €60.000,- durf ik de gok sowieso wel aan. @Kyrill: we zijn ontzettend trots op de prestaties. Misschien is het voor de club alleen maar goed dat we er net langs grepen; zo blijven we gretig. @ElMarcos: dat zijn zeer ware woorden. Terugblikkend zijn we de grootste winnaar van het seizoen, ook al staan we met lege handen. De prijzen zullen ooit gaan komen, hoop ik. @Marius: het was denk ik met name de ervaring die wij niet hadden waar die bij Club wel aanwezig was. Nu ligt de druk in ieder geval niet in Leuven voor het nieuwe seizoen. @RubenS2: de eurotekens stonden uiteraard in Mahmadu's ogen en naar men zegt was hij zich al voorzichtig aan het oriënteren op de banenmarkt. Toen kwam daar alsnog een sterk verbeterd aanbod en kan hij met het opgestarte werk verder hier! @KayDeManaager: de twee tweede plaatsen voelen pijnlijk, maar eigenlijk is het een meer dan prima prestatie voor de promovendus. Het blijft nog wel een tijdje onrustig in Leuven - op voetbalgebied dan - dus voor de rust moet het tweetal misschien maar snel weer eens naar Rusland @delichris: erg jammer, maar geen schande. @FMNOOB: een prijs was leuk geweest, maar het was niet noodzakelijk. Al met al was het een prima seizoen en nu moeten we kijken of we door kunnen pakken. Dankzij de verbeterde aanbieding blijft Mahmadu nog minstens een jaar! @komodo25: dat laatste is absoluut waar: het was een geweldig seizoen! Zonder al te veel druk het volgende seizoen nu ingaan. @Niejo101: het was erg balen, maar eigenlijk ook realistisch. Vooral de beker was ergens wel zonde, aangezien we lang naar een goed resultaten mochten kijken. @mattihamstra: het tastbare komt hopelijk nog wel een keer hier in Leuven; voetbal waar je tevreden over bent hoeft niet altijd voetbal te zijn waar je prijzen mee wint.
  1 like
 44. Het was eigenlijk heel logisch. Ze was als kandidaat helemaal niet capabel geweest om de finale te halen, dus ze moest wel de mol zijn.
  1 like
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...