Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 10/09/2019 in all areas

 1. 1 like
  Ik zal vanavond even voor je kijken
 2. 1 like
  Uiteindelijk hielp het om meerdere keren interesse te tonen waardoor Svillar in conflict kwam met de manager. Hierdoor namen ze uiteindelijk genoegen met 25 miljoen. Helaas wel een afkoopsom van 36 mil in zijn contract die ik er niet uit kon halen.
 3. 1 like
  Nou ben ik wel benieuwd naar je team en hoe de tactiek er dan uitziet. Kan je een screenshot plaatsen?
 4. 1 like
  Ik speel een 424 met 2 mezzala's, inside forwards op de flanken en aanvallende backs. Alleen in Europa en uit tegen Ajax stel ik een extra verdedigende middenvelder op in plaats van een spits. Die 30-0 verraste mij ook, maar heb inmiddels wel een erg sterk team. Normaal kom ik niet echt boven de 16 uit maar laatste twee seizoenen gaat het wel lekker.
 5. 1 like
  Ik heb dit spel redelijk rap uitgespeeld en denk erover om het weer opnieuw te spelen. Vind dit echt een van de beste games die ooit gemaakt is, maar zoals Buffell zegt, je moet er wel de tijd voor nemen. Ook ligt het er wellicht heel erg aan wat voor een gamer je bent. Ik hecht best wel waarde aan een leuke verhaallijn en ik vond dat hier, zeker in combinatie met de verhaallijn van RDR1, heel goed in elkaar zitten.
 6. 1 like
  Niet echt, zie hem alleen af en toe bij Jong Sparta als een gek tekeer gaan langs de lijn Roept soms dingen die van een uitvak van Feyenoord konden komen. "JULLIE LIJKEN WEL EEN AMATEURPLOEG" om dan verder geen coaching te geven. Spelers raken er alleen maar 'gestrest' van tijdens zo'n pot. Weinig inhoudelijks en ook de genomen beslissingen kosten meer punten dan het oplevert. Wel vermakelijk.
 7. 1 like
  Je kunt er wel ongeacht de spreekkoren achter zetten, maar het heeft duidelijk met zijn mening te maken. Ik geef Pino gelijk.
 8. 1 like
  Maart 2025, de prijzen worden uitgereikt aan de meet De terugwedstrijd in de achtste finales van de Champions League stond met stip aangestreept deze maand bij alles en iedereen die geelzwart lief heeft. Na amper negen minuten deed Mbaye Diagne daar nog een schepje bovenop. Met een bijna identieke actie als in de heenwedstrijd zette hij Lierse op rozen. Inter moest nu al drie keer scoren om alsnog door te stoten. De gelijkmaker volgde snel maar de 2-1 viel pas een pak later in de tweede helft terwijl geelzwart vrij eenvoudig de controle hield. En zo zit Lierse bij de beste acht van Europa. De vaderlandse competitie werd beëindigd met 7 op 9 waardoor Lierse met maar liefst zestien punten voorsprong eindigde in de regulaire competitie. De zege tegen Racing Genk was vooral symbolisch van extra belang. De play-offs worden op die manier met acht punten op Racing Genk aangevat. Maart 2025, Portugal start sterk in EK-kwalificaties Er stond al meteen één van de moeilijkste uitwedstrijden op het programma maar toch trok de ploeg van Trost aan het langste eind. @delichris @ElMarcos @komodo25 Bedankt voor de reacties! We hebben het geflikt tegen Inter. En ook de loting zat eigenlijk reuze mee. Tegen het viertal Barcelona, Real, City en PSG geef ik ons weinig kans over twee wedstrijden maar na onze recente resultaten zie ik nog wel potentieel tegen andere tegenstanders, zo ook tegen Bayern dus.
 9. 1 like
  Voorlopig nog steeds ongeslagen en vijf punten voorsprong. Het valt me op dat Slovan Bratislava dit seizoen ongelooflijk slecht presteert, wat voor ons natuurlijk alleen maar goed is. Ook Spartak Trnava, de regeren kampioen, haalt niet zijn oude niveau en Trencin doet geloof ik maar wat. Prutsers.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...