Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Urbeto

  FM Café

  Zuur van je Almeria save zeg.. LLM in Engeland: Notts County is daarbij zeker een mooie optie, evenals bijvoorbeeld FC Halifax (The Shay is een zeer aardig stadion). Ook zijn er wellicht mogelijkheden om het failliet verklaarde Macclesfield of Bury nieuw leven in te blazen.
 3. Arles

  (Tussen)stand

  Stapte halverwege het eerste seizoen als werkloze in bij Cambuur toen ze er slecht voorstonden. In het tweede seizoen kampioen geworden van de KKD dus dit was ons eerste seizoen in de Eredivisie. Niet slecht, en toen het WK in november begon stonden we zelfs 6e. Daarna in 20 wedstrijden slechts 3 keer gewonnen, waardoor we aardig wat zijn gezakt, maar niet zo erg dat het echt billenknijpen werd gelukkig. Nu ben ik wel toe aan een nieuwe uitdaging. Zal deze zomer mijn ogen open houden voor een middenmoter of subtopper in Nederland of België, al lijkt een baan in Griekenland me ook w
 4. Joy Division- Disorder
 5. Kyrill

  KNVB Beker

  Was helemaal geen buitenspel van Boadu.....
 6. Zeus

  Eredivisie Topic

  Nee, Feyenoord heeft punt laten liggen.
 7. Jezus jongens, wees gewoon keer eerlijk en bescheiden als Ajax fan. Iedereen riep voor de wedstrijd 3-1,3-0 etc. Werd gewoon een zeer nipte 1-0 zege... Feyenoord heeft gewoon laten liggen, punt.
 8. Zeus

  AFC Ajax

  Dus eigenlijk is het zeg maar gewoon een hele goede trainer. 10 punten als je die op school voor een toets haalt heb je ook het maximale. Ik snap jou.
 9. Zeus

  Eredivisie Topic

  Als jij 1.74m was zou je zo'n afstand ook al snel langer inschatten hoor Kyrill.
 10. Kyrill

  Feyenoord

  Tja Ten Hag blijft al zijn spelers verdedigen no matter what.....
 11. Regis

  AFC Ajax

  Voor vandaag krijgen we geen punten hoor
 12. Zeus

  Feyenoord

  Maar @cimbomcu, soms snap ik je kritieken wel, maar toch gewoon 35 punten he. En sinds zijn komst meeste punten van alle ploegen he.
 13. cimbomcu

  Feyenoord

  Met als resultaat een spits waar je dus een jaar lang over zit te zeiken die je afserveert, Bozenik die je afzeikt, Jorgensen die je geen goed hebt gedaan met zijn zelfvertrouwen. Misschien zou het ook aan de trainer kunnen liggen.
 14. cimbomcu

  Feyenoord

  Ja die act geloof ik ook niet in. Je moet niet in de Dick Advocaat show trappen die bij elke werkgever net doet of zijn ploeg weinig voorstelt zodat zijn prestaties als heel bijzonder worden beschouwd. Maar een elftal met normaal gesproken Bijlow, Haps, Spahic, Senesi, Fer, Berghuis en Sinistera is een uitstekend elftal.
 15. MetalMichael

  Feyenoord

  Waarom zou je dat niet tegen een 32-jarige spits, gehuurd van Riverplate omdat Jorgensen niet echt in de beste vorm van zijn leven zit, die na drie trainingen direct in de basis mocht beginnen, kunnen zeggen? Bang dat zijn tere zieltje gekrenkt wordt. Kom op, we willen topsportmentaliteit. Deze man is er voor de korte termijn bijgehaald. Dan moet je vanaf minuut 1 presteren. Doe je dat niet, dan hoor je dat van Dick. Dick is vrij zwart-wit. Je voldoet, of je voldoet niet. Voldoe je, prima, dat is zijn norm. Hij zal niet direct met complimenten gaan strooien, dat is gewoon wat
 16. Regis

  Feyenoord

  Denk dat de TD extreem blij is dat Dick er nog zit. Nog steeds in de beker en reeële kans op Europees voetbal. Vele andere trainers hadden nu roemloos in de middenmoot gestaan en uit de beker gelegen.
 17. cimbomcu

  AFC Ajax

  Prima pot, weinig weggegeven. Had dit ook niet verwacht. Dat is het ook gelijk met Ten Hag, soms wil ik ook wel eens ander voor de boeg en snap ook wel kritieken op hem af en toe. Maar dan doe je dus met PSV, Twente, Feyenoord en AZ effe 10 punten. Heel goed.
 18. 40 meter vriend? Schoten binnen 16 vind je 40 meter?
 19. cimbomcu

  Feyenoord

  Hij weet toch de situatie van Feyenoord? Had dan gekapt met zeiken dan had je Pratto niet gehad. Hij serveert hem gewoon af na minimale aantal minuten, dat is het probleem. Dan zet je hem gewoon lekker op de bank neer, maar ga je niet in het openbaar roepen dat hij al genoeg kansen heeft gehad om zich te laten zien, dat het te weinig is, dat hij daarom eruit werd gehaadl bla bla. Ben benieuwd wat de TD hiervan vind.
 20. MetalMichael

  Feyenoord

  Ja. Er is geen tijd om hem rustig te laten wennen. Dat weet hij ook. Daarnaast heeft de jeugd ook niet echt laten zien dat ze al goed genoeg zijn toch? En dan doel ik op de jeugd die nu veel op de bank zit als opvulling: Azarkan, Bannis, Wehrmann. Hebben gewoon nog 2 jaar nodig. Resultaten op de korte termijn, dat is het enige waar Dick mee bezig is. Kun je het mee eens zijn of niet, maar dat is waar hij zich op richt. En daar moet alles voor wijken. Meedoen of afhaken.
 21. cimbomcu

  Feyenoord

  Gewoon Vormer in de spits.
 22. Today
 23. cimbomcu

  Feyenoord

  En moet je dat als trainer na 200 minuten gelijk gaan roepen? Wat is dat voor onzin. Tel daarbij zijn vernietigende woorden over de jeugd, over Jorgensen en over Bozenik. Dat kan toch niet goed zijn joh, wat wil die man nou hiermee bereiken?
 24. roeliho

  FM Café

  Ik heb het idee dat er iemand in Madrid te diep in het glaasje gekeken heeft. Hoe kom je anders op onderstaande plan om de heer Janssen, na 18x scoren in Mexico, naar het grote Real te halen.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...