Jump to content

Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing most liked content on 12/16/2019 in all areas

 1. Dat je nog reageert op elsjorro joh. Die komt zoals gewoonlijk alleen maar provoceren. Lekker negeren.
  2 likes
 2. Slechtste ontknoping ooit. De balletjes zijn op, dus we doen een shootout. Oh ja SA, jij valt meteen daarom af. Al staat het kind nog 3 dagen te puzzelen, ze ontnemen haar wel de kans. Echt heel slecht. En ze mogen ook echt stoppen met dat gedoe met publiek, idem aan widm. Geen toegevoegde waarde.
  1 like
 3. Haha zelf de grootste onzin uitslaan, en dan mij betichten dat ik niet serieus kan doen? Een Idrissi of De Wit is toch niet beter dan Bergwijn of Ihattaren? En laten we het dan helemaal nog niet over Clasie gehad hebben.
  1 like
 4. Je had ook nog Zhang ofzo toch die ook via West Brom kwam. Moet zeggen dat Hamdi een goede indruk maakt als algemeen directeur daar. Hoe ziet @Rossi dat? Pardew toch een tijd een kroonprins van het Engelse trainersgilde geweest. Crystal Palace die hem toen voor 4 miljoen over kocht van Newcastle. Ook wel een vermakelijke man, en soms een idioot. Ben benieuwd.
  1 like
 5. Dat van die spelers zonder kruisband: dat gebeurd al lang niet echt meer op topsportniveau. Je kunt idd prima, onder bepaalde omstandigheden, in de lagere regionen van het amateurvoetbal spelen zonder kruisband. Maar zodra de intensiteit omhoog gaat en je minimaal 3/4 keer per week traint is dat eigenlijk al geen doen meer. Je hebt het over genezingsproces, maar dat is niet lichaamgerelateerd. Ergo een amateurvoetballer zou er 7 maand over kunnen doen en een prof 12. Alles valt of staat met hoe het lichaam reageert op de ingreep, hoe snel de spier zich goed hecht, hoe snel je pijnvrij raakt en hoe snel je spieropbouw is. Als topsporter heb je eigenlijk alleen invloed op dat laatste: je gaat goed getraind de operatie in, dus is de kans groter dat je spieren in de revalidatie ook sneller weer aansterken. Maar die andere 3 zijn lichaamafhankelijk. En zoals eerder aangehaald: het maakt ook nog uit hoe je hem afscheurt. Zo kan het zijn dat een getrainde van ginkel er langer over doet om terug te komen dan ik dat bijvoorbeeld deed. Overigens ben ik me bewust van de nieuwere technieken, zelf bij de 2e keer voor ingeschreven gestaan als proefkonijn. Maar ook daar zijn de tijdwinsten nog niet te koppelen aan een casuaal verband Maar laten we hopen dat depay alles mee zit.
  1 like
 6. Alan Pardew onderweg naar Den Haag https://twitter.com/SkySportsLyall/status/1206581076430340096
  1 like
 7. Eindspel is wel vaker moeilijk, wat het dan soms leuk maakt dat iedereen weer kan winnen. Maar dat leuke hebben ze dus juist weggenomen. Nu hebben ze een hele slechte middenweg gekozen.
  1 like
 8. En dan te bedenken dat ze woensdag naar Telstar komen?. Die beker kan je ook al wegstrepen.
  1 like
 9. De volgende landen zijn ooit wel eens gekozen, en zijn nu nog beschikbaar voor deze editie: Algerije, Andorra, Argentinië, Armenië, Bahama's, Bahrein, Belize, Brazilië, Bhutan, Bulgarije, Chili, Dominicaanse Republiek, China, D.R. Congo, Faeroer Eilanden, Frankrijk, Gibraltar, Hongarije, IJsland, Iran, Ghana, Hong Kong, Israel, Jordanië, Finland, Ierland, Griekenland, Kameroen, Liechtenstein, Guatamala, Finland, Mali, Mauritanië, Mongolië, Indonesië, Jamaica, Kenia, Luxemburg, Macau, Malawi, Malta, Montenegro, Kroatië, Oekraïne, Maleisië, Marokko, Nieuw-Zeeland, Nigeria, Noorwegen, Pakistan, Roemenië, Moldavië, Singapore, Schotland, Slowakije, Niger, Noord-Ierland, Paraguay, Rusland, Senegal, Polen, Rwanda, Slovenië, Thailand, Turkije, Portugal, San Marino, Spanje, Trinidad & Tobago, Saint-Lucia, Tsjechie, Puerto Rico, St. Vincent & Grenadines, Sierra Leone, Syrië, Tunesië, Vietnam, Zambia, Uruguay, Zuid-Afrika, Zuid Korea, Zwitserland. Dus nog voldoende keus en ook een aantal bekende landen die nog te kiezen zijn
  1 like
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...