Football Manager 2020 screenshots

HomeFootball Manager 2020Football Manager 2020 screenshots

Auteur

Datum

Categorie

Er zijn enkele screenshots vrijgegeven van Football Manager 2020. Dit jaar is er een special Arsenal editie beschikbaar en de Gunners plaatsen een video op social media om de samenwerking aan te kondigen. In die aankondiging zaten ook enkele screenshots van FM2020. Wij hebben ze verzameld en geven tekst en uitleg.

FM20 Tactieken scherm

Er zijn niet echt opvallende dingen gevonden op het tactiekenscherm van FM20. Het ziet er allemaal hetzelfde uit als FM19 en we zijn nog geen nieuwe opties tegengekomen.

Club overzicht

Hier zien we enkele front-end wijzigingen, maar opnieuw niets spectaculairs. Zoals verwacht zijn er enkele grafische aanpassingen. Zo heb je wat nieuwe kleuren in het top menu en is de Continue knop nu fel blauw in plaats van paars. Ook zijn de koppen wat beter uitgelicht door ze nu geel te maken. Nieuw is wel de rode balk over het scherm met de belangrijkste informatie. Dat licht dit deel toch iets beter uit.

Speler screenshots

Tussen de screenshots werden ook wat spelers getoond. Ook hier zien we de gekleurde balk terug en we gaan ervan uit dat de kleuren bepaald worden door je clubkeuze. De vraag is of dit bij wat vreemde combinaties ook nog prettig leesbaar blijft. Verder wat kleine front-end wijzigingen zoals de kleuren van de koppen.

Nieuwe status

Wel nieuw zijn de termen voor het aanduiden van de rol van een speler binnen de club. Zo is Matteo Guendouzi nu een ‘ Squad Player’, is Piere-Emerick Aubameyang nu een ‘Star player’ en is Nicolas Pepe een ‘Regular Starter’. Het lijkt er dus op dat de rollen die we sinds jaar en dag gebruikten zijn aangepast.

Nieuwe’ spelersrol

In deze laatste screenshot zien we Nicolas Pepe, de kersverse recordaankoop van Arsenal. Op het oog niets nieuws, maar als we kijken naar de rollen zien we ineens de rol van Inverted Winger staan. Deze rol was voorheen alleen toe te kennen aan een ML of MR en niet aan een vleugelspeler.

 

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen