Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 12/20/2018 in all areas

 1. Kansen op mijn eerste prijzen met mijn Journeyman-carrière. Bekerfinale tegen Kopenhagen en ook in de competitie strijdend tegen ze. Worden spannende weken in Denemarken. Helaas wint Kopenhagen al 11 op rij, dus het zal pittig worden.
  1 like
 2. Altijd leuk om een youtube-carrière te volgen, zeker als het LLM is.
  1 like
 3. Hangt er natuurlijk ook vanaf hoe er met bepaalde spelers wordt omgesprongen. Keepers kan ik me deels in vinden. Boer heeft zijn hoogtepunt gehad en Mickey van der Hart blijft natuurlijk een matige doelman. Laatste half jaar heeft hij echter wel stabiel gekeept en was het een verbetering ten opzichte van de voorgaande jaren. Misschien niet per definitie een puntenpakker (al heeft hij enkele sterke wedstrijden gekeept dit jaar), maar wel iemand die in een iets beter draaiend elftal degelijk is. In de spitspositie wordt zoveel gerouleerd dat er nauwelijks sprake is van een duidelijk
  1 like
 4. Een stuk beter dan vorig seizoen ... De playoffs zijn er en nu gewoon pieken zodat je de promotie kan afdwingen
  1 like
 5. Wat er ook gebeurt al een stuk beter seizoen dan vorig jaar. Nu vlammen in die play offs
  1 like
 6. Zoals ik al voorspelde bleef het spannend tot de laatste speeldag, zelfs tot de slotminuten van die laatste wedstrijd. Heerlijk om je op deze manier toch te kwalificeren. Je hebt je ook een gans jaar gemengd in de strijd dus het is zeker verdiend. Hopelijk kan je nu ook sterk presteren in de play-offs.
  1 like
 7. Heel knap toch nog de play-offs gehaald, ben benieuwd of je kan stunten!
  1 like
 8. Heel knap de play offs gehaald. Nu kijken of er nog een stunt in zit.
  1 like
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...