Football Manager 2023 aangekondigd!

HomeFootball Manager 2022Football Manager 2023 aangekondigd!

Auteur

Datum

Categorie

Sports Interactive heeft Football Manager 2023 officieel aangekondigd en tegelijkertijd ook een aantal details vrijgegeven over het nieuwe spel, waaronder de release datum.

Football Manager 2023 – Release datum

Precies een jaar na de officiële aankondiging van FM2022 besloot SI ook de aankondiging van FM23 te doen. Met een korte video en enkele korte berichten op social media werd de nieuwste editie van FM officieel aangekondigd. Hierbij werd ook direct de release datum vrijgegeven. Football Manager 2023 zal op 8 november 2022 verschijnen.

FM23 BETA

Zoals elk jaar zal de game ook dit jaar verkrijgbaar zijn via verschillende pre-order deals, waaronder enkele via Managers United. Als je via deze officiële resellers je pre-order plaatst zul je toegang krijgen tot de officiële BETA. Deze zal twee weken voor de officiële release beschikbaar zijn en dat is ongeveer rond 25 oktober 2022.

UEFA Licenties

Hoewel SI nog geen officiële mededelingen heeft gedaan over nieuwe features, werd wel een grote verandering aangekondigd. Met ingang van FM23 heeft SI namelijk de licentie verkregen van de UEFA voor de Champions League, Europa League, Conference League en UEFA Super Cup. Deze toevoeging zal voor een extra dimensie zorgen rondom de Europese wedstrijden in FM23.

Playstation 5 en Apple Arcade

Football Manager 2023 zal dit najaar op twee nieuwe platformen verschijnen, waaronder de Playstation 5 en het gaming platform Apple Arcade, waarmee het spel speelbaar wordt op zowel de Ipad als Iphone. De game zal ook beschikbaar zijn voor PC, MAC, Xbox en keert ook de versie voor de Nintendo Switch terug.

Football Manager 2023 Trailer

Koop FM23

Koop Football Manager 2023 via MU en start direct met spelen!

Pre-order FM23

Krijg BETA toegang, steun MU en betaal 30% minder dan via Steam

Laatste Artikelen