Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 01/29/2021 in all areas

 1. Knalt er direct even 4 in bij zijn debuut
  6 likes
 2. Kost me slechts 130k, helaas wel met een afkoopsom van 5.75 miljoen in zijn contract. Deze Argentijnse beer (Pratto, where are you now?) komt voor 1.4 miljoen over van een ploeg van het derde niveau. Koopje denk ik.
  5 likes
 3. Super coole challenge! Alleen heb ik die in FM18 al 'uitgespeeld'.
  5 likes
 4. Ik dacht een nieuw toptalent toe te gaan voegen aan mijn middenveld: Dat bleek tegen te vallen: ...
  5 likes
 5. 3e titel op rij binnen, toch een pak sneller naar de championship dan ik van te voren gedacht had!
  4 likes
 6. Eerste seizoenshelft met SL Benfica er op zitten. Nog maar elf competitiewedstrijden gespeeld, dus januari en februari worden twee drukke maanden. Tot nu toe mag ik niet klagen. In de volgende ronde spelen we tegen Lazio, dus perspectief om de kwartfinale te behalen. We konden ook Juve, Chelsea of Inter loten. Daarnaast deze transfers gedaan en inmiddels Garcia ook voor komend seizoen transfervrij kunnen vastleggen. Op deze manier langzaam aan het team naar eigen hand zetten met voornamelijk Zuid-Amerikaanse, Portugese en Spaanse talenten en overb
  3 likes
 7. Heb zelf dit jaar leuke games gehad in Noorwegen en met name Schotland. Schotland heeft natuurlijk dezelfde klassieke voetbalcultuur als Engeland, maar dan met veel minder bekende clubs. Inverness op het tweede niveau is bijvoorbeeld een mooie club die imo op het hoogste niveau thuis hoort, al is het alleen al voor het stadion (zie spoiler). Ben zelf met o.a. Dundee FC aan de slag gegaan. Spelen ook op het tweede niveau en staan in de schaduw van Dundee United, leuke taak om daar overheen te klimmen. De rivaliteit is wel verklaarbaar gezien de afstand tussen de clubs (zie spoiler)
  3 likes
 8. Ik heb mijn 'verzonden berichten map' vorige week gewist, dus ik heb zelf ook geen idee wat ik had ingestuurd
  3 likes
 9. Zoals beloofd ook nog van mijn kant een nieuwe sign-up in deze sign-up is het de bedoeling dat jullie Bilbao naar een hoger level gaan tillen. Bilbao is een club uit Baskenland in Spanje die er om bekend staat alleen spelers afkomstig uit de regio te gebruiken. Jullie zullen de nieuwe generatie gaan vormen die Bilbao groot en trots moeten maken, jullie mogen je eigen speler vorm geven zoals jullie willen, echter staat één ding vast en dat is dat jullie over de Baskische nationaliteit beschikken. Het is mogelijk om een tweede nationaliteit toe te voegen. Mocht je interesse hebben om mee te doen
  2 likes
 10. Wordt hier nu echt in twijfel getrokken dat elke C-spits bij de topscorers van de competitie kan staan in de Eredivisie? Financieel onafhankelijk spelen terwijl je nergens presteert telt natuurlijk niet. En dan wil ik aan je lijstje ook graag Sigthórsson, Castaignos, Van Wolfswinkel, Armenteros, Johnsen, Uth, Jóhansson en Altidore toevoegen. Bewijs te over dat de Eredivisie een droomcompetitie is voor spitsen, aangezien er niemand rondloopt die daadwerkelijk goed kan verdedigen. Terwijl ze in andere competities daarmee de opleiding beginnen.
  2 likes
 11. PL HERE WE COME!!!! Lekker dit man. Totaal onverwacht ook. Super zuur voor Bristol City: Die hebben tot wedstrijd 37 bovenaan gestaan. Zijn ver weg gegleden.
  2 likes
 12. Eerste seizoen zit erop met UNA! Zonder maar 1 transfer gedaan te hebben mooi richting Tweede Divisie!
  2 likes
 13. Ook in de tweede divisie zijn we goed gestart. Nog een promotie zou wel heerlijk zijn dan mogen we ons wagen aan het profvoetbal. Vergara Berrio kunnen behouden en gelijk topschutter.
  2 likes
 14. Ik wil hier eigenlijk helemaal niet meer weg...
  2 likes
 15. @JordiW. @Mordurette Heb hem binnengehaald! Duurt nog wel tot z'n 18e voor 'ie komt, maar Independiente Santa Fe heeft een prima complex dus hij zal zich daar ook wel ontwikkelen.
  2 likes
 16. Nu wel weer up to date! Als we dan toch bezig zijn, even een paar mentions naar - hopelijk - potentiële deelnemers: @Fantasy @Titan @Mordurette @FlyD @bingo11 @van der Water @Badmuts @Kyrill @Bingbangboem @Stefan. @[email protected]@Tim'@[email protected] [email protected]@[email protected]@[email protected]@Michiel [email protected] En dan vergeet ik er vast nog wel genoeg.
  2 likes
 17. De opvolger van Ihattaren
  2 likes
 18. Kampioenspoule Crisis bij TSV Prolactal Hartberg Ingewijden bij de club spreken van een echte crisis in Hartberg. Nadat overtuigend de kampioenspoule werd gehaald als nummer 1 werd er nu voor de 3e keer op rij verloren. Red Bull Salzburg won overtuigend met 3-0 Gelijkspel in Wenen in het Franz Horrstadion in Wenen een mooi doelpunt van de jonge Fiete Arp. Voor rust trok RZ Pelets WAC de stand weer gelijk. De 2e helft werd een saaie vertoning SCR CASHPOINT Altach kan niet overtuigen Ook koploper SCR CASHPOINT Altach kan niet overtuigen. De vro
  2 likes
 19. Porto gaat ook even over de knie. En het hoogst haalbare resultaat tegen Real Madrid behaald, meer dan een gelijkspel zat er nooit in. @FlyD je 4-2-3-1 werkt prima tot nu toe met Benfica!
  2 likes
 20. Deze is wel even lekker zeg! (3e ronde van de Carabao Cup)
  2 likes
 21. Geen onaardig competitiedebuut tegen de nummer 2 van het afgelopen seizoen Independiente
  2 likes
 22. Andere challenges waarbij je kan focussen op nationalisering) - FC Andorra (3e divisie Spanje) - Derry City (Noord-Ierse club in de Ierse competitie) - FC Büsingen (Duitse club in Zwitserse competitie) - The New Saints (Engelse club in de competitie van Wales) - FK Trepča (Kosovo in Servië) Je kon eerst ook nog San Marino proberen maar die zijn helaas failliet
  2 likes
 23. Ik snap totaal niet hoe Pastoor in dit soort rijtjes terecht komt, zie dat wel vaker. Dat mensen hem niet mogen omdat het wel een beetje een kwal is, soit, maar hij heeft het bij Excelsior en NEC echt heel goed gedaan en bij Sparta het eerste anderhalf jaar ook prima. Nu zit ie alweer twee jaar in Oostenrijk, waar hij het ook zeker niet slecht doet.
  2 likes
 24. De reputatie van de club groeit goed mee, maar de sponsorinkomsten blijven wat achter. Mede daardoor vermoedelijk dat we structureel verlies draaien. De staf is enorm gegroeid in omvang en in lonen en ook de spelerslonen groeien gezellig mee.
  2 likes
 25. Besef je je wel weer eens hoe uitmuntend Tony Martin was in de TT. Respect hoor.
  2 likes
 26. -52- Chicago kwam naar Nashville met een van de beste defensief uit de NFL van dat moment. Gemiddeld gaven zij nog geen twintig punten weg, terwijl zij elke wedstrijd wel een turnover forceerden. Leif was dus meer dan gewaarschuwd. Hoewel hij in de laatste wedstrijden zuiniger was op de bal had hij geen defensie meer getroffen zoals de Chicago Bears. Daarom hadden quarterbackcoach Deacon James en hijzelf extra aandacht besteed aan het zuinig zijn op de bal. Daarnaast hadden zij ook veel beelden bekeken van de Chicago defensie. Om te herkennen wanneer zij zouden kiezen voor de blitz,
  2 likes
 27. Wat een seizoen Nadat we vorig jaar als promovendus al onverwachts 3e werden worden we nu direct ongeslagen kampioen, winnen we de Scottish Cup, verliezen we de finale van de Betfred Cup van stadsgenoot Dundee United en stunten we in de Europa League door tot de halve finale te reiken (waar we 1 doelpuntje tekortkwamen voor een finaleplek).. Precies 40 jaar na Alex Ferguson met zijn Aberdeen is er weer eens een club die niet naar de naam Celtic of Rangers luistert kampioen van Schotland. De man die voor een aanzienlijk deel van het succes verantwoordelijk is:
  2 likes
 28. Vorig seizoen: Gefeliciteerd met de dubbel! Het is jammer dat je niet voorbij Bilbao raakte in Europa, maar een plek bij de laatste vier is natuurlijk een knap resultaat. Huidig seizoen: Je hebt op financieel vlak heel mooie zaken gedaan op de transfermarkt. Dat je een ex-speler terugbrengt, is altijd mooi. Ik wens je veel succes toe in het laatste seizoen met KV.
  1 like
 29. Mijn League two club tegen het grote arsenal... Heerlijk om zo'n pot in een slechte periode te winnen! Volgende ronde.. Liverpool
  1 like
 30. Jammer dat het het laatste seizoen wordt, want de CL winnen met een Belgische club is echt niet onmogelijk. Al zal je wel eerst vele seizoenen saai domineren in eigen land, dus ik begrijp dat je dat te eentonig vindt. Enorm goed verkocht, wat een bedragen! Aan inkomende kant weten te stunten met de comeback van Vranckx, hopelijk kan hij je nog een knalseizoen helpen bezorgen.
  1 like
 31. Ik zal de laatste plaats even van je overnemen @JordiW.
  1 like
 32. Prima resultaten, maar Brugge blijft goed in je spoor.
  1 like
 33. Prima transfers gedaan! En die voorbereiding is ook gewoon prima.
  1 like
 34. Het blijft spannend bovenin tussen Genk en Club Brugge. Dat gaat een leuke strijd worden straks in de Play-offs.
  1 like
 35. Seizoen 2023 - 2024 Mijn vierde seizoen met Feyenoord staat op het punt van beginnen. We hebben helaas van een aantal grote namen afscheid moeten nemen. Sommigen wilden zelf weg en sommigen heb ik verkocht. De club moet groeien en dan moeten wij soms goed verkopen, maar ik moet zeggen dat ik ook goede spelers gehaald heb en een aantal talenten. Ik heb ook talenten naar het eerste gehaald en dat is mooi voor de club. Ik ga nu eerst beginnen met de uitgaande transfers. De eerste die vertrekt is Berghuis. Hij wilde perse weg en vertrekt voor 18 miljoen naar PSV. Rick van D
  1 like
 36. 1 like
 37. Ik doe mee als aanvaller. Mijn lijstje komt dit weekend.
  1 like
 38. @JesseNL heb zelf een hele toffe save gehad met Almeria in La Liga 123, je hebt een rijke eigenaar waardoor je ook veel mogelijkheden hebt, hebben met Juan Manuel Gutierrez, Lucas Robertone en Umar Sadiq ook leuke aankopen gedaan die gericht zijn op de toekomst.
  1 like
 39. Ja die etappe kan ik me nog wel herinneren. was 2009 heb het even opgezocht.
  1 like
 40. In de categorie no or no go: In mijn CM0102 save met Barnet kwam ik in de lagere league een speler tegen die Steve Rimmer heet. Heb echt even zitten nadenken of iik, ondanks zijn kwaliteiten op het veld, hem zou aantrekken. Toch maar gedaan.
  1 like
 41. The Airborne Toxic Event - Safe Met dank aan @Karlo
  1 like
 42. Idd, hij kon toen ook nog goed bergop fietsen wat ook meehielp ja.
  1 like
 43. Overigens hebben we dit keer ook weer de regel dat wanneer er niet binnen 48 uur gereageerd wordt, de volgende op de lijst dan aan de beurt is. Degene die zijn beurt mist, mag dan op het moment dat hij inlogt direct een ploeg kiezen. Dus als @Juca nu in dit geval niet vóór 30 januari 2021 om 17:04 uur een ploeg gekozen heeft, dan is @neva aan de beurt
  1 like
 44. Hahaha, heerlijk. Ik wacht ook al een seizoen of vijf op Ryan. Moet hem met Vitesse hebben voor op 't middenveld.
  1 like
 45. Altijd leuk dit.
  1 like
 46. Poe, tot dusverre gaat het van een leien dakkie. Als dit zo doorgaat zijn we na 2 seizoenen al terug in de PL. Team is daar absoluut niet klaar voor, maar voor de financiën zal het lekker zijn.
  1 like
 47. Tijd geleden gepost over deze man die ik voor 3,8 mil naar Feyenoord kon halen. Vond het het wel waard om even zijn progressie te laten zien, zeker gezien hij zichzelf heeft genaturaliseerd tot Nederlander en nu zijn wedstrijden in Oranje speelt
  1 like
 48. Overijssel - Seizoen 1 Competitie In Overijssel hebben ze ook de 'traditionele top 4', het zijnde FC Twente, Heracles Almelo, Go Ahead Eagles en PEC Zwolle. In de stand zien we dat dit ook de top 4 is geworden, met de twee clubs uit Twente voorop. Tweede Klasser HHC maakt de top 5 compleet. Beker Wat niet kan in de competitie, kan wel in de beker! De top 4 haalde de halve finales, waarvan Go Ahead Eagles de uiteindelijke competitiewinnaar met penalty's verslaat! Die gaan dus de Europa League in! Overijssel - Seizoen 2 FC Twente in Eur
  1 like
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...