FMU Podcast S04E44 – De seizoensafsluiter over het EK

HomeFMU PodcastFMU Podcast S04E44 - De seizoensafsluiter over het EK

Auteur

Datum

Categorie

Een kleine verrassing zo op de vrijdagochtend! In het kader van het Europees Kampioenschap wat vanavond begint, komt nu alvast de laatste aflevering van dit seizoen van de FMU Podcast online. In deze 44e aflevering van de FMU Podcast is Guido de host en zijn Barry, Aaron en Glenn de gasten. Samen bespreken zij het aanstaande EK en hoe we daar als Football Managers lering uit kunnen trekken. De Belgische en Nederlandse selectie worden onder de loep genomen, er wordt gekeken naar de verwachte speelstijlen en de vertaling daarvan in FM. En natuurlijk gaan de mannen nog even in op hun favorieten en doen ze zowaar een voorspelling wie Europees kampioen wordt. Afgesloten met de bekende drie-eenheid van club-, speler- en boek van de week.

En wees niet getreurd, ook in de zomer zullen wij jullie weer van de nodige content voorzien met de bekende Summer Shorts! Deze zullen begin juli starten.

Tenslotte: Wist je dat we vanaf nu ook op Youtube te beluisteren zijn? Je kunt ons vinden op http://www.youtube.com/@FootballManagersUnitedPo-ef4dl

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen