Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 03/10/2019 in all areas

 1. 2 likes
  Een kapotte klok heeft ook twee keer per dag de tijd goed. 😉
 2. 1 like
  Nope ben tegen fysiek geweld
 3. 1 like
  @CrisChivu Hij overwrite de oude foto's volgens mij. Dan zal je de nieuwe moeten verwijderen en de ouder opnieuw moeten downloaden.
 4. 1 like
  Is het normaal dat in het seizoen 22/23 de Europa League maar één K.O. wedstrijd heeft? Of heeft dit er mee te maken dat het WK in november was (want Qatar)? In de Champions Leauge is er namelijk wel gewoon een heen- en terugwedstrijd. Iemand die dit weet?
 5. 1 like
  Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
 6. 1 like
  Dat zijn tien broodnodige punten. Bedankt!
 7. 1 like
  Over een week begint het seizoen dus hierbij een kleine mention. Naar aanleiding van de discussie heb ik inderdaad besloten om een bonusvraag te veranderen. Driver of the day komt te vervallen en wordt vervangen door de snelste raceronde. Qua overige puntentelling laat ik het zoals het is. De suggestie om punten omhoog te gooien heb ik over nagedacht. Echter maakt het natuurlijk weinig uit. Er worden minder punten per ronde verdiend, maar de verhoudingen tussen de voorspellers blijven dan natuurlijk het zelfde. Buiten dat is het misschien ook toegankelijk voor mensen om later nog in te stappen. Succes in ieder geval! Deadline: 16-03 07:00 @Elano @Magikarp @Rogier. @Barteh @Roprop @komodo25 @Keko @tdogg16 @Justin @Kokkie @Regis @Platina32 @Darkcrusader @Satyr @Richarð. @Lazy @Hwb @Fabian.
 8. 1 like
 9. 1 like
  Van @Laki krijg ik altijd punten (en vice versa) maar had op wat meer gehoopt 😮
 10. 1 like
  Wederom 0 punten. Smaak van dit forum is niet te begrijpen merk ik al
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...