Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 06/18/2019 in all areas

 1. 2 likes
  Je kent de betekenis van het woord 'tenzij'? Overigens is het ironisch dat de rollen nu omgedraaid zijn. Eerder noemde ik Martinez als optie voor de linksback (beetje for the sake of the argument, ging om de bezetting centraal achterin) en toen reageerde je zo:
 2. 1 like
  Kingsley Ezhibue
 3. 1 like
  @Marius De 4de wedstrijd met de vingers in de neus 4-2 gewonnen van Standard. Brugge komt 1-0 voor tegen Genk. Dus speel ik lekker kampioen. Scoren mij 2 huurspelers voor Genk en staat het 1-2. Weg titel voorlopig. In de 95 minuut scoort Brugge nog gelijk en staat Genk op 3 punten van mij met nog 1 wedstrijd te spelen voor hun en 2 voor ik en ben ik kampioen. Lang geleden dat ik nog zo een titel heb gepakt met zo een spanning op het einde nog.
 4. 1 like
  Gisteren naar Metallica geweest op den Heizel. Jammer dat de akoestiek slecht was tijdens het voorprogramma van Bokassa en Ghost. Tijdens Metallica zelf was het wel in orde. Next up:GMM en Rammstein (10 juli)
 5. 1 like
  Heb dit wonderkind vastgelegd! Lyon had hem vorig seizoen nog voor 18,5 miljoen gehaald en nu pakken we hem over voor 9,5 miljoen!
 6. 1 like
  Zoontje heeft fm 2009 opgestart bij me pa. Mooi om mee te beginnen haha
 7. 1 like
  Heb 'm even gedownload via FM Freaks, een Scandinavische site. Als het goed is, staat-ie in je mailbox.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...