Jump to content

Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing most liked content on 09/02/2020 in all areas

 1. Zo stond ik er in eerste instantie ook in. Dat Promes voor mij geen optie op 10 was. Echter de laatste oefenwedstrijd vond ik hem daar toch wel overtuigend hoor. Sowieso speelt de "10" bij Ajax de laatste tijd best wel vaak als halve spits, vaak op gelijke hoogte met de terugvallende spits (Tadic). Promes is wel een speler die het moet hebben van diepgang, snelheid en loopvermogen. Dat heeft hij, gecombineerd met een redelijk functionele techniek. Ik denk dat dat best moet kunnen werken, indien er 2 goede voetballers achter staan, waarvan er 1 ook verdedigend veel opknapt. En indien je dus ook een meevoetballende spits hebt en 2 technisch goede buitenspelers met ook een steekpass in de benen. Ik denk tevens ook dat Tagliafico nog wel eens zou kunnen blijven. In Engeland, Duitsland en Spanje zijn alle topclubs al voorzien van een goede linksback. Enkel Inter Milaan, Napoli en PSG zou ik nog wel eens aan kunnen zien kloppen wat echt een stapje hoger is. Hoop tevens na het vertrek van Marin en VD Beek dat Ajax voor Matheus Henrique gaat. --------------------Tadic--------------------- -Neres---------Promes--------Antony- ----Gravenberch----Henrique--------- -Tagliafico-Blind-Schuurs----Dest--- -------------------Onana--------------------- Stekelenburg; Cufré, Rensch, Timber, Mazraoui Taylor, Alvarez, Labyad, Lang, Kudus, Traoré, Huntelaar. Eiting verkopen, Ekkelenkamp en Kotarski nog verhuren. Lijkt me echt een fantastische basiself, tevens heel erg veelzijdig met veel snelheid, technisch, maar ook verdedigend vermogen.
  2 likes
 2. Ik zie het. Bij Kay staat de verkeerde speler dikgedrukt.
  1 like
 3. Dat was sarcastisch me dunkt
  1 like
 4. Gister naar Sef (tuinsessie) in de Tolhuistuin geweest. Master!
  1 like
 5. 25 september komt er weer een nieuwe
  1 like
 6. Op zich ben ik het wel met je eens dat je de wedstrijd niet moet laten ontsparen door met rood te strooien, maar zondag kwam een speler van de tegenstander weg met een vliegende tackle met twee gestrekte benen vooruit. Zo'n gek mag je van mij best een rood kaartje geven hoor.
  1 like
 7. Niks dit keer. Verbaas me ook over de nul punten van @Zeus zijn Spanje. Behoorde tot mijn favorieten, but then again mijn stemmen zijn wel vaker eerder atypisch
  1 like
 8. Als je een beetje van misdaadseries houdt, dan is het sowieso al prima. Eerste seizoen inderdaad het sterkste, die zou ik sowieso gewoon kijken. De andere 2 seizoenen zijn gewoon 2 andere type zaken met dezelfde detective, dus dan is het misschien de vraag hoe sterk je zijn karakter vindt.
  1 like
 9. Ik eis de eerste plek op, @nasje92
  1 like
 10. 29-8: jij verkondigt dat Ajax Cufré gaat presenteren 31-8: alle topclubs in Europa zijn voorzien van linksback dus Tagliafico "zal wel blijven" Wat is het nou?
  1 like
 11. Wel eens. Met Kudus heb je wel een speler die erg veel voetballend vermogen kan brengen vanaf 10 in de opbouw. Ik denk dat er ook per wedstrijd aankijken is wat er gevraagd wordt. Normaliter nooit voorstander geweest van Promes op "10", maar in de juiste setting, met erg veel voetbal om hem heen, wil ik het nog wel eens zien.
  1 like
 12. Er zijn verschillende verhalen. Dat het een normale op tot koop is, maar ook dat het een verplichte koop zou zijn indien Crotone zich dit jaar handhaaft in de Serie A. Ik weet wel wie ik aankomend jaar dan supporter in Italië.
  1 like
 13. 1 like
 14. Niks verwacht toch 2 gekregen.
  1 like
 15. Geen punten, morgen maar eens richting Huize Komodo verhaal halen dan
  1 like
 16. Geen punten verwacht en ook niet gekregen
  1 like
 17. Een puntje is beter dan niets, maar erg hard opschieten doet het ook niet
  1 like
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...