Football Manager 2018: Medisch centrum

Vandaag is de vierde video uitgekomen die ons meer informatie heeft verschaft over Football Manager 2018. Met deze nieuwe versie inmiddels minder dan vier weken weg (en de beta nog dichterbij), wordt al steeds meer duidelijk wat ons te wachten staat als we straks zelf aan de slag kunnen. Na de veranderingen aan de tactieken, het scouten en de compleet nieuwe feature Dynamics, is het nu de beurt aan het nieuwe medisch centrum. Aangezien de video redelijk voor zich spreekt, houden we het ditmaal redelijk kort.

Vorig jaar werden sportwetenschappers geïntroduceerd in Football Manager en dit jaar krijgen ze eindelijk ook een duidelijke invulling. Een nieuwe set schermen, gevuld door input van je sportwetenschappers, zal je gaan helpen bij het identificeren en voorkomen van blessures. Door de huidige blessures, die uit het verleden en de risicogevallen voor de nabije toekomst op een rijtje te krijgen, kan jij hier als manager snel op inspelen en de belasting van bepaalde spelers verlagen of verhogen om zo lang mogelijk te kunnen genieten van een fitte selectie.

Meer woorden gaan we niet vuil maken aan de video. De exacte uitleg van de verschillende schermen is redelijk duidelijk en dit lijkt ook meer een feature die zijn waarde in het spel zelf voor elke manager moet gaan bewijzen. Wel willen we jullie er nog even op wijzen dat we nu op het forum een board hebben gecreëerd waar je al kan praten over FM18. Neem eens een kijkje!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here