Football Manager 2022 aangekondigd!

HomeFootball Manager 2022Football Manager 2022 aangekondigd!

Auteur

Datum

Categorie

Sports Interactive heeft op donderdag 9 september Football Manager 2022 officieel aangekondigd. Zoals elk jaar verschijnt de game in het vierde kwartaal en dit jaar mogen we FM22 een stuk eerder verwelkomen dan met FM21 het geval was. FM2022 verschijnt op 9 november op de verschillende platforms, waaronder Steam en EPIC.

Nieuwe features

Helaas zijn er op dit moment nog geen nieuwe features bekend gemaakt. Inmiddels is door het team van SI verteld dat deze features in de tweede helft van september bekend gemaakt zullen worden.

Trailer

Wel heeft men een trailer vrijgegeven. In een korte video wordt vooral verwezen naar de betrokkenheid van fans in het voetbal. Mogelijk dat dit een grote nieuwe feature zal zijn in FM22.

FM22 Beta

Zo’n twee weken voor de officiële release zal Sports Interactive de beta vrijgeven. In deze beta kun je het volledige spel spelen en doorzetten na de officiële release op 9 november.

Pre-order FM22

Het is vanaf nu ook mogelijk om Football Manager 2022 te pre-orderen via Managers United. Je krijgt toegang tot de BETA en kunt de game op de release dag spelen!

Pre-order nu via MU

Ook interessant

Koop FM23

Ontvang tot wel 30% korting via MU en start direct met spelen!

Koop FM23

Ontvang tot 30% korting en steun Managers United

Laatste Artikelen