Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 06/08/2019 in all areas

 1. 3 likes
  En het seizoen zit er weer op. Laten we beginnen met de winterse transfers. Er kwamen slechts twee nieuwelingen die beide nog niet klaar zijn voor het eerste dus verder geen screentje van. Dan de vertrekkers: Ezzat kwam een jaar geleden transfervrij binnen en was voornamelijk een back-up gedurende zijn tijd in Spa. Als je dan zo een bod krijgt dan ga je serieus nadenken en uiteindelijk besloten om het te accepteren. Perez is er eentje in de categorie kan misschien een aardige speler worden maar niet voor ons dus dan ben ik de moeilijkste niet als ik een aardig bod krijg. Dan de competitie: Weinig problemen gehad en zelfs geen enkele nederlaag geleden. Wel iets te veel gelijke spelen naar mijn smaak maar voor het kampioenschap maakte het niet uit. Dan de beker: Alle topteams er al eerder uit dus daardoor eigenlijk een vrij eenvoudige weg naar de winst en de treble. Als laatste dan nog de Champions League waar we het zoals eerder verrmeld op mogen nemen tegen chelsea: Prima resultaat op bezoek in Londen dankzij Kondo Hiagbe. Geen moment echt in de problemen gekomen dus door naar de kwartfinale waar we de Spurs tegenkomen. 2-2 in de uitwedstrijd is een degelijke uitgangspositie om in eigen huis af te maken. Spannende tweede helft maar uiteindelijk door naar de halve finale waar de derde Engelse ploeg ons wacht in Liverpool. De nul weten te houden en dus een goede uitgangspositie voor de return. Een ware nagelbijter waar we eigenlijk werden weggespeeld. Desondanks een doelpuntje weten te maken en een uitblinkende Oguti die zorgde voor een plek in de finale. In de finale wachtte ons Athletico Madrid en beide begonnen we in de sterkst mogelijke opstelling: Een ware thriller van een wedstrijd waarin wij meer de bal hadden en zij voor het grote deel van de wedstrijd de betere kansen wisten te creeeren. Wederom een uitblinkende Oguti in doel en we mochten het dus gaan afmaken in de penalty's. Hierin waren we foutloos terwijl zij tweemaal Oguti in de weg vonden en dus heeft Red Bull Spa haar eerste Champions League binnen weten te halen. Weet nog niet of ik hierna door ga met Spa aangezien ik eigenlijk wel toe ben aan een nieuwe uitdaging.
 2. 1 like
  https://twitter.com/JMFR010/status/1136653467110522880 Wat een figuur, gaat dus vreemd op vakantie. Deelt het in groepsapp met zijn matties en iemand daaruit zet het online :r Lekker voor hem.
 3. 1 like
 4. 1 like
  CL-finale ondanks een klein beetje geluk toch wel terecht gewonnen denk ik.
 5. 1 like
  Nouja, inmiddels bestaat de stad 😛
 6. 1 like
  Technisch gezien heb ik dus gelijk @ForzaUtreg
 7. 1 like
  Heeft gewoon een hekel aan oliedollars
 8. 1 like
  Zoiets? Anders graag opmerking/aanwijzingen en dan ga ik er morgen mee aan de slag
 9. 1 like
  Summerville in 1e seizoen verhuurd aan Dordt. Deed het daar eigenlijk prima met 8 goals en 6 goals in de KKD. 2e en 3e seizoen in Jong Feyenoord laten spelen. Misschien ook een fout, want ging daarna met een aflopend contract de deur uit naar Club Brugge. Vond zijn stats ook niet overtuigend genoeg op dat moment. El Buoachataoui heeft in het eerste seizoen een spaarzaak aantal kansen gehad. Daarna voor 350K naar Charleroi laten vertrekken. Daar speelt hij nu al 2 seizoenen basis. Conclusie: je kan misschien wel eens gelijk hebben dat ze meer hadden moeten spelen. Aan de andere kant is de concurrentie op dit moment bij Feyenoord moordend. 13 ontmoetingen, 11x winst en 2x gelijk. Zie dat ik in de update daarvoor het cijfertje 2 niet had getypt haha. Maar is wel grappig want heb ook flinke oorlogsvoering met Mark van Bommel in de media steeds
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...