Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 12/20/2018 in Posts

 1. 1 like
  Kansen op mijn eerste prijzen met mijn Journeyman-carrière. Bekerfinale tegen Kopenhagen en ook in de competitie strijdend tegen ze. Worden spannende weken in Denemarken. Helaas wint Kopenhagen al 11 op rij, dus het zal pittig worden.
 2. 1 like
  Altijd leuk om een youtube-carrière te volgen, zeker als het LLM is.
 3. 1 like
  Hangt er natuurlijk ook vanaf hoe er met bepaalde spelers wordt omgesprongen. Keepers kan ik me deels in vinden. Boer heeft zijn hoogtepunt gehad en Mickey van der Hart blijft natuurlijk een matige doelman. Laatste half jaar heeft hij echter wel stabiel gekeept en was het een verbetering ten opzichte van de voorgaande jaren. Misschien niet per definitie een puntenpakker (al heeft hij enkele sterke wedstrijden gekeept dit jaar), maar wel iemand die in een iets beter draaiend elftal degelijk is. In de spitspositie wordt zoveel gerouleerd dat er nauwelijks sprake is van een duidelijke spits. Iets wat het hele elftal op dit moment mist. Vorig seizoen hebben er 7 of 8 verschillende spelers in de spitspositie gestaan. Afgelopen zomer wordt dan van Duinen gehaald, wat voor het niveau van Zwolle een prima spits is. Alleen heeft hij de helft van de tijd op andere posities gespeeld, bijvoorbeeld als linksbuiten omdat Flemming in de spits werd gezet. Eind september/begin oktober had van Duinen bijvoorbeeld een behoorlijke serie met 3 of 4 goals en ook nog enkele assists in 5 wedstrijden. Achterin heb je met Kingsley Ehizibue een prima rechtsback, met Lam een degelijk centrumverdediger (heeft dit seizoen echt goede momenten gehad). Sepp is natuurlijk een groot talent, maar laat de laatste weken ook wel zien dat hij nog de nodige fouten maakt. Op linksback zie je wel dat zo'n jongen als Paal op dit moment totaal geen vertrouwen heeft. Begin dit seizoen en in de voorbereiding leek daar echt wel potentie in te zitten. Dat is ook iets wat Zwolle op dit moment teveel heeft, voetballers die teveel meegaan in het niveau van het elftal. Wanneer het even niet draait is er werkelijk niemand die het voortouw neemt. Op dit moment is het belangrijker om vastigheden te creëren, omdat er in potentie nog steeds een elftal staat wat niet hoeft te degraderen. Van der Hart op doel, Ehizibue, Lam, van Polen en Paal achterin, middenveld met Dekker, Leemans en Hamer en voorin Namli, van Duinen en van Crooy.
 4. 1 like
  Een stuk beter dan vorig seizoen ... De playoffs zijn er en nu gewoon pieken zodat je de promotie kan afdwingen
 5. 1 like
  Wat er ook gebeurt al een stuk beter seizoen dan vorig jaar. Nu vlammen in die play offs
 6. 1 like
  Zoals ik al voorspelde bleef het spannend tot de laatste speeldag, zelfs tot de slotminuten van die laatste wedstrijd. Heerlijk om je op deze manier toch te kwalificeren. Je hebt je ook een gans jaar gemengd in de strijd dus het is zeker verdiend. Hopelijk kan je nu ook sterk presteren in de play-offs.
 7. 1 like
  Heel knap toch nog de play-offs gehaald, ben benieuwd of je kan stunten!
 8. 1 like
  Heel knap de play offs gehaald. Nu kijken of er nog een stunt in zit.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...