Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 10/23/2019 in all areas

 1. 11 likes
  Zondag Ajax-Feyenoord he. Ik zou gewoon ff rukken de komende weken man.
 2. 3 likes
  Een late treffer van een team uit London in de ArenA, waar hebben we dat eerder gezien?
 3. 3 likes
  tien barkies is trouwens 1000
 4. 3 likes
  Man, nu al Legend United.. Lijkt @Vitesse88 wel met de voorgaande versies
 5. 2 likes
  Die afgekeurde goal bleek dus onterecht afgekeurd te zijn.
 6. 2 likes
  Anekdote over oud-speler Martin Drent, die misschien ook wel van toepassing is op Buffell. Die gast was trainer bij amateurclub Forward, toen belde één van spelers zondagochtend vlak voor de wedstrijd op dat hij te laat was omdat ie bij een meid in bed lag. Had Martin iets gezegd als: "Met die lelijke kop van heb je die kans waarschijnlijk niet zo vaak, dus prima jongen"
 7. 1 like
  Ziyech is in de kleine ruimte te zwak, leidt te vaak balverlies, legt teveel risico in z'n spel en is in de korte passing te onzorgvuldig. Het idee van je klopt wel redelijk, maar de invulling niet. Ziyech kan gewoon niet centraal op dit niveau.
 8. 1 like
  Nou we zullen het er maar mee moeten doen dan he
 9. 1 like
  Ja laten we ff 45027 camera's ophangen zodat Rogiertje het vanuit elke hoek naar tevredenheid kan zien met overzicht op het hele veld en geen kwaliteitsverlies
 10. 1 like
  Nee deze keer pak ik het EK 2044 wel
 11. 1 like
  Wederom San Marino? Om dan weer na 2045 erachter te komen dat er niks bijzonder meer doorkomt voor de nationale ploeg
 12. 1 like
  Ben je nog steeds voor Feyenoord? Ga je ze ook supporten als ze tegen Helmond Sport moeten?
 13. 1 like
  Wat een ontknoping..! Even vanaf minuut 82 vier keer scoren in Duitsland..! Gekkewerk!! Zie je daarna dat Lazio wint van Lyon, wat betekent voor de stand in de groep... Hoppa, KO ronde here we came!
 14. 1 like
  Als zondag langer dan 90 minuten duurt duurt woensdag toch ook langer dan 90 minuten?????????
 15. 1 like
  Ik heb vorig jaar wel een klein schoppie uitgedeeld ja
 16. 1 like
  Mont Saint-Michel is dat toch
 17. 1 like
  Hier heeft uitgerekend gisteren een Italiaanse mede-taalcursist een presentatie over gegeven. Dit zijn de Trulli huizen in (met name) Alberobello en omgeving. En zo niet, dan lijken ze er in ieder geval verdomd veel op.
 18. 1 like
  Moet geen probleem zijn als je Ajax kijkt.
 19. 1 like
 20. 1 like
  Haha mijn angst hiervoor is ook niet per sé rationeel. Zal vanavond eens kijken!
 21. 1 like
  Je moet het zelf weten, maar ik mag daar dan toch ook iets van vinden? Dingen als "plezier" en "" terwijl je club verliest. Vind ik krom. Dat is toch gewoon ruk?
 22. 1 like
  Zo'n fan dat je op 2 speeldata een date afspreekt
 23. 1 like
  Plezier behalen met een totootje terwijl je club verliest. Ik kan er niet bij...
 24. 1 like
  Dat wist ik dan weer niet haha! Graag de streek waar deze karakteristieke huisjes staan. Plaatsnaam is een bonuspunt
 25. 1 like
  Hoop dat Feyenoord wint. Gokken tegen je eigen club kan toch niet man. Als "troost" geld ermee willen verdienen.
 26. 1 like
  @Gert Klasse team hoor!! Dembele is echt mijn angstgegner, scoort vrijwel altijd tegen mij. Verder vooral te hopen dat er een goede linksbuiten in La Liga komt want dat is dan eigenlijk de enige positie waar je echt versterking kan gebruiken. Scream James is misschien ook nog wel een leuke mocht die een beetje zakken. Deze week eigenlijk alleen maar Cancelo voor Doherty IF gedaan. Doherty is zeker wel leuk om mee te spelen maar Cancelo is toch echt wel een klasse beter. Verder is Auba echt een legend. Twijfel nog om zijn POTM te gaan doen maar ben nog niet helemaal overtuigd. Als hij een winter upgrade krijgt is die natuurlijk helemaal van abnormaal niveau. Iemand die mij kan overtuigen om het wel of niet te doen?
 27. 1 like
 28. 1 like
  Had hem nou maar bij Newcastle laten wegrotten.... Zelfde voor Stam
 29. 1 like
  Is dit niet de verloren dildo?
 30. 1 like
  Seizoen 2029-2030 Waar we vorig seizoen al zware wedstrijden speelden is dit deze maand iets erger. In de Champions League spelen wij tegen Hertha BSC en Red Bull Salzburg. In de League Cup is Arsenal onze tegenstander. In de Premier League spelen wij tegen Tottenham, Stoke en Southampton. Hertha BSC - Manchester United Champions League Manchester United - Tottenham Premier League Red Bull Salzburg - Manchester United Champions League Arsenal - Manchester United League Cup Oktober Stand Premier League Stand Champions League poule Talent van de maand Loting League Cup Antwoorden op posts van users @Marius We hebben een goede maand gehad en meteen een aantal sterke teams gehad. Dit geeft veel goede moed. @Mordurette Het was erg mooi vorige maand. Goede uitslagen neergezet tegen goede teams. @nasje92 Ik denk dat wij nog wel eens punten gaan verspelen. Een foutloos seizoen in Engeland is bijna niet mogelijk. @toivonen @ElMarcos @Srangaman @Lensherr @Lazy @DerSieks @Karlo @TheRedOne @D.J. @Rossi @Kavinos @Michaelinho* @himan @FM_Lesly @Isco22 @komodo25
 31. 1 like
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...