FMU Podcast S04E01 – LLM in het echie met Queen’s Park’s Paul Nuijten

HomeFMU PodcastFMU Podcast S04E01 - LLM in het echie met Queen's Park's Paul...

Auteur

Datum

Categorie

In de eerste aflevering van alweer het vierde seizoen van de FMU Podcast trappen we af met een mooie gast: Queen’s Park FC jeugdtrainer Paul Nuijten. Samen met Guido en Willem bespreken zij het Lower League Management, waarbij Paul als vervent FM speler mooi de verschillen en overeenkomsten kan uitleggen. Daarnaast wordt uiteraard besproken hoe het er bij Queen’s Park aan toe gaat, bijvoorbeeld op het gebied van jeugdontwikkeling. De Schotse club is momenteel actief op het tweede niveau van Schotland, mistte vorig jaar op een haar na promotie naar de Schotse Premiership en is bij veel voetbalfans bekend als oudste nog bestaande voetbalclub uit Schotland die vroeger alleen met voetballers zonder profstatus speelde.

De club van de week zal dan ook geen verrassing zijn in deze aflevering, maar ook een speler- en boek van de week wordt niet overgeslagen!

De boeken van de week van eerdere seizoenen check je op: https://www.goodreads.com/review/list/162285457-fmu-podcast?ref=nav_mybooks&shelf=fmu-podcast-boek-van-de-week

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen