Football Manager 2020 aangekondigd!

Home Football Manager 2020 Football Manager 2020 aangekondigd!

Auteur

Datum

Categorie

Football Manager 2020 is officieel aangekondigd door Sports Interactive en Miles Jacobsen. Via een live feed op YouTube werd de eerste teaser trailer vrijgegeven.

De nieuwe versie van het spel staat voor nieuwe innovaties in de wereld van Football Manager. Je wordt nog beter en nog meer betrokken bij de fans van jouw club. Hoewel er nog weinig bekend is over nieuwe features, lijken de heren bij Football Manager in te zetten op meer betrokkenheid vanuit de achterban. Eén van de belangrijkste uitingen is ‘Everyone has an opinion’ wat betekent ‘Iedereen heeft een mening’

Gedurende de maand september zullen er steeds meer onthullingen gedaan worden over Football Manager 2020. We gaan ervan uit dat deze hetzelfde traject volgen als vorig jaar, via YouTube video’s.

Football Manager 2020 Trailer

Release datum

Tot dusver is alleen bekend dat Football Manager 2020 uit zal gaan komen in de eerste weken van november. Dit houdt in dat je vrijdag 1 november en vrijdag 9 november in je agenda kunt markeren.

Het is ook al bekend gemaakt dat Sports Interactive zoals verwacht een volledige speelbare BETA versie van FM20 uit zal brengen. Dit zal traditiegetrouw zo’n twee weken voor de volledige release zijn. Hier op MU houden we je uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Google Stadia

Eén van de grootste vernieuwingen van Football Manager 2020 is dat de game uitgebracht zal worden op Google Stadia, het nieuwe gaming platform van Google. Dit nieuwe platform biedt het streamen van gamen aan via televisie, computer en mobiel. Daardoor hoef je geen dure hardware (behalve een tv) aan te schaffen in de vorm van een console of een dikke gaming laptop. Het is bovendien mogelijk om te streamen in 4K en later in 8K.

Google Stadia biedt diverse abonnementsvormen aan die zijn te vergelijken met Netflix: je betaalt een vast bedrag per maand en hebt dan ongelimiteerd toegang tot een complete bibliotheek met games.

Koop FM20

Bestel Football Manager 2020 en ontvang tot wel 40% korting!

Laatste FM20 Artikelen

MU / FMI Update 2020 – Robben special

De MU/FMI update is weer terug! De beste en meest uitgebreide transfer update voor Football Manager 2020!

Samenwerkingsverbanden in Football Manager

De voordelen van een samenwerkingsverband tussen clubs in Football Manager. In deze gids bespreken we waarom dit onderdeel jouw save kan beïnvloeden en hoe jij hier je voordeel uit kunt halen.

De 5 beste talenten van PSV

In deze Football Manager 2020 lijst nemen we een kijkje in de selectie van PSV. We bekijken de vijf grootste talenten van de Eindhovenaren.