Jump to content

Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing most liked content on 12/23/2020 in all areas

 1. Echt geen slechte eerste helft. Voldoende kansen weer, maar efficiëntie is helaas ver te zoeken. Benieuwd hoe schlemielig we deze wedstrijd dus gaan verliezen.
  2 likes
 2. Om in Platina termen te spreken: Één van de beste nummers in alle Worldsongvisiefestivals tot nu toe. Blijft ook echt een parel van een programma
  2 likes
 3. Volgende ronde komt in het nieuwe jaar, aangezien ik de rest van de maand weinig tijd denk te hebben. Dus Maandag 4 Januari gaan we weer verder! @Zeus @Rogier. @Fantasy @007mark @Tim' @FlyD @cimbomcu @StanleyW @Satyr @ErikEagles@KayDeManaager @Rossi
  2 likes
 4. Snapje, ik vind het ook een beetje overdreven als je daarover klaagt.
  1 like
 5. Inmiddels ook de Queen's Gambit gekeken. Kan niet anders dan de eerdere lovende berichten hier te beamen. Heel erg tof. Krijg ook meteen zin om zelf (weer) te gaan schaken.
  1 like
 6. Als Zeus me al geen punten geeft, dan vraag ik me af waar de punten vandaan moeten komen. M'n nummer is toch niet zo bijzonder als die van komodo?
  1 like
 7. MU Wereldsongfestival #31 De inwendige mens De delegatie uit Estland is weer in de bunker verdwenen en wacht daar in alle kou af op de einduitslag. Dat maakt de weg vrij voor de volgende deelnemer: de Fransen. Voordat de buren het podium mogen innemen, wordt er nog een korte pauze ingelast. Het is namelijk tijd voor een waar songfestivalspektakel! De menigte ziet in de verte twee vliegtuigen aan komen glijden. De glimmende Messerschmitts zweven al akelig lagen en even ontstaat de paniek dat er Japanse piloten zijn ingehuurd voor dit intermezzo. Gelukkig valt het allemaal mee. In plaats van een snel einde, worden er papieren uit de kisten gegooid. Juichend duikt men op het kleinood af. Voedselbonnen! Net te weinig voor iedereen, maar voldoende om de meeste inwendige mensen stil te krijgen. Stemronde 6/18: Frankrijk Gelukkig is er tussen al het volksvermaak door ook nog gewoon muziek. Daar draait het in dit paradijs namelijk om. ‘Riep er iemand paradijs?’ Het zijn Simon Mény en Pierre Rousseau, oprichters en muzikanten van Paradis. Het duo probeert een mix van elektronische muziek en house te creëren en is zeker geen one day fly. Of, zoals ze in Parijs en omstreken zeggen: un jour voler. Hun vierde album (Recto Verso) staat een aantal weken in de charts wanneer het in 2016 uitkomt. Toi et moi is de enige single hiervan en belandt eveneens in de hitlijsten. Heino is helaas nog wat recalcitrant en weigert er een Frans woord uit te gooien: ‘hier ist ich und du!’ De punten van Frankrijk MU WORLDVISIONSONGFESTIVAL #31 :: ScoreWIZ Mittwoch ist immer mega! @Satyr | @Platina32 | @ivago | @Titan | @Zeus | @nasje92 | @Badmuts | @komodo25 | @Erwin. | @Fabian. | @Chiemel | @bas2204 | @Roprop | @chrisje1993 | @Grote Ree | @007mark | @Chimpa | @Rogier.
  1 like
 8. Hij heeft anders geen ongelijk iig, alsof 2 platforms zoveel is.
  1 like
 9. 2 penalty’s vooral.
  1 like
 10. Dave van den Bergh, Barry van Galen en Andwele Slory waren ook ooit een international. That means fuck all, zeker nu er steeds meer interlands gespeeld worden. Verder blijft het natuurlijk koffiedik kijken. Het zou leuk zijn als je ook je eigen ideeën toevoegt natuurlijk
  1 like
 11. Heee!! Je staat in mijn kuil;) Dank voor de 6 punten! Edit: Totaal het verkeerde filmpje, maar nog steeds Sehr Witzig.
  1 like
 12. Hee, eindelijk punten! Bedankt, Estland!
  1 like
 13. MU Wereldsongfestival #31 Das grüne Zimmer Trompetgeschal over het festivalterrein. HH heeft zojuist aangekondigd een inspectieronde te houden in de green room. Iedereen kijkt reikhalzend naar dit moment uit, want waar werden eigenlijk al die artiesten ondergebracht? De kleedkamers bij dit sportterrein waren al in gebruik genomen als opvangplekken voor bezoekers met liberale uitingen. In perfecte maat marcheerden Heino en Heintje naar de zijkant van het podium en trokken een gordijn opzij. Een metalen deksel werd met een piepend geluid aan de kant geschoven en enkele angstkreten ontsnapten in een weg omhoog. ‘Rühe!’ Plotsklaps was het stil en kon Heino de ondergrondse bunker betreden. Helaas mocht de cameracrew niet mee naar beneden en moesten alle volgers ruim vijf minuten in vertwijfeling wachten. Toen, na al die minuten van spanning, kwam de zanger weer boven. Met een rood-zwart geblokte zakdoek veegde hij zijn voorhoofd schoon. Achter hem kwamen nog vijf personen omhoog gekropen – tijd voor Estland! Stemronde 5/18: Estland Het vijftal, dat duidelijk aan het daglicht moest wennen, is geen onbekende in het songfestivalcircuit. Sterker nog, Traffic lijkt bijna een fetisj te hebben voor het toernooi. Al vijf keer werd deelgenomen aan de nationale voorrondes, telkens zonder succes. Dat belette zanger en songwriter Paul-Stig Rästa er niet van om in 2015 samen met Elina Blom een poging te wagen. Hun Goodbye to Yesterday bereikte zelfs de internationale finale, waarin het als zevende eindigde. Met zijn eigen band Traffic wordt dit jaar geprobeerd een mooie eindklassering neer te zetten met het nummer Für Elise. Een prima titel, aldus vele Duitsers. De punten van Estland MU WORLDVISIONSONGFESTIVAL #31 :: ScoreWIZ @Satyr | @Platina32 | @ivago | @Titan | @Zeus | @nasje92 | @Badmuts | @komodo25 | @Erwin. | @Fabian. | @Chiemel | @bas2204 | @Roprop | @chrisje1993 | @Grote Ree | @007mark | @Chimpa | @Rogier.
  1 like
 14. Ja ga hem in de 4231 voor of achter Rashford gebruiken. Even kijken vanaf waar Rashford meer kansen krijgt. Ga vanavond en morgen wel effe testen, dan laat ik het weten.
  1 like
 15. Wel bijzonder dat Platina de hele linkerkant punten geeft, is ook vaak anders geweest.
  1 like
 16. Ik skip Moltalk ook altijd. Beetje over de top allemaal. Met name de live-finale is echt niet om aan te gluren, dan had de manier zoals tijdens de jubileumeditie mijn voorkeur.
  1 like
 17. Teun Koopmeiners: Koopmeiners wordt, zodra hij één keer in een iets hoger tempo moet voetballen, gelijk ontmaskerd als de modale Eredivisievoetballer die hij is. Zijn transfer naar Rennes wordt dan ook een fiasco, niet in het minst omdat ze daar geen idee hebben hoe ze zijn achternaam moeten uitspreken. De potjes tegen Angers en Reims gaan nog wel, maar in de (sub)topwedstrijden komt hij enorm tekort. Hij keert na anderhalf seizoen terug in de Eredivisie, bij Feyenoord, waar PJ en @007markelke week met elkaar zullen appen wat een verschrikking het is en hoezeer ze terugverlangen naar de hoogtijdagen van Mark Diemers. Joshua Zirkzee: Komt tekort voor Bayern en gaat dan ook enkele verhuurperiodes tegemoet. Blijft wel onder contract bij der Rekordmeister, maar zijn optredens in het rode shirt blijven beperkt tot de voorbereiding. Cody Gakpo: Ik heb geen idee wie dit is. Meest grijze muis in de PSV-selectie, en volgens mij hebben die Pablo Rosario nog steeds. Veelzeggend. Danny Buijs: Na nog twee jaartjes Groningen wacht een nieuwe uitdaging: Sparta Rotterdam. Met de Rotterdammers haalt hij voor het eerst in dertig jaar Europees voetbal in de Conference League, waar het in de eerste ronde uitgeschakeld wordt door het Finse FC Haka. Buijs presteert desondanks tot tevredenheid. Riechedly Bazoer: Opvolger van Fer bij Feyenoord. Wordt aanvoerder nadat Toornstra zijn carrière beëindigt en dirigeert de Club van Zuid naar een knappe 8e plek.
  1 like
 18. Twee platformen ja, jeetje wat onoverzichtelijk. Heb jij ook problemen met het feit dat er meer dan één supermarkt is? Drie populaire consoles?! Maar ja, zoiets bestaat. GOG Galaxy. Groetjes.
  1 like
 19. Toen je die vorige comment plaatste, wist ik al dat je op die van Zeus doelde. Had ook zo een inzending van jezelf kunnen zijn
  1 like
 20. Die formatie staat ook op die manier weergegeven omdat er geen duidelijke lijn is in waar de spelers staan bij Ajax. De ene keer schuift Tagliafico op in de opbouw, dan Mazza en zo wisselen de twee zessen ook af. De nummer 10 onder Ten Hag staat tegenwoordig vaak naast de spits om vanuit daar ook om en om in de bal te komen (al gebeurde het met Donny ook vaak dat hij daar gewoon bleef staan om Ziyech naar binnen te laten komen). In die zin kun je het misschien nog wel eerder kwalificeren als een 3-1-4-2 in balbezit, waar Koeman het ook vaak over heeft. Alleen zijn er zoveel afwisselingen en hangt het ook nog eens af van de tegenstander. In dat opzicht kun je dus ook naar de poppetjes kijken, en dan kom je altijd tot een 4-3-3 met de spelers die op het veld staan. --------- Even wat anders. Footyheadlines heeft wat tenuetjes gelekt. Zo'n 60-70% kans (hun schatting) op oude logo op thuisshirt en Bob Marley-themed 3e shirt Potverdorie ik begin er spontaan van te lekken.
  1 like
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...