Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 06/09/2019 in all areas

 1. Die is een stuk beter.
  1 like
 2. Idd. Zo'n Calhanoglu zat op de bank. Tosun van Everton niet eens geselecteerd, al zou het mij niet verbazen als die geblesseerd is. Daarnaast veel jonge gasten. Centrale duo van 23 en 21 jaar is uniek in Turkije met Kaan Ayhan (voormalig top talent Schalke) en Demiral die blijkbaar in de jeugd zat bij Sporting. Soyuncu van Leicester op de bank voor die 2. Rechtsback was een revelatie in Frankrijk, met Lille 2de geworden. Mooi dat de eenheid terug is.
  1 like
 3. Was het andersom gebeurd dan was de wereld te klein Dan had Cim inderdaad in de hoogste boom gezeten. Sneu eigenlijk.
  1 like
 4. Persoonlijk vind ik Dyson nogal duur, zou eerder voor Philips gaan.
  1 like
 5. Succes met de mooiste club van het land
  1 like
 6. 15. Terugblik seizoen 2018-2019 Dat het een seizoen met ups en downs was, staat buiten kijf. Blessures hebben ons parten gespeeld, maar ook de tactiek bleek zeker aan het begin van het seizoen niet vlekkeloos. Tijd om even kort terug te kijken op onze prestaties. Om vervolgens vooruit te gaan blikken. Met wat voor plan ga ik de zomer in? En wat gaan we ons ten doel stellen? Terugkijkend op het seizoen hebben we het vooral in de maanden september, oktober en november laten liggen. Dat had enerzijds te maken met een aantal geadopteerde blessures (Stengs), maar ook met het nog nie
  1 like
 7. Oops, thanks! Had de eerste regel gekopieerd telkens en op de 1 of andere manier vergeten de namen aan te passen 😂
  1 like
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...