Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 07/30/2020 in all areas

 1. Nog helemaal aan het nagenieten. Terugreis omgereden om Ramstein air base ( gedenksteen ) Stadion Saarbrucken ( speel ik nu eenmaal huidig seizoen in mijn save ) en tot slot Ellenfeld in Neunkirchen. Bizar stadion voor 6e Klas. Eerst rondje er om heen en door de hekken wat foto's. Vraagt er 1 bij het enigste kantoortje waar iemand was, en in gesprek was met oudere man, kan ik wat voor jullie doen? Uitgelegd dat mijn hobby bezoeken en foto's maken van stadions zijn. Komen jullie vandaan, Nederland. Deze meneer maakt poort wel open komen jullie voor niets. Op het veld wat foto's gemaakt. Zegt de man zo nu wat historie. Krijgen we privé rondleiding plus informatie over de club. Zijn in de oude catacomben , de huidige kleedkamers , de viproom. De sauna met warm en koud bad uit de Bundesliga tijd. Alles mogen zien en fotograferen ( wel kut dat ik alleen me mobiel mee had ) Wat een geweldig moment was dit. Sjaal en Shirt moesten mee naar huis natuurlijk
  3 likes
 2. Goh, dat zou ff geil zijn.
  1 like
 3. En dan podium pakken dat zou een verhaal zijn
  1 like
 4. Nog niet echt tijd gehad om écht te reageren. Maar bij deze iedereen nog bedankt voor de felicitaties. De eerste die zijn titel succesvol verdedigd ben ik niet, maar voor drie overwinningen op rij moet er ook een eerste zijn Nee zonder gekheid, tof dat m´n inzending in de smaak is gevallen bij een groot deel. Leuk ook om te zegevieren met een land dat nog niet eerder heeft gewonnen. Afsluitend ook dikke complimenten aan @007mark. Bijzonder soepele en vlotte editie. Het was wederom weer erg vermakelijk om te volgen.
  1 like
 5. Ivago zegt daar snap ik geen reet van Maar toch bedankt Macedonië ook al doe je niet mee (je bent Montenegro @StanleyW)
  1 like
 6. Athlete A inmiddels ook gezien. Als je ooit de kans krijgt om Inside the heart of gold te zien, absoluut doen. Docu's hebben echt een wat verschillende invalshoek. Inside vond ik indringender, vooral omdat het sterker op het psychologische gericht was en meer slachtoffers aan het woord liet, ook meer rechtbankgetuigenissen. Het ging er meer om hoe Nassar dit kon deed, hoe het kon dat de meisjes dit als normaal zagen, hoe doortrapt hij te werk ging. Daarnaast meer focus op MSU, waar in 2014 (dus voor Maggie Nichols uit Athlete A) al iemand melding maakte en Nassar al een waarschuwing kreeg. Dat slachtoffer zit ook in die docu, plus hoe er binnen MSU gereageerd werd. Ontluisterend. Athlete A richt zich dan meer op het onderzoek van die krant en de gebeurtenissen bij de bond. Mooie aanvulling op elkaar imo. Overigens kan het komen dat ik Inside het meest indrukwekkend vond, doordat ik die als eerst zag.
  1 like
 7. Gefeliciteerd met de kleine :). Leuk nieuws! Ik ben inderdaad overstag gegaan, maar dat was meer omdat ik het destijds te duur vond en ik uiteindelijk zoiets had van.. wat loop ik nou te zeiken. Ik heb er overigens ook T3PA pedalen bij. Die krijg je kennelijk bij de RS GT versie. Achteraf had ik liever andere pedalen gehad, omdat het rempedaal midden zit en de koppeling links. Gezien dat in een playseat echt heel onhandig is, heb ik die in mijn games omgedraaid, maar dan heb je wel minder remdruk bij het remmen en dat is wel jammer. En inderdaad.. een koppeling heb je helemaal niets aan. Leuk voor Truck Simulator ofzo. Ik doe met MyTeam (Teamnaam: Minardi F1) volledige races en heb nu net Monza erop zitten. Is wel gaaf hoor, omdat je dan echt beloond wordt met het sparen van banden. Heb overigens Juan Manuel Correa als teamgenoot, al twijfelde ik nog wel even om Mahaveer Raghunathan te kiezen, maar dat ging me iets te ver. Online is overigens ook wel leuk, zolang je maar ranked matches doet. Dan wordt je ingedeeld op basis van skill en safety rating en dat is een stuk fijner, want dan heb je niet van die wanhopige debielen die je race in bocht 1 al verklooien. Hanoi is overigens best wel een leuk circuit, maar je moet echt een flow weten te vinden. Het beste is om deze even te oefenen in de time trials. En Zandvoort is inmiddels wel mijn favoriete baan. Durf het als non-Max fan bijna niet te zeggen, maar wat een heerlijk circuit is dat. Online is dat bijna altijd een overwinning voor mij. Tip: Mocht je F1 2020 in het Engels willen, wijzig dan de systeemtaal van je console. Ik vond het echt tenenkrommend hoe alles zo letterlijk vertaald werd naar het Nederlands en kwam er achter dat je het gelukkig wel kon wijzigen. Bij deze dus. Edit: Stopwoordje van de week: Overigens
  1 like
 8. 10 punten van Ivago, dat komt niet vaak voor
  1 like
 9. Macedonië zegt: благодарам @ivago
  1 like
 10. Weer een twaalfpunter [email protected]! Heb ik dan eindelijk de sleutel naar zijn hart gevonden?
  1 like
 11. Land: Mozambique Artiest: MARIZA Nummer: A Nossa Voz Youtube link: Zangeres is geboren in Mozambique. Ga ook eens een keer volledig een andere kant op. Stuur normaal vaak bands in, maar kwam dit ineens tegen en beviel mij eigenlijk wel. Benieuwd hoe deze inzending zich gaat verhouden ten opzichte van de rest. Oh, en ben er vrij zeker van dat Chimpa deze keer niet mijn land kiest wat ik in gedachte had
  1 like
 12. Uitermate knappe prestatie weer @Chimpa! En @007mark wederom bedankt voor de goede organisatie
  1 like
 13. Dankje nog voor die laatste 10 punten, daarmee schieten we in ieder geval weer terug het linkerrijtje in. @Chimpa proficiat met de overwinning @007mark bedankt voor de organisatie
  1 like
 14. Aangezien ik vind dat jij ook wel een keertje de organisatie uit handen mag geven, ben ik wel bereid om editie 29 op me te nemen. Ik kan alleen niet beloven dat dezelfde snelheid gehaald wordt.
  1 like
 15. Gefeliciteerd @Chimpa best aardig nummer alleen net niet voor mij goed genoeg om punten te geven. Vond de lagere punten net wat orgineler of leuker klinken. Nummer 2 is ook geen verkeerd liedje maar echt zo'n 13 in een dozijn. En dus niet mijn ding. Goede organisatie @007mark Zelf tevreden met de 13 stek en dus net linkerrij. Wel benieuwd of het mij nog punten heeft gekost aangezien het een cover was van een "bekend"nummer. Het begin van de editie was ik even bang dat het 10x niets zou worden maar gelukkig waren er toch mensen die het wel kunnen waarderen.
  1 like
 16. Teleurstellend einde voor de Bulgaren. Felicitaties richting Israël; lekker nummertje wel! Uiteraard weer grote dank voor de goede organisatie!
  1 like
 17. Gefeliciteerd opnieuw @Chimpa En ook opnieuw dank aan @007mark die dit keer op keer weer netjes en vlot organiseert
  1 like
 18. Zat net even te kijken, maar is zelfs de 3e overwinning van Chimpa in de laatste 4 edities. Erg knap gedaan zeg. Klein beetje zuur was dat ik precies deze artiest (met een ander nummer) bovenaan mijn shortlist had staan om deze editie in te sturen Desondanks ook tevreden met mijn tweede bronzen medaille op rij! Zeker aangezien de inzendingen boven mij ook de 12 en 10 punten van mij hadden gekregen. Bij deze doe ik ook weer de oproep: Mocht iemand de volgende willen organiseren: Take it away.
  1 like
 19. Chimpa gefeliciteerd! Mark bedankt voor de organisatie!
  1 like
 20. Uiteindelijk net het linkerrijtje niet weten te halen. Complimenten aan @007mark voor de vlotte organisatie en @Chimpa gefeliciteerd met de tweede winst op rij.
  1 like
 21. Schotland en de VS moeten omgedraaid worden, evenals Tanzania en Zwitserland en Nieuw-Zeeland en Zweden. Dat gezegd hebbende, felicitaties aan Israël. Erg knap [email protected] dat ie twee keer op rij weet te winnen. Dank ook aan @007mark voor de puike organisatie. Kan me niet herinneren dat we ooit zo'n vlotte editie hebben gehad.
  1 like
 22. Dan moet je 'em niet verkopen.
  1 like
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...