Football Manager 2018 aangekondigd!

Het is nog zomer (al zien we dat niet altijd terug aan het weer), maar een van de belangrijkste data voor de donkere dagen van dit jaar is alweer bekend: de releasedatum van Football Manager 2018. Vanaf vrijdag 10 november kunnen we allemaal weer aan de slag met de nieuwste selecties en de nieuwe features die later nog aangekondigd zullen worden. En er zijn ook weer een aantal extra’s die we herkennen van vorig jaar. Deze zullen we hieronder nog maar even behandelen.

Ten eerste krijgt iedereen die een digitale versie van FM18 pre-ordered bij een door SEGA goedgekeurde verkoper ongeveer twee weken voor de release toegang tot de Beta-versie. Zo kun je alvast aan de slag, het spel verkennen en deze carrière ook gewoon voortzetten als het spel echt voor iedereen speelbaar wordt. Voor een lijst met goedgekeurde verkopers klik je hier.

Nog verder gaat SEGA voor spelers die het spel digitaal bij hunzelf of via Steam bestellen. Heb je ook FM17 in je Steam account staan, krijg je namelijk 25% korting bij de aanschaf van Football Manager 2018! Om gebruik te maken van deze actie moet je wel al op tijd bedenken of je de nieuwe versie wilt hebben, want deze korting geldt maar tot 9 oktober.

En tot slot zal iedereen die Football Manager 2018 aanschaft ook de beschikking krijgen tot Football Manager Touch 2018 voor Windows, Mac of Linux. FM18 Touch is ook los te krijgen en komt op dezelfde datum uit.

Nieuws over nieuwe features zal later (eind september voor FM18 en midden oktober voor FM18 Touch) volgen en daar zullen wij jullie ook weer zo snel mogelijk van op te hoogte brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here