Koop Football Manager 2020

Schaf FM20 aan via Managers United en ontvang tot wel 40% MU korting!

-40%

Football Manager 2020

36.50 54.99
  • Volledige game
  • Direct spelen
  • Steun MU

De meest meeslepende voetbal management simulatie!

Word de manager van een team uit een van de 50 landen en bepaal wie er speelt en niet, onderhoud contact met de media en los alle spelersproblemen op. Je hebt de totale controle over de te volgen tactiek, team motivatie, wissels en instructies vanaf de zijlijn terwijl je de wedstrijd volgt via de 3D weergave.

Wat kunnen we allemaal verwachten van Football Manager 2020?

Football Manager 2020 bereikt interactieve realiteit wat betreft diepte, emotie en controle zoals nooit tevoren en dompelt je onder in de virtuele voetbalwereld. Dit is het dichtste wat je ooit komt zonder dat je de job van voetbal manager ook echt uitoefent.

Er wordt beweerd dat voetbal een spel van meningen is en dat iedereen er een heeft, maar in dit geval telt enkel die van jou. Jij maakt alle beslissingen, van wie welke speler je tekent en welke je verkoopt, tot hoe het budget wordt beheerd. Creëer je tactieken rond de spelers die je hebt of train je hen rond jouw visie ? Wie er speelt en op de bank zit, beïnvloedt de team spirit en jij bepaalt alles.

Maak de juiste beslissingen en je wordt een ster, met krantenkoppen die je naam scanderen en de sociale media die je de hemel inprijzen. Tenminste, als je slaagt in je opzet …

Koop FM20

Bestel Football Manager 2020 en ontvang 'early access' extra's!

Redenen om FM20 via Managers United aan te schaffen

Bespaar geld

Veel goedkoper dan Steam!

BETA toegang

Speel FM20 2 weken voor release

Steun MU

Help ons de site te verbeteren

Direct spelen!

Speel FM20 op de releasedag