Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Yesterday
 3. Aangezien bij de Walking Dead steeds 1 aflevering per week (?) beschikbaar komt, ook maar aan iets nieuws begonnen: Squid Game. Aziatische serie met een Battle Royale gehalte (na 2 afleveringen dan). Mensen met schulden gaan meedoen met spellen waarbij ze veel geld kunnen verdienen, maar uiteraard met dodelijk slachtoffers.
 4. Vitesse88

  FIFA '21/'22

  4 Welkom terug packs; Mendy, Gabriel jesus en Milink Savic
 5. Nog belangrijker: Jon Ola Sand, hoe is het met de stemmen en hebben we al een uitslag?
 6. Ja, Platina heeft dat niet bewust gedaan, maar ik heb ook wel liever dat dat niet nog eens gebeurt. Als mensen een toch 'iets' bekendere artiest insturen, kunnen ze nog altijd opteren voor een minder bekender nummer van die groep of artiesten. De nummers van Wolf Alice/Mura Musa en London Grammar had ik beide bijvoorbeeld nog nooit gehoord.
 7. La Pulga

  FIFA '21/'22

  Ben blij dat ik het alweer een kut spel vind. Scheelt weer honderden euro's aan pakketjes.
 8. Rossi

  FM Café

  Eindelijk weer wat tijd gehad om te spelen. Zijn prima begonnen aan de tweede seizoenshelft, alleen zonde dat we binnen vier dagen uit beide bekertoernooien lagen waarin we nog actief waren. We hebben nog tien wedstrijden te spelen en staan nu op de derde plaats wat directe promotie betekent. Hopelijk kunnen we het vol houden. De sterkste tegenstanders die we nog krijgen zijn Northampton en Salford, de rest is rechterrijtje/degradatiekandidaten.
 9. PJHoutman

  Feyenoord

  Goh, wat ben ik blij dat Van Beek die bal op de lat kopt zeg. Zou echt kut voor ‘m zijn geweest. Niet dat dit nou veel fijner is natuurlijk
 10. 2e helft was het meest gênante wat ik in tijden heb gezien. Groningen publiek wat mij betreft vaak prima, vooral in het uitvak wat ik heb meegemaakt maar vanavond; triest joh. Laat dit geen nieuwe tendens worden in NL want daar wordt geen enkele supporter beter van.
 11. Ik denk dat het wel een sportieve gast is voor de rest voor een 60-jarige, maar de enige reden om mee te doen is als je te weinig man hebt, maar dat verhaal zie ik niet staan.
 12. MisterX

  FM Café

  Leuke uitslag voor mijn U23 team Viel me al op dat er meerdere doelpuntenmakers waren (8), waarbij er ook gewoon 2 de 4 doelpunten hebben gehaald. Blijkt dus dat ze met deze score en deze statistieken hebben gewonnen Voor de duidelijkheid: Ik kijk totaal niet om naar het U23 team. Ik vind het trouwens wel opvallend dat zelfs onze keeper in een wedstrijd als deze een 9 krijgt als cijfer. Wat heeft ie gedaan om zo'n hoog cijfer te krijgen vraag ik me af.
 13. Ik ben daar ook wel eens geweest, maar ik had de laatste keer het idee dat hun aanbod fietskleding enorm gekrompen was. Of heb ik dat gewoon verkeerd herinnert uit het verleden?
 14. Voor mij natuurlijk een +1
 15. MetalMichael

  Feyenoord

  Het is weer echt leuk om naar te kijken vandaag.
 16. Ja! 12Go Biking kan ik zeker aanraden.
 17. Kyrill

  Feyenoord

  Thx gap. Heb ik mooi synoniem voor blind gevonden. Ga ik gebruiken! ''Ben je Bartimeus'' ofzo
 18. PJHoutman

  Feyenoord

  Tegen het Bartiméus, ja. Dat kunnen de MU Allstars ook nog wel.
 19. Kyrill

  Feyenoord

  Ja voor Ajax idd ja. 27 goals al na 6 duels
 20. PJHoutman

  Feyenoord

  Begint toch wel saai te worden, zo’n competitie zonder tegenstand.
 21. Kan zo bij ons mee doen samen met Wang
 22. Kom je ergens nog goed weg dat ze die goal door dat duwtje niet alsnog afkeuren.
 23. Jotew

  PSV Eindhoven

  Sneu voor de Eagles
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...