Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 11/30/2018 in all areas

 1. Als je 6x dezelfde artiest in je Top 10 hebt staan, moet je toch eens meer muziek gaan luisteren...
  1 like
 2. Laatste wedstrijd van het seizoen 1 punt voorstaan op nr 2, Verona. 2-1 verliezen van Pescara en Verona speelt gelijk. Wat een geluk. Wel allebei als promovendus gepromoveerd naar Serie A. Drie opeenvolgende kampioenschappen; op naar een Serie A titel. Al zal dat, waarschijnlijk, nog wel even gaan duren...
  1 like
 3. Netjes gedaan weer, je mag toch een beetje gaan dromen van de titel
  1 like
 4. Zonde van de uitschakeling in de beker maar in de competitie komt die eerste plaats steeds dichterbij.
  1 like
 5. De resultaten zijn nog niet echt best, zal toch beter moeten als je voor play-off wil gaan.
  1 like
 6. De resultaten zijn wisselvallig maar de aansluiting met de top is nog steeds in zicht. Je staat evenwel nog boven Mandel United😉 Zijn dat rivalen gezien het verleden?
  1 like
 7. Een beetje wisselvallige prestaties nog steeds. Het gat met Westhoek is ongeveer even groot als het gat naar onder. Het kan dus nog alle kanten uit maar je hebt inderdaad een reeks nodig om wat plaatsen te stijgen en je ergens aan te kunnen vastklampen. Anders kan het wel eens een grijs seizoen worden.
  1 like
 8. Zeer matig en wisselvallig, je lijkt er geen vaste vorm in te kunnen steken ! Daar moet je echt wel aan werken indien je het komende seizoen aanspraak wil maken op eender wat ... Ik zet net dat één van mijn rivalen uit mijn jeugd in jouw reeks zit : Londerzeel ! Heb daar tientallen keren tegen gespeeld bij de minimiemen, pré miniemen en kadetten ( alle reeksen eigenlijk ). Hopelijk vind je de juiste vorm snel
  1 like
 9. Het blijft wisselvallig. Hopelijk komt de goede serie snel
  1 like
 10. Je hebt het niet slecht gedaan hoor, maar er mogen wel een aantal punten meer bij komen. Je staat keurig in de middenmoot. Sint Niklaas speelde vroeger toch ook in de hoogste divisie van België?
  1 like
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...