Spring naar bijdragen
FMusic100 - 2018 is gestart! Lees meer... ×

Football Manager

Forum

 1. United

  Alles rondom Football Manager. Deel  tactieken, screenshots en opmerkelijke momenten!

  6245
  berichten
 2. Blogs & verhalen

  Een prachtig geschreven verhaal of mooie presentatie over een Football Manager save? Dit is de plek om die te delen.

  24800
  berichten
 3. Helpdesk

  Voor al je vragen over Football Manager kun je hier terecht.

  611
  berichten
 • Berichten

  • Omdat Blind al bewezen had niet capabel te zijn zoals Dysproz zegt (al had ie natuurlijk geleerd kunnen hebben maar dan nog het is wel het NL elftal en niet een speeltuin) Maar vooral omdat hij al werd aangesteld toen ook Hiddink aangesteld werd.  Daarmee gaven ze aan, we hebben eigenlijk geen vertrouwen in Blind maar hij wordt het toch.  Nu is het gewoon een hoofdtrainer die vertrekt en zijn assistent die het overneemt (wel snel gekozen, maar ik vermoed dat het intern al langer bekend was). Dus ik neem aan dat ze ook al tevreden zijn over Slot.
  • Dat is het juist. Hij heeft dit vaker gedaan en helemaal niemand reageerde. Beetje triest van zo'n werkgever dan. Ook de laatste keer wist Eurosport er niks van alleen waren er dit maal oplettende kijkers actief via social media.    Kijk eens de uitzending van VI terug met hem erbij, dan snap je het denk ik meer. Steeds minder aandacht, mindere wedstrijden etc. Hij gaf ook aan dat hij geen andere keus had (geen aanbiedingen)
  • Wederom de Supercoppa gepakt 💪.
  • Wat?  Snapt er echt helemaal niks van.  Voorbeeld Locadia en Bergwijn had ik al genoemd he. Bergwijn klaar voor de absolute top? Nou nee. Oke, want we zien aan Locadia wat daarvan komt he zegt ze. Is voor mevrouw Hendrix Brighton absolute top? Vergelijkt mevrouw hier Locadia (een beperkte krachtpatser) met Bergwijn (groot talent met veel meer voetbal in zn lijf)
×