Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 11/14/2020 in all areas

 1. Zo hard heb ik niet getwijfeld hoor: " Auditie 66 Opnieuw een standaard karakterloos popsterretje met een fletse song zonder body. Geen seconde neem ik deze in overweging, zelfs al had ik een compleet leeg team. Sorry jonge dame Niet gedraaid "
  4 likes
 2. @Tim' nog mooie transfers kunnen doen? (Lees: Centrale verdediger ) Met Tottenham op transferdeadlineday nog Thauvin kunnen ophalen voor 18,75 miljoen. Betekent dat Moura en Lamela mogen uitkijken naar een nieuwe club in de winter. Als Ajax komt voor Moura mogen ze hem wat mij betreft gratis ophalen
  3 likes
 3. Transfer 2020/21 Transfers 2021/22 (Excl. winterperiode) Ruud Vormer naar Ajax, wat vinden de Feyenoordsupporters daarvan?
  2 likes
 4. GERECHTIGHEID Waasland-Beveren heeft zich helaas wel weten te redden...
  2 likes
 5. Lekker hoor, goed bezig. Hier de eerst titel binnen.
  2 likes
 6. 2 likes
 7. Zie 'm alleen in highlights op de Feyenoord YT, scoort wel regelmatig en vaak ook wel toffe goals, maar dat deed Achahbar ook. Denk niet dat het superveel zegt
  1 like
 8. Nee. Dan had hij nu ook niet meer bij Feyenoord gevoetbald. Feyenoord vraagt minimaal 25 miljoen, volgens de nieuwsberichten van een paar maanden geleden.
  1 like
 9. Ik ben niet teleurgesteld met deze prestatie. Als je weet dat 1 van de 3 doelpunten zo tot stand kwam: Football Manager 2020.11.14 - 16.38.31.02.DVR_Trim.mp4 Ik besloot enkele van mijn jeugdspelers in te brengen voor wat Champions League ervaring waardoor ik de AMC naar CM heb verplaatst, in de laatste 35 minuten zoals je ziet daarom ook niks gecreëerd en ook veel weggegeven, wonder boven wonder geen doelpunt tegen. Denk dat het met de tactiek hoe jij hem hebt aangepast al een stuk beter zal gaan! Die speler die die fout maakte voorgaand aan het doelpunt is Batista Mendy dames en heren, de grootste transfer van deze zomer (Ondanks dat hij transfervrij was) als het om potentie gaat..
  1 like
 10. Ik zeg niet dat je meteen van Man City gaat winnen, maar de veldbezetting zou beter moeten zijn sowieso de switch van de AMR op support en juist de AML op attack zorgt voor meer balans. Regista is een mooie rol hoor, maar heeft nog een verdedigende ingestelde middenvelder naast zich nodig. Een regista alleen als DM is praktisch zelfmoord. In wedstrijden waarin je de bovenliggende partij bent, zou je mentaliteit naar positive kunnen opschroeven
  1 like
 11. Zitten wel een paar contradicties in. Wat voor voetbal probeer je te hanteren? Lijkt nu een beetje op een hele agressieve tiki-taka? extremely high tempo > standard tempo wide > standard hit early crosses extremely urgent pressing > much more urgent pressing get stuck in WBat > WBsu REG > DLPde DLPsu > CMsu IFat > IFsu IFsu > IFat Pat > DLFat Een poacher in een 433 met punt naar achter komt heel geïsoleerd te staan, omdat dit een vrij statige rol is. Door een DLF te gebruiken, kan de IFat ook veel in zestien opduiken, samen met de BBM en dit zou voor voldoende penetratie moeten zorgen.
  1 like
 12. @chrisje1993 daar heb je een punt. Maar ik vind dat goed voetbal de basis moet zijn voor succes @komodo25 daar valt niets tegen in te brengen @True_Legend daar ben ik het niet mee eens. Ik denk dat we ook dit seizoen hoge ogen kunnen gooien @mattihamstra zie mijn reactie tegen chrisje1993 @JordiW. gelukkig maar @delichris dank je @RubenS2 @Michaelinho*
  1 like
 13. Gefeliciteerd @dvsermelo, lang geleden dat ik jou nog eens ergens gezien heb.
  1 like
 14. Dat is blijkbaar een algemeen probleem. Ik zag op het SI forum dat het is gemeld (en dus opgelost wordt).
  1 like
 15. @chrisje1993laat ons nog even uit onze pijp komen Auditie 71 Meligheid troef in deze song. De zang onderscheidt zich ook nergens van het gros., en mag zich in het lijstje dertien in een dozijn voegen. Voor mij niet goed genoeg. Niet gedraaid Auditie 72 De meligheid wordt hier in crescendo verder gezet. Dit keer in een jazzy jasje, en ik waan me in een supermarkt van jaren terug waar dit soort mellow gejammer gebruikt werd om de klanten rustig te maken zodat ze langer zouden shoppen. Ik race met mijn winkelkar naar de kassa want hier word ik niet goed van. Niet gedraaid Auditie 73 Dit is al veel beter. Duister beklemmend sfeertje, heerlijke 80's synths. Electro-pop op zijn best. Doet me wat denken aan Cocteau Twins, en dan spreken we over jeugdsentiment. Dit is er zo eentje dat Team ivago uitzweet in al z'n poriën. Gedraaid Auditie 74 Dat ook mannen in staat zijn tot een hoop zoetsappig geëmmer bewijst deze heer dit ik dan ook met plezier mijn huisje laat voorbij sjokken Niet gedraaid Auditie 75 Met de vorige editie in gedachten dacht ik dat we vaker cowboys op hun paard zouden tegenkomen. Dat viel gigantisch mee, maar hier is er toch zo één. Ik vind dit ook maar niets, dat staat vast. Niet gedraaid Auditie 76 Dit doet me heel hard aan The Divine Comedy denken, zou hen best eens kunnen zijn. Licht theatraal zowel qua arrangement als qua zang, maar niet over the top. De song kabbelt wel wat te vrijblijvend verder om mijn aandacht lang genoeg vast te houden, dus het wordt twijfelen of ik hier voor de laatste keer mijn knop ga indrukken. Ik besluit het risico te nemen en het toch te doen. Daar gaat-ie voor de laatste keer! Gedraaid Auditie 77 Auditie 78 Auditie 79 Niet gedraaid Mijn team zit vol, maar na beluistering van de laatste drie heb ik geen spijt want geen van die laatste audities kon me voldoende bekoren. Nog even afwachten wat mijn medecoaches gaan doen, maar ik ben er alvast van overtuigd dat Team ivago meer dan sterk genoeg is om brokken te gaan maken komende rondes.
  1 like
 16. Charlotte Cardin heeft alledrie de coaches laten twijfelen en niemand draait....van overtuigd dat wel was gebeurt als ze bij eerete 40 audities zat. Auditie 69 gaat naar Nasje. Meest overtuigende commentaar en denk ik het team waar mijn zangeres minder concurrentie heeft.
  1 like
 17. Blijft er toch gek uit zien. 2e in de totale ranglijst en toch kampioen
  1 like
 18. Super interessante podcast met de commerciele man Menno Geelen. Je denkt sowieso dat als je de heren ziet de afgelopen jaren en ook deze meneer, dat het qua directie niveau wel goed zit bij Ajax.
  1 like
 19. Een valse start maar daarna heb ik dit PSV toch wel aardig aan de praat gekregen. Wat een heerlijk team heeft die club toch
  1 like
 20. Pass and move, baby. kol7.mp4
  1 like
 21. Deelnemersveld Giro sloeg ook nergens op. Kelderman gaat nooit meer podium rijden in een grote ronde en Hart gaat er nooit meer een winnen.
  1 like
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...