Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 11/02/2019 in all areas

 1. 4 likes
  Dat je constant op de man af aan het (af)reageren ben is inmiddels wel duidelijk. Ik vind dat verder prima, maar als je er dan voor kiest om dat jegens mijn persoon te doen, doe ik wederom het verzoek om dat wel inhoudelijk juist te doen. Het is al meerdere keren gebeurd dat je met onjuiste informatie en/of zelfbedachte, alternatieve feiten aan komt zetten. Ook nu weer. Ik heb nooit gezegd dat je Marin zou moeten verkopen. Dit doet mij denken aan die keer dat je mij verweet 'elke week een nieuwe opstelling te maken', waarna ik een grondige zoekpoging in mijn berichtengeschiedenis vroegtijdig besloot te staken omdat ik inmiddels al op vier maanden terug nog steeds geen zelfgemaakte opstelling kon bespeuren. Of die keer dat je tegen mij zei dat Kruijswijk bergop beter was dan Buchmann (voor de leken: dit zijn wielrenners, Tour de France 2019), terwijl de volkomen toegankelijke rituitslagen toch echt zwart-op-wit anders bewezen. Je bijdragen in politieke contexten laat ik dan vaak nog maar gaan. Maar om terug te komen op Marin: ook nu heb ik mijn zoekwerk gedaan, en weeral heb je toch echt geen gelijk. Ja, ik was al zeer vroeg een grote criticaster van Marin. En ja, ik zei ook al zeer snel dat het mij een geschikt idee leek hem voorlopig even aan de zijkant te houden, hetgeen ook gebeurde. Overigens wel een leuk patroon ontstaat er inmiddels, dat ik iets bepleit en vervolgens zowel Ten Hag als de algemene, publieke opinie (ook hier) wat later volgen. Maar goed, over Marin dan maar weer. Er was een tijd geleden een discussie gaande over hem, waarbij ik meen dat iemand stelde dat men hier Marin al afschreef. Toen heb ik gezegd dat nadrukkelijk niet te doen. Bron:
 2. 3 likes
  Op zoek naar transfervrije spelers voor je Eredivisieclub? Check hier tien opties!
 3. 2 likes
 4. 2 likes
 5. 2 likes
  Ik doe enkel de individuele trainingen. Is voldoende voor de shortcut
 6. 2 likes
  Heb even wat leuke spelers gevonden die wat minder bekend zijn, misschien hebben sommigen van jullie er wat aan: George Tucudean (CFR Cluj, 28), leuke allround spits. Lekker bonkig, zal een competitie als de Eredivisie wel aan flarden schieten. Kost zo'n 1.5 miljoen. Magomed-Shapi Suleimanov (Krasnodar, 19), zeer talentvolle rechtsbuiten. Ben benieuwd hoe hij over 5 jaar in de game is (@Daniell) want het is nu een leuke speler. Zelfde geldt eigenlijk voor zijn twintigjarige teamgenoot Matvey Safonov (GK), al zal hij onder de 15 miljoen niet haalbaar zijn. Al is het altijd een poging waard. Suleimanov is haalbaar voor tussen de 7-12 miljoen, dat verschilt per game. Ivan Oblyakov (CSKA Moskou, 21), centrale middenvelder die vrij veelzijdige stats heeft. CSKA kocht hem ruim een jaar geleden voor 4 miljoen van Ufa, dus waarschijnlijk willen ze dat minimaal terug zien. Toch denk ik dat dit voor 5 miljoen ongeveer echt een leuke aankoop is. Jano (Spartak Moskou, 26), een deel van jullie zal hem kennen maar deze Georgische aanvallende middenvelder kan zowel op links als op '10' uit de voeten. Zijn technische stats zijn echt prima, mentaal is ook goed. Enige twee minpuntjes zijn zijn fysiek (kleine speler, weinig kracht) en salaris (38k per week, weet niet of hij hierop flink wilt inleveren). desondanks voor 4 miljoen een erg leuke speler. Libor Kozak (Sparta Praag, 30), echte kenners kennen deze spits nog van zijn potentie in de oude FM edities van een jaar of 8/9 terug. Hij kon destijds uitgroeien tot een van de beste targetmannen van de bol die wij kennen als de aarde maar hij is hier nooit bij in de buurt gekomen. Een goede targetman is hij echter nog steeds. Zoek je als Feyenoord/AZ/Utrecht/Vitesse zijnde nog een goede targetman voor net onder het miljoen? Dit kan je man zijn. De sprongkracht (18) is er in ieder geval nog! Kristoffer Haugen (Molde, 25), deze linksback is zo'n typische parel voor wie met een niet extreem grote club een allround linksback zoekt. Hij kan alles wel een beetje en dat is direct zijn grootste kwaliteit. Hoeft maar 500k te kosten wanneer je slim onderhandelt. Marcin Wasilewski (Wisla Krakau, 39), eigenlijk al veel te oud maar heb je in seizoen 1 een probleempje achterin en kan de rest van je verdediging zijn gebrek aan snelheid opvangen? Dan heb je met deze Premier League kampioen een echte leider in huis. Hij kost echt haast niets. Artur Sobiech (29, Lechia Gdansk), net als Kozak een voormalig FM topspits. Heeft het nooit waargemaakt en is nu op te halen in één van de mooiste havensteden van Europa. Mentaal en fysiek echt nog een topper.
 7. 1 like
  Excuses @Zeus ik zie dat ik me helemaal vergist heb.
 8. 1 like
  Ja, zorg dat je veel beweging in de ploeg inbouwt. Statische rollen zijn, uitzonderingen daargelaten, niet geschikt voor strikerless.
 9. 1 like
  Je hoeft ook niet alles te regelen. Volgens mij als je al 1 taak van een team op je neemt krijg je dit al (bijv. alleen individuele trainingen).
 10. 1 like
  Dat klopt inderdaad, dan heb je geen TD in dienst. Die andere verzorgt de rapporten over uitgeleende spelers en dergelijke, dat is die nieuwe functie in FM.
 11. 1 like
 12. 1 like
  Bijna 2020 en mensen die liever anderen uitlachen dan ze een helpende hand toe te reiken
 13. 1 like
 14. 1 like
  @Kavinos Teun Koopmeiners heeft er hier 6 in liggen na 5 wedstrijden.
 15. 1 like
  @Mordurette Kon het niet laten, haha! Gekocht voor 1,4 miljoen totaal maar betaal daarvan 3 jaar lang 275K per jaar.
 16. 1 like
  Met Ajax is het wel makkelijk spelen in de beta. Alleen van Utrecht verloren en JC Schaal na penalty's. Nu al in een reeks van 14 keer winst op rij. Heb alleen Olmo gekocht voor €28 miljoen en in de winter komt Haaland €15 miljoen ook nog het team versterken. Wel een fijn teampje zo, VD Beek scoort enorm veel in deze rol en de voorste doen het ook prima. En verdedigend staat het goed. Onana heeft in 16 potjes 11 keer de 0 en slechts 6 goals tegen.
 17. 1 like
  Ik ga spelen met 4 carrieres deze fm 1 vitesse 2 westham united 3 redbull leipzig 4 fiorentina
 18. 1 like
  @Kavinos zie keer op keer weinig transfers in de eerste window. Vanaf januari en met name zomer 2020 gaan de grote jongens pas meedoen.
 19. 1 like
  Zal vanmiddag even kijken of ze in mijn game zitten. @Urbeto
 20. 1 like
  Iets met een zwaluw en een zomer?
 21. 1 like
  Precies zoals hoe het EK moet verlopen.
 22. 1 like
  @Chimpa - @Mordurette - @komodo25 - @delichris - @Marius - @Daniell - @mattihamstra Bedankt weer iedereen voor de mooie reacties ! Ik hoop inderdaad dat het netwerk dat ik tot mijn beschikking heb, mij bij bepaalde zoektochten voordeel gaat opleveren ... Maar ik zal jullie hier zeker van op de hoogte houden ! Indien de screentjes in de updates niet genoeg zijn en jullie meer willen zien, laat het maar gerust weten !
 23. 1 like
 24. 1 like
  Ja zie! Wat een tyfusbende bij elkaar vd speld.
 25. 1 like
  Logisch ook. De speld is pro eend.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...